7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Міністерство оборони України розпочало реалізацію пілотного проєкту з фото- та відеофіксації процедур контролю якості під час приймання тилового майна для Збройних Сил України. Фіксація здійснюватиметься за допомогою портативних відеореєстраторів (боді-камер), які використовуватимуть представники органів державного гарантування якості під час проведення перевірок. Мета нововведення — забезпечити об’єктивність та прозорість процедур приймання продукції, а також створити доказову базу у випадку виникнення спірних питань під час виконання договорів постачання. Полковник Євген Красников, начальник Головного управління державного гарантування якості, підкреслив важливість впровадження фото- та відеофіксації. За його словами, це відповідає сучасним стандартам контролю та підвищує відповідальність учасників процесу постачання. Використання боді-камер дозволить мінімізувати ризики порушень та підвищить довіру до результатів контролю. Отримані матеріали застосовуватимуться виключно для документування результатів перевірок та обґрунтування рішень, ухвалених за їхніми підсумками. militarnyi.com/uk/news/minoborony-vprovadzhuye-foto-ta-videofiksatsiyu-kontrolyu-yakosti/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, 7351 сказав: Міністерство оборони України завершило важливий етап цифрової трансформації оборонного забезпечення. Про це повідомив Денис Шмигаль, зазначивши, що цифрову систему управління логістикою переведено в постійну експлуатацію. Відтепер система офіційно використовується у війську для управління логістикою, оборонними закупівлями та фінансами. Військо отримало єдину цифрову екосистему управління ресурсами — від стратегічного рівня до кожної військової частини. Система автоматизує закупівлі та фінансовий облік, скорочує бюрократію і підвищує прозорість управління ресурсами. Платформу побудовано на базі SAP — рішення, яке використовують понад 90% армій країн НАТО. Це дозволяє в реальному часі бачити наявні ресурси, відстежувати їхній рух і планувати постачання. Наразі в системі вже працюють понад 1000 військових частин; у майбутньому функціонал платформи планують розширювати. militarnyi.com/uk/news/minoborony-zapustylo-yedynu-tsyfrovu-systemu-upravlinnya-vijskovymy-resursamy/ Ну от, шмигаль справився А чого б Федорова якщо він такий спец кращий за шмигаля та не поставити в міненерго? Чи я не правильно думаю і це шмигаль антикризовий суперспец витягує з кризи і передає менш досвідченим колегам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: поки що впевнено випирає Буданов Ой, ні - не поставлю) Та і чи важливо це сьогодні та завтра? Флеш, як досвічений воїн мережі, іноді експериментує на своєму каналі з емоційно-філософськими постами. Сьогодні дав такий: Цитата Є така річ: Піраміда Маслоу. Коли ти замерзаєш, сидиш у темряві та під обстрілами (у когось ще немає води, а десь мережі супермаркетів закриваються), то ти зосереджений тільки на цьому і не думаєш про політику, фронт, корупцію та все інше. Виживання та безпека перекрили всі інші потреби. На жаль, це дійсно так працює. © Сергій FLASH | Про технології Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Чи я не правильно думаю і це шмигаль антикризовий суперспец витягує з кризи і передає менш досвідченим колегам? Я такої ж думки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ой, ні - не поставлю) Та і чи важливо це сьогодні та завтра? Флеш, як досвічений воїн мережі, іноді експериментує на своєму каналі з емоційно-філософськими постами. Сьогодні дав такий: © Сергій FLASH | Про технології ви теж думаєте що нещасним українцям навмисно тепло та світло вимикають щоб вони тільки про це і думали? я теж нічого не ставлю, просто яйця по різних кишенях як завжди розклав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, 7351 сказав: Я такої ж думки. Тоді чому такого класного спеца погнали з прем'єра, який за посадою має витягувати з кризи всі міністерства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: ви теж думаєте що нещасним українцям навмисно тепло та світло вимикають щоб вони тільки про це і думали? я теж нічого не ставлю, просто яйця по різних кишенях як завжди розклав Ви за свої яйця переживайте щоб вони раптом не виявились у різних кишенях Проблеми в тилу дуже б'ють по фронту і моральному стану війська - важко воювати якщо ти знаєш що у твоїх близьких проблеми і ти на можеш допомогти, а всякі мамонячі слуги тільки про свої кишені дбають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, Дощ сказав: Тоді чому такого класного спеца погнали з прем'єра, який за посадою має витягувати з кризи всі міністерства А це хто за нього в цей час буде робити? www.kmu.gov.ua/npas/28207378 Змінено 3 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Ви за свої яйця переживайте щоб вони раптом не виявились у різних кишенях Проблеми в тилу дуже б'ють по фронту і моральному стану війська - важко воювати якщо ти знаєш що у твоїх близьких проблеми і ти на можеш допомогти, а всякі мамонячі слуги тільки про свої кишені дбають ви як ті що дороги перекривають коли світла немає це ви захищаєте тих, хто вам проблеми створює, а не я. тим паче що я не лізу у ваші кишені, а ви не лізьте в мої. бо там для декого дуля, можна розчаруватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому новые времена - новые решения украл-выпил-в резерв! Цитата ❗️Керівника Закарпатського ТЦК, у якого під час обшуків СБУ виявила (https://t.me/c/2060414600/25081) $100 тисяч, звільнили з посади й відправили в резерв 👧Наказ підписали ще 10 січня, а сам Савчук отримав документ 12-го — у день свого народження. 👧Цікаво, що це кадрове рішення припало саме на період активних слідчих дій і обшуків з боку правоохоронців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: новые времена - новые решения украл-выпил-в резерв! То такі балвани пишуть які й перепощують і на яких воно й розраховане Неможливо звільнити з посади в резерв, лише "в розпорядження" - "на лаву запасних". Звільнити в резерв можливо лише зі звільненням зі служби, але писакам воно одне й те ж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Знов у Львов ТЦКашника трохи зарізали: censor.net/ua/news/3595232/cholovik-poranyv-nojem-viyiskovogo-ttsk-u-lvovi-scho-vidomo?fbclid=IwQ0xDSwPTjMFleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR7_yIVEh7Sr0ImY8KkfkCaxbu8KAFMYtXoC5d7yMIfE-orJTG39QU_agnGRdg_aem_1LmSUrjYXHnhb8LfBUoxXg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: ви як ті що дороги перекривають коли світла немає це ви захищаєте тих, хто вам проблеми створює, а не я. тим паче що я не лізу у ваші кишені, а ви не лізьте в мої. бо там для декого дуля, можна розчаруватися Ми захищаєм усіх, на жаль, а ці "всі" дбають лише про свої яйця у своїх кишенях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Знов у Львов ТЦКашника трохи зарізали: censor.net/ua/news/3595232/cholovik-poranyv-nojem-viyiskovogo-ttsk-u-lvovi-scho-vidomo?fbclid=IwQ0xDSwPTjMFleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR7_yIVEh7Sr0ImY8KkfkCaxbu8KAFMYtXoC5d7yMIfE-orJTG39QU_agnGRdg_aem_1LmSUrjYXHnhb8LfBUoxXg нового візьмуть. втрати незрівнянні з бойовими. навіть якщо він до цього лище двох ухилянтів зміг зловити - вже відбився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, DmiVady сказав: То навіщо ж ви обрали для себе таку невдячну роботу? 😁 Та яка робота? Я тут відпочиваю Ну і опит накоплюю заодно, може ще пригодицця...:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Ми захищаєм усіх, на жаль, а ці "всі" дбають лише про свої яйця у своїх кишенях та не треба мене захищати. треба було в 2014 українців в Криму та на сході захищати, не було б 2022... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, XL.pro сказав: Коли Іран бомбануть? 19-го, на Водохреща по кацапському стилю. Я з котом Трампа муркотів, він мені по-секрету сказав;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та яка робота? Я тут відпочиваю Ну і опит накоплюю заодно, може ще пригодицця...:)) А чому тоді жалієтесь? Їжу треба любити 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: та не треба мене захищати. треба було в 2014 українців в Криму та на сході захищати, не було б 2022... Ну то хулі ви не захищали? Яйця в кишенях заважали? Я захищав, якби тоді всі захищали а не тікали піджавши хвіст то 2022 дійсно б не було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: А чому тоді жалієтесь? Їжу треба любити 😉 Де жаліюся? Треш - це не погано, це даже харашо:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Ну то хулі ви не захищали? Яйця в кишенях заважали? Я захищав, якби тоді всі захищали а не тікали піджавши хвіст то 2022 дійсно б не було може вам ще операцію на очах зробити? а може плитку у ванній покласти? що я вам ще винен? я не всі, я свою роботу гарно роблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Де жаліюся? Треш - це не погано, це даже харашо:) Тоді перепрошую, здалося) Гарного треша! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Тоді перепрошую, здалося) Гарного треша! Та да, це ж ще й dataset гарний. Можна AI-модераторку навчати. Якось вже почав був, але потім закинув, повернусь до цього пізніше, зараз більш цікаві справи є:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 56 минут назад, Дощ сказал: Тамбовський вовк тобі товариш. Навчись говорити якщо хочеш щоб з тобою говорили Навчишся на ти - поговоримо, а поки що обтікай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та да, це ж ще й dataset гарний. Можна AI-модераторку навчати. Якось вже почав був, але потім закинув, повернусь до цього пізніше, зараз більш цікаві справи є:))) "Watchbird" by Robert Sheckley😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз