Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 48 хвилин тому, DmiVady сказав: Цікавий сценарій, але... автор не розказав, як саме він пропонує поставити запобіжники в китайські ЛЛМ-моделі). Тобто це сценарій, який працює тільки в юрисдикції автора. Хоч ця юрисдикція і має шість флотів впливу на рішення, але є нюанси... 😉 А навіщо запобіжники в китайські моделі ставити? Китайський ШІ має вийти з-під контролю і знищити всіх китайців. А там і кацапи з індусами поруч 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А навіщо запобіжники в китайські моделі ставити? Китайський ШІ має вийти з-під контролю і знищити всіх китайців. А там і кацапи з індусами поруч Цей план мені подобається! Трошки індусів пропоную залишити, бо без індуських бидлокодерів багато розумних білих хлопців, що заробляють виправленням глюків програмних продуктів, зменшать свої статки 😁 Я у справі! Де записуватись на співбесіду і куди відсилати резюме? 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Та схоже в того дядька рівень трошки вище ну це залежить від того що вважати рівнем. для світу де надувають бульбашки та на вершині блогери - цілком гарний рівень я на конференції хожу подивитися на пафосних колег з топ-100, які до мене приходять якщо задача виходить за межі шаблонів з якими їх помічники працюють, і розумію що голодним не залишуся а зараз ще мільони науковців ухилянтів випустяться - оце наука в Україні підніметься Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 годин тому, юра84 сказав: А коли ти біг то в тебе геть пам'ять відшибло? не плутайте "біг" і "незламно потужно з...ся" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 26 хвилин тому, US7IGN сказав: ну це залежить від того що вважати рівнем. для світу де надувають бульбашки та на вершині блогери - цілком гарний рівень я на конференції хожу подивитися на пафосних колег з топ-100, які до мене приходять якщо задача виходить за межі шаблонів з якими їх помічники працюють, і розумію що голодним не залишуся а зараз ще мільони науковців ухилянтів випустяться - оце наука в Україні підніметься Іноземні замовники все, закінчилися?))) Чи неплатоспроможними стали?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Іноземні замовники все, закінчилися?))) Чи неплатоспроможними стали?))) а чому я маю нашим відмовляти як самі звертаються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз