рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Александр Аврамчук сказал: таки з цієї ситуації виграє тільки росія У Америки основные конкуренты Китай и Европа, против них конфликт и нацелен войной в Заливе, а Иран Израилю "муляет ". Трумпу лишь предлог. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, US7IGN сказав: Нацбанк продовжує розпродаж валюти з резервів для стримування девальвації гривні — Мінфін share.google/EuBZfiwxcqoNl3k5r За форумом слідкують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, kkost сказав: За форумом слідкують. я в тому не дуже розуміюся, але поміняв сьогодні трохи по 44,2 і нову угоду уклав не в гривні ) мабуть тому що я дуже релігійна людина і In God We Trust 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 57 минут назад, Canton сказал: А причем тут Воткинск к Нептуну и "фламинго"? Их там не стояло... тобто воткінськ уражено томагавком ? і кацапи те не визначили ? там би галасу було Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: мабуть тому що я дуже релігійна людина і In God We Trust 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, Бездомный сказал: тобто воткінськ уражено томагавком Хуягавком... Понимающим людям все давно известно... Одно скажу - ракет там не было...от слова совсем... Змінено 1 година тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, DmiVady сказав: Ще ні) але ... Так, дивився в суботу підсумки тижня. Виходить, понад мільярд спалили, не викупаючи, і понад вісім мільярдів - за пару місяців (перший тиждень січня - то таке). ЗВР - 53–54 млрд, і далеко не всі вони реально можуть бути використані. Але ж ніхто нудної весни й не обіцяв Я б зараз ще щільніше крутив рекламу: як вигідно вкладатися в гривневі ОВДП ))) В мене вже років десять гроші в гривні не водяться (хіба операційка якась), як і операції загалом в Україні:) Звісно, я міг би позлорадствувати і розказувати який я вумний, але ні. Мені таке підказали моделі, коли ChatGPT ще і в помині не було Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: В мене вже років десять гроші в гривні не водяться (хіба операційка якась), як і операції загалом в Україні:) Звісно, я міг би позлорадствувати і розказувати який я вумний, але ні. Мені таке підказали моделі, коли ChatGPT ще і в помині не було Це тому, що ваші моделі не вміють грошами користуватись) але то таке ... Ви - вумний ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 5 годин тому, Canton сказав: проте зміг розбомбити і московський Кремль, і Ахаха 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 57 минут назад, Canton сказал: Хуягавком... Понимающим людям все давно известно... Одно скажу - ракет там не было...от слова совсем... а що ж на відео прилетіло ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 53 минуты назад, DmiVady сказал: Це тому, що ваші моделі не вміють грошами користуватись) але то таке ... Ви - вумний ) п'ять шлюбів - показник розуму Змінено 10 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз