US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, юра84 сказав: Так нібито зелений пізд...бол казав що такого ніколи не буде а якщо станеться то винні будуть покарані, но напевно покарання таким тільки бумеранг як в пару постах вищче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, US7IGN сказал: передбачено. але ж це питання комплексне. потрібно спочатку подати заяву про злочин, оскаржити відмову в її прийнятті, потім завалювати скаргами всіх хто не розслідує належним чином, подати цивільний позов і отримати вирок суду з рішенням. навіть простих та кривих заяв складених ШІ на початку вистачить, а по ходу вже читати та розбиратися самостійно. було б бажання знати та захищати свої права. можна тему завести як будівельну. поради будуть різні, але можна думати та перевіряти. з мого досвіду навіть пряме запитання юристу ТЦК чому він чи його керівник хочуть кримінальну справу відкривало двері ТЦК. тому що не хочуть. тому що як тільки питання виходить за межі ТЦК вони самі стають терпілами. От, все верно, правильно. Только кто этим будет заниматься, если потерпевший находиться в учебке и с дня на день отправляется в условную Константиновку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому коли комік голова держави і коли голова держави жартує це різні речі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: От, все верно, правильно. Только кто этим будет заниматься, если потерпевший находиться в учебке и с дня на день отправляется в условную Константиновку? може про це треба подбати завчасно? або хоча б заникати в труси і носити такий телефон з номерами близьких та БПД і подзвонити за першої можливості? а далі ніхто не зобов'язаний виконувати незаконні накази, які не породжують законних наслідків. з мого досвіду того хто гарно захищається не чіпають і намагаються позбутися. якщо ви ініціювали кримінальну справу за незаконне затримання та перевищення службових повноважень то бити та вбивати вас вже буде стрьомно. принаймні ніхто не буде робити це дронами чи артою. та і мін в учебках менше ніж на фронті. моя думка що перед тим як вимагати виконувати закон від вас, спочатку його мають виконати представники держави. а от як вони все зроблять по закону тоді вже ви вирішуйте що робити далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 минут назад, akineo сказал: а хіба на євро-говно бляхах ще можна їхздити по ЗАКОНУ? якщо станеться дтп чи щось інше, то його знайдуть? ua.carplates.app/number/XSW206 Значить декому можна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, US7IGN сказал: коли комік голова держави і коли голова держави жартує це різні речі... ШІ кривий переклад, але таки суть тонкого англійського гумору передав. Явно не рівень водіння болтом по клавішам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: ШІ кривий переклад, але таки суть тонкого англійського гумору передав. Явно не рівень водіння болтом по клавішам. вчора з американціями та англіками це обговорювали. на загальну думку Трамп все одно нічого не зрозуміє. але ж це не для Трампа було сказано 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: досвіду того хто гарно захищається не чіпають і намагаються позбутися Тут согласен. Двое знакомых попали в ТЦК. Первый имел опыт отсидки, вел себя соответствующе, там рожа наглая и уверенная, короче переночевал, а на утро его попросили валить, так и не установив личности. Его екипаж ментов и ТЦК остановили вечером в одном из районных центров. Понадеялись что деревенский кугуток и быстренько раскатают , а вот не вышло. Второй , законопослушный работяга, его малость шуганули, потолкали и он сам в бус полез и сразу на комиссию. Он связался со знакомым адвокатом, писали заявы и прочее, хрен помогло. Служит. Ну не пришьют им незаконнэ позбавлення воли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Он связался со знакомым адвокатом, писали заявы и прочее, хрен помогло. з мого досвіду адвокат який дає результат і той який просто щось пише і робить це різні речі. я би спочатку запитав про його результативність в аналогічних справах. ще раз, якщо є розуміння мети, то навіть пересічний з ШІ може зробити більше ніж поганий адвокат. але якщо терпіла сам все підписує і на все погоджується то жоден адвокат разом з ШІ йому не допоможе. це одна з причин того чому я не працюю з бідними. бідність це наслідок світогляду терпіли. а над цим треба з дитинства працювати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 21 хвилину тому, US7IGN сказав: або хоча б заникати в труси і носити такий телефон з номерами близьких та БПД і подзвонити за першої можливості? А якщо його знайшли і відібрали? 21 хвилину тому, US7IGN сказав: з мого досвіду того хто гарно захищається не чіпають і намагаються позбутися. З мого теж, але ще краще взагалі не мати такого досвіду. 21 хвилину тому, US7IGN сказав: перед тим як вимагати виконувати закон від вас, спочатку його мають виконати представники держави Та вони це вже "виконали" 24.02.2022 21 хвилину тому, US7IGN сказав: а от як вони все зроблять по закону тоді вже ви вирішуйте що робити далі. А тоді вже пізно буде виріщувати. Не кажучи вже, що закон можна і переписати, заднім числом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Тільки що, vadimv сказав: А якщо його знайшли і відібрали? + ще один склад злочину. якщо ви збираєтеся грати вдовгу то чим більше вони нароблять помилок тим вам краще. 1 хвилину тому, vadimv сказав: З мого теж, але ще краще взагалі не мати такого досвіду. без досвіду ми не стаємо тими ким ми є. 2 хвилини тому, vadimv сказав: Та вони це вже "виконали" 24.02.2022 в 2014. армія, менти, сбу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 35 минут назад, ks6 сказал: От, все верно, правильно. Только кто этим будет заниматься, если потерпевший находиться в учебке и с дня на день отправляется в условную Константиновку? Как кто ? Отгадай с первого раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 14 хвилин тому, ks6 сказав: Первый имел опыт отсидки, вел себя соответствующе, там рожа наглая и уверенная, короче переночевал, а на утро его попросили валить, так и не установив личности. И шо, даже головой не ударился в эпилептическом припадке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 57 минут назад, akineo сказал: а що по закону передбачено по компенсація постраждалим чи Даже если и есть пункт закона , то от этого до компесации- як до неба рачки. Представь себе , как государству самому себя наказывать. "А судьи кто ?' Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 5 минут назад, рыбак сказал: Как кто ? Отгадай с первого раза. Амбутсмень?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 3 минуты назад, vadimv сказал: И шо, даже головой не ударился в эпилептическом припадке? Нет. Там более вероятно было пару покалеченных тцкашников. Ну, не того остановили, бывает. От такого лучше избавиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому Только что, sergio сказал: Амбутсмень?! - Адвокат! Вася . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 2 години тому, hause сказав: А ви задонатили сьогодні на ЗСУ зі своєї пенсії чи мінімальної зарплати? А на космічні війська? А на супутник? А на русоріз? Ні? Тоді ви агенти Путіна! Дружина міністра оборони України Михайла Федорова, під час війни і катастрофічних проблем із забезпеченням армії, придбала розкішну суперяхту орієнтовною вартістю близько 26 млн євро. Згідно з документацією, яхта Tankoa S501 Vertige довжиною майже 50 метрів зареєстрована під прапором Франції. Окрім пані Федорової серед власників є французька компанія CENTRALEASE. Подібне співволодіння, ймовірно, стало вимушеним заходом, оскільки згідно з місцевим законодавством, половина зареєстрованого під французьким прапором човна в обов'язковому порядку повинна належати громадянинові однієї з країн-членів ЄС або зареєстрованій в ЄС компанії. Таким чином, обійшли юридичні нюанси за давно налагодженою схемою за хороший відкат місцевій фірмі-"прокладці". Не виключено, що нескромне придбання – не особисте блаженство родини Федорових, а нова цінна іграшка всього ОП. Не просто так вибір припав на міністра оборони, який ще не встиг особливо прославитись і побоюватися гучними скандалами. У цьому сенсі ім'я нове та непомітне. Отже тепер у власників Банкової є в особистому розпорядженні елітна яхта на Лазурному узбережжі. Але то таке. Головне, як казав Притула, - звичка донатити повинна бути такою ж обов' язковою, як звичка дихати... Віктор Чепіга ЗИ: ІПП (інфа потребує перевірки) донатить можна без посередників. у кожного є рідний,друг,товариш,сусід,якись служить. мінімізація втрат буде Змінено 40 хвилин тому користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: "А судьи кто ?' О, это в свое время показал Конституционный суд, который принял решение согласно текущей повестке, наплевав на все законы и Конституцию в том числе ) Змінено 38 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Нет. Там более вероятно было пару покалеченных тцкашников. Ну, не того остановили, бывает. От такого лучше избавиться. Ясно - "Вам так не буде" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: донатить можна без посередників. у кожного є рідний,друг,товариш,сусід,якись служить. мінімізація втрат буде я вже багато років іноземцям кажу що замість підтримувати злодіїв, оберіть конкретного українця і підтримуйте але тут є важливий психологічний момент - задонатив 5 баксів раз на рік Притулі фонду "Україна" і охуєнний спонсор перемоги. а якщо конкретному допомагати то зовсім інші суми і в очі чуваку в окопі зі своїми 5 баксами дивитися важко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я вже багато років іноземцям кажу що замість підтримувати злодіїв, оберіть конкретного українця і підтримуйте але тут є важливий психологічний момент - задонатив 5 баксів раз на рік Притулі фонду "Україна" і охуєнний спонсор перемоги. а якщо конкретному допомагати то зовсім інші суми і в очі чуваку в окопі зі своїми 5 баксами дивитися важко я так не думаю. я коли на лікування збирав другу., то нехила така сумма вийшла. але половина з них, невеликі транши. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 16 минут назад, US7IGN сказал: + ще один склад злочину. якщо ви збираєтеся грати вдовгу то чим більше вони нароблять помилок тим вам краще. без досвіду ми не стаємо тими ким ми є. в 2014. армія, менти, сбу... Предлагается гражданину судится годами или десятилетиями ? С какой целью , отладить процесс насилия до совершенства и потерять гражданину на этом годы или десятилетия жизни ? Может это гражданину, по каким- то соображениям и нужно , а зачем это необходимо человеку ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 12 минут назад, МаТраС сказал: донатить можна без посередників. у кожного є рідний,друг,товариш,сусід,якись служить. мінімізація втрат буде Не в кожного є... В мене три троюрідних брата забугор з"їбнули. Останній за два місяця до повноліття, своєї третьої дитини. Старший з них в мене на круг місяці чотири жив, никався теж виїхав поки недорого було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 4 хвилини тому, МаТраС сказав: я так не думаю. я коли на лікування збирав другу., то нехила така сумма вийшла. але половина з них, невеликі транши. так це і є допомога конкретній людині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз