karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: 🤦♂️ Затримують до вияснення особи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Ми зараз про те, як уникнути зайвого насилля при контакті з представниками силових структур. Уникнути? Тіки виїхати в нормальну країну, де "представники силових структур" не шмаляють направо і наліво. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Уникнути? Тіки виїхати в нормальну країну, де "представники силових структур" не шмаляють направо і наліво. Так ти зроби нормальну країну, а то понаїхи рай в пекло перетворять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, karbo сказав: Так ти зроби нормальну країну Я собі ставлю задачі по силах, не такі глобальні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Тут вже ж писали - якщо ти ще живий і пересуваєшся - то ти вже порушник, бо сам не прийшов у ТЦК. Йдеш мимо ТЦК, або в напрямку ТЦК, але не встиг дійти - ухилянт. якщо вас відловлять на вулиці ТЦК, ви пройдете ВЛК, для галочки, яке визнає вас цілком здоровим, і ви, наприклад, помрете від інсульту в армії, ваша родина не матиме права на 15 млн виплати, бо ж ВЛК визнало вас цілком здоровим! Верховний суд зробив висновок що "суди не встановили та матеріали справи не містять доказів причинного зв`язку смерті ОСОБА_5 з пораненням (контузією, травмою чи каліцтвом), отриманими під час захисту Батьківщини, участі у бойових діях або забезпеченні заходів із національної безпеки і оборони. За таких обставин передбачені пунктом 2 Постанови № 168 підстави для виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 15 000 000 грн відсутні.". Тому, якщо вас зловлять людолови та намалюють вам фейкову придатність для того, щоб бути штурмовиком - позиція держави - це тільки ваші проблеми. Потужно! Незлавно! Вдома краще! Повертайтеся з-за кордону, ви нам потрібні! reyestr.court.gov.ua/Review/137474852 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я собі ставлю задачі по силах, не такі глобальні. Зате понаїхи глобально міняють країни не в кращу сторону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, karbo сказал: Затримують до вияснення особи. Немає такої причини затримання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: понаїхи глобально міняють країни не в кращу сторону. Ще раз - я не наймався вирішувати глобальні проблеми. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Ще раз - я не наймався вирішувати глобальні проблеми. мені за те не платять (с) Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Немає такої причини затримання. Закон з тобою не згоден ... Затримання для встановлення особи — це адміністративне затримання на строк до 3 годин. Якщо встановити особу на місці неможливо, цей строк може бути продовжений, але не більш ніж на 3 доби з обов'язковим письмовим повідомленням про це родичам.Детальніше про ваші права та вимоги до процедури:Обґрунтування: Застосовується виключно у разі відсутності документів та неможливості ідентифікувати особу іншим шляхом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз - я не наймався вирішувати глобальні проблеми. Я тебе не прошу і не вимагаю цього робити. Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, karbo сказал: Закон з тобою не згоден ... Затримання для встановлення особи — це адміністративне затримання на строк до 3 годин. Якщо встановити особу на місці неможливо, цей строк може бути продовжений, але не більш ніж на 3 доби з обов'язковим письмовим повідомленням про це родичам.Детальніше про ваші права та вимоги до процедури:Обґрунтування: Застосовується виключно у разі відсутності документів та неможливості ідентифікувати особу іншим шляхом. Це якщо людина являється правопорушником і неможливо встановити особу на місці. В протоколі затримання буде ЗА ЩО затримали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, karbo сказал: Затримують до вияснення особи. Я не роздиаився, коли вони попросили пред"яаюаит його документи, а коли він не пред" явив склали протокол про затримання. 😏 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 хвилин тому, sergio сказав: Ще раз, як ТЦКашники без перевірки документів збивають людину і пхають до буса, вияснили, що він порушник? Знайшов тільки тест на психопатів www.instagram.com/reel/Da7I_Bzt7g4/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, karbo сказал: Закон з тобою не згоден ... Затримання для встановлення особи — це адміністративне затримання на строк до 3 годин. Якщо встановити особу на місці неможливо, цей строк може бути продовжений, але не більш ніж на 3 доби з обов'язковим письмовим повідомленням про це родичам.Детальніше про ваші права та вимоги до процедури:Обґрунтування: Застосовується виключно у разі відсутності документів та неможливості ідентифікувати особу іншим шляхом. Don"t feed the troll. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Це якщо людина являється правопорушником і неможливо встановити особу на місці. В протоколі затримання буде ЗА ЩО затримали. Якщо не пред'являє на вимогу силових органів належних документів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я не роздиаився, коли вони попросили пред"яаюаит його документи, а коли він не пред" явив склали протокол про затримання. 😏 Проблема не в тому що підари закон порушують, а в тому що терпіли це хавають і не пручаються чим заохочують підарів їбати терпіл далі... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Don"t feed the troll. Звичайно же, ти тут вголос щоденно всім заявляєш, що ти ухилянт, а я троль 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я ось такий ввесь із себе ухилянт і державі зась мене чіпляти. 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, karbo сказал: Якщо не пред'являє на вимогу силових органів належних документів Ты троль? Ты же вижу деревянный по пояс. Нахрена ты здесь набрасываешь? Жить здесь не живешь и не собираешься. Деньги здесь не тратишь. В законах, что свинья в апельсинах, но раздаешь советы. Может тебе скучно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, US7IGN сказал: Знайшов тільки тест на психопатів www.instagram.com/reel/Da7I_Bzt7g4/ Немає з ким такі тести проводити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ks6 сказав: Ты троль? Ты же вижу деревянный по пояс. Нахрена ты здесь набрасываешь? Жить здесь не живешь и не собираешься. Деньги здесь не тратишь. В законах, что свинья в апельсинах, но раздаешь советы. Может тебе скучно? А ти, свиня, в яких законах розумієшся?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, karbo сказал: Звичайно же, ти тут вголос щоденно всім заявляєш, що ти ухилянт, а я троль 😂 Ухилянт, це той хто не з"явився по повістці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ухилянт, це той хто не з"явився по повістці. Тобі видніше, але як на мене, то людина, яка не реєструється (ухиляється від реєстрації) в органах тцк і є тим самим ухилянтом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Ухилянт, це той хто не з"явився по повістці. Це той хто здоровий і не в окопі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз