DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Це той хто здоровий і не в окопі Натякаєте на самого ...? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Натякаєте на самого ...? хіба Конституція робить винятки? він же не громадянка. чи ви натякаєте на якесь інше громадянство? Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: хіба Конституція робить винятки? він же не громадянка. чи ви натякаєте на якесь інше громадянство? Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. З тебе юрист, як з члена молоток Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України виконує свої обов'язки по захисту країни на цій посаді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 33 минуты назад, karbo сказал: Тобі видніше, але як на мене, то людина, яка не реєструється (ухиляється від реєстрації) в органах тцк і є тим самим ухилянтом. Я зареєстрований оскілбки маю військовий квиток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Irene Myronova ·· Як казали колись "не люблю коли мене шиють у дурні". Так от, я теж не люблю. Бо якщо подивитися на історію з відставкою Федорова через призму журналістики з легким фльором цинізма - то мені все виглядає як мінімум дивно. Як максимум - підозріло. Чому? Почну з кінця: Financial Times - гігант у світі ЗМІ. Треба бути Ілоном Маском, Сі Дзин Піном або хоча б чемпіоном світу з футболу, щоб про тебе там написали. І от - ДИВО! Саме сьогодні, прямо зраночку, акурат під події - у Financial Times онлайн на ПЕРШІЙ ШПАЛЬТІ з.являється новина про те, що українці протестують проти звільнення Федорова. (скрін додаю). Top story на хвилинку. До флешмобу приєднується ще один медіа гігант - The Economist. І тут я взагалі прифигіла. На момент, коли я робила скріншот о 12.20 за Варшавою, публікація висіла вже три години (скрін додаю). Тобто опублікували її десь о 10.20 за Києвом. Через півтори години після початку протестів. А НАПИСАЛИ ВИ ЇЇ КОЛИ??? Вишенька на тортік - це знову перша онлайн шпальта The Economist, щоб новину точно не прогавили (скрін додаю). Земля під Федоровим захиталася не сьогодні. Чутки про його можливу відставку ходили так активно, що аж до мене у Люблін долетіли. І от Федоров, який не те щоб активно спілкувався з медіа, зненацька місяць тому дає ВЕЛИЧЕЗНЕ інтерв.ю на "1+1". Інтерв.ю залітає в топ. Федорова хвалять з кожної пралки. Усім здається, що звільняти такого ефективного міністра - нонсенс. У практиці PR такі кроки - це чистий антикриз. Коли треба дуже швидко підняти репутацію з ями. Коштує космічних грошей. Чи проплачені публікації у міжнародних ЗМІ - я не знаю. Чи дійсно треба було звільняти Федорова - я не знаю. У мене зовсім немає компетенцій оцінювати його як міністра оборони. Але отримати в один день ДВІ перші онлайн шпальти у топ медіа світу САМЕ ТОДІ, коли йдуть протести, а не пізніше впродовж дня - це так само, як два раза підряд виграти джек пот у лотереї. Можливо. Але маловірогідно. Мені більше схоже на завчасно сплановану багаторівневу медіа кампанію. А сьогоднішня пресконференція - фінальний акорд цієї симфонії. Я тільки одного поки не розумію - яка у цієї симфонії СПРАВЖНЯ кінцева мета. Пост проплачено моєю істєрікой, що в моїй країні знову рвануло їдке лайно і знову саме там, де помилка коштує наших із вами життів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: хіба Конституція робить винятки? він же не громадянка. чи ви натякаєте на якесь інше громадянство? Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. То ви вважаєте, що умовний Бездомний таки візьме своїх умовних синів і піде виконувати цей обов'язок? Чи все ж зробить операцію, щоб фізичне тіло відповідало психічному стану? Чи покладе прутень, чи що там у нього, на Конституцію? Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady кацапізми виправив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Ого. Біжучий банкір, теж з"їбнув з війська. censor.net/ua/news/4014215/andriyi-onistrat-podav-raport-na-zvilnennya-u-chomu-prychyna Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Я зареєстрований оскілбки маю військовий квиток. Я не знаю і не маю потреби знати твій стан щодо реєстрації в органах тцк. Я лише можу судити про це виходячи з твоїх повідомлень на цьому форумі. Так, судячи з цієї обставини, в тебе відсутня поточна діюча реєстрація в тцк. Наявність військового квитка не говорить про оновлення реєстрації на даний момент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Так вважаєте, що таки умовний Бездомний візме своїх синів та піде виконувати цей обов'язок? Чи все ж таки зробить роперацію, щоби физичне тіло співпадало з психічним станом? Чи покладе прутень, чи що там в нього, на Констітуцію? та я взагалі не знаю що відбувається і хто всі ці люди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/Da5UkgEK1j_/ тонко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, karbo сказал: Я не знаю і не маю потреби знати твій стан щодо реєстрації в органах тцк. Я лише можу судити про це виходячи з твоїх повідомлень на цьому форумі. Так, судячи з цієї обставини, в тебе відсутня поточна діюча реєстрація в тцк. Наявність військового квитка не говорить про оновлення реєстрації на даний момент. Повідомлення на форумі взагалі не я пишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 минут назад, hause сказал: Irene Myronova ·· Як казали колись "не люблю коли мене шиють у дурні". Так от, я теж не люблю. Бо якщо подивитися на історію з відставкою Федорова через призму журналістики з легким фльором цинізма - то мені все виглядає як мінімум дивно. Як максимум - підозріло. Чому? Почну з кінця: Financial Times - гігант у світі ЗМІ. Треба бути Ілоном Маском, Сі Дзин Піном або хоча б чемпіоном світу з футболу, щоб про тебе там написали. І от - ДИВО! Саме сьогодні, прямо зраночку, акурат під події - у Financial Times онлайн на ПЕРШІЙ ШПАЛЬТІ з.являється новина про те, що українці протестують проти звільнення Федорова. (скрін додаю). Top story на хвилинку. До флешмобу приєднується ще один медіа гігант - The Economist. І тут я взагалі прифигіла. На момент, коли я робила скріншот о 12.20 за Варшавою, публікація висіла вже три години (скрін додаю). Тобто опублікували її десь о 10.20 за Києвом. Через півтори години після початку протестів. А НАПИСАЛИ ВИ ЇЇ КОЛИ??? Вишенька на тортік - це знову перша онлайн шпальта The Economist, щоб новину точно не прогавили (скрін додаю). Земля під Федоровим захиталася не сьогодні. Чутки про його можливу відставку ходили так активно, що аж до мене у Люблін долетіли. І от Федоров, який не те щоб активно спілкувався з медіа, зненацька місяць тому дає ВЕЛИЧЕЗНЕ інтерв.ю на "1+1". Інтерв.ю залітає в топ. Федорова хвалять з кожної пралки. Усім здається, що звільняти такого ефективного міністра - нонсенс. У практиці PR такі кроки - це чистий антикриз. Коли треба дуже швидко підняти репутацію з ями. Коштує космічних грошей. Чи проплачені публікації у міжнародних ЗМІ - я не знаю. Чи дійсно треба було звільняти Федорова - я не знаю. У мене зовсім немає компетенцій оцінювати його як міністра оборони. Але отримати в один день ДВІ перші онлайн шпальти у топ медіа світу САМЕ ТОДІ, коли йдуть протести, а не пізніше впродовж дня - це так само, як два раза підряд виграти джек пот у лотереї. Можливо. Але маловірогідно. Мені більше схоже на завчасно сплановану багаторівневу медіа кампанію. А сьогоднішня пресконференція - фінальний акорд цієї симфонії. Я тільки одного поки не розумію - яка у цієї симфонії СПРАВЖНЯ кінцева мета. Пост проплачено моєю істєрікой, що в моїй країні знову рвануло їдке лайно і знову саме там, де помилка коштує наших із вами життів. Все значно простіше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Повідомлення на форумі взагалі не я пишу. Значить я відповідаю твоєму "не я"😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому https://www.facebook.com/share/r/1Ck9bgE7Bk/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 хвилин тому, US7IGN сказав: та я взагалі не знаю що відбувається і хто всі ці люди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, hause сказал: https://www.facebook.com/share/r/1Ck9bgE7Bk/ То брехня. То паркан між Мексикоб'ю за США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Це той хто здоровий і не в окопі А чому я маю бути в окопі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Це той хто здоровий і не в окопі А чому я маю бути в окопі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, sergio сказав: А чому я маю бути в окопі? 41 хвилину тому, US7IGN сказав: хіба Конституція робить винятки? він же не громадянка. чи ви натякаєте на якесь інше громадянство? Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: 🤦♂️ Якщо конституція на паузі, то.на паузі для всіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому kurs.com.ua/novost/1470727-financial-times-zelenskii-ubezhdaet-sviridenko-zanjat-post-posla-v-ssha Невже жодного незайнятого блогера в країні не залишилося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 минут назад, US7IGN сказал: kurs.com.ua/novost/1470727-financial-times-zelenskii-ubezhdaet-sviridenko-zanjat-post-posla-v-ssha Невже жодного незайнятого блогера в країні не залишилося? Тіко корабельеі сосні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 часа назад, sergio сказал: Так деякі моменти в книжках доводиться декілька раз перечитувати, щоб усвідомити. Та да . Сейчас есть ии . Можно не париться "В психологии Need for Cognition (NFC) рассматривается не как бинарный признак, а как непрерывная шкала, где показатели распределяются по закону нормального распределения (колоколообразная кривая Гаусса). Популяционные исследования и нормирование шкалы Качиоппо-Петти показывают следующую структуру общества: Большинство (около 65–70%) — это люди со средним (умеренным) уровнем NFC. Они включают режим глубокого анализа ситуативно: если задача напрямую касается их выгоды, безопасности или работы, они будут думать долго и тяжело. В повседневной жизни они предпочитают экономить ментальную энергию. Ярко выраженный высокий NFC (около 15%) — люди, которые испытывают внутренний дискомфорт без интеллектуальной стимуляции. Они ищут сложные когнитивные задачи, много читают «тяжелой» литературы ради самого процесса понимания. Ярко выраженный низкий NFC (около 15%) — люди, которые при любых условиях активно избегают ментальных нагрузок. Они ориентированы на максимально простые, готовые алгоритмы ответов, авторитеты и клише, испытывая явное раздражение от необходимости анализировать скрытые причинно-следственные связи." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, рыбак сказал: Та да . Сейчас есть ии . Можно не париться "В психологии Need for Cognition (NFC) рассматривается не как бинарный признак, а как непрерывная шкала, где показатели распределяются по закону нормального распределения (колоколообразная кривая Гаусса). Популяционные исследования и нормирование шкалы Качиоппо-Петти показывают следующую структуру общества: Большинство (около 65–70%) — это люди со средним (умеренным) уровнем NFC. Они включают режим глубокого анализа ситуативно: если задача напрямую касается их выгоды, безопасности или работы, они будут думать долго и тяжело. В повседневной жизни они предпочитают экономить ментальную энергию. Ярко выраженный высокий NFC (около 15%) — люди, которые испытывают внутренний дискомфорт без интеллектуальной стимуляции. Они ищут сложные когнитивные задачи, много читают «тяжелой» литературы ради самого процесса понимания. Ярко выраженный низкий NFC (около 15%) — люди, которые при любых условиях активно избегают ментальных нагрузок. Они ориентированы на максимально простые, готовые алгоритмы ответов, авторитеты и клише, испытывая явное раздражение от необходимости анализировать скрытые причинно-следственные связи." "режимы чтения, которые выбирает мозг: Поверхностное/сканирующее чтение (Skimming). Цель — быстрый поиск информации или получение «короткого» дофамина через простой сюжет. Затраты энергии минимальны. Глубокое чтение (Deep reading). Цель — перестройка личной картины мира, анализ скрытых смыслов, получение «длинного» дофамина через преодоление ментального сопротивления.".с.ии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Как пахарашелл радной Тамбофф! 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз