7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому militarnyi.com/uk/news/rumunskyj-f-16-zbyv-tretij-za-try-dni-rosijskyj-dron-nad-terytorialnymy-vodamy-rumuniyi/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, 7351 сказал: Посилання на докази, що саме "добровільно" здалися, будуть? Чи це черговий вкид рашапропаганди? Конечно. Нэ вкыд. Изучи что такое добровольная сдача в плен и какие последствия за это в нашем законодательстве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Конечно. Нэ вкыд. Изучи что такое добровольная сдача в плен и какие последствия за это в нашем законодательстве. Тобто, бездоказовий вкид рашапропаганди від тебе. Чи здивуєш посиланнями на доказ твоєї брехні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 хвилин тому, 7351 сказав: Дисертації комусь не пишу навіть за гроші -- спробуйте самі повчитись, якщо, звісно, є бажання. не треба дісертацій. все і так зрозуміло - якщо керівник втрачає контракт зза підлеглого висловлювань то значить або нема довіри до керівника або керівник не має контроля над підлеглими. крапка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Тобто, бездоказовий вкид рашапропаганди від тебе. Чи здивуєш посиланнями на доказ твоєї брехні? В смысле? 175 вооруженных бойцов без боя сдались в плен . Что я тебе должен доказывать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 8 хвилин тому, vbb сказав: не треба дісертацій. все і так зрозуміло - якщо керівник втрачає контракт зза підлеглого висловлювань то значить або нема довіри до керівника або керівник не має контроля над підлеглими. крапка. Де в мене йшла мова про висловлювання саме підлеглого? Посилання буде? Чи ви самі с собою діалог ведете? Ще один... Змінено 54 хвилини тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 10 хвилин тому, 7351 сказав: Де в мене йшла мова про висловлювання саме підлеглого? Посилання буде? Чи ви самі с собою діалог ведете? Ще один... а, ну то для вас громадянин України на є "підлеглим" для влади? чи як ви назвали Цитата Зірвана в останній момент міжнародна угода по зброї після висеру одного відомого підора -- типовий приклад. не є громадянином України? Змінено 44 хвилини тому користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: зверніть увагу - Буданову в випадку відставки подітися буде нікуди.... натомість "винищувач чеченців" татаров спокійно собі працює... але на кого? Змінено 35 хвилин тому користувачем vbb 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 8 хвилин тому, vbb сказав: а, ну то для вас громадянин України на є "підлеглим" для влади? чи як ви назвали не є громадянином України? Чекаю на посилання на норми законів, які вказують, що "будь який громадянин України є підлеглим для влади". Чи ти вже забрехався? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 2 години тому, US7IGN сказав: я не залякую. це моя методика. я спочатку малюю клієнту самий дупний варіант розвитку подій і залишаю на пару днів подумати З урахуванням "Whatsoever people say is about themselves." це таки дуже помірковано ) 1 годину тому, DmiVady сказав: Тільки обережніше з ними: не доведіть їх своїм сарказмом до безповоротних наслідків, бо галоперідол може стати дефіцитом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому Тільки що, 7351 сказав: Чекаю на посилання на норми законів, які вказують, що "будь який громадянин України є підлеглим для влади". Чи ти вже забрехався? 1 година тому, 7351 сказав: Дисертації комусь не пишу навіть за гроші -- спробуйте самі повчитись, якщо, звісно, є бажання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 7 хвилин тому, vbb сказав: зверніть увагу - Буданову в випадку відставки подітися буде нікуди.... натомість "винищувач чеченців" татаров спокійно собі працює... але на кого? От за кого, а за Буданова я би взагалі не хвилювався 5 хвилин тому, vadimv сказав: З урахуванням "Whatsoever people say is about themselves." це таки дуже помірковано ) За мене теж не хвилюйтеся. Після такої кількості кисневих голодувань та травм я взагалі не знаю який відсоток чого і як у мене ще функціонує. Так що мені все як на цьому малюнку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 6.68*11.8=73, 4грн На моїй підзаборній 78 грн. 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: 6.68*11.8=73, 4грн На моїй підзаборній 78 грн. 🤦♂️ жінка казала що сьогодні на орлені по 7,5 злотих заправлялася Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: жінка казала що сьогодні на орлені по 7,5 злотих заправлялася То Ашанівська ЗП в них завжди дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: То Ашанівська ЗП в них завжди дешевше. казала і за це, але їй лінь туди їхати. а по ходу у неї тільки БП та Орлен 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: жінка казала що сьогодні на орлені по 7,5 злотих заправлялася . Тоді 7.2х11,8=85 грн А колись в Польші бенз вдввчи жорожче, ніж у нас був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому каци пишуть : ВМФ отмечает свой праздник при полном проёбе южных морей. Торговое судоходство полностью прекратилось в Чёрном и Азовском, каждую ночь, фактически, прилетают десяток дисстрессов по УКВшкам. Море, как бы, закрыто для судоходства, вот только гражданские суда остались на рейдах. Кто успел - прижался под Синопом. Кто не успел - те в Керченском проливе торчат, как мишени. И им уйти никуда не дают. Вояки шныряют меж ними и прикрываются ими. Говорят, что при попытке уйти - будет открыт огонь. Никакие темы создавать не буду. Смотрю на всё это практически изнутри и жду, когда прилетит к нам. Хороший праздничек, да? И, самое интересное - информации про это - нет в широком доступе. Только на моряцких пабликах и то - трут тут же. Ну, можете дальше минусить и бухать, разрывая тельняшку на себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому Походу в ціну бензи включили відбудову кацапських НПЗ за наші гроші. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Походу в ціну бензи включили відбудову кацапських НПЗ за наші гроші. Податки повернули яких не було через кризу коли трамп на Іран напав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз