Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 минут назад, kim chen lhoran сказал: п.с. Сумніваюсь, щоби Дощ зачитувався булгаковим або їм подібними. может быть поэтому, что не зачитывался или киношку не смотрел, историю не знает, вот и поступает как Швондер... но ведь история показала всем нам куда и через сколько пролитой крови мы приплыли... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 хвилин тому, ks6 сказав: А если это классный автослесарь, водитель с гормолзавода, преподаватель ведущего вуза? Я ж не просто так про цінність/корисність. Гарний сантехнік міг легко прокачати зв'язки на рівні перших осіб свого міста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 годин тому, DmiVady сказав: Ага, а я-то думаю, що поїзд "Запоріжжя - Львів" сьогодні на нашому вокзалі робив... Сьогодні проводжав доньку на поїзд, а він на сусідній колії саме завантажувався, тож звернув увагу. Все буде Херсон... www.instagram.com/reel/DbOJ_6eMr19/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 16 минут назад, ks6 сказал: А если это классный автослесарь, водитель с гормолзавода, преподаватель ведущего вуза? Так это уже не простые люди...кроме водителя гормолзавода. 4 минуты назад, ozor сказал: Савсєм дурак чтолі? Навіть водій який їздив у Київ на звичайному рейсовому ікарусі, міг привезти ящик пепсіколи, фанти, тархуна, і десяток київських тортів. І замовляли йому лучшиє люді города. Ты долбоеб что ли? Это мелкая фарцовка, причем здесь связи?? И с каких пор тархун доставать надо было, его как говна везде было. Сразу видно кто жил в совке а кто по рассказам представляет. Змінено 6 годин тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Ренату може теж в чомусь пощастило, але для бідних зазвичай важка праця яка призвела людину до успіху завжди залишається повезло Може дійсно пощастило, а ось Коломойськему не пощастило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Повезло Сину повезло ще більше - особисто під нього в Сумах з'явився медичний факультет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 45 хвилин тому, sergio сказав: То зара πιдари з ими цінами на пальне до трусів роздягають.😠 Звернися до електросексініки, повинно попустити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Я ж не просто так про цінність/корисність. Гарний сантехнік міг легко прокачати зв'язки на рівні перших осіб свого міста Та да, у одного нашого одкокашника батя возив начальника на обкомівській волзі, так той йому виділив квартиру поліпшеного планування у обкомівському будинку. На березі річки. Там була окрема огорожена прибудинкова територія з ландшафтним дизайном і дитячим майданчиком, а на річці - пляж з навісами, лавочками, столиками і т.п. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, ozor сказал: Звернися до електросексініки, повинно попустити. Щоб вона на мої гроші цицкі до 6 розміру прокачала?! 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: особисто під нього в Сумах з'явився медичний факультет. З його фінможливостями можна було і у Монако заснувати університет, а у ньому відкрити медичний факультет.😇 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Може дійсно пощастило, а ось Коломойськему не пощастило. Сам винуватий, не вміє в людях розбиратись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 41 хвилину тому, Бездомный сказав: носит фирму адідас тому любая баба даст (с) І брєєт морду фірмой шик, то может, даже і мужик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Може дійсно пощастило, а ось Коломойськему не пощастило. до речі, цікавий феномен. мені здається вони оточували себе різними людьми і ставилися до них по різному. як там Корбан? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Щоб вона на мої гроші цицкі до 6 розміру прокачала?! 😎 Це ви просто заздрите, що вона може їздити на море, а ви - ні. ЗІ: яка все-таки прикольна тема недомобілів - навіть коли там нічого не пише головний "хейтер" - срач все одно не припиняється ) Таке враження, що недомобілі і їхні володарі просто створені одне для одного )) Схожі одне на одного, як собаки і їхні господарі ))) Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, vadimv сказав: Це ви просто заздрите, що вона може їздити на море, а ви - ні. а може цицькам... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Бармалей сказал: может быть поэтому, что не зачитывался или киношку не смотрел, историю не знает, вот и поступает как Швондер... но ведь история показала всем нам куда и через сколько пролитой крови мы приплыли... Ми винні тому що не хотіли зачитуватись толстоавсько-булгокуприними, а не тому що населення раші захотіло стати панівною визначальною силою, а їх ситуативний головкагебешник царьком? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 39 минут назад, ks6 сказал: Да ну. У меня дядя карщиком на маслосырбазе работал и этого было достаточно , что бы иметь выход на многие дефициты. Все кто имел доступ к чему нибудь, как правило обростали связями. Даже простой грузчик с аптечных складов барыжил бецилином для тайного лечения триппера. У мну бабки сестра начальником ОРСА на Сев ГОКе работала, а при Украине нас отдела снабжения. В 90 - е часто нам коробки с консервами предавала. А мой хресный, бабкин племянник у моей бабки несколько лет жил, пока в Зооветеринарном учился, потом нач вет отдела на одном из мясокомбинатов виницкой области работал. В 90-я часто колбасу присылал. Война началась, его сын пару месяцев у меня ныкался.. Так и живём. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, vadimv сказал: Це ви просто заздрите, що вона може їздити на море, а ви - ні. Переконали, ставлю Резерв +, і пробую виїхати закордон, по старій схемі. Сцуко 2 роки без моря вже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 хвилин тому, DimaF сказав: Так это уже не простые люди...кроме водителя гормолзавода. Ты долбоеб что ли? Это мелкая фарцовка, причем здесь связи?? И с каких пор тархун доставать надо было, его как говна везде было. Сразу видно кто жил в совке а кто по рассказам представляет. Мені дійсно сумно, що написане, мною, не зрозуміли тільки ви. Я можу трохи полегшити вам життя: можете мене не читати і не коментувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Ми винні тому що не хотіли зачитуватись толстоавсько-булгокуприними, а не тому що населення раші захотіло стати панівною визначальною силою, а їх ситуативний головкагебешник царьком? парашка як ворог оформився ще під час занепаду Київської Русі. І мудрий лідор того часу мав би не ділити Русь як город під картоплю в кайдашевій сім'ї між дітьми, а сформувати систему коли все отримує навіть не старший, а самий здібний чи здібна і консолідувати владу та землі далі. Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, Бездомный сказав: у Дніпропетровську половина класу не вивчала мову - була опція відмовитися від вивчення мови . Мовосрач, то окрема тема. Коли людина проживає в Україні 5+ років і не знає державної мови, то: 1. Відсутня мотивація, небажання вчити. 2. Низькі розумові здібності P.S. У кота мама за кілька років перебування у Німеччині у віці 70+ вивчила німецьку мову на рівні розмовної. P.P.S.Про Драпатого, порівняння із Сирським. Людина, яка береже життя особового складу і намагалася змінити радянські підходи генералів, чим стала "білою вороною". youtu.be/oDQLxutOJuo?si=hS76Bmsq33AmuLGg 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: як там Корбан? Мабуть косить від зплочених рядів Цахала.🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, sergio сказав: У мну бабки сестра начальником ОРСА на Сев ГОКе работала У мене тітка працювала завмагазином у селі, а її донька (моя двоюрідна сестра) - продавщицею у гастрономі. Але все це фігня порівняно з двоюрідним дідом, який жив у Америці і навіть присилав якісь шмотки з орлом і написом Montana. Нажаль, помер ще до того, як совок закінчився, а то б можна було зразу звалити в Монтану... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Переконали, ставлю Резерв +, і пробую виїхати закордон, по старій схемі. Сцуко 2 роки без моря вже. Тіки потім не пишіть з учебки, що це я в тому винний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: .S.Про Драпатого, порівняння із Сирським. Людина, яка береже життя особового складу і намагалася змінити радянські підходи генералів, чим стала "білою вороною". Поки що система готується посилити мобілізацію. Масово пішли повістки всім хто встановив резерв, став на облік, оновив дані та іншим чином висловив згоду на утилізацію мобілізацію Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз