karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Про тих, що пішли добровольцями. Вибачаюсь не вчитався і написав за своїх знайомих. Якщо за ваших, то ви писали що вас возили в лікарню. але за натуру рашиків я думаю знаю краще будь кого. По-перше, вчився у школі на Уралі, де отримав середню освіту. Потім родичі після висилки вернулись назад в Україну, а я потім після Вишу був до 100 разів у відрядженнях, з них десь 80% прибл. по раші. Мене возили в лікарню у 80-х минулого століття, яке це має відношення до нинішньої війни? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Вони більше як 200 років не колонія, але що би сказав Мартін Лютер Кінг ще на початку 1960-их? По моєму важливо щоби люди внутрішньо не були рабами пана, а слугами закону Українське суспільство до цього явно не доросло і не дуже скоро доросте Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 40 минут назад, karbo сказал: Це тому що українці служать панам, в кращих країнах закону Зараз сша пресують Канаду за законом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Зараз сша пресують Канаду за законом? Повноваження президента США визначаються законами США. Я сумніваюся що хто небудь з присутніх тут їх знає Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 28 минут назад, karbo сказал: Мене возили в лікарню у 80-х минулого століття, яке це має відношення до нинішньої війни? А що має відношення до теперішньої війни? Будь яке суспільство має традиції та історію.Хиба епоха сталена з його геноцидом не мала впливу і на наш час? Змінено 15 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: А що має відношення до теперішньої війни? Будь яке суспільство має традиції та історію.Хиба епоха сталена з його геноцидом на мала впливу і на наш час? Слухай, чоловіче, свідомість людини телевізор може засрати за пару років, а тут два покоління минуло. Який взаємозв'язок має той сюжет і нинішня війна? Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 6 минут назад, karbo сказал: Я сумніваюся що хто небудь з присутніх тут їх знає Навряд так само в законах було написано, що спочатку можна було віддати панамський канал, а тепер хотіти відібрати його назад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Навряд так само в законах було написано, що спочатку можна було віддати панамський канал, а тепер хотіти відібрати його назад. В США є досить законних методів впливу для досягнення своєї мети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 9 минут назад, karbo сказал: Який взаємозв'язок має той сюжет і нинішня війна? навіть пересічних людей залякували силові структури усіх ліній спектру, багато людей ще пам'ятають репресії та знущання на рівні генетичної пам'яті. Змінено 15 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: навіть пересічних людей залякували силові структури усіх ліній спектру, багато людей ще пам'ятають репресії та знущання на рівні генетичної пам'яті. Які багаті фантазії щодо наслідків допомоги мені, зробленої москалем зеком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 47 минут назад, karbo сказал: У 2014 році Україна не мала жодних шансів встояти проти повномасштабної війни. её бы и не было (пришлось бы путину ждать более удобных гетьманов) при условии, что зеленых человечков в крыму смели бы одномоментно с их появлением 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 23 минуты назад, karbo сказал: По моєму важливо щоби люди внутрішньо не були рабами пана, а слугами закону Спікер Майк Джонсон швидше слуга Трампа, ніж закону. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Спікер Майк Джонсон швидше слуга Трампа, ніж закону. І що він повинен робити згідно закону?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: её бы и не было (пришлось бы путину ждать более удобных гетьманов) при условии, что зеленых человечков в крыму смели бы одномоментно с их появлением Хто?)) зрадники, яких чуть не сто процентів?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 18 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: що би сказав Мартін Лютер Кінг ще на початку 1960-их? Що він має мрію ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому США разворачивают в Карибском бассейне группировку войск, которая может насчитывать около 16 тысяч военных, — WP. ........ По закону?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, karbo сказал: Хто?)) зрадники, яких чуть не сто процентів?)) зрадныками стали позже (я про военных оставшихся там) ... несколько недель там терки шли по перекупке их, при условном молчании киева Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 минуты назад, karbo сказал: І що він повинен робити згідно закону?)) Цей Майк і вас зробив хохмачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, kim chen lhoran сказал: Цей Майк і вас зробив хохмачем? Так що він повинен робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: зрадныками стали позже (я про военных оставшихся там) ... несколько недель там терки шли по перекупке их, при условном молчании киева Перестань, захоплення Криму відбулося завдяки груповій зраді силовиків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 минуты назад, karbo сказал: Перестань, захоплення Криму відбулося завдяки груповій зраді силовиків да, от киева и до низа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: да, от киева и до низа Я так глибоко не копаюч поки що локальна зрада очевидна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, karbo сказал: поки що локальна зрада очевидна она не сразу появилась...долгое время были готовы на отпор...но... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Командир Сил беспилотных систем Роберт "Мадяр" Бровди сообщил, что Силы обороны готовят удары по России, которые приведут к блэкауту Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, Бармалей сказал: она не сразу появилась...долгое время были готовы на отпор...но... Ага, і масово перейшли на бік Росії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз