Магирус Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Їбанутий, мільйони мужиків саме про це і мріють:) Тобто у мене все норм? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Їбанутий, мільйони мужиків саме про це і мріють:) то не мужики... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: то не мужики... П'ять раз жонатий був. Думаєте я на поняв женщін? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: news.creaders.net/world/2024/06/02/2738142.html світ на наших очах розділяється на вороже налаштовані один до одного табори . і так - піхвоокія зробила остаточний вибір на користь вісі зла , вона давно цей вибір зробила , але Зеленський зірвав з мавп'ячої пики маску миротвоців . Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: то не мужики... Судячи по бордах мужики хочуть в "Лють" або в "штурмовики"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: П'ять раз жонатий був. Думаєте я на поняв женщін? як там пан Кантон каже - не дуже розумно робити ті самі помилки очікуючи на інший результат 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, Бездомный сказав: розділяється і так - піхвоокія зробила вибір на користь вісі зла От, кстаті, піхвоокі мені нравляця, почті всі дєвсвєніци. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, Магирус сказав: Судячи по бордах мужики хочуть в "Лють" або в "штурмовики"... українські жінки - найкращі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: От, кстаті, піхвоокі мені нравляця, почті всі дєвсвєніци. настільки огидні що їх взагалі не їбуть? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: як там пан Кантон каже - не дуже розумно робити ті самі помилки очікуючи на інший результат Це моє. Якщо ти роками робиш одне і те ж, і отримуєш стабільно поганий результат, то ти довбойоб:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: настільки огидні що їх взагалі не їбуть? Навпаки:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: П'ять раз жонатий був. Думаєте я на поняв женщін? Тепер зрозуміло чому заходите в тему Бездомного))). Там як раз експерти по жінкам))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: Перший раз вдень світло вирубили Щаслива людина. З "кінцем епохі бідності" прийшов "кінець епохі стабільного електропостачання". А я вважаю це не на роки, а на десятиріччя: biz.censor.net/news/3492742/postiyini_vidklyuchennya_elektroenergiyi_v_ukrayini_tryvatymut_kilka_rokiv 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Тепер зрозуміло чому заходите в тему Бездомного))). Там як раз експерти по жінкам))). Де це така тєма?? Змінено 3 червня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Тепер зрозуміло чому заходите в тему Бездомного))). Там як раз експерти по жінкам))). Тільки що, XL.pro сказав: Тепер зрозуміло чому заходите в тему Бездомного))). Там як раз експерти по жінкам))). Я туди захожу чисто поржать:) Вадім з Бездомним - мої улюблені персонажі:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: П'ять раз жонатий був. Думаєте я на поняв женщін? а що з першого разу було не зрозуміло ? 🤣 в них же один мозок на всіх🤣 Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, Бездомный сказав: а що з першого разу було не зрозуміло ? 🤣 Нє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: настільки огидні що їх взагалі не їбуть? Мабуть інший тип сексу... Анекдот. Висит в деревне афиша, что приезжает лектор общества знание с лекцией про виды любви и демонстрацией слайдов. Вечером клуб битком, выходит лектор и начинает: - Бывает любовь гетеросексуальная между мужчиной и женщиной. Толпа - слайды, слайды! - Бывает любовь гомосексуальная между мужчинами и женщинами. Толпа - слайды, слайды! - А ещё бывает любовь к родине и теперь слайды. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Як чувак цей живе, як гівно, в чужій країні. Де це так погано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Нє Щоберезня - нова дружина ? 🤣 Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, ozor сказав: Де це так погано? Всьо харашо, не переживайте:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я туди захожу чисто поржать:) Вадім з Бездомним - мої улюблені персонажі:) тю , а я з вас ржу , особливо , як хильнете валер'яночки , і починаєте задиратися Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 години тому, МаТраС сказав: Знаючи,який він правильний у всьому, то не брехав він. Оюпочинав роботягою, потім вже підряди брав, сім ю забрав і відчував себе щасливим. Думаю, з його відповідальнісью ,то вже свою конторку відкрив і руками майже не робить. Може й на квартиру накопив. Не ясно хто як живе з вас. Хотілося б почути першоджерело, бо ви так гарно все розписали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: тю , а я з вас ржу , особливо , як хильнете валер'яночки Та не заважайте вже, дайте вже з жінкою вашою поїбатися:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 година тому, Вячеслав63 сказав: А син щось не хоче переїжджати в Прагу з Києва. Йому пропонують очолити там новий філіал. Які аргументи проти Праги висуваються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 16 хвилин тому, Магирус сказав: Де це така тєма?? https://www.stroimdom.com.ua/topic/89783-ya-hochu-schastlivyy-brak-vy/page/3712 Змінено 3 червня 2024 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз