Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Хто про що, а євреї про гроші (пам'ятаю, що ви метис). Шести значна сума хоч у твердій валюті чи у різаних папірцях?) В твердій, звичайно, папірці різані мені не цікаві:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це ваш вибір тимчасового рішення ) Ну хоч не Іспанія, потні і страшні дівки, тепле пиво (якого нормального ще й нема), чоловіки, схожі на підарасів, то не кожен на таке погодиться:)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Шести значна сума хоч у твердій валюті чи у різаних папірцях?) Після приходу Трампа хтозна, що вважати твердою валютою ) Мабуть біткойни )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну хоч не Іспанія, потні і страшні дівки, тепле пиво (якого нормального ще й нема) Пиво є нормальне - Estrella Galicia, але мені більше подобається сангрія, дівки є всякі, є і дуже симпатичні Звісно в Італії ще симпатичніші, але там все в такому занедбаному стані, що нуйогонафіг жити в таких руїнах. Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Після приходу Трампа хтозна, що вважати твердою валютою ) Мабуть біткойни )) Якщо наступного року буде припинення вогню, ви повернетеся в Україну? Бачите своє життя в цій країні? А ваш син? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 14 годин тому, Vinsol2009 сказав: За кораблем. У свій час, я лейтенант ставив на місце полковників. Орфографічно? Чи сексуально? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Пиво є нормальне - Estrella Galicia, дівки є всякі, є і дуже симпатичні Звісно в Італії ще симпатичніші, але там все в такому занедбаному стані, що нуйогонафіг жити в таких руїнах. В нас видно кардинально різні смаки. Я б на дівчат італійської зовнішності навіть не глянув би. Біленькі, риженькі, з світлою шкірою - то любов:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 14 годин тому, МаТраС сказав: звання то таке. а от посада. лейтенант з главку вставляв і полковникам, нач загонів часто) Та ви що, знущаєтесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, sergio сказал: Я свого часу Таврією з роздовбаною кулісою переключення передач керував. Так, що новеньким дроном зробленим по найсучаснішим технологіям з найкращих матеріалів, що два пальця об асфальт. 😎 Я теж так думав, доки не спробував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, XL.pro сказав: Якщо наступного року буде припинення вогню, ви повернетеся в Україну? Хіба що ТО зробити, стоматолога відвідати і паспорт оновити. І швиденько назад, поки знову не почалося... 2 години тому, XL.pro сказав: Бачите своє життя в цій країні? Я його там не бачу з 2013 року. 2 години тому, XL.pro сказав: А ваш син? Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (де живуть сусіди по ділянці і куди збирається старша сестра). Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: Это , чтобы кацапские танки доехали беспрепятственно до центра города, как в прошлый раз шо ти мелеш? які до біса танки, чи ти дебіл? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, ozor сказав: Та ви що, знущаєтесь? А ви шо дитина чи не знали, що є перевірки,комісії і тп приїзди людей з маленькими зірочками?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В нас видно кардинально різні смаки. Я б на дівчат італійської зовнішності навіть не глянув би. Біленькі, риженькі, з світлою шкірою - то любов:)) У мене були і біленькі, і риженькі, і шатенькі. Але італійські рагацці - це щось неймовірне. Я думав Орнела Муті і Моніка Белуччі існують тільки у кіно і італійських готелях в Єгипті, але їх там повно на вулицях ) Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 минут назад, vadimv сказал: Хіба що ТО зробити, стоматолога відвідати і паспорт оновити. І швиденько назад, поки знову не почалося... Я його там не бачу з 2013 року. Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (як сусіди по ділянці і старша сестра у майбутньому). А на вибори приїдете? Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Evgenich сказав: А на вибори приїдете? Ніт. Тільки що, Evgenich сказав: Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? Залишаю цю преференцію вам. Вирішуйте самі, як вам жити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Evgenich сказав: А на вибори приїдете? Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? Яке саме майбутнє ви тут бачите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: Я думав Орнела Муті і Моніка Белуччі існують тільки у кіно і італійських готелях в Єгипті, але їх там повно на вулицях ) Який жах. Є ж акторки, котрі на людей схожі, а не бібізян:) Ніколь Кідман, Рейчел Макадамс, Мег Райан, Дженіфер Еністон... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 21 минуту назад, ozor сказал: Орфографічно? Чи сексуально? он воно звідки там анальна фіксація Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 15 минут назад, tort сказал: шо ти мелеш? які до біса танки, чи ти дебіл? чому наприкінці твердженнь поставили знаки питання ? Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, XL.pro сказал: Яке саме майбутнє ви тут бачите? Своє - паршиве, але якщо втікти і ніхуа не робити, то паршиве буде не тільки моє. Більшість мене не розуміє (і не зрозуміє ніколи), але в мій свідомості сталася ментальна революція, яка змушує мене поступитись власним комфортом заради комфорту в майбутньому, моїх нащадків і взагалі людей. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Evgenich 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Evgenich сказав: і взагалі людей. Взагалі у людей дуже хєрове майбутнє. Якщо цікаво, загугліть тему "мікропластик в океані". А він жеж, сцуко, не тільки в океані, а і в повітрі, водопроводній воді, іжі і навіть всередині ваших органів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, Evgenich сказав: Своє - паршиве, але якщо втікти і ніхуа не робити, то паршиве буде не тільки моє. Більшість мене не розуміє (і не зрозуміє ніколи), але в мій свідомості сталася ментальна революція, яка змушує мене поступитись власним комфортом заради комфорту в майбутньому, моїх нащадків і взагалі людей. Проблема тільки в тому, що ви воюєте на боці одних кацапів проти інших кацапів. І всі ці кацапи хочуть пограбувати, згвалтували і знищити Україну. Слава Маніту, що в Штатах прийшли до влади респи і прикриють цей дурдом. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 11 хвилин тому, Evgenich сказав: Своє - паршиве, але якщо втікти і ніхуа не робити, то паршиве буде не тільки моє. Більшість мене не розуміє (і не зрозуміє ніколи), але в мій свідомості сталася ментальна революція, яка змушує мене поступитись власним комфортом заради комфорту в майбутньому, моїх нащадків і взагалі людей. Наприклад війна заморозиться наступного року, в Україні будуть вибори. Незалежно хто переможе, далі що? Повторний напад, корупція, розруха, злидні, мільйони скалічених (фізично і психологічно)? Яке майбутнє у ваших нащадків? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: Взагалі у людей дуже хєрове майбутнє. Якщо цікаво, загугліть тему "мікропластик в океані". А він жеж, сцуко, не тільки в океані, а і в повітрі, водопроводній воді, іжі і навіть всередині ваших органів. Так. А ще великий бар'єр, який не дасть людській цивілізації досягти 2-го рівня, і ще безліч невтішних перспектив. Та я не занурююсь так глибоко. Починати треба з малого. Наприклад, коли бачиш, що якийсь хер (або кілька муднів) причипились до дівчини або звичайного перехожого, то треба не тікати ховаючи голову і вивправдовуючи себе: в мене сім'я, нах мені проблеми потрібні, а втрутись на захист слабких, не дивлячись на погані для себе наслідки. І якщо хоча б тритина суспільства буде слідувати таким принципам (а не як зараз), то і шанси на гарне майбутнє якісно збільшаться. Втікти від проблем - це риса егоїста. Я перестав бути таким. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 32 минуты назад, vadimv сказал: Хіба що ТО зробити, стоматолога відвідати і паспорт оновити. І швиденько назад, поки знову не почалося... Я його там не бачу з 2013 року. Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (як сусіди по ділянці і старша сестра у майбутньому). Швиденько і Іспанія поняття не сумісні. 😏 В них, ще слово таке є-Mañana, що дослівно завтра, а в більш широкому значенні - не сьогодня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз