ozor Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 23 хвилини тому, рыбак сказав: Бездомный Властелин форума Днепр Опубликовано 27 октября, 2018 " Никколо Макиавелли - величайший теоретик политологии , автор фундаментального труда "Государь" , потерпел крах на поприще реальной политики. Это обесценивает его труд ?"--------------------------- В одном предложении два взаимоисключающих утверждения- " теоретик " и "на поприще реальной политики" .. Так я не понял ,Бездомный, Макиавелли теоретик или таки реальный политик ?? И сначала "величайший теоретик политологии" и "автор фундаментального труда" , а потом так уничижительно, дабы нивелировать сказанное - " нанометр". и так везде 18 хвилин тому, рыбак сказав: Бездомный Властелин форума Днепр Опубликовано 27 октября, 2018 "Мой дядя по маме - военный лётчик истребитель ПВО - герой СССР - был сбит в бою , похожем на бой из песни Высоцкого "Их восемь , нас двое" получил в этом бою увечье , стал инвалидом , был списан на Землю. Стал инструктором молодняка. И всю жизнь считал , что , как инструктор , ущерба немцам нанёс , намного больше ,несоизмеримо больше, чем когда был летающим асом . О чём это я ? О том , что лучшие инструкторы - это сбитые лётчики ."""------------- Бездомный , "инструктора молодняка"- можно считать, по твоей методологии , кацапощелэпым учителем или не ?? Рукопісі нє горят. Ви дисертацію по макіавелі, чи по бездомному пишете? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 минуту назад, ozor сказал: Рукопісі нє горят. Ви дисертацію по макіавелі, чи по бездомному пишете? Я не ценитель петросянщины, обращайся к своим почитателям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 3 години тому, МаТраС сказав: А ти з якого окопа триндиш? Валєнсія, зємляк Вадіма. Запхайтесь назад під матрас і подивіться хто лайкнув мій і ваш пост. Все стане зрозуміло. Вірніше, все і так зрозуміло. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 10 хвилин тому, ozor сказав: Валєнсія, зємляк Вадіма. Запхайтесь назад під матрас і подивіться хто лайкнув мій і ваш пост. Все стане зрозуміло. Вірніше, все і так зрозуміло. слухай шакальонок, йди нах разом зі своїм аналізом по лайкам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 18 хвилин тому, рыбак сказав: Этот клоун из глуховского театра им. Петросяна. разве по его постам не заметно да в мене пам ять коротка,не пам ятаю пости його. не легендарна особистість значить на форумі.) хто воно ,шо воно. зараз гляну. а, втік за кордон і тявкає.ясно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 40 минут назад, рыбак сказал: Бездомный Властелин форума Днепр Опубликовано 27 октября, 2018 "Мой дядя по маме - военный лётчик истребитель ПВО - герой СССР - был сбит в бою , похожем на бой из песни Высоцкого "Их восемь , нас двое" получил в этом бою увечье , стал инвалидом , был списан на Землю. Стал инструктором молодняка. И всю жизнь считал , что , как инструктор , ущерба немцам нанёс , намного больше ,несоизмеримо больше, чем когда был летающим асом . О чём это я ? О том , что лучшие инструкторы - это сбитые лётчики ."""------------- Бездомный , "инструктора молодняка"- можно считать, по твоей методологии , кацапощелэпым учителем или не ?? і що це змінює ? це якось змінює факт , що кацапощелепна педопіхвомразота - то головне знаряддя імперії ? что не доделал русский штьік , доделают русский поп и русский учитель . Муравйов вішатель Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: і що це змінює ? Да собственно и ничего. Не считая того , что ты обманул-"нема і не було" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 7 минут назад, рыбак сказал: Да собственно и ничего. Не считая того , что ты обманул-"нема і не було" я його не знав особисто - він після війни переїхав до Москви , та очолював райвійськомат - навіть сторінка в Вікіпедії ( дещо брехлива ) десь була . а дружина зробила все , щоб він не спілкувався з вбогими родичами з села . тож не рахується . Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 Картина называется " Кремлёвские казаки пишут письмо Трампу" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: я й ого не знав особисто - він переїхав до Москви , та очолював війсськомат . а дружина зробила все , щоб він не спілкувався з вбогими родичами з села . Разве это нивелирует твой обман, начет наличия таких( кацапощеповчителек доньки охвицэров) родственников у тебя ? -нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 31 минуту назад, ozor сказал: Рукопісі нє горят. Ви дисертацію по макіавелі, чи по бездомному пишете? та я й не заперечюю. але ставлення до сталінських соколів дещо змінилося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 13 минут назад, рыбак сказал: Разве это нивелирует твой обман, начет наличия таких( кацапощеповчителек доньки охвицэров) родственников у тебя ? -нет звичайно - родич - це той , хто якось вплинув . він ніяк не вплинув на мена . бо не спілкувався зі мною. Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 32 минуты назад, Бездомный сказал: русский учитель . Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 36 минут назад, рыбак сказал: Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно "виховувати" - то взагалі не справа вчителів . виховання відбувається у сім'ї. а кацапощелепна педопіхвомразота лізла не у свої справи - виховувати . вам не подобаться продукт українських шкіл ? ну подивіться у Золкіна - Карпенка на резульат праці кацапощелепної педопіхвомразоти . Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: "виховувати" - то взагалі не справа вчителів . виховання відбувається у сім'ї. а кацапощелепна піхвомразота лізла не у свої справи - виховувати . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) У Монтескье в " Духе законов"" О принципе демократии", как по мне , неплохо сказано ( как это похоже на наше время)--..."Но если законы перестают соблюдаться в народном государстве, то оно уже погибло, так как причина этого зла может быть только в испорченности самой республики.". "Когда эта добродетель исчезает, честолюбие овладевает всеми сердцами, которые могут вместить его, и все заражаются корыстолюбием. Предметы желаний изменяются: что прежде любили, того уже не любят; прежде была свобода по законам, теперь хотят свободы противозаконной; каждый гражданин ведет себя, как раб, убежавший от своего господина; что было правилом, то стало казаться строгостью; что было порядком, то стало стеснением, осмотрительность называют трусостью, корыстолюбие видят в умеренности, а не в жажде стяжаний. Прежде имущества частных лиц составляли общественную казну, теперь общественная казна стала достоянием частных лиц. Республика становится добычей, а ее сила – это власть немногих и произвол всех.".. "Когда Сулла захотел возвратить Риму свободу, Рим уже не мог принять ее." Змінено 15 грудня 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 11 хвилин тому, рыбак сказав: Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно вони й до цього матюкались. але з 22 року двічі більше. якщо в неті , в піснях ді по телебаченню мати,як так і треба, то і діти так думають. на дорослих плювати, бо це не те покоління,якого в кулаці тримають. недавно, сказала дочка мого друга, 13 років, якщо мов будете мене мов пресувати, я Вас засужу..забрали айфон за те що курила електронні цигарки.. я йому сказав,що самі винні. а вчителям тільки можна поспівчувати. представте, що діти чудять при такій демократії, з камерами )) думаю, що в сучасній школі вчитель повинен бути вже,як друг більше, бо пресува ,як наше покоління на вийде. все рухається до повної деградації. приймаєм це і дивимся. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: вони й до цього матюкались. але з 22 року двічі більше. якщо в неті , в піснях ді по телебаченню мати,як так і треба, то і діти так думають. на дорослих плювати, бо це не те покоління,якого в кулаці тримають. недавно, сказала дочка мого друга, 13 років, якщо мов будете мене мов пресувати, я Вас засужу..забрали айфон за те що курила електронні цигарки.. я йому сказав,що самі винні. а вчителям тільки можна поспівчувати. представте, що діти чудять при такій демократії, з камерами )) думаю, що в сучасній школі вчитель повинен бути вже,як друг більше, бо пресува ,як наше покоління на вийде. все рухається до повної деградації. приймаєм це і дивимся. youtu.be/R9zAyZb83ek?si=OE8csReo7r27KzkH 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 17 минут назад, МаТраС сказал: вони й до цього матюкались. але з 22 року двічі більше. якщо в неті , в піснях ді по телебаченню мати,як так і треба, то і діти так думають. на дорослих плювати, бо це не те покоління,якого в кулаці тримають. недавно, сказала дочка мого друга, 13 років, якщо мов будете мене мов пресувати, я Вас засужу..забрали айфон за те що курила електронні цигарки.. я йому сказав,що самі винні. а вчителям тільки можна поспівчувати. представте, що діти чудять при такій демократії, з камерами )) думаю, що в сучасній школі вчитель повинен бути вже,як друг більше, бо пресува ,як наше покоління на вийде. все рухається до повної деградації. приймаєм це і дивимся. за часи совдепії кацапрощелепні піхвопедомразі витравлювали в людях патерн виховання власних дітей - держава виховає , а ви не лізьте , бо невідомо , що ви там виховаєте . пам'ятаєте , як батьків Полгар у радянські Угорщині ледь не позбавили батьківських прав за те , що вони - фахові педагоги відмовилися водити своїх доньок до школи ? відновлюється усвідомлення факта , що ніде , окрім , як у сім'ї дятям нічого хорошого не прищеплять , дуже повільно. все - геть усе - від хорошого до поганого йде з сім'ї . Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 30 хвилин тому, рыбак сказав: Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно мати ,то пів біди. тут частенько стали випадки,коли підлітки натовпом бьють одного і знімають на камеру. в нас в школі такого знушання жорстокого не було. були дуже рідкі випадки побиття одного. і не було аж так по садистьські. а так,то лупились за школою один на один. і все, і той хто програв рахувався не меньше героєм за того ,хто виграв. а зараз дівчата підлітки стали теж в таких побиттях часто приймати участь. в нас було пару випадків на дикотеці,але дівкам вже було за 20. ц це було, як виключення.. думаю,що ще трохи і повинен бути пік невігластва. да пора вже форматнути цю землю повністью) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 15 минут назад, US7IGN сказал: youtu.be/R9zAyZb83ek?si=OE8csReo7r27KzkH можно и другой методикой--- ( ЕРАЛАШ - 40 чертей и одна зеленая муха) Змінено 15 грудня 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: думаю,що ще трохи і повинен бути пік невігластва. да пора вже форматнути цю землю повністью) та почніть поки що з себе. виховайте своїх гарних та розумних дітей для початку. якщо кожен так зробить то все буде добре. а нічого не робити і звинувачувати інших - ви ж не програміст чи альтернативний історик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 9 минут назад, МаТраС сказал: мати ,то пів біди. тут частенько стали випадки,коли підлітки натовпом бьють одного і знімають на камеру. в нас в школі такого знушання жорстокого не було. були дуже рідкі випадки побиття одного. і не було аж так по садистьські. а так,то лупились за школою один на один. і все, і той хто програв рахувався не меньше героєм за того ,хто виграв. а зараз дівчата підлітки стали теж в таких побиттях часто приймати участь. в нас було пару випадків на дикотеці,але дівкам вже було за 20. ц це було, як виключення.. думаю,що ще трохи і повинен бути пік невігластва. да пора вже форматнути цю землю повністью) село у Дніпрі - більше половина класу ( та й більш ніж половина школярів школи ) була сформована з дітей ліміти , бо школа була найближчою до масімейної общаги , про яку мусора казали - це наше благословіння і наше проклятя ( благословіння - тому що показники розкриття у порядку ,а прокляття - тому, що весь час там твориться якийсь жах ) - було геть усе , лише на телефони не знімали , тому що тоді такі девайси - то була наукова фантастика . а дівки за хлопців і в мої часи билися - хтиві істоти Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 11 хвилин тому, Бездомный сказав: за часси совдепії кацапрощелепні пізвопедомразі витравлювали в людях патерн виховання власних дітей - держава виховає , а ви не лізьте , бо невідомо , що ви там виховаєте . пам'ятаєте , як батьків Полгар у радянські Угорщині ледь не позбавили батьківських прав за те , що вони - фахові педагоги відмовилися водити своїх доньок до школи ? відновлюється усвідомлення факта , що ніде , окрім , як у сім'ї дятям нічого хорошого не прищеплять , дуже повільно. все - геть усе - від хорошого до поганого йде з сім'ї . да. моя знайома купила дофіга землі. побудувала будинок. родила 4 вдома у воді причому) вчились вони вдома. думав,малі трохи не соціалізовані будуть. хер там. до них приїжали гості на екскурсії,майстер класи,конюшня своя і ще багато напрямків мікробізнесу. старший в 15 вже почав роби з металу круті ножі і був вже майже профі ковалем, потім закінчив вуз. прекрасні ,чисті, порядні діти виросли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 8 хвилин тому, US7IGN сказав: та почніть поки що з себе. виховайте своїх гарних та розумних дітей для початку. якщо кожен так зробить то все буде добре. а нічого не робити і звинувачувати інших - ви ж не програміст чи альтернативний історик пізно. процес запущений. тільки формат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз