Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Бездомный

Властелин форума

Днепр

Опубликовано 27 октября, 2018

" Никколо Макиавелли - величайший теоретик политологии , автор фундаментального труда "Государь" , потерпел крах на поприще реальной политики. 

Это обесценивает его труд ?"---------------------------  В одном предложении два  взаимоисключающих утверждения-  " теоретик " и "на поприще реальной политики" .. Так я не понял ,Бездомный, Макиавелли  теоретик или таки  реальный политик ??

И сначала "величайший теоретик политологии"  и "автор фундаментального труда"  , а потом так уничижительно, дабы нивелировать сказанное  - " нанометр". и так везде

18 хвилин тому, рыбак сказав:

Бездомный

Властелин форума

Днепр

"Мой дядя по маме - военный лётчик истребитель ПВО - герой СССР - был сбит в бою , похожем на бой из песни Высоцкого "Их восемь , нас двое"

получил в этом бою увечье , стал инвалидом , был списан на Землю. Стал инструктором молодняка. И всю жизнь считал , что , как инструктор , ущерба немцам нанёс , намного больше ,несоизмеримо больше, чем когда был летающим асом .

О чём это я ? О том , что лучшие инструкторы - это сбитые лётчики ."""------------- Бездомный ,  "инструктора молодняка"- можно считать, по твоей методологии , кацапощелэпым учителем или не ??

Рукопісі нє горят. 
Ви дисертацію по макіавелі, чи по бездомному пишете?

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, ozor сказал:

Рукопісі нє горят. 

Я не ценитель петросянщины, обращайся  к своим почитателям. 

Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

А ти з якого окопа триндиш?

Валєнсія, зємляк Вадіма. 
Запхайтесь назад під матрас і подивіться хто лайкнув мій і ваш пост. Все стане зрозуміло. Вірніше, все і так зрозуміло.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, ozor сказав:

Валєнсія, зємляк Вадіма. 
Запхайтесь назад під матрас і подивіться хто лайкнув мій і ваш пост. Все стане зрозуміло. Вірніше, все і так зрозуміло.

слухай шакальонок, йди нах  разом зі своїм аналізом по лайкам

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, рыбак сказав:

Этот клоун из глуховского театра им. Петросяна.  разве по его  постам не заметно

да в мене пам ять коротка,не пам ятаю пости його. не легендарна особистість значить на форумі.) хто воно ,шо воно. зараз гляну. а, втік за кордон і тявкає.ясно

Посилання на коментар

40 минут назад, рыбак сказал:

Бездомный

Властелин форума

Днепр

"Мой дядя по маме - военный лётчик истребитель ПВО - герой СССР - был сбит в бою , похожем на бой из песни Высоцкого "Их восемь , нас двое"

получил в этом бою увечье , стал инвалидом , был списан на Землю. Стал инструктором молодняка. И всю жизнь считал , что , как инструктор , ущерба немцам нанёс , намного больше ,несоизмеримо больше, чем когда был летающим асом .

О чём это я ? О том , что лучшие инструкторы - это сбитые лётчики ."""------------- Бездомный ,  "инструктора молодняка"- можно считать, по твоей методологии , кацапощелэпым учителем или не ??

і що це змінює ?

це якось змінює факт  , що кацапощелепна  педопіхвомразота  - то головне знаряддя імперії ? 

что не доделал русский штьік , доделают русский поп и русский учитель .

Муравйов вішатель

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

і що це змінює ?

Да собственно и ничего. Не считая того , что ты  обманул-"нема і не було"

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, рыбак сказал:

Да собственно и ничего. Не считая того , что ты  обманул-"нема і не було"

я його не знав  особисто - він після війни  переїхав до Москви , та очолював  райвійськомат - навіть сторінка в Вікіпедії ( дещо брехлива ) десь була .

а дружина зробила все , щоб він не спілкувався з вбогими родичами з села .

тож не рахується .

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

я й ого не знав  особисто - він переїхав до Москви , та очолював  війсськомат .

а дружина зробила все , щоб він не спілкувався з вбогими родичами з села .

Разве это нивелирует твой обман, начет наличия таких( кацапощеповчителек доньки охвицэров) родственников у тебя ? -нет

Посилання на коментар

31 минуту назад, ozor сказал:

Рукопісі нє горят. 

та я й не заперечюю.

але ставлення до сталінських соколів дещо змінилося 

Посилання на коментар

13 минут назад, рыбак сказал:

Разве это нивелирует твой обман, начет наличия таких( кацапощеповчителек доньки охвицэров) родственников у тебя ? -нет

звичайно - родич - це той , хто якось вплинув .

він ніяк не вплинув на мена .

бо не спілкувався зі мною.

Посилання на коментар

32 минуты назад, Бездомный сказал:

русский учитель .

Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом  -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно 

• Лайк 4
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

36 минут назад, рыбак сказал:

Ты наверное редко выходишь " в люди" , обрати лучше внимание , на воспитание детей от украинских учителей.Трудно понять , какие дегенераты занимаются ихним воспитанием-сплошной мат в разговорной речи от мала до велика , на присуствия взрослых рядом  -плевать . Беспокоить должно , наверное ,что из них выростет. может это такая политика государства ?? учитывая , что мат и агрессивное невежество -это как само собой в украинском политикуме и управлении государством. но мне на это , уже собственно говоря,все равно, все движется в том направлении куда и должно 

"виховувати" - то взагалі не справа вчителів .

виховання відбувається у сім'ї.

а кацапощелепна педопіхвомразота лізла не у свої справи - виховувати .

вам  не подобаться продукт українських шкіл ? 

ну подивіться у Золкіна - Карпенка  на резульат праці кацапощелепної педопіхвомразоти .

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

"виховувати" - то взагалі не справа вчителів .

виховання відбувається у сім'ї.

а кацапощелепна піхвомразота лізла не у свої справи - виховувати .

• Хаха 3
Посилання на коментар

У Монтескье в  " Духе законов"" О принципе демократии",  как по мне , неплохо сказано   ( как это похоже на наше время)--..."Но если законы перестают соблюдаться в народном государстве, то оно уже погибло, так как причина этого зла может быть только в испорченности самой республики.". "Когда эта добродетель исчезает, честолюбие овладевает всеми сердцами, которые могут вместить его, и все заражаются корыстолюбием. Предметы желаний изменяются: что прежде любили, того уже не любят; прежде была свобода по законам, теперь хотят свободы противозаконной; каждый гражданин ведет себя, как раб, убежавший от своего господина; что было правилом, то стало казаться строгостью; что было порядком, то стало стеснением, осмотрительность называют трусостью, корыстолюбие видят в умеренности, а не в жажде стяжаний. Прежде имущества частных лиц составляли общественную казну, теперь общественная казна стала достоянием частных лиц. Республика становится добычей, а ее сила – это власть немногих и произвол всех."..

"Когда Сулла захотел возвратить Риму свободу, Рим уже не мог принять ее."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

вони й до цього матюкались. але з 22 року двічі більше. якщо в неті , в піснях ді по телебаченню мати,як так і треба, то і діти так думають. на дорослих плювати, бо це не те покоління,якого в кулаці тримають. недавно, сказала дочка мого друга, 13 років, якщо мов будете мене мов пресувати, я Вас засужу..забрали айфон за те що курила електронні цигарки.. я йому сказав,що самі винні. 
а вчителям тільки можна поспівчувати. представте, що діти чудять при такій демократії, з камерами )) думаю, що в сучасній школі вчитель повинен бути вже,як друг більше, бо пресува ,як наше покоління на вийде. все рухається до повної деградації. приймаєм це і дивимся.

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

вони й до цього матюкались. але з 22 року двічі більше. якщо в неті , в піснях ді по телебаченню мати,як так і треба, то і діти так думають. на дорослих плювати, бо це не те покоління,якого в кулаці тримають. недавно, сказала дочка мого друга, 13 років, якщо мов будете мене мов пресувати, я Вас засужу..забрали айфон за те що курила електронні цигарки.. я йому сказав,що самі винні. 
а вчителям тільки можна поспівчувати. представте, що діти чудять при такій демократії, з камерами )) думаю, що в сучасній школі вчитель повинен бути вже,як друг більше, бо пресува ,як наше покоління на вийде. все рухається до повної деградації. приймаєм це і дивимся.

youtu.be/R9zAyZb83ek?si=OE8csReo7r27KzkH

• Лайк 2
Посилання на коментар

17 минут назад, МаТраС сказал:

за часи  совдепії  кацапрощелепні піхвопедомразі  витравлювали в людях патерн виховання власних дітей - держава виховає , а ви не лізьте  , бо  невідомо , що ви там виховаєте .

пам'ятаєте , як батьків Полгар у радянські Угорщині ледь не позбавили батьківських прав за те , що вони -  фахові педагоги відмовилися водити своїх доньок до школи ?

відновлюється усвідомлення факта , що ніде , окрім , як у сім'ї  дятям нічого хорошого не прищеплять , дуже повільно.

все - геть усе - від хорошого до поганого йде з сім'ї .

Посилання на коментар

30 хвилин тому, рыбак сказав:

мати ,то пів біди. тут частенько стали випадки,коли підлітки натовпом бьють одного і знімають на камеру. в нас в школі такого знушання жорстокого не було. були дуже рідкі випадки побиття одного. і не було аж так по садистьські.  а так,то лупились за школою один на один. і все, і той хто програв рахувався не меньше героєм за того ,хто виграв.

а зараз дівчата підлітки стали теж в таких побиттях часто приймати участь. в нас було пару випадків на дикотеці,але дівкам вже було за 20. ц це було, як виключення..

думаю,що ще трохи і повинен бути пік невігластва. да пора вже форматнути цю землю повністью)

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

youtu.be/R9zAyZb83ek?si=OE8csReo7r27KzkH

можно и другой методикой---  (

ЕРАЛАШ - 40 чертей и одна зеленая муха)

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

думаю,що ще трохи і повинен бути пік невігластва. да пора вже форматнути цю землю повністью)

та почніть поки що з себе. виховайте своїх гарних та розумних дітей для початку. якщо кожен так зробить то все буде добре. а нічого не робити і звинувачувати інших - ви ж не програміст чи альтернативний історик :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, МаТраС сказал:

мати ,то пів біди. тут частенько стали випадки,коли підлітки натовпом бьють одного і знімають на камеру. в нас в школі такого знушання жорстокого не було. були дуже рідкі випадки побиття одного. і не було аж так по садистьські.  а так,то лупились за школою один на один. і все, і той хто програв рахувався не меньше героєм за того ,хто виграв.

а зараз дівчата підлітки стали теж в таких побиттях часто приймати участь. в нас було пару випадків на дикотеці,але дівкам вже було за 20. ц це було, як виключення..

село 

у Дніпрі -  більше половина класу ( та й більш ніж половина школярів школи ) була  сформована з дітей ліміти , бо школа була найближчою до масімейної общаги , про яку мусора казали - це наше благословіння і наше проклятя ( благословіння - тому що  показники розкриття у порядку ,а прокляття - тому, що весь час там твориться  якийсь жах )  - було геть усе , лише на телефони не знімали , тому що тоді такі девайси - то  була наукова фантастика . 

а дівки за хлопців і в мої часи билися - хтиві істоти

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Бездомный сказав:

за часси  совдепії  кацапрощелепні пізвопедомразі  витравлювали в людях патерн виховання власних дітей - держава виховає , а ви не лізьте  , бо  невідомо , що ви там виховаєте .

пам'ятаєте , як батьків Полгар у радянські Угорщині ледь не позбавили батьківських прав за те , що вони -  фахові педагоги відмовилися водити своїх доньок до школи ?

відновлюється усвідомлення факта , що ніде , окрім , як у сім'ї  дятям нічого хорошого не прищеплять , дуже повільно.

все - геть усе - від хорошого до поганого йде з сім'ї .

да. моя знайома купила дофіга землі. побудувала будинок. родила 4 вдома  у воді причому) вчились вони вдома. 
думав,малі трохи не соціалізовані будуть. хер там. до них приїжали гості на екскурсії,майстер класи,конюшня своя і ще багато напрямків мікробізнесу. старший в 15 вже почав роби з металу круті ножі і  був вже майже профі ковалем, потім закінчив вуз. прекрасні ,чисті, порядні діти виросли

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

та почніть поки що з себе. виховайте своїх гарних та розумних дітей для початку. якщо кожен так зробить то все буде добре. а нічого не робити і звинувачувати інших - ви ж не програміст чи альтернативний історик :lol:

пізно. процес запущений. тільки формат

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...