Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, US7IGN сказал:

я завжди казав, хочеш допомогти - роби це анонімно.

Так, документи дуже ретельно відслідковуются.

Ви ж маєте знати, що кожен волонтер, через якого проходить допомога, може на себе використати до 20% від суми цієї допомоги згідно із законом.

А якщо цей волонтер передає цю допомогу іншим волонтерам, то вони теж по закону мають право використати на себе до 20% від суми допомоги. Так поки не дійде до кінцевого споживача.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, vovova сказав:

Ви ж маєте знати, що кожен волонтер, через якого проходить допомога, може на себе використати до 20% від суми цієї допомоги згідно із законом.

А якщо цей волонтер передає цю допомогу іншим волонтерам, то вони теж по закону мають право використати на себе до 20% від суми допомоги. Так поки не дійде до кінцевого споживача.

я ж не про заробіток, а про допомогу :lol:

Посилання на коментар

8 годин тому, Canton сказав:

1. Я даже не знаю, кто это...

2. Создание Правительства национального спасения как раз и предполагает РЕЗКОЕ перераспределение полномочий между президентом, радой и правительством.

Президент, например, становится фигурой чисто номинальной, медийной - еблетом торговать

Мабуть, збіг...

image.thumb.png.4c05107e14fd3e99997afc40d42d6200.png

www.unian.ua/world/igor-kirillov-medvedyev-vibuhnuv-pogrozami-cherez-likvidaciyu-generala-12855129.html

Посилання на коментар

12 минут назад, 7351 сказал:

У які офіційно зареєстровані "волонтерські фонди" не можна "задонатити вовіну тищу? 

Якщо це не державна таємниця і ви це не самі придумали, звісно.

Буду вдячний за посилання на офіційний документ, який це забороняє, як що він існує, звісно.

Успіхів!

Список в приложении Приват24 в разделе Допомога армії

Змінено користувачем Canton
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, vovova сказал:

А не 12%?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Canton сказав:

Список в приложении Приват24 в разделе Допомога армії

Тобто, "забули" сказати, що мова йшла виключно про клієнтів Привата...

Не здивували.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, Canton сказал:

А не 12%?

Благотворительная организация до 20%. 

А волонтер - физическое лицо  - 0%. Он должен питаться воздухом.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vovova сказав:

Звідки інфа, якщо не секрет?

Назву документа(закону, постанови) або посилання на державний документ можете надати, чи це з розряду "одна бабця сказала"?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

Звідки інфа, якщо не секрет?

Назву документа(закону, постанови) або посилання на державний документ можете надати, чи це з розряду "одна бабця сказала"?

Все у відкритому доступі. Це закон про волонтерство ще за 2011 рік. Потім всеякі постанови про надання допомоги, та всі правки до ціх законів. Я спілкуюся з бухгалтерами, які намагаються звести документи до купи. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, vovova сказав:

десь заплакав один Притула :lol:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Помиляєтесь,  у нього зареєстрована організація "Фонд на ім'я Притули".

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vovova сказав:

Помиляєтесь,  у нього зареєстрована організація "Фонд на ім'я Притули".

ну то хто іншим не дає реєструвати імені себе та заробляти? :lol:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, vovova сказав:

Все у відкритому доступі. Це закон про волонтерство ще за 2011 рік. Потім всеякі постанови про надання допомоги, та всі правки до ціх законів. Я спілкуюся з бухгалтерами, які намагаються звести документи до купи. 

Тобто, таки, "одна бабця сказала" -- я читав цей закон, а ви ні -- там про конкретні відсотки ні слова.

Бугалтери завжди знають назви постанов та документів -- про спілкування з бугалтерами не вірю, м'яко кажучі.

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

ну то хто іншим не дає реєструвати імені себе та заробляти? :lol:

Та зареєструвати легко. Бери, та реєструй. Та хтож Вам грощі буде давати?😁

Посилання на коментар

1 минуту назад, 7351 сказал:

Тобто, таки, "одна бабця сказала" -- я читав цей закон, а ви ні -- там про конкретні відсотки ні слова.

Та щож Ви така невіра? Сьогодні по обіді буду в бухгалтерії, запитаю, якщо не пошлють.

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

Да ладно...

20% его оборота да на 10-к официальных сотрудников - кажется плачут кто-то другие

Посилання на коментар

1 минуту назад, vovova сказал:

Та щож Ви така невіра?

Какая там невира? Мудями звон...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Canton сказал:

«Размер административных расходов благотворительной организации не может превышать 20 процентов дохода данной организации в текущем году.

Але збагатитися на ці 20% вам не дадуть. Потрібен кожен папірець на кожну копійку, котру витратили на себе.

А саме цікаве, що потрібні всі папірці, поки допомога не дійде до кінцевого отримувача: 

Коли отримали 50 тон подарунків на Новий Рік для дітей по 2,5кг, потрібно здати в налогову 20 000 звітів про отримання з П.І.Б. та ІНН кожного отримувача.

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vovova сказав:

Та щож Ви така невіра? Сьогодні по обіді буду в бухгалтерії, запитаю, якщо не пошлють.

Ніколи не "вірю на слово" й іншим завжди пропоную те саме.

Розібрався.

Отже, благодійність – це збір матеріальних та/або фінансових ресурсів на користь інших людей, які її потребують. Якщо ви перерахували гроші на банку, щоб зібрати на автомобіль для ЗСУ, ви – благодійник/ця. 

Волонтерство ж – це одна з форм благодійності, а саме безоплатна робота чи послуги, які надають волонтери. Якщо ви взяли до рук інструменти та пішли допомагати прибирати в будівлі, яка зазнала ушкоджень від російської ракети, ви – волонтер/ка. 

cedem.org.ua/news/blagodiynytstvo-chy-volonterstvo/

ЗАКОН УКРАЇНИ Про благодійну діяльність та благодійні організації

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2013, № 25, ст.252)

Стаття 16. Активи (доходи) благодійних організацій

3. Розмір адміністративних витрат благодійної організації не може перевищувати 20 відсотків доходу цієї організації у поточному році.

zakon.rada.gov.ua/laws/show/5073-17#Text

Це, трошки, не той документ про який ви писали...

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Canton сказал:

20% его оборота да на 10-к официальных сотрудников - кажется плачут кто-то другие

А ось починається саме цікаве:

Зарплатню Ви визначаєте коли реєструєте організацію С зарплатні Ви платите податки. Ви можете потім підвищити зарплатню. Але зменьшити вже не можете.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Австралія перерахує 50 мільйонів євро Європейському банку реконструкції та розвитку, щоб допомогти Україні отримати доступ до позики на реконструкцію, та зробить внесок до Фонду енергетичної підтримки України на суму 6,39 мільйона доларів США.

Про на заявила міністерка закордонних справ Австралії Пенні Вонг на спільному з главою МЗС України Андрієм Сибігою брифінгу в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми надали близько 1,3 мільярда доларів військової допомоги, включаючи Bushmasters, танки, безпілотники та системи ППО. Сьогодні я можу оголосити ще чотири заходи в своєму портфоліо. Ми надаємо 66 мільйонів (австралійських, - ред.) доларів Європейському банку реконструкції та розвитку, щоб допомогти Україні отримати доступ до приблизно 400 мільйонів доларів додаткової позики протягом наступних 10 років, аби підтримати ваші зусилля з відновлення та реконструкції”, – сказала вона.

www.ukrinform.ua/rubric-vidbudova/3939402-vidbudova-ta-energetika-avstralia-nadae-ukraini-novi-paketi-dopomogi.html

зображення_2024-12-18_151342565.png

Посилання на коментар

Україна отримала €4,1 мільярда від Європейського Союзу за програмою Ukraine Facility.

Як повідомляє Укрінформ, така інформація оприлюднена 18 грудня на сайті Європейської комісії. 

«Сьогодні Європейська комісія виплатила близько €4.1 мільярда Україні в межах першої частини Українського фонду. Це доводить загальний обсяг виплат, що перераховані Уряду України на цей час з Українського фонду, до €16.1 мільярда», - йдеться у повідомленні. 

Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що це другий регулярний платіж, виділений Європейською комісією в межах цього інструменту.

"Черговий транш став результатом виконання нашою державою усіх заходів, визначених Планом України", - написав Шмигаль у Телеграмі.

Глава уряду зазначив, що загальна цьогорічна допомога за ініціативою Ukraine Facility становить €16,1 мільярда. Загалом в її межах передбачено надання Україні €50 мільярдів. Програма діятиме із 2024 до 2027 року.

www.ukrinform.ua/rubric-economy/3939397-ukraina-otrimala-41-milarda-za-programou-ukraine-facility.html

зображення_2024-12-18_151647304.png

Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

якщо смішно то смійтесь...у мене "комуналка" це тільки за світло в садове товариство і я не можу заплатити вовіною тисячею... 

та я теж не можу, бо я її не брав

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 годин тому, Canton сказав:

Ось вам...

photo_2024-12-18_09-24-07.jpg

Тут як завжди палка о двох кінцях:

тому що купу машин таким чином нечисті на руку волонтери та військові передродавали привласнюучі кошти ….

Люди донатять на машину, машина заізжає на частину, а звідти продається другим волонтерам за нові донати в другу частину…

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 3
Посилання на коментар

46 хвилин тому, vovova сказав:

А ось починається саме цікаве:

Зарплатню Ви визначаєте коли реєструєте організацію С зарплатні Ви платите податки. Ви можете потім підвищити зарплатню. Але зменьшити вже не можете.

я перепрошую, але мені здається що на збагаченні благодійності Притула краще за вас розуміється :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...