7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 години тому, Canton сказав: «Хто хоче, шукає можливості. Хто не хоче, причини». Петро Порошенко наголосив, що наразі Україна «вже перебуває у стані бойових дій та має обороняти свою територію. Для цього необхідна боєздатна армія та відповідне її забезпечення, що неможливо під час воєнного стану». «Під час воєнного стану заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», – зазначив президент. www.radiosvoboda.org/a/25466713.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 години тому, ozor сказав: В нього багато недоліків, і головний - це народ, який його обрав, і не факт, що будь хто на його місці зіграв краще, за цих обставин. А про санкції, він правильно сказав. Добре, що вони є, але ефективність їх недостатня. йому потрібно було всьго навсього виконати свої функції, обовязки вчасно. ввести військовий стан, обявити моблізацію, провести евакуацію як тільки отримав інформацію від партнерів про напад. а не після нападу. якщо прослідкувати його рішення, то вони якщо і правильні, завжди дуже запізно, що призводить до врат людей і територій. виробництво ракет, дронів, будівництво фортифікацій, тощо. це говорить про те що при владі дилетанти, не вірно оцінуюють ситуацію не можуть спрогнозувати, спланувати, змоделювати. постійно реагують на виклики постфактум. коли вже конкретна задниця. і що цікаво вони не вчаться на власних помилках. так і продовжують. але ж головне що президенту Ермак подобаеться. 5 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, 7351 сказав: Петро Порошенко наголосив, що наразі Україна «вже перебуває у стані бойових дій та має обороняти свою територію. Для цього необхідна боєздатна армія та відповідне її забезпечення, що неможливо під час воєнного стану». «Під час воєнного стану заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», – зазначив президент. www.radiosvoboda.org/a/25466713.html і що вт хотіли цим сказати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 11 минут назад, ozzy сказал: воно плюс мінус кругом так Та ні. Я, наприклад зі свого ІТшника 8 кг за двушку беру. А раптом він 5 кує в мясяць заробляє. І я лошарв тоді виходить?! 🤔 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: йому потрібно було всьго навсього виконати свої функції, обовязки вчасно. ввести військовий стан, обявити моблізацію, провести евакуацію як тільки отримав інформацію від партнерів про напад. а не після нападу. якщо прослідкувати його рішення, то вони якщо і правильні, завжди дуже запізно, що призводить до врат людей і територій. виробництво ракет, дронів, будівництво фортифікацій, тощо. це говорить про те що при владі дилетанти, не вірно оцінуюють ситуацію не можуть спрогнозувати, спланувати, змоделювати. постійно реагують на виклики постфактум. коли вже конкретна задниця. і що цікаво вони не вчаться на власних помилках. так і продовжують. але ж головне що президенту Ермак подобаеться. Чим більше часу минає - тим більше враження, що це робиться з їх абсолютною свідомістю...😞 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 24 хвилини тому, sergio сказав: Та ні. Я, наприклад зі свого ІТшника 8 кг за двушку беру. А раптом він 5 кує в мясяць заробляє. І я лошарв тоді виходить?! 🤔 Ті кто 5 заробляе в ІТ вже тут не живут, також вже не повернуться. Так виглядае материализована "Слава Україні"..(( Змінено 6 січня користувачем Leon26 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 11 хвилин тому, vbb сказав: Чим більше часу минає - тим більше враження, що це робиться з їх абсолютною свідомістю...😞 Мені здаеться, що Эффект Да́ннинга — Крю́гера не дає їм зрозуміти власн помилки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 55 хвилин тому, loader сказав: В тебе з голови все витекло. Навіть не представляешь собі як мені важливо мненіе вторичного продукту нізшего рівня 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 16 минут назад, Leon26 сказал: Ті кто 5 заробляе в ІТ вже тут не живут, також вже не повернуться. Так виглядае материализована "Слава Україні"..(( А ось не треба. Племінник дружини так і заробляє. Правда онлайн на дві американські контори молотобоїть, і недавно для броні ще одну українську влаштувався. Нормально себе почуває. Папери зробив, що всякі ТЦКашники не рухають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 35 минут назад, sergio сказал: Та ні. Я, наприклад зі свого ІТшника 8 кг за двушку беру. А раптом він 5 кує в мясяць заробляє. І я лошарв тоді виходить?! 🤔 в попередньому твердженні ви ж мали на увазі цивілізований світ,а не зазеркалля Україну ? та і навіть 5 куе і постійно сейвитися від тцк в квартирі таке собі задоволення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 минуту назад, sergio сказал: А ось не треба. Племінник дружини так і заробляє. Правда онлайн на дві американські контори молотобоїть, і недавно для броні ще одну українську влаштувався. Нормально себе почуває. Папери зробив, що всякі ТЦКашники не рухають. я мав знайомого який заробляв 15 куе, але вигляд він мав як задрот, зато його мамаша була "королевна " 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) Цитата Папери зробив, що всякі ТЦКашники не рухають. від буса незламності ніякі папери не застрахують )) Змінено 6 січня користувачем ozzy 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 46 минут назад, Александр Аврамчук сказал: і що вт хотіли цим сказати? Що він досі працює по застарілій, років щонайменше на п'ять, методичці От я сюди декілька місяців не заходив, а нічого не змінилось, він як і раніше постить все ті ж самі картинки невпопад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Только что, ozzy сказал: я мав знайомого який заробляв 15 куе, але вигляд він мав як задрот, зато його мамаша була "королевна " В нього жінка королева, по Дубаям їздить і раз в місяць до Варшави на манікюр. А вигляд майже задротний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 минуту назад, ozzy сказал: від буса незламності ніякі папери не застрахують )) Я без паперів клав на буси незламності. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Мені здаеться, що Эффект Да́ннинга — Крю́гера не дає їм зрозуміти власн помилки. тож питання - чи це помилки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 5 минут назад, ozzy сказал: в попередньому твердженні ви ж мали на увазі цивілізований світ,а не зазеркалля Україну ? та і навіть 5 куе і постійно сейвитися від тцк в квартирі таке собі задоволення Та може бути. Я раз там поруч зупинився під АТБ і автоматі води набрати десь по дев'ятій вечора(хоча завжди в селі по дорозі додомку то робив) , то там прямо на моїх очах мусоровоз зупинився і нього два ТЦКашники і два мусора выскочил, до мужика доіпались. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 2 години тому, sergio сказав: 60% від зробленого віддавати за оренду житла в Канаді так собі бізнеспроект. Нє, ну канєшно краще віддати всі 100% житла. І життя на додачу... 1 година тому, sergio сказав: Та ні. Я, наприклад зі свого ІТшника 8 кг за двушку беру. А раптом він 5 кує в мясяць заробляє. І я лошарв тоді виходить?! 🤔 Лошара ваш ІТшник, якщо він заробляє 5 кує в мясяць і живе у вас в двушці. а не в бунгало з басейном десь на Пхукєті. 24 хвилини тому, sergio сказав: А ось не треба. Племінник дружини так і заробляє. Правда онлайн на дві американські контори молотобоїть, і недавно для броні ще одну українську влаштувався. Нормально себе почуває. Папери зробив, що всякі ТЦКашники не рухають. Нє, ну якщо йому подобається жити під ракетами і рекетом - то його вибір. 19 хвилин тому, sergio сказав: В нього жінка королева, по Дубаям їздить і раз в місяць до Варшави на манікюр. Ну просто мрія доньки савєйських окупантів ) Змінено 6 січня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 11 минут назад, sergio сказал: В нього жінка королева, по Дубаям їздить і раз в місяць до Варшави на манікюр. А вигляд майже задротний. Иигааарь, твой выход! 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 16 хвилин тому, sergio сказав: Я без паперів клав на буси незламності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 15 минут назад, vadimv сказал: Нє, ну канєшно краще віддати всі 100% житла. І життя на додачу... Лошара ваш ІТшник, якщо він заробляє 5 кує в мясяць і живе у вас в двушці. а не в бунгало з басейном десь на Пхукєті. Нє, ну якщо йому подобається жити під ракетами і рекетом - то його вибір. Ну просто мрія доньки савєйських окупантів ) Краще в Іспанії на фабриці здоров"я гробити. Забув коли в мене останній раз над головою ракета пролітала. Так і світло вже з півтора місяці взагалі не вимикали. Пи. Си. Як ваш недобуд у Франеку?😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 годину тому, 7351 сказав: Петро Порошенко наголосив, що наразі Україна «вже перебуває у стані бойових дій та має обороняти свою територію. Для цього необхідна боєздатна армія та відповідне її забезпечення, що неможливо під час воєнного стану». «Під час воєнного стану заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», – зазначив президент. www.radiosvoboda.org/a/25466713.html 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: йому потрібно було всьго навсього виконати свої функції, обовязки вчасно. ввести військовий стан, обявити моблізацію, провести евакуацію як тільки отримав інформацію від партнерів про напад. а не після нападу. якщо прослідкувати його рішення, то вони якщо і правильні, завжди дуже запізно, що призводить до врат людей і територій. виробництво ракет, дронів, будівництво фортифікацій, тощо. це говорить про те що при владі дилетанти, не вірно оцінуюють ситуацію не можуть спрогнозувати, спланувати, змоделювати. постійно реагують на виклики постфактум. коли вже конкретна задниця. і що цікаво вони не вчаться на власних помилках. так і продовжують. але ж головне що президенту Ермак подобаеться. 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Мені здаеться, що Эффект Да́ннинга — Крю́гера не дає їм зрозуміти власн помилки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Rheinmetall поставить Україні ще 180 тисяч боєприпасів до установок Gepard. Міністерство оборони України замовило у німецького збройового концерну Rheinmetall додаткові 35-мм боєприпаси для зенітної установки Gepard. Як пише "Європейська правда", про це йдеться у повідомленні концерну від 6 січня. Нове замовлення включає 180 тисяч боєприпасів HEI-T (осколково-фугасні з трасуючим зарядом) і було заброньоване у грудні 2024 року. Замовлення фінансується Німеччиною. www.eurointegration.com.ua/news/2025/01/6/7201882/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надало 14 пікапів операторам розподільчих систем, які забезпечують електроенергією домівки понад 7 млн українців у двох областях. Як розповіли у Агентстві США з міжнародного розвитку у понеділок, 6 січня, операторам розподільчих систем у Донецькій та Дніпропетровській областях, які забезпечують електроенергією домівки понад 7,25 млн українців, передали 14 пікапів. "Ці пікапи допомагають ремонтним бригадам швидше дістатися до пошкодженої інфраструктури і відновити електропостачання", – йдеться у повідомленні. www.eurointegration.com.ua/news/2025/01/6/7201886/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 54 хвилини тому, sergio сказав: Я без паперів клав на буси незламності. Можна фото..? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз