Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 часов назад, DmiVady сказал:

Співробітників ТЦК та ВЛК планують карати за порушення правил мобілізації. Наразі спостерігається дисбаланс: громадяни несуть відповідальність за порушення правил військового обліку, натомість співробітники ТЦК та ВЛК фактично позбавлені відповідальності за зловживання у цій сфері.

Ще кажуть:

У Раді анонсували посилення відповідальності працівників ТЦК за перевищення службових повноважень, - нардеп Олександр Бакумов за підсумками спільного засідання парламентських комітетів з питань правоохоронної діяльності та нацбезпеки

Пропонується:
▪️Заборонити працівникам ТЦК носити балаклави
▪️Зобов'язати їх представлятися та пред'являти службове посвідчення на вимогу
▪️Заборонити безпідставне використання спецзасобів з метою виконання мобілізаційних заходів
▪️Повноваженнями якось обмежувати права і свободи громадян наділити лише поліцейських, які супроводжують військкомів
▪️Крім того, буде встановлено відповідальність лікарів-членів ВЛК за порушення порядку проведення медогляду.

Для цього треба було чекати інавгурації Трампа?

Жодного законопроєкту про посилення відповідальності ТЦК за правопорушення при проведенні мобілізаційних заходів наразі не розробляється. Знову несеться якась перекручена інформація -  нардеп Федієнко.(С)

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Вільний розвиток, використання і захист" іспанської мови за версією Трампа:

З сайту Білого Дому зникла іспаномовна версія

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 3
Посилання на коментар

44 хвилини тому, DmiVady сказав:

Дякую, а то все гадав, кому я прутнем борщ помішав, 

1. Тикати собі у сраку

2. Потужний струмінь в очі

3. Прутнем борщ помішав

Прихильники "самі знаєте кого" мають специфічні вподобання)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Дякую 1
  • Хаха 6
Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

1. Тикати собі у сраку

3. Прутнем борщ помішав

А кого я прихильник по вашій версії?  )))

Посилання на коментар

42 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я думав то бот, який ставить дізлайк коли 10 лайків отримуєш :lol:

Та й грець з ним ... от скажіть, що бабулі на лавці кажуть:

США буде виходити з НАТО?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Canton сказав:

Жодного законопроєкту про посилення відповідальності ТЦК за правопорушення при проведенні мобілізаційних заходів наразі не розробляється. Знову несеться якась перекручена інформація -  нардеп Федієнко.(С)

Как насчёт полной сегодняшней версии от Федиенко?

Цитата

Знову несеться якась перекручена інформація.

Ще раз, вчора було проведено спільне засідання двох комітетів, правоохоронного та національної безпеки.
На них обговорили проблемні питання, балаклави, бусифікація, робота працівників поліції, відео фіксація, повістки (поштова розсилка).

ВСЕ!

Жодних законодавчих пропозицій не було та й не може бути. Бо все це вже врегульовано в діючому законодавстві.

Чи повинен працівник центру комплектування мати відповідні розпізнавальні знаки?
Так повинен бо це визначено законом.

Чи повинні бути бодікамера у працівників ТЦК?
Так повинна бо це теж визначено законом.
І місцеві органи самоврядування можуть їм допомогти це придбати.

Будь-які силові методи це і так порушення прав людини. І поліція повинна на це реагувати.

Чи можуть працівники ТЦК залучати для відпрацювання мобілізаційних завдань поліцію або інші військові підрозділи?
Так можуть.

Єдине питання яке у мене залишається це те, що там робить служба безпеки України?

Структура яка повинна займатись контррозвідувальними та антитерористичними операціями.

І коли я чую як мені на якомусь блок пості кажуть що працює СБУ начебто в рамках відпрацювання анти терористичного законодавства, але при цьому відбувається мобілізація, юридично для мене це незрозуміло.

© Ссылко на канал этого плохого чувака (он голосовал за повышение налогов)

Вот так, не вырванное из контекста, выглядит по другому   не так ли? 😉

Замечаю, что ваш уровень падает ... может меньше общаться с номерным, который изображает патриота?

"С кем поведёшься - так тебе и надо!" ©

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

А кого я прихильник по вашій версії?  )))

До вподобань заперечень немає)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Це який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію?

Тим не менше ти служив, більше того - прислужував, в дудку їм дув, прославляв, майже як кабздон

• Хаха 3
Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

Тим не менше ти служив, більше того - прислужував, в дудку їм дув, прославляв, майже як кабздон

він саботував - як Йзеф Швейк .

з підневольних рекрутів  складно щось вимагати .

а от з тих , хто добровільно по чеки / мародерку / квартирки / галочку в досьє / вступ до елітарної  касти м'ясників /престижну-дефіцитну  освіту-посади/е.т.с    до Афгану рвався - ажбігом 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я не про це запитав)

Ви провокуєте))). Але добре, до прихильника або людини, яка проголосувала за Петра Олексійовича ніякого відношення не маєте.

Ви - банальний порохобот.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Ви провокуєте))). Але добре, до прихильника або людини, яка проголосувала за Петра Олексійовича ніякого відношення не маєте.

Ви - банальний порохобот.

Так, я людина, яка 4 рази голосувала за ПАПа, бо це був мій вибір у 14-му та 19-му, і вважаю свій вибір(на ті моменти) вірним.

Як це співвідноситься з "прихильником" чи "порохоботом"? поясніть ці терміни, будь ласка, що вони означають (в вашій версії використання, в контексті вашого поста)?

Чи голосувати за ПАПа то було злочином? право вибору вже було скасовано, чи в Конституції України вже були про це зміни, і я чогось не добачив?

Посилання на коментар

5 часов назад, kim chen lhoran сказал:

Може все ж до Трампа доведуть інфу, що якщо він зараз не допоможе Україні, то потім США доведеться сплатити у 5 разів більшу суму, щоби компенсувати усі мінуси поразки, ніж усі засоби що зараз потрібні на допомогу.

Не допоможе. Посмотрите/почитайте посты сына Трампа. Отец не может такое писать говорить - президент всё-таки, а сын мочит)) Они оба презирают/ненавидят зеленскава. В ближайшем будущем Трамп будет наклонять зе шоб тот соглашался на условия путена(почти на все). Шантаж будет не в прекращении помощи, она и так уже прекращается, а в расследовании украденной помощи за 3 года. У вас в ближайшие месяцы будет ооочень весело...

• Лайк 2
  • Дізлайк 5
Посилання на коментар

59 хвилин тому, vadimv сказав:

"Вільний розвиток, використання і захист" іспанської мови за версією Трампа:

З сайту Білого Дому зникла іспаномовна версія, а замість неї з’явився напис «Go Home»

image.thumb.png.ca56881eaaf3eebb34e080635974abd6.png

десь пруф лінк загубився :lol:

але... історія від одного мого друга з Півнчіної Кароліни. його далекий родич має бізнес щось там фермерське. за Трампа всі сорочки порвав і підтримує його як місцева цифра потужного разом зі всіма його недолугими ініціативами. ставлення до мігрантів відповідне. але є один нюанс - весь його успішний бізнес тримається на тих самих нелегалах які вйобують неофіційно за копійки. про те що якщо нелегали поїдуть, а жоден расово білий ірландець в четвертому поколінні не буде за ті копійки на нього працювати, він ще не думав...

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

1. Тикати собі у сраку

3. Прутнем борщ помішав

але жодних проблем з прутнем :flag1:

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Та й грець з ним ... от скажіть, що бабулі на лавці кажуть:

США буде виходити з НАТО?

то мені байдуже. більше цікавить що шеф в Давосі наколядує :flag1:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, я людина, яка 4 рази голосувала за ПАПа, бо це був мій вибір у 14-му та 19-му, і вважаю свій вибір(на ті моменти) вірним.

Як це співвідноситься з "прихильником" чи "порохоботом"? поясніть ці терміни, будь ласка, що вони означають (в вашій версії використання, в контексті вашого поста)?

Чи голосувати за ПАПа то було злочином? право вибору вже було скасовано, чи в Конституції України вже були про це зміни, і я чогось не добачив?

очевидно те що ви голосували за пороха автоматично не дає вам право тикати прутнем в сраку, потім сцяти в очі і мішати ним борщ тим хто голосував за потужного :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Они оба презирают/ненавидят зеленскава.

порохоботи :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

сомневаюсь) тут же большинство 45-55+

вряд-ли ведут здоровый образ жизни, спорт, пп, здоровый сон, минимум стрессов, молодые любовницы)

так шо проблемы с прутнем скорее всего у них есть

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

:flag1:))))))))))

отак відреагую, поки злий нирян лайки не повертає )

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

то мені байдуже. більше цікавить що шеф в Давосі наколядує :flag1:

вдалих колядок :flag1:

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

очевидно те що ви голосували за пороха автоматично не дає вам право тикати прутнем в сраку, потім сцяти в очі і мішати ним борщ тим хто голосував за потужного :lol:

))))))))))) ви сьогодні в ударі )))))))))))))))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Потрошитель сказав:

вряд-ли ведут здоровый образ жизни, спорт, пп, здоровый сон, минимум стрессов, молодые любовницы)

я все ще в пошуку тих презервативів які не гнуться...

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Потрошитель сказав:

може у когось бажання тикати прутнем в сраку, потім сцяти в очі і мішати ним борщ тим хто голосував за потужного, викликає незламну та надзвичайно потужну ерекцію :flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

може у когось бажання тикати прутнем в сраку, потім сцяти в очі і мішати ним борщ тим хто голосував за потужного, викликає незламну та надзвичайно потужну ерекцію :flag1:

Виагра отдыхает?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...