Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Італія передає Україні €13 мільйонів для стабілізації енергопостачання.

www.ukrinform.ua/rubric-vidbudova/3965562-italia-peredae-ukraini-13-miljoniv-dla-stabilizacii-energopostacanna.html

image.png.7208ae1c6f8c3bd23c357d2aaa9ee35d.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, DimaF сказал:

Так официально из БД объявили.

Бутусов через censor.net ? Я Politico как то больше верю.

А еще: помните пару дней назад разгоняли тему о прекращения киберразведки против раши?

Ответ от МО США:

У Пентагоні заперечили чутки про згортання кібератак США проти росії, - Bloomberg

Міністр оборони США Піт Гегсет не скасовував і не відкладав жодних кібероперацій, спрямованих проти рф. Також не було жодного наказу про припинення наступальних операцій відповідно до цього пріоритету.

Нагадаємо, напередодні низка американських ЗМІ написали про те, що Гегсет наказав кіберкомандуванню США відмовитися від усіх планів проти Росії, включно з наступальними цифровими діями.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

А зараз трамп-то ого-го, як вріже... калінку-малінку

Але в декого в Україні, можливо, не буде шансу це побачити ...  (

* у тих, хто живе у парадигмі "нам винні" та "я жертва", буде дуже мало шансів вижити у новому миропорядку (якщо до нього дійде).

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, ashim1990 сказал:

Так, тут багато хто про це мріє.

а в них є криша в московському офісі на луб'янці , як в пана потрошителя ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Але в декого в Україні, можливо, не буде шансу це побачити ...  (

* у тих, хто живе у парадигмі "нам винні" та "я жертва", буде дуже мало шансів вижити у новому миропорядку (якщо до нього дійде).

А декого можуть і назад попросити в межах програми підтримки України шляхом повернення українців :lol:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Це да, у Noevo Orden буде більше шансів у тих, хто нікому нічого не винний.

Ну і щоб не стати жертвою, краще брати приклад з Дона Хуана, який казав, що "його там не буде".

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

А декого можуть і назад попросити в межах програми підтримки України шляхом повернення українців :lol:

Головне, щоб просили чемно, з повагою )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Головне, щоб просили чемно, з повагою )

Ну потім розкажете :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Непогано тиждень почався ©

Trump Pauses Military Aid to Ukraine After Clash With Zelenskiy

Все що їхало, теж не доїде ... ракети для ППО теж (

Похоже, что Блумберг черпает информацию у Цензор.нет, потому что на сайте БД, таких заяв от Трампа нетути. Ни в новостях, ни в "Действиях власти".

www.whitehouse.gov/ :unknown:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я сьогодні проїжджав повз одного з ТЦК, так ... ви не повірите: стоять черги з плакатами: "Підтримаємо гордого Президента гордої країни!", "Ми готові воювати скільки потрібно лопатами!" тощо ...

Не повірили? ... )

Так отож, бо нема черг з тих хто підтримує (... вдавати з себе патріота на форумі та бути патріотом, то зовсім різні речі ...

Розказувати про підтримку, і робити щось задля цієї підтримки (окрім балабольства), це теж дуже різні речі ...

Ну, як на мене, шукати з дурнями нема сенсу ... ризикну(як завжди робив) втрачати з розумними ...

Кожному - своє  )

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Ну і щоб не стати жертвою, краще брати приклад з Дона Хуана, який казав, що "його там не буде".

Кожному - своє )

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ну потім розкажете :lol:

Полиция Таиланда задержала 60-летнего гражданина Великобритании, который превысил 30-дневный срок пребывания в стране по туристической визе на более чем на 25 лет. Об этом сообщают The Independent и www.independent.co.uk/news/world/asia/british-man-thailand-visa-overstay-b2704375.html Daily Mail. www.dailymail.co.uk/news/article-14434267/Thai-cops-arrest-Brit-overstaying-tourist-visa-record-25-YEARS-faces-deportation.html

Мужчина, чье имя не называется, въехал в Таиланд 9 января 2000 года и с тех пор ни разу не покидал страну. «Он задержался в Таиланде на 9135 дней — это рекорд. Предыдущий рекорд принадлежал пакистанцу, который прожил здесь 10 лет», — цитирует представителя полиции Daily Mail.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Полиция Таиланда задержала 60-летнего гражданина Великобритании, который превысил 30-дневный срок пребывания в стране по туристической визе на более чем на 25 лет. Об этом сообщают The Independent и www.independent.co.uk/news/world/asia/british-man-thailand-visa-overstay-b2704375.html Daily Mail. www.dailymail.co.uk/news/article-14434267/Thai-cops-arrest-Brit-overstaying-tourist-visa-record-25-YEARS-faces-deportation.html

Мужчина, чье имя не называется, въехал в Таиланд 9 января 2000 года и с тех пор ни разу не покидал страну. «Он задержался в Таиланде на 9135 дней — это рекорд. Предыдущий рекорд принадлежал пакистанцу, который прожил здесь 10 лет», — цитирует представителя полиции Daily Mail.

Вже з Таїланду пишете? :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Вже з Таїланду пишете? :lol:

Всьому свій час )

Як бачите, прожити 10-25 років за межами рідної батьківщини не є аж якоюсь надто великою проблемою ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Головне вчасно зупинитися :lol:

15_1200.webp

У мене на компі зовсім інші фотки з тих країв )

І навіть на цих фотках ви не побачите танків, шахедів і бусиків ТЦК ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

У мене на компі зовсім інші фотки з тих країв )

І навіть на цих фотках ви не побачите танків, шахедів і бусиків ТЦК ))

Вчора в Києві бачив новенький Revuelto )

Посилання на коментар

44 минуты назад, pump сказал:

Бутусов через censor.net ? Я Politico как то больше верю.

А еще: помните пару дней назад разгоняли тему о прекращения киберразведки против раши?

Ответ от МО США:

У Пентагоні заперечили чутки про згортання кібератак США проти росії, - Bloomberg

Міністр оборони США Піт Гегсет не скасовував і не відкладав жодних кібероперацій, спрямованих проти рф. Також не було жодного наказу про припинення наступальних операцій відповідно до цього пріоритету.

Нагадаємо, напередодні низка американських ЗМІ написали про те, що Гегсет наказав кіберкомандуванню США відмовитися від усіх планів проти Росії, включно з наступальними цифровими діями.

Дай Бог!

Посилання на коментар

49 хвилин тому, 7351 сказав:

Італія передає Україні €13 мільйонів для стабілізації енергопостачання.

www.ukrinform.ua/rubric-vidbudova/3965562-italia-peredae-ukraini-13-miljoniv-dla-stabilizacii-energopostacanna.html

image.png.7208ae1c6f8c3bd23c357d2aaa9ee35d.png

без ракет до петріотів не буде ні енергетики, ні впк, нічого 

надіюсь ці тупі понти закінчаться і нарешті мир

Зеля сам сказав що на контрнаспи сил не має, будемо політично вирішувати. А зараз що змінилося?

Посилання на коментар

33 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ну, як на мене, шукати з дурнями нема сенсу ... ризикну(як завжди робив) втрачати з розумними ...

Кожному - своє  )

Та да, захист інвестицій, ага...

Охочі спати на рейках і вихватувати центи з-під катка не переводяться )

По Сумах теж якось їздила якась ЛамборДЖИні, а через пару років - кацапські танки...

Посилання на коментар

на кацапії опричинина все ближче

Спойлер

Максим Дивнич: Инстасамка. Скажите, кто эту бл*дь и мразь пропихивает в СМИ? Почему она выступает на Первом канале?

Слова её песни «за деньги да» звучат на многих мероприятиях, что пропагандирует эта бл*дота? Развратный образ жизни? Это те самые традиционные ценности о которых говорит В.В.Путин в условиях СВО? Когда и кто в нашей стране вернёт опричнину, чтобы сносить головы всем мразям, которые уничтожают нашу страну изнутри, устраивая вот такие духовные диверсии? На что готово общество воспитанное на песнях «за деньги да!» За что мы сражаемся на фронте? Крепкая семья, духовность это основа государства! Без этого нашей страны не будет и все мрази, которые пропихивают это на федеральные телеканалы - откровенные враги нашего народа и государства!

• Лайк 1
Посилання на коментар

Це гарно ) в вас гарні дороги, бо в моєму місті мені комфортніше на 65-й гумі кататися)

Але де поділося, вже два дні, емісійне афінажне золото з Києва?

В продажу тільки бу)))

Ні, мені зараз не потрібне ) то я так, проглядав, та звернув увагу )

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Це гарно ) в вас гарні дороги, бо в моєму місті мені комфортніше на 65-й гумі кататися)

Але де поділося, вже два дні, емісійне афінажне золото з Києва?

В продажу тільки бу)))

Ні, мені зараз не потрібне ) то я так, проглядав, та звернув увагу )

Я все давно вкладаю тільки в нематеріальні активи, тому золото та діаманти не відслідковую.

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я все давно вкладаю тільки в нематеріальні активи, тому золото та діаманти не відслідковую.

Все правильно, немає грошей, немає жінок (с)

Посилання на коментар

9 минут назад, XL.pro сказал:

Все правильно, немає грошей, немає жінок (с)

не перекручуйте класикa

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...