Vitaliy67 Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Ты ещё и головой слаб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 3 часа назад, vadimv сказал: Першими зорієнтувалися Угорщина, Словакія, Сербія і єблораша Іди чергу займай, а то лише гаслаєш))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Іди чергу займай, а то лише гаслаєш))) А ти вже долари на канадські поміняв, маршрут через озеро вивчив? Змінено 9 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 минуты назад, vadimv сказал: А ти вже долари на канадські поміняв, маршрут через озеро вивчив? Не бачу жодної загрози, на відміну від тебе. Твоя Іспанія перетворилася в гарбуза без парасольки США. Я ж тобі весь час тлумачив, що Китай для вас все. Що він не нападе, що він міцний.А ти усе на Америку молився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 53 хвилини тому, karbo сказав: Не бачу жодної загрози Я це занотую, зустрінемося тут через деякий час ) 53 хвилини тому, karbo сказав: Твоя Іспанія перетворилася в гарбуза без парасольки США. Моя?! Ти мене з кимось плутаєш )) 53 хвилини тому, karbo сказав: Китай для вас все. Що він не нападе Так він і не напав ) На Європу це ж не він напав, правда? Це ж не він знищив європейський автопром? Це ж не він випхав кацапські війська з Казахстану. Не він постачає зброю через північну корею. Рве якорями кабелі. "Іхтамнєт" (с) 53 хвилини тому, karbo сказав: А ти усе на Америку молився. Цитату в студію! Змінено 9 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Так він і не напав ) На Європу це ж не він напав, правда? Це ж не він знищив європейський автопром? А перед цим США бомбили Європу айфонами. Бідна єуропа Змінено 9 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Цитату в студію! Не займаючись своєю безпекою Європа покладала надії на кого? Ти же з ними чи вже проти? Змінено 9 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Тільки що, karbo сказав: А перед цим США бомбили Європу айфонами. Бідна єуропа А прямо зараз Європа виводить грошенята з американської економіки ) Інжойте )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 минуту назад, vadimv сказал: А прямо зараз Європа виводить грошенята з американської економіки ) Інжойте )) Дякую гречно. Ласкаво запрошую до Китаю))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 3 хвилини тому, karbo сказав: Не займаючись своєю безпекою Європа покладала надії на кого? На штати, звісно. Але причому тут я? ) 3 хвилини тому, karbo сказав: Ти же з ними чи вже проти? Я сам по собі. Ти вже знайшов цитату, де я молюся на штати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Только что, vadimv сказал: На штати, звісно. Але причому тут я? ) Я сам по собі. Ти вже знайшов цитату, де я молюся на штати? Туго доходить)) Ви всі молилися на США. У тому числі і ти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 хвилини тому, karbo сказав: Туго доходить)) Це помітно, що цитати знайти не вдалося ) 2 хвилини тому, karbo сказав: Ви всі молилися на США. У тому числі і ти. "Відучаємося казати за всіх" (с) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) Я боюся що Америка самоізолюється перед великим барабумом в Європі. Себе забезпечить куполом, яким ще СССР лякали, а ви там кожен про себе і в чергу за американською зброєю Змінено 9 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Це помітно, що цитати знайти не вдалося ) Я ще твої фантазії цитувати не навчився, а читати можу)) Змінено 9 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Союз Європи з Китаєм допоможе вам уникнути конфронтації та війни в подальшому. У всякому разі великої війни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 7 хвилин тому, karbo сказав: цитувати не навчився Необучаємий? ) 5 хвилин тому, karbo сказав: Союз Європи з Китаєм допоможе вам уникнути конфронтації та війни в подальшому. У всякому разі великої війни. Точно ) Китай жеж ні з ким воювати не збирається )) Саме для цього він і робить ЯЗ, армію, флот, літаки 6 покоління, біологічну зброю, штучний інтелект і т.д. і т.п. 9 хвилин тому, karbo сказав: Я боюся що Америка самоізолюється перед великим барабумом в Європі. Себе забезпечить куполом, яким ще СССР лякали А виявилося, що найстрашніша зброя - це трамп з маском ) Не боїсь, до Канади недалеко ) Змінено 9 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Необучаємий? ) Точно ) Китай жеж ні з ким воювати не збирається )) Саме для цього він і робить ЯЗ, армію, флот, літаки 6 покоління, біологічну зброю, штучний інтелект і т.д. і т.п. Для власної безпеки Я також за безпеку США І зовсім не проти безпеки Європи Лише тоді менше шансів на війну Змінено 9 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 31 хвилину тому, vadimv сказав: Це ж не він знищив європейський автопром? а хто забороняв європі та європейцям підтримати свої виробників? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 1 година тому, karbo сказав: Для власної безпеки Я також за безпеку США І зовсім не проти безпеки Європи Лише тоді менше шансів на війну Точно! Чим більше зброї - тим менше шансів на війну. Доведено двома світовими війнами. Я про це в темі любителів постріляти ще в 2013 писав, про майбутнє сомалі. Змінено 9 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) ХЗ, Форбс бреше, чи ні ... France To The Rescue! French-Made Mirage 2000 Jets Could Become Ukraine’s Most Important Aerial Radar Jammers The French planes could take over as American-designed planes lose U.S. support under President Donald Trump. Цитата The United States can’t just switch off the U.S.-designed Lockheed Martin F-16 fighters that are re-equipping the Ukrainian air force. But the administration of U.S. President Donald Trump has halted U.S. aid to Ukraine, including vital support for the F-16s’ radar jammers. That could deprive the Ukrainian air force of its most important aerial countermeasures at a critical moment in Russia’s three-year wider war on Ukraine. But the Ukrainians aren’t powerless—and they still have allies. They could shift the burden of aerial jamming onto the Dassault Mirage 2000 fighters they’re getting from France. Поставлені свого часу Україні F-16 пройшли модернізацію в спеціальному підрозділі радіоелектронної боротьби ВВС США. В результаті проведеної фахівцями ВВС США модернізації системи РЕБ F-16 були доповнені даними за новими російськими системами РТО і РЕБ, а станції РЕБ отримали можливість записувати сигнали, отримані радіосередовищами російських військових (для подальшого аналізу та апгреду РЕБ). Як кажуть, одним із варіантів вирішення проблеми з американськими системами РЭБ на F-16, може стати установка на F-16 системи європейського виробництва. Змінено 9 березня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 28 хвилин тому, US7IGN сказав: а хто забороняв європі та європейцям підтримати свої виробників? кацапсько-китайські диверсанти 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 минуты назад, vadimv сказал: Точно! Чим більше зброї - тим менше шансів на війну. Доведено двома світовими війнами. Я про це в темі любителів постріляти ще в 2012-2013 писав, про майбутнє сомалі. Це запорука того що США не сунуться в Китай і навпаки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 годину тому, МаТраС сказав: Чесно, після твоїх слів я би вперше розхерачив би лице пенсіонеру Не марайтесь навіть в думках...воно саме цього і прагне ( скарги, штраф, бан) воно Вам треба? От прямо зараз(( 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 4 хвилини тому, karbo сказав: США не сунуться в Китай і навпаки Тобто китай не запускав повітряні кулі над штатами, не сувався? ) А хто у вас там запускає дрони над військоими базами, мабуть рептилоїди? )) Змінено 9 березня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: ХЗ, Форбс бреше, чи ні ... France To The Rescue! French-Made Mirage 2000 Jets Could Become Ukraine’s Most Important Aerial Radar Jammers The French planes could take over as American-designed planes lose U.S. support under President Donald Trump. Поставлені свого часу Україні F-16 пройшли модернізацію в спеціальному підрозділі радіоелектронної боротьби ВВС США. В результаті проведеної фахівцями ВВС США модернізації системи РЕБ F-16 були доповнені даними за новими російськими системами РТО і РЕБ, а станції РЕБ отримали можливість записувати сигнали, отримані радіосередовищами російських військових (для подальшого аналізу та апгреду РЕБ). Як кажуть, одним із варіантів вирішення проблеми з американськими системами РЭБ на F-16, може стати установка на F-16 системи європейського виробництва. ну француз тепер будуть намагатися зайняти місце штатів. все це добре, але швидко такі речі не робляться. 5 хвилин тому, vadimv сказав: кацапсько-китайські диверсанти тобто кожен німець чи француз, який купив китайську машину. згоден 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз