Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав: У Вас прайс не актуальный. Хз, може. Нехай буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Пабло Пікассо «Поцілунок» Трампа с пуйлом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Артур Шик "Польща та її добрі сусіди", 1939 рік. Щось нагадало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, миг сказав: Артур Шик "Польща та її добрі сусіди", 1939 рік. Щось нагадало... А своє щось сказати можеш, крім картинок? Тіпа шось умне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) Тут за вумне банять нещадно Але це притаманно українцям банити за те що не в тренді. Повинні баранами бути чи то вівцями))) На одному з українських telegram каналів українських біженців цих you forюшників мене банили декілька раз тільки за те що я закликав діяти легально без всяких схемок та муток так що так притаманно українцям це в крові в генах А всяка нелегальщина як обійти закон як його нарушити обговорюється і вітається В результаті коли я поділився подібною негідною поведінкою українців в США то мене забанили тут на цьому форумі)) Звичайно повід інший знайшли типу я висловлююсь не дуже толерантно. Правда іншим можна мат на маті і все хорошо))) Змінено 11 березня користувачем karbo 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: А своє щось сказати можеш, крім картинок? Тіпа шось умне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Переговоры США и Украины в Джидде были позитивными и продуктивными, заявили в Белом доме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 14 хвилин тому, karbo сказав: Звичайно повід інший знайшли типу я висловлююсь не дуже толерантно. Правда іншим можна мат на маті і все хорошо))) "Привід". А ти українець, росіянин чи єврей?))) Навіяло: Моєму другові, який переїхав жити з Троєщини на Хрещатик присвячується пісня "Емігрант побачив світ"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 44 минуты назад, миг сказал: Артур Шик "Польща та її добрі сусіди", 1939 рік. Щось нагадало... нехай пшеки згадають , як у подібний спосіб з кацапами Україну по Збручу дерибанили . чи "ето другоє ?" Змінено 11 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 4 минуты назад, XL.pro сказал: "Привід". А ти українець, росіянин чи єврей?))) Навіяло: Моєму другові, який переїхав жити з Троєщини на Хрещатик присвячується пісня "Емігрант побачив світ"))) Мені по барабану, я диктував привід, але мій samsung написав привид, було простіше виправити на повід вручну))) В Америці лінгво нацизм не сповідується. І мені абсолютно пофіг на граматику. Змінено 11 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня AQMB4rjyqT2V0STrchvzItlfMn_poqGHw2ERdJNhl2zQNN9f5IulF6-AHiLUwaTf6VSfmRcah6L7iNrH.mp4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 9 хвилин тому, karbo сказав: Мені по барабану, я диктував привід, але мій samsung написав привид, було простіше виправити на повід вручну))) В Америці лінгво нацизм не сповідується. І мені абсолютно пофіг на граматику. Прозвітував, але не відповів))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 5 минут назад, XL.pro сказал: Прозвітував, але не відповів))) В радянському паспорті писало що я українець. В американському цього не пише. В українському теж. Які ще питання? Скинути screen з розміром носа?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Мій протест проти торгової війни На amazon біля 40 буде доларів тему мені продав за 22 здається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) Трамп решил возобновить военную и разведывательную помощь Киеву, подтвердил Уолтц. Ахаха ⚡США ждут положительного ответа России на предложение о прекращении огня как можно скорее — госсекретарь США Рубио Делегация Украины представила конкретные шаги и предложения по завершению конфликта, — советник Трампа по нацбезопасности .... Що значить консультуватись у правильних дипломатів))) брити підсобили, це ж тобі не КВН)))) Змінено 11 березня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Багато хто, говорячи «Слава Україні», не розуміє повного значення цього вислову. Слава — богиня воєнної перемоги та мисливської удачі. Одне з найголовніших і найдревніших божеств у наддніпрянських українців. З її зображенням на щитах Київської Русі ішли в бій. За припущенням деяких учених, від імені Слава походить назва слов’ян. (За теор. П. Трощиним) Наші пращури йшли в бій, вигукуючи - Слава!, звертаючись до богині Слави за допомогою і удачею в бою. В наш час - Слава!, вже не має прямого відношення до богині Слави, але суть лишається. Тому, коли ми говоримо «Слава Україні» - ми бажаємо Україні перемоги в бою, «Героям Слава» - перемоги живим героям (як славним учасникам) війни, «Слава Нації» - перемоги нації. І навіть коли ми говоримо «Слава Богу» - ми бажаємо Богу перемоги у вічній війні із пітьмою. «Слава Україні» - це не пусте публіцистичне чи фанатичне прославляння України, як місця на карті світу. Це бойовий, воєнний клич, що заряджений силою наших предків. Слава Україні! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня А тут і капітан КВН зрозумів як важливо вчасно дякувати)) Американская сторона понимает наши аргументы, воспринимает наши предложения, я хочу поблагодарить Президента Трампа, — президент Украины Зеленский в вечернем обращении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 17 хвилин тому, karbo сказав: В радянському паспорті писало що я українець. В американському цього не пише. В українському теж. Які ще питання? Скинути screen з розміром носа?)) В паспорті як на заборі, написано може бути те, що не відповідає дійсності. P.S. Аналізував твої пости і думав, довб...б якої національності буде постійно поливати брудом українців: 1. Єврей? Ні. Навіть якщо вони так і вважають, то в загальний доступ постити так не будуть. 2. Українець? Хз, довбні бувають у всіх національностях, але щоб на стільки. 3. Можливо метис/жидок/жлобок - суміш єврея і українця - ні собі, ні людям?! 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Типовий комплекс жертви. Ресурса достатньо. Ви плачетесь, бо ви і є ресурс. Вам страшно, бо вами командувать буде некомпетентий Дощ, але така судьба ваша, зате виплати будуть, 100%:-) Ніхто ним командувати не буде, бо дивлячись на тексти з хати він не виходить, роки два. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 час назад, миг сказал: Пабло Пікассо «Поцілунок» Трампа с пуйлом. неповторимая классика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 минуту назад, XL.pro сказал: В паспорті як на заборі, написано може бути те, що не відповідає дійсності. P.S. Аналізував твої пости і думав, довб...б якої національності буде постійно поливати брудом українців: 1. Єврей? Ні. Навіть якщо вони так і вважають, то в загальний доступ постити так не будуть. 2. Українець? Хз, довбні бувають у всіх національностях, але щоб на стільки. 3. Можливо метис/жидок/жлобок - суміш єврея і українця - ні собі, ні людям?! Я , як представник корінної нації, а саме української, маю повне право критикувати дії та поведінку мого народу. І не тобі мені рота затикати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 хвилини тому, XL.pro сказав: довб...б якої національності буде постійно поливати брудом українців: Довбооби бувають всіх національностей. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 хвилини тому, karbo сказав: Я , як представник корінної нації, а саме української, маю повне право критикувати дії та поведінку мого народу. І не тобі мені рота затикати. Маєш право сидіти на пляшці. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 час назад, миг сказал: Артур Шик "Польща та її добрі сусіди", 1939 рік. Щось нагадало... На той картинке не хватает ещё несколько персонажей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Только что, loader сказал: Довбооби бувають всіх національностей. Тоді такі сидять на facebook в групі you forюшників та обговорюють як на халяву допомогу в Америці взяти. І це вже говорило радіо Чикаго є така передача подивись на ютубі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз