Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, karbo сказал:

Яка допомога? Вони мають роботу та житло, а ще з баблом приперлися нажитим праведним трудом не сплачуючи податки. Чи ти гадаєш в Америку приперлись бідні? Ні, сюди прохавані, в Польщі бідні залишилися 

До речі, свої квартири у Львові Франківську чи в Тернополі здали під величезні суми біженцям зі сходу де насправді війна. 

От ти мене прямо таки розжалобив, аж сльози потекли

Навесні 2022 було багато людей які нікуди не збиралися але опинилися тут. В нашому селі (95% місцеві франкофони) в 2022-2023 в Costco десь третина персоналу стала українці. Мабуть великі гроші привезли з собою, да.... 🙄

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Tochkin сказал:

Навесні 2022 було багато людей які нікуди не збиралися але опинилися тут. В нашому селі (95% місцеві франкофони) в 2022-2023 в Costco десь третина персоналу стала українці. Мабуть великі гроші привезли з собою, да.... 🙄

Ага, бідні закупили все житло в Чикаго. Прикинь приїхати з України і купити хату зразу за готівку або буквально за півроку.

Спробуй відео подивитись які я виставив

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Ага, бідні закупили все житло в Чикаго. Прикинь приїхати з України і купити хату зразу за готівку або буквально за півроку.

Колись, десь 20 років тому київськи ріелтори казали "Україна дуже багата, ось подивіться скільки мерседесів Хрещатиком їздіють". Поїхати за 150 км від Київа та подивитися як воно в селах та маленьких містчечках якось нікому на думку не спадало.... 

• Лайк 5
Посилання на коментар

Только что, Tochkin сказал:

Колись, десь 20 років тому київськи ріелтори казали "Україна дуже багата, ось подивіться скільки мерседесів Хрещатиком їздіють". Поїхати за 150 км від Київа та подивитися як воно в селах та маленьких містчечках якось нікому на думку не спадало.... 

Ще раз спробую пояснити. Бідні біженці заякорились в Молдові, Польщі...

Прохавані поперлись в Німеччину а найбільш прохавані в США. 

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Ще раз спробую пояснити. Бідні біженці заякорились в Молдові, Польщі...

Прохавані поперлись в Німеччину а найбільш прохавані в США. 

Ну я особисто знаю людей що приїхали по CUAET і ще декого з U4U - ні в кого нема грошей щоб будинок відразу придбати. Люди з U4U на складі працюють, на будівництві та ін.

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 минуты назад, Tochkin сказал:

Ну я особисто знаю людей що приїхали по CUAET і ще декого з U4U - ні в кого нема грошей щоб будинок відразу придбати. Люди з U4U на складі працюють, на будівництві та ін.

Працюють всюди. Мають свої заначки. 

Попрацювавши півроку в США на w2 вони вже мають можливість брати кредити в банку.

Дуже багато українців на троки пішло, так багато що тепер навіть американці не мають де працювати.

Тобі говорю житло зросло на 50% в Чикаго та окраїнах. Маю на увазі квартири які коштували від 80 000 доларів десь до 200.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, karbo сказав:

Спробуй відео подивитись які я виставив

Комфортне життя-це коли у тебе є житло без кредиту квартира і заміський будинок . 
Машина та будинок в кредит-це не комфортне життя. Тому що як тебе зараз звільнять, будеш сидіти півроку без роботи, чим кредит будеш покривати? Більшість людей в Україні живуть в успадкованному старому житлі (не платять за оренду)
Якщо немає свого то раджу попрацювати закордоном 5-8 років та повернутися в свою країну і купити там квартиру,побудувати будинок чи мати страт на бізнес? Так , ти отримуєш свободу.
У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум). Працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років)

22 хвилини тому, Tochkin сказав:

Справа в тому що до 80x США і Канада були вершиною добробуту: багато виробництв, розкішні будинки, дешеві і висококласні медицина, освіта, часто в родині працював тільки чоловік. Далі серія тектонічних зрушень: виведення промисловості в Азію, ослаблення фінансового контролю і спекулятивний банкінг, транснаціоналізація мислення капіталу і пізніше держави, призвели до зниження доходів занепаду народжуваності, підвищення податків і відкриття шлюзів імміграції. 
Іміграція в Канаду та США була актуальною доцільною до 90х років. Зараз ці країни впали економічно і нічого особливого собою для Українців не представляють. Тут абсолютно нічого не має ні в плані туризму, ні відпочинку. Це країни для роботи а не для життя і тут з кожним роком зменшується купівельна спроможність людини.

• Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, sat-prof сказал:

Комфортне життя-це коли у тебе є житло без кредиту квартира і заміський будинок .

Про це в іншій темі.  Мене просто нудить від розповідей, які стражденні українці приїхали в США та потребують допомоги.

Посилання на коментар

32 минуты назад, Tochkin сказал:

ну хоча б ракети на голови не падають

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Щось про цього "активіста" нічого не було чути з 2014 року. Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає.

Чутно пару раз в місяць. Андрію,к , зупини лося з ним дружить. Часто ролики з вибачення за рос мову. Раз якомусь фітнес тренеру носа розбили. Ну там було за що. Війського ображав. І тренер на камеру потім в бус поліз з словами добровільно)

Посилання на коментар

8 хвилин тому, sat-prof сказав:

Машина та будинок в кредит-це не комфортне життя. Тому що як тебе зараз звільнять, будеш сидіти півроку без роботи, чим кредит будеш покривати? Більшість людей в Україні живуть в успадкованному старому житлі (не платять за оренду)
Якщо немає свого то раджу попрацювати закордоном 5-8 років та повернутися в свою країну і купити там квартиру,побудувати будинок чи мати страт на бізнес? Так , ти отримуєш свободу.
У випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум). Працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років)

Справа в тому що до 80x США і Канада були вершиною добробуту: багато виробництв, розкішні будинки, дешеві і висококласні медицина, освіта, часто в родині працював тільки чоловік. Далі серія тектонічних зрушень: виведення промисловості в Азію, ослаблення фінансового контролю і спекулятивний банкінг, транснаціоналізація мислення капіталу і пізніше держави, призвели до зниження доходів занепаду народжуваності, підвищення податків і відкриття шлюзів імміграції. 
Іміграція в Канаду та США була актуальною доцільною до 90х років. Зараз ці країни впали економічно і нічого особливого собою для Українців не представляють. Тут абсолютно нічого не має ні в плані туризму, ні відпочинку. Це країни для роботи а не для життя і тут з кожним роком зменшується купівельна спроможність людини.

вперше бачу як працює урядова програма з повернення українців :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

7 минут назад, sat-prof сказал:

Я не знаю як зараз, але навіть 10 років тому різніця була відчутною на користь Канади. Про туризм та відпочинок категорично не згодний, як раз тут з цим все не просто гаразд, а ще краще. Це якщо кратко, в деталях можно довго писати, та й мабуть не тут.

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, Вячеслав63 сказав:

На Полтавщині також кажуть "неділя" замість "тиждень". Калькою з російської "нєдєля" його можна назвати з натяжкою, тому, що це, взагалі-то, українське слово. 

Да і київській обл  теж часто. І сам я звик

Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

На Поліссі слово тиждень не завжди вживають, неділя - цілком розповсюджене. У вас якась більшовицька ненависть до діалектів. В світі з цим не паряться. Офіційно прийнятим варіантом мови розмовляють хіба іноземці і чиновники. А так - всім пофіг, ті ж італійці взагалі навіть не всі вміють офіційну італійську, а в німців взагалі тих діалектів кілька сотень:) 

Саме цікаве те, що вас зовсім не парить, що половина дописувачів тут кацапською пише, а от діалект вам спокою не дає. Нє паложенна:lol:

А перемир'я до травня підпишуть, куди вони дінуться:))

1. Земляк, я знаю як говорять на Поліссі))).

Неділя - воскресенье.

Тиждень - неделя.

2. Я не читаю пости всіх форумчан, вибірково підтрунюю старожил. І цілком адекватно сприймаю російськомовних.

3. То вибори коли будуть, восени?) Якого саме року?)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Астрологія))))))))))))))

як там на Поліссі сарказм правильно пишуть? :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

В Финляндии лидера ДШРГ "Русич" Яна Петровского приговорили к пожизненному сроку по обвинению в совершении военных преступлений в Украине

• Лайк 1
Посилання на коментар

Майте совість. Кантон зі своїм дружбаном вінсолом не змогли запостити жодного висеру на зеленського. Їм також треба їсти.

....

Трамп: есть все шансы, что эта ужасная, кровавая война в Украине наконец-то закончится

Посилання на коментар

22 часа назад, US7IGN сказал:

та ну. розкажіть це жидам, ірландцям, вірменам і всім іншим, хто на чужині береже мову та культуру краще ніж ті хто залишився на історичній.

про ирландцев которые берегут мову можно подробнее

))))

Змінено користувачем М.И.
Посилання на коментар

Тільки що, М.И. сказав:

про ирладцев которые берегут мову можно подробнее

))))

не повірите, на чужині продовжують розмовляти англійською! як українці кацапською...

Посилання на коментар

43 хвилини тому, XL.pro сказав:

1. Земляк, я знаю як говорять на Поліссі))).

Неділя - воскресенье.

Тиждень - неделя.

2. Я не читаю пости всіх форумчан, вибірково підтрунюю старожил. І цілком адекватно сприймаю російськомовних.

3. То вибори коли будуть, восени?) Якого саме року?)

Тамбовський вовк вам земляк:)))

Земляки знають, що на діалекті тиждень і неділя - синоніми:-)

Вибори будуть в кінці літа або осінню. Цього року. Хоча, якщо дядько Трамп раком поставить, то може й прискоритись процес:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...