МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 18:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:34 1 година тому, 7351 сказав: теж бухаєш?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 18:35 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:35 8 хвилин тому, DmiVady сказав: І читали, і "огні москви" ми пили у юності ) З ректифікатом, я перестав дружити десь у 2006 му (а з пальонкою ніколи не дружив, не моє) Хех, в 06-му з ректифікатом навіть алкаші не дружили. А в 96-му? А у 86-му? Ми, алкаші, все пам'ятаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 18:38 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:38 (змінено) 86-й ще не бухав ) 96-й здебільш у Білорусії провів, а там Мінський та Брестський заводи, водка дуже якісна, м'яка і без дурних наслідків ) * Кристал мінський дорогуватий був, на подарунки возив, а пив здебільш "Брестська Люкс", дуже гарні спогади ))) Змінено В п'ятницю в 18:39 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В п'ятницю в 18:39 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:39 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, наскільки подобається ця бездарна пропагандистьська фігня тим, хто реально в окопах? Таким, як ти, не зрозуміти, ніколи... Ті, хто в окопах -- самі такі пісні пишуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 18:39 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:39 4 хвилини тому, 7351 сказав: Може щось більш світле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 18:43 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:43 1 година тому, DmiVady сказав: 86-й ще не бухав ) 96-й здебільш у Білорусії провів, а там Мінський та Брестський заводи, водка дуже якісна, м'яка і без дурних наслідків ) * Кристал мінський дорогуватий був, на подарунки возив, а пив здебільш "Брестська Люкс", дуже гарні спогади ))) в мене дід майже не пив. на 9 травня, дні народження 3 чарки по 30 грам. і значить, накопив він нехилу таку колекцію. не знаю ,де він набрав. він служив в райісполкомі главбухом. мабуть, могоричі. після його смерті я вскрив склад. десь 4 ящика всякого. ну, вирішили почати з столичної десь середини 80х. блч, чи то вона видохлась,але просто кращої горілки на той момент 20 років було, я не пив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 18:48 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:48 3 хвилини тому, МаТраС сказав: в мене дід майже не пив. на 9 травня, дні народження 3 чарки по 30 грам. і значить, накопив він нехилу таку колекцію. не знаю ,де він набрав. він служив в райісполкомі главбухом. мабуть, могоричі. після його смерті я вскрив склад. десь 4 ящика всякого. ну, вирішили почати з столичної десь середини 80х. блч, чи то вона видохлась,але просто кращої горілки на той момент 20 років було, я не пив це як волга вважалася вершиною мистецтва та нездійсненою мрією, а насправді була лайном. закриті кордони, цензура та пропаганда дозволяють перетворити будь-яке лайно на делікатес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 18:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:49 3 хвилини тому, МаТраС сказав: в мене дід майже не пив. на 9 травня, дні народження 3 чарки по 30 грам. і значить, накопив він нехилу таку колекцію. не знаю ,де він набрав. він служив в райісполкомі главбухом. мабуть, могоричі. після його смерті я вскрив склад. десь 4 ящика всякого. ну, вирішили почати з столичної десь середини 80х. блч, чи то вона видохлась,але просто кращої горілки на той момент 20 років було, я не пив Зустрічався з такими "колекційними" горілками пару разів) теж не зрозумів, чому так легко йдуть, але я був молодий, а може настрій, а може й дійсно продукт не з опілок) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 18:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:50 (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: 86-й ще не бухав ) 96-й здебільш у Білорусії провів, а там Мінський та Брестський заводи, водка дуже якісна, м'яка і без дурних наслідків ) * Кристал мінський дорогуватий був, на подарунки возив, а пив здебільш "Брестська Люкс", дуже гарні спогади ))) Вобщєм десь між 86 і 96 ви потєрялись:) Думаю десь між Столічная і Stopka з Распутіним:) Змінено В п'ятницю в 18:53 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 18:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:51 1 година тому, US7IGN сказав: це як волга вважалася вершиною мистецтва та нездійсненою мрією, а насправді була лайном. закриті кордони, цензура та пропаганда дозволяють перетворити будь-яке лайно на делікатес. ну,ми тоді перед дискотекою скидувались по пару грн на староруську) потім,я розбагатів , то водка стопка лимонна. але та дідова якось пішла так,як вода. я ще курок нарізав ,бо не було кому кормити. а кури сухі вже такі були. типа хрустіки вийшли на мангалі)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 18:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:59 1 година тому, DmiVady сказав: Зустрічався з такими "колекційними" горілками пару разів) теж не зрозумів, чому так легко йдуть, але я був молодий, а може настрій, а може й дійсно продукт не з опілок) а ви не помітили,як компанія ще впливає на писихічний стан при бухаловці в юності.? бува бухаїш,як бик і нічого,а було 200 і ригаєш )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В п'ятницю в 19:02 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:02 22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Може щось більш світле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 19:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:04 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Вобщєм десь між 86 і 96 ви потєрялись:) Думаю десь між Столічная і Stopka з Распутіним:) Так, міцний напій "Верховина" пам'ятаю, але то було до армії, а після ... в ларьках було "амаретто" для дівчаток ))) та "сленчев бряг" для хлопчиків. "Роял" з колою я так і не зміг подолати, кажу ж , з пальонками в мене не зрослося ... А оскільки гроші у ті роки були розкидані просто під ногами, тре було тільки не лінитися нагинатися, то ми дуже швидко перейшли на більш-менш непальоний алкоголь ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:04 2 хвилини тому, МаТраС сказав: а ви не помітили,як компанія ще впливає на писихічний стан при бухаловці в юності.? бува бухаїш,як бик і нічого,а було 200 і ригаєш )) Немає там ніякої психологиї, просто водка гівно:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 19:07 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:07 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Немає там ніякої психологиї, просто водка гівно:) ні,водка була говно завжди. а результат кардинально різний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:08 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:08 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Так, міцний напій "Верховина" пам'ятаю, але то було до армії, а після ... в ларьках було "амаретто" для дівчаток ))) та "сленчев бряг" для хлопчиків. О, за Амаретто забув:)) Це ж треба... Цорес на мою голову:( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 19:13 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:13 (змінено) пропоную зробити тему: "як і що ми бухали")) в мене подгон сьогодні- зубровка ,впадло читати,наче польська. лайно,але будун легкий Змінено В п'ятницю в 19:14 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В п'ятницю в 19:13 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:13 (змінено) 7 часов назад, DmiVady сказал: Недавно коллегам прислали в подарок, с вязанкой русских дронов (тех, которые уже не подлежат возврату хозяевам), их оптику, "КВН", так мы охренели от тех решений: рама из текстолита! в 2025-м году! это очень расточительно, дорого, нетехнологично, но Висновок не правильний, просто використали запаси матеріалів, які були в наявності. Тобто, абсолютно безкоштовний матеріал. Змінено В п'ятницю в 19:15 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:15 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:15 2 хвилини тому, МаТраС сказав: ні,водка була говно завжди. а результат кардинально різний Ну, не треба так узагальнювати. В українському і кацапському варіаниті - так. Гівно. Хоча саме водка мені не подобається. Як і віскі. Мені більше подобаються резултати з винограду:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 19:20 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:20 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Ну, не треба так узагальнювати. В українському і кацапському варіаниті - так. Гівно. Хоча саме водка мені не подобається. Як і віскі. Мені більше подобаються резултати з винограду:) мені якраз подарували 20 черенків різного. сука,ледь діждався,коли корішки полізуть.думав вже викидати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 19:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:34 (змінено) 30 хвилин тому, DmiVady сказав: "Роял" з колою Рояль йшов у компекті з юпі... Змінено В п'ятницю в 19:34 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 19:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:37 34 хвилини тому, МаТраС сказав: а ви не помітили,як компанія ще впливає на писихічний стан при бухаловці в юності.? бува бухаїш,як бик і нічого,а було 200 і ригаєш )) Хз, може внутрішній стан ... психологічний може напряму впливати. Я все ж схиляюсь до якості напоїв, якості очищування від сивухи, вона впливає у першу чергу, це суто моя думка. 21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Мені більше подобаються резултати з винограду:) Вино? Чача? Ракія? Коньяки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:40 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:40 3 хвилини тому, vadimv сказав: Рояль йшов у компекті з юпі... В Сумах? Бізнес. Хоча, спирт Рояль в нас так просто не продавали:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:42 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:42 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Вино? Чача? Ракія? Коньяки? Вино. Коньяк. Хоча, коньяк - це вже занадто, но іноді можна:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 19:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:51 Ось вам Україна, а не те, що вам пропонує 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз