Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

І читали, і "огні москви" ми пили у юності )

З ректифікатом, я перестав дружити десь у 2006 му (а з пальонкою ніколи не дружив, не моє)

Хех, в 06-му з ректифікатом навіть алкаші не дружили. А в 96-му? А у 86-му? Ми, алкаші, все пам'ятаємо :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

86-й ще не бухав )

96-й здебільш у Білорусії провів, а там Мінський та Брестський заводи, водка дуже якісна, м'яка і без дурних наслідків )

* Кристал мінський дорогуватий був, на подарунки возив, а пив здебільш "Брестська Люкс", дуже гарні спогади )))

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Цікаво, наскільки подобається ця бездарна пропагандистьська фігня тим, хто реально в окопах?

Таким, як ти, не зрозуміти, ніколи...

Ті, хто в окопах -- самі такі пісні пишуть.

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

86-й ще не бухав )

96-й здебільш у Білорусії провів, а там Мінський та Брестський заводи, водка дуже якісна, м'яка і без дурних наслідків )

* Кристал мінський дорогуватий був, на подарунки возив, а пив здебільш "Брестська Люкс", дуже гарні спогади )))

в мене дід майже не пив. на 9 травня, дні народження 3 чарки по 30 грам. і значить, накопив він нехилу таку колекцію. не знаю ,де він набрав. він служив в райісполкомі главбухом. мабуть, могоричі. після його смерті я вскрив склад. десь 4 ящика всякого. ну, вирішили почати з столичної десь середини 80х. блч, чи то вона видохлась,але просто кращої горілки на той момент 20 років було, я не пив

Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

в мене дід майже не пив. на 9 травня, дні народження 3 чарки по 30 грам. і значить, накопив він нехилу таку колекцію. не знаю ,де він набрав. він служив в райісполкомі главбухом. мабуть, могоричі. після його смерті я вскрив склад. десь 4 ящика всякого. ну, вирішили почати з столичної десь середини 80х. блч, чи то вона видохлась,але просто кращої горілки на той момент 20 років було, я не пив

це як волга вважалася вершиною мистецтва та нездійсненою мрією, а насправді була лайном. закриті кордони, цензура та пропаганда дозволяють перетворити будь-яке лайно на делікатес.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

Зустрічався з такими "колекційними" горілками пару разів) теж не зрозумів, чому так легко йдуть, але я був молодий, а може настрій, а може й дійсно продукт не з опілок)

Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

86-й ще не бухав )

Вобщєм десь між 86 і 96 ви потєрялись:) Думаю десь між Столічная і Stopka з Распутіним:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

це як волга вважалася вершиною мистецтва та нездійсненою мрією, а насправді була лайном. закриті кордони, цензура та пропаганда дозволяють перетворити будь-яке лайно на делікатес.

ну,ми тоді перед дискотекою скидувались по пару грн на староруську) потім,я розбагатів , то водка стопка лимонна. але та дідова якось пішла так,як вода. я ще курок нарізав ,бо не було кому кормити. а кури сухі вже такі були. типа хрустіки вийшли на мангалі))

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Зустрічався з такими "колекційними" горілками пару разів) теж не зрозумів, чому так легко йдуть, але я був молодий, а може настрій, а може й дійсно продукт не з опілок)

а ви не помітили,як компанія ще впливає на писихічний стан при бухаловці в юності.? бува бухаїш,як бик і нічого,а було 200 і ригаєш ))

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Вобщєм десь між 86 і 96 ви потєрялись:) Думаю десь між Столічная і Stopka з Распутіним:)

Так, міцний напій "Верховина" пам'ятаю, але то було до армії, а після ... в ларьках було "амаретто" для дівчаток ))) та "сленчев бряг" для хлопчиків.

"Роял" з колою я так і не зміг подолати, кажу ж , з пальонками в мене не зрослося ...

А оскільки гроші у ті роки були розкидані просто під ногами, тре було тільки не лінитися нагинатися, то ми дуже швидко перейшли на більш-менш непальоний алкоголь )

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

а ви не помітили,як компанія ще впливає на писихічний стан при бухаловці в юності.? бува бухаїш,як бик і нічого,а було 200 і ригаєш ))

Немає там ніякої психологиї, просто водка гівно:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Немає там ніякої психологиї, просто водка гівно:

ні,водка була говно завжди. а результат кардинально різний

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Так, міцний напій "Верховина" пам'ятаю, але то було до армії, а після ... в ларьках було "амаретто" для дівчаток ))) та "сленчев бряг" для хлопчиків.

О, за Амаретто забув:)) Це ж треба... Цорес на мою голову:( 

• Лайк 1
Посилання на коментар

пропоную зробити тему: "як і що ми бухали")) в мене подгон сьогодні- зубровка ,впадло читати,наче польська. лайно,але будун легкий

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

Недавно коллегам прислали в подарок, с вязанкой русских дронов (тех, которые уже не подлежат возврату хозяевам), их оптику, "КВН", так мы охренели от тех решений: рама из текстолита! в 2025-м году! это очень расточительно, дорого, нетехнологично, но

Висновок не правильний, просто використали запаси матеріалів, які були в наявності.

Тобто, абсолютно безкоштовний матеріал. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

ні,водка була говно завжди. а результат кардинально різний

Ну, не треба так узагальнювати. В українському і кацапському варіаниті - так. Гівно. Хоча саме водка мені не подобається. Як і віскі. Мені більше подобаються резултати з винограду:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Ну, не треба так узагальнювати. В українському і кацапському варіаниті - так. Гівно. Хоча саме водка мені не подобається. Як і віскі. Мені більше подобаються резултати з винограду:)

мені якраз подарували 20 черенків різного. сука,ледь діждався,коли корішки полізуть.думав вже викидати

Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

"Роял" з колою

Рояль йшов у компекті з юпі...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

34 хвилини тому, МаТраС сказав:

Хз, може внутрішній стан ... психологічний може напряму впливати.

Я все ж схиляюсь до якості напоїв, якості очищування від сивухи, вона впливає у першу чергу, це суто моя думка.

21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Мені більше подобаються резултати з винограду:)

Вино? Чача? Ракія? Коньяки?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Рояль йшов у компекті з юпі...

В Сумах? Бізнес. Хоча, спирт Рояль в нас так просто не продавали:)  

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Вино? Чача? Ракія? Коньяки?

Вино. Коньяк. Хоча, коньяк - це вже занадто, но іноді можна:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...