Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, US7IGN сказал:

що ви знаєте про рух бабла і його джерела для кацапів з урахуванням всіх їх "партнерів" щоб робити такі висновки?

всі "партнери" в кацапів - смокчуть кацапське бабло , за системою ніпель ( так влаштована кацапська геополітична модель  ) 

як смоктати не стане чого -  розбігуться ті партнери , як свого часу розбіглися партнери  поганої  совдепії - це ж вже було (с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ймовірність досить велика. 

Взагалі у вас дивна логіка. З одного боку ви кажете, що якщо кацапи підпишуть перемир'я, то вони через пару років знову нападуть і доб'ють Україну. Тобто кацапам підписати перемир'я вигідно, бо це перемога. З іншого боку ви кажете, що кацапи перемир'я не підпишуть, тобто значить їм не вигідно. 

Біполярочка у вас, чи що?:lol: 

Біполярочка у кацапів ) Які часто роблять те, що їм невигідно ))

Просто тому, що їхня дикунська природа людожерів не має нічого спільного з логікою і здоровим глуздом.

І ті, хто покладаються га логіку і здоровий глузд (типу Солоніна) - постійно пролітають зі своїми прогнозами.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, vadimv сказал:

Просто тому, що їхня дикунська природа людожерів не має нічого спільного з логікою і здоровим глуздом.

логіка андрофагів , схожа на логіку людожерів Океанії - каргокульт , е.т.с.

• Дякую 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ймовірність досить велика. 

Взагалі у вас дивна логіка. З одного боку ви кажете, що якщо кацапи підпишуть перемир'я, то вони через пару років знову нападуть і доб'ють Україну. Тобто кацапам підписати перемир'я вигідно, бо це перемога. З іншого боку ви кажете, що кацапи перемир'я не підпишуть, тобто значить їм не вигідно. 

Біполярочка у вас, чи що?:lol: 

Дивлюсь ви щось довго затримались:

1. Знаходитесь в Україні без контролю від сім'ї

2. Пішли в запій і тут зависаєте

Зараз Путін "козлить" (дієслово) Трампа, пов'язує його кров'ю (ФБСшна практика), тримає в "переговорах". Глобально Путін х..й клав на всі домовленості і підписані угоди. Зараз готується до літнього наступу, слухав військових аналітиків, у невеликих російських містах скасовують парад так, як стара техніка на війні. Нову (кращу) готують до літа.

Тільки при стрімкому падінні цін на нафту (або нашій капітуляції) він зможе підписати так зване перемир'я. На кілька років, для відновлення.

А от при отримані військового опору з подальшим нарощування мілітаризації України, перемир'я може бути довготривалим.

• Лайк 3
Посилання на коментар

46 хвилин тому, US7IGN сказав:

всі хочуть

"Відучаємося..." (с)

Чому дуже високорангові фідошники свого часу вас цьому не навчили?

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

То ви не в курсі, що він і був капітаном команди КВН та вигравав ті конкурси. Проблема в тому, що Трамп з його командою - то не команда КВН, а скоріше "братки" з 90-х, тільки окультурені (в костюмах). 

Если бы можно было в 90-х высадить Трампа из пазика на автовокзале в каком-то райцентре и кивнуть в сторону группы из 5-6 "эффективных менеджеров" которые крутят напёрстки, он бы там оставил все свои костюмы-лимузины и трамптауэры.

Это там, в "стране дураков", они "акулы биснеса", в постсовковой кислоте они больше чем на "бычков-членососов" не потянут.. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Тобто це взагалі шахи чи доміно ) 

Це називається кастова система )) 

А ніяке не "їбашуся"   )))

А професіонали те перепоручають наловленим трактористам...

таке враження що ви в жодній ієрархії не досягали ніякого рівня і гадки не маєте що таке функціональний розподіл :lol:

звісно що їбашитися для брахмана не те саме що для кшатрія.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

все відносно і українцям з вашої точки зору навіть до кацапів дуже далеко :lol:

Посилання на коментар

Однак чимало деталей, у тому числі тих, які мають політичне значення, будуть прописані у "технічній угоді", яка станом на зараз не готова до підписання. Угода, підписана у середу, викладена на лише 12 сторінках. Для порівняння – попередній проєкт, який США передавали Україні у березні, викладений тим самим шрифтом, забирає понад 90 сторінок.

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

таке враження що ви в жодній ієрархії не досягали ніякого рівня

Мені з дитинства було глибоко насрати на їєрархію, рівні і досягнення )

Я не серотоніновий наркоман ))

і гадки не маєте що таке функціональний розподіл :lol:

Ви як оті бабці з електричок, теж вважаєте, що потрібно купити ліфа чи теслу, щоб на власному копчику пересвідчитися, що то лайно )

Просто взяти папірець з ТТХ, прочитати, поржати і йти собі далі недостатньо ))

звісно що їбашитися для брахмана не те саме що для кшатрія.

Тому брахмани і не їбашаться, а граються в шахи )

А коли вони з помпою заявляють, що їбашаться - то вони очевидно нахабно брешуть в очі і навіть не червоніють ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Дивлюсь ви щось довго затримались:

Потерпіть ще трохи, до понеділка:lol:

Цитата

Зараз Путін "козлить" (дієслово) Трампа, пов'язує його кров'ю (ФБСшна практика), тримає в "переговорах". Глобально Путін х..й клав на всі домовленості і підписані угоди. Зараз готується до літнього наступу, слухав військових аналітиків, у невеликих російських містах скасовують парад так, як стара техніка на війні. Нову (кращу) готують до літа.

Готується до літнього наступу, але не провів інтенсивної мобілізації? 

Цитата

Тільки при стрімкому падінні цін на нафту (або нашій капітуляції) він зможе підписати так зване перемир'я. На кілька років, для відновлення.

Відновлення за пару років при падінні цін на нафту досить проблематичне.

Цитата

А от при отримані військового опору з подальшим нарощування мілітаризації України, перемир'я може бути довготривалим.

Ну так сьогодні Штати натякнули на такий варіант.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

все відносно і українцям з вашої точки зору навіть до кацапів дуже далеко :lol:

Коли я писав про українців років десять (і більше) тому - то мене вже тоді банили )

Тому я зараз взагалі про це мовчу )) Кіріл вже до***івся, що його анілігували з форума безслідно )))

Посилання на коментар

Кабмін опублікував офіційний переклад угоди про надра з США

sud.ua/uk/news/ukraine/329846-kabmin-opublikoval-ofitsialnyy-perevod-soglasheniya-o-nedrakh-s-ssha

залишились дрібниці - ратифікувати та привести у відповідність національне законодавство :-o

Змінено користувачем US7IGN
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Потерпіть ще трохи, до понеділка:lol:

Ні ..ні...ні...))) Не вздумайте здриснути до 09.05.2025)))

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну так сьогодні Штати натякнули на такий варіант.

Сьогодні Трамп розкаже своєму лохторату про хоч якесь досягнення за 100 днів президентства)))

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Мені з дитинства було глибоко насрати на їєрархію, рівні і досягнення )

Я не серотоніновий наркоман ))

Ви як оті бабці з електричок, теж вважаєте, що потрібно купити ліфа чи теслу, щоб на власному копчику пересвідчитися, що то лайно )

Просто взяти папірець з ТТХ, прочитати, поржати і йти собі далі недостатньо ))

Тому брахмани і не їбашаться, а граються в шахи )

А коли вони заявляють, що їбашаться - то вони очевидрно нахабно брешуть в очі і навіть не червоніють ))

щось заявляти не маючи гадки про це, це піздець :lol:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Ні ..ні...ні...))) Не вздумайте здриснути до 09.05.2025)))

Ото лису безхвосту мавпу ще не спитав:) Коти - вільні істоти, приходять і уходять коли захочеться:)))

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Ото лису безхвосту мавпу ще не спитав:) Коти - вільні істоти, приходять і уходять коли захочеться:)))

Нагадять і підуть, саме тому їх називають "паршиві")))

• Хаха 2
Посилання на коментар

23 хвилини тому, US7IGN сказав:

щось заявляти не маючи гадки про це, це піздець :lol:

А хіба це я заявляю? ) Це заявляють офіційні папери офіційних дилерів )) З якого дива мене банять за цитування офіційної інформації - я взагалі ХЗ )))

Карочє, щоб було зрозуміло (може комусь незрозуміло) - особисто у мене є кілька рівнів оцінки придатності чогось до виконання якихось функцій. Перший рівень - почитати ТТХ. Якщо на цьому рівні очевидна непридатність - далі немає сенсу переходити до наступного рівня - особистого тестування.

Тобто якщо теоретично відомо, що пити сечу і істи кал - некорисно, то нічого пробувати це самому.

І то, шо знаходяться незгодні  - то є нормально. Природі потрібні бета-тестери )

Посилання на коментар

доречі - Сламбо Флобера - рекомедую - там  про найближче майбутнє кацапії 

uk.wikipedia.org/wiki/Саламбо

Після закінчення Першої Пунічної війни, уряд Карфагену неспроможний заплатити найманцям за війну. 

uk.wikipedia.org/wiki/Повстання_найманців_у_Карфагені#:~:text=Повстання найманців у Карфагені (або,після завершення Першої Пунічної війни.&text=Дата%3A,е.

По мнению Диодора Сицилийского, эта война была даже более тяжёлой для карфагенян, чем Первая Пуническая война. Карфаген был вынужден воевать по сути с собственной армией и притом с её лучшей частью, с опытными, закалёнными во многих сражениях ветеранами. Для борьбы с ней Карфагену пришлось создать новую армию из мирных граждан, которых пришлось заново оснащать и обучать военному делу.

Guerra_mercenaria.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, XL.pro сказав:

Сьогодні Трамп розкаже своєму лохторату про хоч якесь досягнення за 100 днів президентства)))

Досягнення гарне. Мінерали отримали, інвестувати можна п'ятидесятирічним металобрухтом по ціні в рази дорожчим за ринкову вартість.

Все по класиці, папуасам намисто, білим хазяйвам золото:)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Досягнення гарне. Мінерали отримали, інвестувати можна п'ятидесятирічним металобрухтом по ціні в рази дорожчим за ринкову вартість.

Кажуть папуаси досі їздять залізницею яку ще англіки їм побудували. А своєї вони взагалі не будували :lol:

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

З цієї точки зору папуасам видавали військовий металобрухт, не бачив раніше від вас невдоволення.

А зараз, що не зроблять - все не так)))

Змінили власника?)))

Навіяло коли за каденції Байдена: давали застарілу зброю, дозовано, затримували допомогу, забороняли бити по території РФ, в т.ч. по нафтогазовому комплексу... і наші журналісти/блогери/політологи - мовчали (засунули язик в дупу).

При Трампі відбувається фактично все те саме (політика США не змінилася по відношенню до РФ), але не платять гранти/допомогу, так всі "прозріли" - почали вити і критикувати)))).

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, DimaF сказал:

Опять ты обосрался....

Ви помилилися, Плейшнер. Радянський інженер на таке не здатен.

Хоча... Кілька днів тому щось таке тут було. Але не зі мною.:classic_wink:

Змінено користувачем ashim1990
Посилання на коментар

13 хвилин тому, XL.pro сказав:

Змінили власника?)))

скоріше це в штатах вже потоки на нових людей переорієнтували :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...