Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 03:46 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 03:46 (змінено) 7 минут назад, tort сказал: кацапчик, іди звідси. ти реально заї6ав своїм тролінгом та напіввигаданими історіями з фб, мета розповсюдження цього лайна одна, і ти цим зараз займаєшся. Ти не свій, тож вшийся до дідька. я каждый день общаюсь с людьми с разных городов. Это ты не свой, таких как ты реально мало. Змінено В п'ятницю в 03:46 користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В п'ятницю в 03:52 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 03:52 Тільки що, Akademik сказав: я каждый день общаюсь с людьми с разных городов. Это ты не свой, таких как ты реально мало. у тебе типова схема пройти по всім провокативним темам, потім опонентів, які клюнуть, звинуватити у чомусь відповідно тригеру теми, і проовжити накидувати. ти реально тут займаєшся провокаціями, ігноруючи основну тему війни. Це типовий оффтоп з тролінгом. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 03:56 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 03:56 (змінено) 4 минуты назад, tort сказал: у тебе типова схема пройти по всім провокативним темам, потім опонентів, які клюнуть, звинуватити у чомусь відповідно тригеру теми, і проовжити накидувати. ти реально тут займаєшся провокаціями, ігноруючи основну тему війни. Це типовий оффтоп з тролінгом. нет я зашел увидел как юзеры тут дискриминируют язык причем конкретно вот и откоментил а дальше ты влез у которого русский родной и туда же - "кацап вали отсюда" сам несколько лет назад только на русском общался для меня например тема языка чувствительна. Тем более что это любыми законами защищено чтобы пещерные нацики не лезли в базовые вещи. Но они везде полезли: язык, религия - это уже пытаются топтать. Средневековье. Змінено В п'ятницю в 03:57 користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В п'ятницю в 03:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 03:59 (змінено) 5 часов назад, Akademik сказал: Селяне с западной Украины решили что бога за бороду поймали. И между работой батраков в чехиях и польшах - будут языком гордиться и русскоязычных - таких же граждан украины как и они сами - щемить. Когда- то очень давно, когда меня еще не было, моя мама переехала из села в город, в котором я и родился. Город считался " еврейским". Напр. на той улице где мы жили в 80 тых годах проживали ок 80 проц.евреев, в домах барачного типа на 2-3-4 семьи. Но да разговор не об этом. В летнее время, те родители , которые "понаехавшие",часто вывозили своих детей на время в села к бабушкам и дедушкам . В селе моей бабушки ,у детей местных" аборигенов" , в развлечениях иногда присутствовал такой способ развлечения, как дразнить гостей " гоГодскими жидками", с вставками слов русского языка и с обязательным коверканьем буквы Р на г. Мой родной сельский дядя, который был меня старше на 3 года , тогда был еще тоже детем, так же и меня иногда передразнивал . Выглядело , для меня , это странно, и не только потому , что я с ним одних украинских кровей , а и потому, что наши сельские родственники жили сытнее и комфортнее меня с мамой . Так вот , о чем собстнно , местячковые мовные патриоты напоминают мне тех сельских детишек, многие из которых уже выросли, стали мудрее и рассудительней , но не все. Некоторые превратились в злобных и упоротых " патриотов". Змінено В п'ятницю в 04:13 користувачем рыбак 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 04:01 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:01 19 часов назад, vadimv сказал: перетворивши колись густо населений край на безлюдну пустелю. та й так справлялися самі по собі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:03 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:03 12 минут назад, vadimv сказал: Потому что "Ужиток мови іноземних загарбників - ознака зради" (с) в двуязычной стране? где самое популярное шоу комика - будущего президента - велось на русском с вкраплениями мови? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:05 4 минуты назад, рыбак сказал: Когда- то очень давно, когда меня еще не было, моя мама переехала из села в город, в котором я и родился. Город считался " еврейским". Напр. на той улице где мы жили в 80 тых годах проживали ок 80 проц.евреев, в домах барачного типа на 2-3-4 семьи. Но да разговор не об этом. В летнее время, те родители , которые "понаехавшие",часто вывозили своих детей на время в села к бабушкам и дедушкам . В селе моей бабушки ,у детей местных" аборигенов" , в развлечениях иногда присутствовал такой способ развлечения, как дразнить гостей " гоГодскими жидками", с обязательным коверканьем буквы Р на г. Мой родной сельский дядя, который был меня старше на 3 года , тогда был еще тоже детем, так же и меня иногда передразнивал . Выглядело , для меня , это странно, и не только потому , что я с ним одних украинских кровей , а и потому, что наши сельские родственники жили сытнее и комфортнее меня с мамой . Так вот , о чем собстнно , местячковые мовные патриоты напоминают мне тех сельских детишек. Многие из которых уже выросли, стали мудрее и рассудительней , но не все. Некоторые превратились в злобных и упоротых " патриотов". есть еще адекватные люди, не все потеряно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 04:11 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:11 14 часов назад, рыбак сказал: это не заслуга самих революционеров це заслуга інших груп "еліти" які невдоволені чимось чи "осерчалі" на ті групи що мають більше влади та "равнєє". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В п'ятницю в 04:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:14 8 хвилин тому, Akademik сказав: нет я зашел увидел как юзеры тут дискриминируют язык причем конкретно Це ти ще не в курсі що таке справжня дискримінація. Це ж твій путя оголосив "денацифікацію" України, нє? Ну то попитай у людей з окупації що то таке насправді, як за українську мову можна отримати і кулю і під дих. 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 9 хвилин тому, Akademik сказав: есть еще адекватные люди, не все потеряно А тепер наречені можуть поцілувати один одного 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 Только что, tort сказал: Це ти ще не в курсі що таке справжня дискримінація. Це ж твій путя оголосив "денацифікацію" України, нє? Ну то попитай у людей з окупації що то таке насправді, як за українську мову можна отримати і кулю і під дих. не передергивай, я нигде не писал что поддерживаю рашу и путлера хитрый но глупый - не надо тут подменять понятия чтобы выстоять против рашистов - нужно как разд единство внутри страны а не срачи мовные и прочие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:16 11 часов назад, DmiVady сказал: "Don't Listen to What People Say. Watch What They Do." © "Don't do what rich countries tell you, do what rich countries did when they were poor.". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 04:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:17 9 хвилин тому, Akademik сказав: есть еще адекватные люди Перекличка місцевої вати / ждунів завершено. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:19 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:19 (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: Перекличка місцевої вати / ждунів завершено. списки уже подготовили для этнических чисток, как в 43-ем? Змінено В п'ятницю в 04:19 користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 04:20 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:20 2 хвилини тому, Akademik сказав: чтобы выстоять против рашистов - нужно как разд единство внутри страны Якщо для тебе корінна нація це селюки, а понаєхі це иліта, то про яку єдність йде мова? до речі, ти яких акадємієв академік? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 04:22 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:22 (змінено) 3 хвилини тому, Akademik сказав: списки уже подготовили для этнических чисток, как в 43-ем? Мені більш імпонує варіант Балтійських країн - папірець негромадянина в зуби і гаварі дальше на любімом язікє Змінено В п'ятницю в 04:22 користувачем outdoor24 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 04:22 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:22 24 хвилини тому, Akademik сказав: для меня например тема языка чувствительна. А шо случилось? ) В садике/школе за акцент чмырили? )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:24 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:24 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Якщо для тебе корінна нація це селюки, а понаєхі це иліта, то про яку єдність йде мова? до речі, ти яких акадємієв академік? какие коренная нация, какие понаехи ну точно Средневековье. кто вам засрал этим мозг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 04:24 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:24 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: до речі, ти яких акадємієв академік? Паркетних) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 04:26 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:26 22 хвилини тому, Tochkin сказав: та й так справлялися самі по собі Це не "самі по собі" - це результат зброї масового ураженння. Ця війна не припинялася ні на день, змінювалася тільки тактика знищення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 04:27 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:27 23 хвилини тому, Akademik сказав: в двуязычной стране? В оккупированной стране Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В п'ятницю в 04:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:31 1 минуту назад, vadimv сказал: В оккупированной стране это помена понятий и демагогия 6 минут назад, vadimv сказал: А шо случилось? ) В садике/школе за акцент чмырили? )) вас? бывает но надеюсь вы исправили недочет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 04:32 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:32 (змінено) 32 хвилини тому, Akademik сказав: есть еще адекватные люди, не все потеряно Кстати, начни ***ло полномасштабное вторжение где-то в 2004 - оно может быть блиц-криг бы и удался. Но за 18 лет выросло новое поколение, для которого такая "адекватность" означает сдачу в плен оккупантам. Так что время на быструю оккупацию как раз потеряно, момент просран. Змінено В п'ятницю в 04:37 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В п'ятницю в 04:32 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:32 Гебнявый бот смотрю на премию сегодня тянет.. 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В п'ятницю в 04:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:34 21 минуту назад, Akademik сказал: в двуязычной стране? где самое популярное шоу комика - будущего президента - велось на русском с вкраплениями мови? Ммдаа уж...первую часть посмотрел , дальше не стал. Показательный ролик. И заражение масс проходит в толпе, как еще древние философы предупреждали, если не ошибаюсь и если верить манускриптам Сенека об этом упоминал- заражение в толпе. Шутки - прибаутки , казалось бы безвинные , но в " нужный" момент вытянутые из пыльного чулана и превратившиеся в ненависть и злобу. Ресентимент - как по модному теперь придумали термин 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз