Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 19 минут назад, Akademik сказал: После войны надо будет зачистить националистов в информационном поле. Они должны сидеть тихо. А говорить должна интеллигенция и те кто создают рабочие места. А то слишком много швали вылезло начинают рассказывать что детей надо бить за язык и так далее... поціновувач кацапощелепного морфініста булгакова та кацапощелепного ката плагіатора бабєля - інтелігенція ? а як пан ставиться до шидеврів міхалкова ? Змінено 17 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 17 минут назад, Бездомный сказал: поціновувач кацапощелепного морфініста булгакова та кацапощелепного ката плагіатора бабєля - інтелігенція ? а як пан ставиться до шидеврів міхалкова ? Михалкова не люблю, сталинист нацист и путинист - это придурок. А Булгаков и Бабель - ничего не имею против. Но я вырос на зарубежной прозе, она меня сформировала как личность. Когда у нас в школе читали шелохова я читал Купера Драйзера и Рида Змінено 17 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 19 минут назад, Бездомный сказал: 🤣 як ти повій екстраполював на себе Запалився ? Користуєшся послугами повій ? Не ни разу, брезгую да и неправильно это другого человека покупать. но вы тут как эксперт жаловались за цены постами выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 8 минут назад, Akademik сказал: Михалкова не люблю, сталинист нацист и путинист - это придурок. А Булгаков и Бабель - ничего не имею против. Но я вырос на зарубежной прозе, она меня сформировала как личность. Когда у нас в школе читали шелохова я читал Купера Драйзера и Рида бортко - видатний популяризатор нациста сталініста морфініста булгакова - сталініст , нацист , путініст , придурок . співпадіння ? не думаю . Змінено 17 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 5 годин тому, MaxS сказав: Я ж і кажу, що vadimv дуже узагальнює про нерухомість. Прифронтові райони військовим знають халупи по ціні Мукачево чи Львова. А Харків не прифронтовий? Тут гарно, якщо здаси по ціні комуналки. За винятком власних будинків. Але дачі західніше та південніше міста майже всі зайняті Містяни зрозуміли, що тут безпечніше, ніж у багатоповерхівках. Багато хто і зимував. Дрова дуже дорогі, дешевше газом топити, у кого є. Змінено 17 травня користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 2 минуты назад, Бездомный сказал: бортко - видатний популяризатор нациста сталініста морфініста булгакова - сталініст , нацист , путініст , придурок . співпадіння ? не думаю . Причем тут режиссеры к авторам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 39 минут назад, Akademik сказал: Не ни разу, брезгую да и неправильно это другого человека покупать. но вы тут как эксперт жаловались за цены постами выше схуялі я скаржився ? я констатував беззаперечний факт. Жодній бабі я не те що грошей не давав , я навіть квітки ждної не "подарував" - я , навіть на весілля без квітів прийшов - перевірив наречену . Бабі більше потрібно - най старається . Змінено 17 травня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Знову зрада... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 5 годин тому, Бездомный сказав: і в місцевих смокталок тарифи , як в київських ескортниць Не знаю, вам видніше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 25 хвилин тому, Бездомный сказав: поціновувач кацапощелепного морфініста булгакова та кацапощелепного ката плагіатора бабєля - інтелігенція ? а як пан ставиться до шидеврів міхалкова ? А яких вітчизняних авторів ви могли б порекомендувати замість Булгакова з Бабелем? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: А яких вітчизняних авторів ви могли б порекомендувати замість Булгакова з Бабелем? якщо у вас відраза до національної літератури , яка насправді перебувала під щільним гнітом "великого брата" , до ваших послуг вся світова література в українських перекладах www.ukrlib.com.ua/world/ Змінено 17 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 9 годин тому, Akademik сказав: Часть людей, испытывающих сильную ненависть и травму, начинают делить своих же сограждан на "правильных" и "неправильных" Ну прям як ти ділив українців за дибільною ознакою хто сходив на Говерлу, а хто ні.🤣 І це навіть не приклад свідомої самокртики, впевен, це перед нами зразок палеолітної готентотської моралі коли вкрасти худобу у чожого племені то добро, а коли ті вкрали то - зло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 4 минуты назад, Бездомный сказал: якщо у вас відраза до національної літератури , яка насправді перебувала під гнітом "великого брата" , до ваших послуг вся світова література в українських перекладах www.ukrlib.com.ua/world/ Вопрос был задан конкретно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 1 минуту назад, tort сказал: Ну прям як ти ділив українців за дибільною ознакою хто сходив на Говерлу, а хто ні.🤣 І це навіть не приклад свідомої самокртики, впевен, це перед нами зразок палеолітної готентотської моралі коли вкрасти худобу у чожого племені то добро, а коли ті вкрали то - зло. Иногда нужен Сарказм чтобы показать абсурд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 7 хвилин тому, Бездомный сказав: якщо у вас відраза до національної літератури , яка насправді перебувала під щільним гнітом "великого брата" , до ваших послуг вся світова література в українських перекладах www.ukrlib.com.ua/world/ Справжньому таланту гніт - не перешкода. Тих же опальних емігрантів-кацапів немало. Довлатов, Набоков, Бродський і т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 9 минут назад, tort сказал: Ну прям як ти ділив українців за дибільною ознакою хто сходив на Говерлу, а хто ні.🤣 І це навіть не приклад свідомої самокртики, впевен, це перед нами зразок палеолітної готентотської моралі коли вкрасти худобу у чожого племені то добро, а коли ті вкрали то - зло. мова має значення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 2 години тому, DimaF сказав: Сцуко, блядский цирк.....🤡 Во все этой хне рыжий клоун, как рыба в воде. Свалит и скажет я пытался, виноват Байден. Максимум будет продавать оружие за европейские деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: мова має значення Выйдите в публичную риторику, посмотрим как вас разорвут на части внутри страны Одно дело когда бред про мову несёт сбушная шестерка или алкаш бенюк завербованный КГБ а другое дело человек которому надо избираться. Ни один политик не сможет такое озвучить - это его уничтожит Змінено 17 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А яких вітчизняних авторів ви могли б порекомендувати замість Булгакова з Бабелем? я вже пару років назад питав це. не відповіли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 50 минут назад, Akademik сказал: Вопрос был задан конкретно смаки не обговорюють . до булгакова та бабеля - відраза ( хоча в дитинстві - юнацтві перехворів нав'язаною кацапощелепною педопіхвомразотою кацапощелепною літературою ) . як і до геть всієї кацапощелепної літератури , за виключенням Гоголя ( який жорстоко знущався з кацапів , як концепта ) , та Чехова , який не меньш жорстоко знущався з кацапівзму , як концепта . І ще трішечки - фрагментарно - киянина Куприна , та киянина Лєскова . Ще згадав Довлатова , але ж Сергий теж жорстоко знущаться з кацапізму , як концепції . Всі гарні кацапськіписьменники - концептуальні інсургенти , які знущаються з кацапіхзму , як концепції . Все інше - графоманство андрофагів , концептуально не варте стриженого нігтя Тараса Шевченка , або Василя Симоненка . До речі - "Очі чорні" кацапам створив класик української літератури Євген Гребінка . Знав ? Змінено 17 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Только что, US7IGN сказал: я вже пару років назад питав це. не відповіли Не шмагли ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) 4 минуты назад, Бездомный сказал: смаки не обговорюють . до булгакова та бабеля - відраза ( хоча в дитинстві - юнацтві перехворів нав'язаною кацапощелепною літературою ) . як і до гкеть всієї кацапощелепної літератури , за виключенням Гоголя ( який жорстоко знущався з кацапів , як концепта ) , та Чехова , який не менььш жорстоко знущався з кацапів , як концепта . І ще трішечки - фрагментарно киянина Куприна , та киянина Лєскова . Все інше - графоманство андрофагів , не варте нігтя Тараса Шевченка . Значит у вас нет конструктива Так вам не нравился Булгаков что ник нейм взяли из персонажа МиМ Не нравится - о вкусах не спорят. Нет лезут , памятники сносить , уничтожить, сжечь, изьять. Свое что то предложите чтобы люди это полюбили Змінено 17 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 5 минут назад, US7IGN сказал: я вже пару років назад питав це. не відповіли просто спрашивать нужно у тех, кто книги читает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 1 година тому, DmiVady сказав: Так до вас звикнути треба ))) особливо коли ви на прогулянку у синіх кедах виходите ) не в усіх рівна психика ))) Я, пам'ятаю, на перший рік якось заїбався проглядати п'ять сторінок вашого спору с з кимось ... закрив обох, і купу часу зберіг) Через рік відкрив, може і я вже такий, але не заважає ))) а декого відкрив, пара фраз, і розумієш, що розумніше чи менш хамовитим воно не стало, хай відстоїться ще ) Але якщо мати час та натхнення, то можна і речі президента слухати, кажуть, цікаво ))) www.instagram.com/reel/DIyzLKqIZ4r/?igsh=MW84emowbDh0eWR2eg== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз