sergio Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 33 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Може тоді вже зразу визнати себе кацапами і приєднатися до Московії?:)) Так я ж запропонував за лінією фронта, а в нас вже всю державу так огородили, крім зі сторони кацапії. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 7 хвилин тому, sergio сказав: Так я ж запропонував за лінією фронта, а в нас вже всю державу так огородили, крім зі сторони кацапії. 😏 Та я про те, що тоді українці вже нічим не будуть відрізнятися від кацапів. Воно й так відмінностей стає все менше. Можливо, до речі, це і є ціль Путіна, щоб українці самі перетворились на кацапів, поки йде війна. А далі мир і проросійський президент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Только что, Dmitriy_S сказал: це і є ціль Путіна, щоб українці самі перетворились на кацапів, поки йде війна глуп он, те к кому мы приближаемся обязательно начинают разваливаться...Речь Посполитая, Росимперия, СССР и ЕС (внутренние тёрки там нарастают, а мы только в Конституцию туда путь вписали) не дадут соврать🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 3 хвилини тому, Бармалей сказав: к кому мы приближаемся обязательно начинают разваливаться...Речь Посполитая, Росимперия, СССР и ЕС НАТО еще забыли... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня (змінено) 10 хвилин тому, Бармалей сказав: глуп он, те к кому мы приближаемся обязательно начинают разваливаться...Речь Посполитая, Росимперия, СССР и ЕС (внутренние тёрки там нарастают, а мы только в Конституцию туда путь вписали) не дадут соврать🤣 Пгастітє, Рімскую імперію тоге ми? Змінено 18 травня користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Только что, vadimv сказал: НАТО еще забыли... тут не понятно пока, что к чему. я почему то думал да и думаю, что путь для нас туда после Крыма закрыт навсегда. посмотрев на карту можно увидеть, что мы страна-котёл((( не думаю что мы такие там нужны...хотя с другой стороны 0,5 млн боеспособных вооруженных, с боевым опытом солдат, как бы на дороге не валяются...а вот с Крымом, через минуту станем НАТО... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Пгастітє, Рімскую імперію тоге ми? без нас, точно не обошлось))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 3 хвилини тому, Бармалей сказав: а вот с Крымом, через минуту станем НАТО... Да, стали уже с 1991 по 2014... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Только что, vadimv сказал: Да, стали уже с 1991 по 2014... все меняется постоянно, то, условно время с работающими международными договорняками и сейчас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 6 хвилин тому, Бармалей сказав: тут не понятно пока, что к чему. я почему то думал да и думаю, что путь для нас туда после Крыма закрыт навсегда. посмотрев на карту можно увидеть, что мы страна-котёл((( не думаю что мы такие там нужны...хотя с другой стороны 0,5 млн боеспособных вооруженных, с боевым опытом солдат, как бы на дороге не валяются...а вот с Крымом, через минуту станем НАТО... Нема там 0.5 млн боєздатних озброєних солдат. 0.05 млн в кращому випадку, все інше - масовка. Оце українське ЧСВ завжди українців підводило. Ви все думаєте, що ви охуєнна армія і Європа прям окропом ссить, щоб вас на свою сторону перетягнуть. А реальність така, що ви стадо погано навчених дикунів, озброєних за чужі гроші з відверто уйобіщним менеджментом. Я впевнений, що ті ж поляки легко наваляють ЗСУ за потреби. Хоч я поляків і не особо люблю:) 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: з відверто уйобіщним менеджментом это да! а пол ляма есть, они обстреляны и боеспособны, остальные, согласен, массовка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Тільки що, Бармалей сказав: это да! а пол ляма есть, они обстреляны и боеспособны, остальные, согласен, массовка... В бойових діях приймає участь 200к військовослужбовців, частина з них відносно тилові (такі є навіть в бойових бригадах). Частина з них бусифіковані, які і не навчені і невмотивовані. Так що ваші цифри сильно завищені. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 52 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Нема там 0.5 млн боєздатних озброєних солдат. 0.05 млн в кращому випадку, все інше - масовка. Оце українське ЧСВ завжди українців підводило. Ви все думаєте, що ви охуєнна армія і Європа прям окропом ссить, щоб вас на свою сторону перетягнуть. А реальність така, що ви стадо погано навчених дикунів, озброєних за чужі гроші з відверто уйобіщним менеджментом. Я впевнений, що ті ж поляки легко наваляють ЗСУ за потреби. Хоч я поляків і не особо люблю:) на жаль, лайки закінчилися, тому просто знімаю кіпу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Про нашого лідера, Дональда Фредовича Прихований текст Трамп щойно повністю змінив політику США щодо Близького Сходу Його угоди на 2 трильйони доларів виявили 3 комерційні стратегії, які медіа повністю проґавили. Його хід щодо Пакистану залишив дипломатів без слів. Поки медіа зосереджуються на персоналіях, вони пропустили фундаментальний зсув у глобальній політиці. Трамп впроваджує “комерційну дипломатію” — використання бізнес-угод як наріжного каменю зовнішньої політики. Результати? Дипломатичний землетрус. Стратегія №1: Угоди замість догм Саудівська Аравія: 600 мільярдів доларів інвестицій, з яких 142 мільярди — на військові закупівлі. Катар: пакет на 243 мільярди, зокрема замовлення в Boeing на 96 мільярдів. ОАЕ: замовлення літаків на 14,5 мільярда + дата-центр зі штучним інтелектом. Ці цифри вражають. Йдеться не лише про долари. Ці угоди означають повне заперечення зовнішньополітичної доктрини минулих десятиліть. Замість військових союзів або демократичних цінностей, Трамп ставить на перше місце торгівлю. Це відкриває шлях до партнерств, які раніше були неможливі. Найшокуючіший приклад? Сирія. Трамп зняв УСІ санкції з Сирії — що було б немислимо при традиційній дипломатії. Чому? Комерційна можливість і регіональна стабільність. Це свідоме порушення правил — з величезними ставками. Стратегія №2: Бізнесмени, а не кар’єрні дипломати Команда Трампа — Говард Латнік, Стівен Віткофф — не є традиційними дипломатами. Це титани бізнесу, які розуміють ринки й глобальну торгівлю. Цей комерційний бекґраунд дає їм унікальну перевагу: Вони в першу чергу — укладачі угод, переговірники й ризиковані гравці. Іноземні партнери виявляються переможеними у світі, де економіка перемагає протокол. Стара методичка більше не працює. Стратегія №3: Залучення проблемних партнерів, коли це економічно вигідно Саме тут хід Трампа щодо Пакистану шокував дипломатів. Незважаючи на те, що там базуються 15 терористичних груп, офіційно визнаних США… Трамп розглянув можливість торговельної угоди з нульовими митами. Чому це викликає таку суперечливість? Це ризикує зіпсувати відносини Америки з Індією — третьою за розміром економікою світу за купівельною спроможністю. І все ж Трамп дав зрозуміти: економічні інтереси можуть переважити усталені безпекові побоювання. Підхід до Китаю повторює ту ж логіку. Попри те, що Китай — головний конкурент США, Трамп уклав історичну торговельну угоду зі зниженням мит. Послання: навіть суперники можуть стати партнерами, коли на кону взаємний прибуток. Цей підхід має беззаперечні ризики: • Ігнорування безпеки задля комерційної вигоди • Пріоритет короткотермінових угод над стабільністю • Відчуження традиційних союзників • Посилення проблемних режимів Але й потенційні переваги вагомі: • Створення робочих місць і стимулювання економіки • Співпраця з більшою кількістю партнерів без ідеологічних обмежень • Швидка адаптація до глобальних змін • Посилення впливу в регіонах, де домінують суперники Що більшість не помічає: • Комерційна дипломатія — це не просто стратегія, а філософський зсув. • Вона ставить на перше місце реальні результати, а не принципи. • Добробут понад ідеологію. • Угоди понад догму. Справжнє випробування — реалізація. Чи вдасться повністю реалізувати ці масштабні угоди? Чи призведе комерційна вигода до довготривалої безпеки? Чи зможе Америка зберегти глобальне лідерство, покладаючись лише на бізнес-зв’язки? Відповіді на ці питання змінять глобальну політику на десятиліття. Комерційна дипломатія Трампа порушила саму основу зовнішньої політики США. Сфокусувавшись на бізнесі та взаємній економічній вигоді, він обіцяє процвітання та відновлення американського впливу. Світ відповідає розкритими обіймами — й гаманцями. Чи є це проявом дипломатичного генія чи короткозорого укладання угод — ще належить з’ясувати. Але одне можна сказати точно: старі правила повністю переписано. (с) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Про нашого лідера, Дональда Фредовича Приховати вміст Трамп щойно повністю змінив політику США щодо Близького Сходу Його угоди на 2 трильйони доларів виявили 3 комерційні стратегії, які медіа повністю проґавили. Його хід щодо Пакистану залишив дипломатів без слів. Поки медіа зосереджуються на персоналіях, вони пропустили фундаментальний зсув у глобальній політиці. Трамп впроваджує “комерційну дипломатію” — використання бізнес-угод як наріжного каменю зовнішньої політики. Результати? Дипломатичний землетрус. Стратегія №1: Угоди замість догм Саудівська Аравія: 600 мільярдів доларів інвестицій, з яких 142 мільярди — на військові закупівлі. Катар: пакет на 243 мільярди, зокрема замовлення в Boeing на 96 мільярдів. ОАЕ: замовлення літаків на 14,5 мільярда + дата-центр зі штучним інтелектом. Ці цифри вражають. Йдеться не лише про долари. Ці угоди означають повне заперечення зовнішньополітичної доктрини минулих десятиліть. Замість військових союзів або демократичних цінностей, Трамп ставить на перше місце торгівлю. Це відкриває шлях до партнерств, які раніше були неможливі. Найшокуючіший приклад? Сирія. Трамп зняв УСІ санкції з Сирії — що було б немислимо при традиційній дипломатії. Чому? Комерційна можливість і регіональна стабільність. Це свідоме порушення правил — з величезними ставками. Стратегія №2: Бізнесмени, а не кар’єрні дипломати Команда Трампа — Говард Латнік, Стівен Віткофф — не є традиційними дипломатами. Це титани бізнесу, які розуміють ринки й глобальну торгівлю. Цей комерційний бекґраунд дає їм унікальну перевагу: Вони в першу чергу — укладачі угод, переговірники й ризиковані гравці. Іноземні партнери виявляються переможеними у світі, де економіка перемагає протокол. Стара методичка більше не працює. Стратегія №3: Залучення проблемних партнерів, коли це економічно вигідно Саме тут хід Трампа щодо Пакистану шокував дипломатів. Незважаючи на те, що там базуються 15 терористичних груп, офіційно визнаних США… Трамп розглянув можливість торговельної угоди з нульовими митами. Чому це викликає таку суперечливість? Це ризикує зіпсувати відносини Америки з Індією — третьою за розміром економікою світу за купівельною спроможністю. І все ж Трамп дав зрозуміти: економічні інтереси можуть переважити усталені безпекові побоювання. Підхід до Китаю повторює ту ж логіку. Попри те, що Китай — головний конкурент США, Трамп уклав історичну торговельну угоду зі зниженням мит. Послання: навіть суперники можуть стати партнерами, коли на кону взаємний прибуток. Цей підхід має беззаперечні ризики: • Ігнорування безпеки задля комерційної вигоди • Пріоритет короткотермінових угод над стабільністю • Відчуження традиційних союзників • Посилення проблемних режимів Але й потенційні переваги вагомі: • Створення робочих місць і стимулювання економіки • Співпраця з більшою кількістю партнерів без ідеологічних обмежень • Швидка адаптація до глобальних змін • Посилення впливу в регіонах, де домінують суперники Що більшість не помічає: • Комерційна дипломатія — це не просто стратегія, а філософський зсув. • Вона ставить на перше місце реальні результати, а не принципи. • Добробут понад ідеологію. • Угоди понад догму. Справжнє випробування — реалізація. Чи вдасться повністю реалізувати ці масштабні угоди? Чи призведе комерційна вигода до довготривалої безпеки? Чи зможе Америка зберегти глобальне лідерство, покладаючись лише на бізнес-зв’язки? Відповіді на ці питання змінять глобальну політику на десятиліття. Комерційна дипломатія Трампа порушила саму основу зовнішньої політики США. Сфокусувавшись на бізнесі та взаємній економічній вигоді, він обіцяє процвітання та відновлення американського впливу. Світ відповідає розкритими обіймами — й гаманцями. Чи є це проявом дипломатичного генія чи короткозорого укладання угод — ще належить з’ясувати. Але одне можна сказати точно: старі правила повністю переписано. (с) навіть якщо прийняти що щось в цьому є, то я там не побачив "їбашитися!" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: навіть якщо прийняти що щось в цьому є, то я там не побачив "їбашитися!" (с) А шо, Дональд Фредович збирався? Ви з Кулебою його не зплутали? Змінено 18 травня користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть якщо прийняти що щось в цьому є, то я там не побачив "їбашитися!" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня Тільки що, Dmitriy_S сказав: А шо, Дональд Фредович збирався? Ви з Кулебою його не зплуиали? так от і мені цікаво чи врахує хтось інтереси тих хто не збирається робити нічого іншого крім їбашитися, та ще й за чужий рахунок як на мене якась не дуже переконлива пропозиція для тих хто дійсно все вирішує з боку дикунив, які схоже в черзі останніми, пропустивши попереду навіть Сирію з Пакистаном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 2 години тому, Akademik сказав: откуда расчет в 40 евро шановний мовний хамелеон? Називай мене просто - мовний поліглот. Все інше то лишень твої рашистські комплекси і хворе бажання причесати всіх під один рускомовний гребінець. А з математикою у тебе швах. Ну то й не дивно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: так от і мені цікаво чи врахує хтось інтереси тих хто не збирається робити нічого іншого крім їбашитися, та ще й за чужий рахунок як на мене якась не дуже переконлива пропозиція для тих хто дійсно все вирішує з боку дикунив, які схоже в черзі останніми, пропустивши попереду навіть Сирію з Пакистаном Кицька Марго з Мар-а-Лаго муркнула інсайд, що Дональд Фредович дозволяє їбашитись далі, бо для обслуговування літієвих і прочіх рудників йому потрібно не більше двох мільйонів чоловік:) Змінено 18 травня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Кицька Марго з Мар-а-Лаго муркнула інсайд, що Дональд Фредович дозволяє їбашитись далі, бо для обслуговування літієвих і прочіх рудників йому потрібно не більше двох мільйонів чоловік:) одночасно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: одночасно? Може розглянути вахтовим методом із Лємбєрга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 22 хвилини тому, tort сказав: Називай мене просто - мовний поліглот. Не поліглот, а раб зі знанням мови рабовласників:) До речі, цікаво, а наскільки українці підтримують перехід на латиницю? Адже це явно прискорить дерусифікацію. Я особисто всіма чотирма лапами за. І хвостом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Нема там 0.5 млн боєздатних озброєних солдат. 0.05 млн в кращому випадку, все інше - масовка. Оце українське ЧСВ завжди українців підводило. Ви все думаєте, що ви охуєнна армія і Європа прям окропом ссить, щоб вас на свою сторону перетягнуть. А реальність така, що ви стадо погано навчених дикунів, озброєних за чужі гроші з відверто уйобіщним менеджментом. Я впевнений, що ті ж поляки легко наваляють ЗСУ за потреби. Хоч я поляків і не особо люблю:) Понеділок то завтра, а тиждень знавців ВСУ ви вирішили оголосити вже сьогодні) Тож ще тиждень поціновувачів спаму не скінчився ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Понеділок то завтра, а тиждень знавців ВСУ ви вирішили оголосити вже сьогодні) Тож ще тиждень поціновувачів спаму не скінчився ))) Статистика завжди розбивається об дійсність. Виключіть марафон і поверніться в реальність. Визнання проблеми - половина її рішення (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз