akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, МаТраС сказав: І це їх до 300 . А коли буде щоночі 1000.... судячи з прогресу, то їхня машина розкачалась. а у нас будуть лопати (с) Кулеба шахеди, каби, фпв, ланцети, розвід бпла, і купа іншого. Змінено 9 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 години тому, US7IGN сказав: я тут подумав що люди робили селекцію свійських тварин в першу чергу позбавляючись агресивних довбойобів. так що є надія що штучний інтелект вчинить так само. хоча може він вже це робить, знищуючи їх у війнах. війни закнічаться коли на них ніхто не прийде. Пригадав ))) восени донька прочитала I Have No Mouth & I Must Scream Paperback, by Harlan Ellison , читала вже в орігіналі. Російською: "У меня нет рта, а я хочу кричать." Харлан Эллисон Дуже гарне оповідання, не даремно у ті давні роки взяло "Хьюго". Обговорювали з нею цю тему, ШІ і як він поведеться з людьми ) До речі, пан Кіт нещодавно давав посилання на гарну гру в майбутнє, з ШІ та його розвитком, цікаво було прочитати. 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Коти - животне не стайне. На інших котів не надіються, тільки на себе:) Помітив по своєму сільському прайду: забігаючих (випадково) на подвір'я кабиздохів ***ячить виключно кішка, кіт при цьому може тільки підняти голову та поцікавитись, що за шум. Але коли небезпека більш реальна, то кішка в стороні, кіт вирішує. Вбивці ще ті: кішка, на жаль, таки змогла вижити з подвір'я ласку ((( але тепер за це відпрацьовує, не підпускаючи гризунів до хати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) пишут тушки взлетели, вот бы их чем то достать особенно на взлете Змінено 8 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 минут назад, akineo сказал: а у нас будуть лопати (с) Кулеба шахеди, каби, фпв, ланцети, розвід бпла, і купа іншого. частично и у нас есть, немного отстаем, но ведь и ресурсы несопоставимы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, Бармалей сказав: частично и у нас есть, немного отстаем, но ведь и ресурсы несопоставимы Передивіться класику uk.m.wikipedia.org/wiki/Премія_(фільм,_1974) Про ресурси якраз тема розкрита ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 минут назад, US7IGN сказал: Передивіться класику uk.m.wikipedia.org/wiki/Премія_(фільм,_1974) Про ресурси якраз тема розкрита ... Тут тема розкрита більш правдоподібно: neolurk.org/wiki/Просрали_все_полимеры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 16 часов назад, Vinsol2009 сказал: В Украину после революции пришел западный бизнес и западные банки, вполне реальными стали зарплаты по 1000 долл. Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 хвилин тому, katso сказав: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? У тех, кто пытался и старался. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Серия взрывов, зарево на Западе . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому По данным аналитического проекта DeepState, врагу удалось закрепиться на Сумщине по отрезку Веселовка-Журавка-Новенькое-Басовка, эта территория теперь обозначена на карте как оккупированная, а не как "серая зона". А чем зелёная гниль занималась последние полгода? Где две линии обороны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому чергова лотерея. сьогодні з ракетами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: переслідуються всі цивільні .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, US7IGN сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, katso сказав: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 9 годин тому, Dmitriy_S сказав: Саме прикольне коли антисовки використовують совкову творчість:) Свого нічого не придумали?:) А шо, для кожного совка треба придумувати шось своє? ) Вистачить з вас і совкової "творчості" )) Слухайте свої "Валянки" ))) 8 годин тому, DmiVady сказав: I Must Scream я хочу кричать Прикольно, коли "Must" перекладають як "хочу" ) МГІМО фінішд? )) Змінено 42 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 час назад, МаТраС сказал: З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 В 2005 в мене ЗП була, приблизно 800 грн, що при курсі 5+, дорівнювало баксів 150, в 2006 стояв на біржі, 2007зп була ~1400 (баксів 250) То, що якись відсоток заробляв умовна штуку баксів не значить. що так заробляла навіть значна частина українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 5 часов назад, katso сказал: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? В Киеве в 2006-2008 700-1200 почти у всех, кроме бюджетников. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 5 минут назад, ks6 сказал: В Киеве в 2006-2008 700-1200 почти у всех, кроме бюджетников. Потому в начале нулевых вся Украина и перлась в Киев на работу, как не в себе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому Только что, sergio сказал: Потому в начале нулевых вся Украина и перлась в Киев на работу, как не в себе. Да. Я каждый день с 2004 по 2010 , кроме выходных , ездил с Житомира в Киев на работу. 130 км. И таких было много. Попутками. 4 часа в день на дорогу в два конца. 200 долларов уходило на дорогу, но при штуке зарплаты и бонусах, было выгодно. Жилье самое простое надо было 400 долларов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 19 минут назад, ks6 сказал: Да. Я каждый день с 2004 по 2010 , кроме выходных , ездил с Житомира в Киев на работу. 130 км. И таких было много. Попутками. 4 часа в день на дорогу в два конца. 200 долларов уходило на дорогу, но при штуке зарплаты и бонусах, было выгодно. Жилье самое простое надо было 400 долларов. Ну 2 часа в сторону ещё по божески, я когда с 98 по 02 сигареты в Польшу тягал то вообще, часа по 3 в одну сторону добирался. Из них електричка 2 часа. Правда 7-8 раз в месяц, а не каждый день Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 Якщо десяток форумчан отримували 1000 у.о., то це і близько не "пів Києва"))) P.S. Зараз оренда однушки не 400-500 у.о.?! Змінено 4 хвилини тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз