Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 5 хвилин тому, vadimv сказав: "Не можна мстить. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." © Так я ж кіт. Ще й цей Скорпіон по гороскопу. В общєм спіть спокойно. Мститися не буду:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня Про боржом ... AI-Powered Turret That Hunts Russian Missiles and Drones? Meet Sky Sentinel Ukraine’s New Air Defense Цитата Each unit costs around $150,000. Effectively protecting a city would require 10 to 30 turrets, which is still cheaper than a single interceptor missile from many traditional air defense systems. And with each Shahed-136 estimated to cost about $100,000, Sky Sentinel offers a cost-effective answer to a relentless threat. Кросівоє ... Можливо і полєзноє ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Про боржом ... AI-Powered Turret That Hunts Russian Missiles and Drones? Meet Sky Sentinel Ukraine’s New Air Defense Кросівоє ... Можливо і полєзноє ... Купа підарів мені два роки назад розказували, що будуть розпізнавати і збивати Шахеди по акустиці. І де вони? Разом з підаром Довгополим, якого тут Іголкін рекламував? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня (змінено) почалась літня кампанія на Півночі? капець у них ресурсів. з жовтня 2023 давлять. був плацдарм на Курщині, а тепер вже зайшли до нас. як так? або відволікають і будуть давити в іншому місці. Змінено 27 травня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 43 минуты назад, karbo сказал: Тому і росте покоління селфонних дебілів Освіти рахайте вже немає. Якщо, ще років 5 тому діти для розв"язку шукали відповідні приклади в збірниках ГДЗ, о зараз то тупо розв" язує ЧАТ ЖПТ. Малий розрахункову з фізики в полутесі за допомогою нього робив. Він задав задачу на закон Кіргофа, типа схема з опором і двома джерелами ЕРС. Порахувати струми, що протікають через джерела і опір. Чат склав рівняння і порахував. Причому правільно. Так, що навіщо думати, якщо просто сфоткав телефоном завдання, а чат розпізнає і розв"яже. 😟 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 3 хвилини тому, akineo сказав: був плацдарм на Курщині, а тепер вже зайшли до нас. як так? В смислі? Це в Сунь-Дзи описано, якщо в тебе мала армія, займай як можна більше ЛБЗ, і не вздумай підкріплять війська на слабих участках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Купа підарів мені два роки назад розказували, що будуть розпізнавати і збивати Шахеди по акустиці. І де вони? Разом з підаром Довгополим, якого тут Іголкін рекламував? Я не знаю, хто такий Довгополий, і пана Іголкіна давно закрив в ігнор (не спілкуюся з упоротими, нудні вони), і не розумію, про що вони там втирали) Система розпізнавання "шахів" по акустиці є і працює (аналогічна є і в росіян), але вона не про "збивати". "Покрова" працюють, але це про РЕБ, і там постійно "щит" бореться з "мечем" та навпаки, тут тре дякувати й американським спецам, дай їм здоров'я ... + поки ще в наших є поміч амеровської розвідки, в реалтаймі ... поки ще живемо ... Але то все херня, життя, воно триває, людяність може бути й на війні: Котики).mp4 Змінено 27 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 2 години тому, Tochkin сказав: як би не британський акцент https://www.youtube.com/watch?v=ZGF8NmJQkgo акцентів в британії багато, але всі вони саме англійська, а не те що американці спотворили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня У вівторок, 27 травня, американський лідер Дональд Трамп заявив, що російський диктатор Володимир Путін грається з вогнем. Про це Дональд Трамп написав у соцмережі Truth Social, передають Патріоти України. "Володимир Путін не усвідомлює, що якби не я, з Росією вже давно сталися б дуже серйозні неприємності. І я маю на увазі справді серйозні (прим. - в оригіналі виділено Caps Lock)", - йдеться у заяві американського лідера. Трамп також додав, що Путін "грається з вогнем". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я не знаю, хто такий Довгополий, і пана Іголкіна давно закрив в ігнор (не спілкуюся з упоротими, нудні вони), і не розумію, про що вони там втирали) Система розпізнавання "шахів" по акустиці є і працює (аналогічна є і в росіян), але вона не про "збивати". "Покрова" працюють, але це про РЕБ, і там постійно "щит" бореться з "мечем" та навпаки, тут тре дякувати й американським спецам, дай їм здоров'я ... + поки ще в наших є поміч амаревської розвідки, в реалтаймі ... поки ще живемо ... Але то все херня, життя, воно триває, людяність може бути й на війні: Котики).mp4 4 \u041c\u0411 · 0 завантажень Та то один підар з айті-тусовки, якому багато донатили на початку війни. Розпізнавати і збить пересікаються лише тоді, коли вони вказують в одну точку, та й то не завжди:) А такого нема, по акустиці точно. Але карту можна скласти. Хоч вона і так є. Хто, до речі її робить? Американці? От ці малюночки куди що летить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 13 хвилин тому, sergio сказав: Освіти рахайте вже немає. Якщо, ще років 5 тому діти для розв"язку шукали відповідні приклади в збірниках ГДЗ, о зараз то тупо розв" язує ЧАТ ЖПТ. Малий розрахункову з фізики в полутесі за допомогою нього робив. Він задав задачу на закон Кіргофа, типа схема з опором і двома джерелами ЕРС. Порахувати струми, що протікають через джерела і опір. Чат склав рівняння і порахував. Причому правільно. Так, що навіщо думати, якщо просто сфоткав телефоном завдання, а чат розпізнає і розв"яже. 😟 скажу більше, зараз все більше вимагають щоб ти щось робив на роботі саме з допомогою того чата. мабуть тому що це гарантує більшу вірність ніж здібності пересічного полудурка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 3 минуты назад, US7IGN сказал: акцентів в британії багато, але всі вони саме англійська, а не те що американці спотворили 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: акцентів в британії багато, але всі вони саме англійська, а не те що американці спотворили Квоа...твоа... хвоа. На*** зразу. Або пишіть англійською, або нехай адвокати розбираюцця:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 2 хвилини тому, Tochkin сказав: 😄 більше практики. по 10 хвилин щодня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 29 минут назад, Dmitriy_S сказал: Так я ж кіт. Ще й цей Скорпіон по гороскопу. В общєм спіть спокойно. Мститися не буду:)) Так як і я. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня Тільки що, sergio сказав: Так як і я. 😎 а одразу і не скажеш. один - чемна і скромна людина... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 5 минут назад, US7IGN сказал: скажу більше, зараз все більше вимагають щоб ти щось робив на роботі саме з допомогою того чата. мабуть тому що це гарантує більшу вірність ніж здібності пересічного полудурка Так малий на Інженерії ПЗ вчиться. Але, думаю, буде не програмістом, а тестувальником ПЗ написаного ШІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 1 минуту назад, US7IGN сказал: а одразу і не скажеш. один - чемна і скромна людина... А той Кіт-кіт за грроскопом по року народження, чи просто самозванець?! Бо я за гороскопом і кіт і скорпіон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та то один підар з айті-тусовки, якому багато донатили на початку війни. Розпізнавати і збить пересікаються лише тоді, коли вони вказують в одну точку, та й то не завжди:) А такого нема, по акустиці точно. Але карту можна скласти. Хоч вона і так є. Хто, до речі її робить? Американці? От ці малюночки куди що летить? В мене нема доступу до такої чутливої інформації ) Я на форумі про наше військове транслюю тільки те, що бачу у відкритих джерелах (наших чи російських). * про малий РЕБ можу ще розказати, але воно вже неактуально, війна дуже динамічна ... Змінено 27 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 4 хвилини тому, sergio сказав: А той Кіт-кіт за грроскопом по року народження, чи просто самозванець?! Бо я за гороскопом і кіт і скорпіон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 9 хвилин тому, sergio сказав: А той Кіт-кіт за грроскопом по року народження, чи просто самозванець?! Бо я за гороскопом і кіт і скорпіон. Кота там нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Кота там нема а як ви патраного кролика від кота відрізняєте? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: а як ви патраного кролика від кота відрізняєте? По задніх лапах:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: а як ви патраного кролика від кота відрізняєте? Так на ринку на лапах шкіру залишають, ну і пазури перевірити можна ))) а от як у магазині або рестіке відрізнити ... то є задача ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня так отож Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз