akineo Опубліковано: В середу в 19:35 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:35 (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: восєм тищ не маю таких грошей. і це на 1 рік? нова схємка? що за адвокат ви хочете мені подарунок зробити? Змінено В середу в 19:37 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 19:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:37 1 хвилину тому, akineo сказав: не маю таких грошей. і це на 1 рік? нова схємка? що за адвокат В смислє, 8к грн не маєте? Ну таке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:38 Тільки що, Dmitriy_S сказав: В смислє, 8к грн не маєте? Ну таке... гривень? як? де? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:39 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: забув як його Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 19:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:42 1 хвилину тому, akineo сказав: гривень? як? де? Можна. Але не всім:)) Вам не можна. Але, є варіант:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:43 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:43 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Можна. Але не всім:)) Вам не можна. Але, є варіант:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 19:46 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:46 2 хвилини тому, akineo сказав: Загадайте число від одного до двадцять сім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:49 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:49 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Загадайте число від одного до двадцять сім. 17 моя мрія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:51 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:51 (змінено) о. ниття від голобородьба в тг Цитата Факти – річ уперта. Від початку цього року російська армія завдала по Україні ударів із застосуванням майже 27 700 авіабомб, майже 11 200 «шахедів» та майже 9000 ударних безпілотників інших типів, а також більш ніж 700 ракет, зокрема балістичних. Це менш ніж за пів року. цікаво, що він відчитався про 100 000 НАШИХ далекобійних бпла в 2024. От у ворога за 5 місяців 11200 шахедів і видно результат. а у нас 41 000 в перерахунку, і ..? щось не сходиться https://www.facebook.com/reel/1094263995806098/ 2.2 мільйони фпв дронів. ДЕ? це ж капець яка кількість Змінено В середу в 19:55 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 19:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:59 А чого б і ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 19:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:59 28 тисяч КАБів ща 5 місяців. офігеть. як наші це витримують . . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 20:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:00 Тільки що, Dmitriy_S сказав: А чого б і ні? питання ДЕ. бо це 273 дрона ЩОДОБИ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:08 1 годину тому, US7IGN сказав: як казав один стоматолог - краще гризти ніж смоктати Да? Єсть варіанти:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 20:20 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:20 7 годин тому, Александр Аврамчук сказав: я ж кажу. ви тут раділи за смерть портнова, але потім радієте за суди проти Порошенка, сфабриковані портновим. чи проти порошенка портнов суди не фабрикував, діяв по закону? я ж вже написав. у вас в голові каша. ви не можете критично мислити. Це у вас в голові каша, якщо ви не можете зрозуміти просту річ - Портнов консультував Ахмєтова по "Роттердам+", щоб розвалити справу, щоб не притягнули до відповідальності, а по ній двоє підозрюваних - Ахмєтов і Порошенко. Якщо розвалюється справа, то це тільки одному підозрюваному вигідно? Ану, покажіть ваше критичне мислення чи елементарну логіку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:31 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:31 9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Це у вас в голові каша, якщо ви не можете зрозуміти просту річ - Портнов консультував Ахмєтова по "Роттердам+", щоб розвалити справу, щоб не притягнули до відповідальності, а по ній двоє підозрюваних - Ахмєтов і Порошенко. Якщо розвалюється справа, то це тільки одному підозрюваному вигідно? Ану, покажіть ваше критичне мислення чи елементарну логіку. А якщо н? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:33 А якщо ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:34 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: покажіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:40 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:40 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: 46 хвилин тому, akineo сказав: о. ниття від голобородьба в тг цікаво, що він відчитався про 100 000 НАШИХ далекобійних бпла в 2024. От у ворога за 5 місяців 11200 шахедів і видно результат. а у нас 41 000 в перерахунку, і ..? щось не сходиться https://www.facebook.com/reel/1094263995806098/ 2.2 мільйони фпв дронів. ДЕ? це ж капець яка кількість Ну я за вас заплачу:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 20:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:44 (змінено) 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Не люблю читати американський англійський. Але прочитав. Це таки ***ня (с) Альф А я й не читаю, в мене для цього є "помічник інтелектуальних інвалідів" ) трохи причепурений підстрочник в новинах та технічних текстах мене цілком влаштовує. На жаль, а може й добре, один з самих розумних наших інженерів, з яким я мав за честь спілкуватись, вже за Тису переїхав працювати ... у нього була якась персональна платна версія, дресована під нього, і ще він якесь почуття сарказму їй додав, дуже своєрідне. Не Кая із «S.N.U.F.F.», зі стервезністю на максимум, але, мабуть, надихався ))) Цікаво було працювати з задачами, коли давав покористуватися ) Змінено В середу в 20:48 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:45 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:45 Кому платить? Це да, можна оприділиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:48 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:48 2 хвилини тому, DmiVady сказав: А я й не читаю, в мене для цього є "помічник інтелектуальних інвалідів" ) трохи причепурений підстрочник в новинах та технічних текстах мене цілком влаштовує. На жаль, а може й добре, один з самих розумних інженерів вже за Тису переїхав працювати ... у нього була якась персональна платна версія, дресована під нього, і ще він якесь почуття сарказму їй додав, дуже своєрідне. Не Кая із «S.N.U.F.F.», зі стервезністю на максимум, але, мабуть, надихався ))) Цікаво було працювати з задачами, коли давав покористуватися ) Воно вам не треба:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 20:50 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:50 Що саме воно ? ) А може треба?) А де роздають? ) "Там!" (помирає © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 20:53 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:53 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Що саме воно ? ) А може треба?) А де роздають? ) "Там!" (помирає © Це да:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 21:06 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:06 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Що саме воно ? ) А може треба?) А де роздають? ) "Там!" (помирає © А є шо? Треба, еслі шо:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 21:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:11 Там масла дохуя! ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз