Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, Бармалей сказав:

Кто решил, что это нужно украинцам? - несколько ворюг дербанящих нашу общую собственность и кучка верящих им фанатиков?

Не будет разномовья на этих землях - не будет и Украины...проект Украина где то с 2005 года решили прикрыть и затевая эти мовные срачи, Вы работаете (все эти людишки) над закрытием проекта.

Если ты интересен, то тебя будут читать на любой мове, даже узелках майя))) если нет - то на какой бы мове ты не писал от этого отношение к тебе не поменяется))) - намек лично Вам, без попыток ёрничать и оскорбить.

А ну напишіть щось вузликами майя, або англійською, німецькою... бо конкретно російською якось нецікаво сприймається,  схоже на заїзженні безглузді штампи про "проект Украіна", "мовні срачі" і тому подібне. Мова - віддзеркалення світогляду, щось я не помічав таких понять ані в німців, ані у франків, ані в англійців (за майя взагалі не скажу).

Не те щоб вони всі поголовно нас сприймають як собі подібних, але щоб Україна була для більшості зних як fake state, то вже маячня в їхньому саітогляді. З 2022 так точно. І раптом тут під боком ми маємо папуг кремлівських нарративів.Спробуйте всі ваші "погляди" їм викласти їхньою мовою, якщо звісно володієте хлч якоюсь і ви переконаєтесь що пишете повну хню.

Змінено користувачем tort
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Что именно?

все своей деятельностью в политической жизни страны с 1998 года

Посилання на коментар

53 минуты назад, andrey_ka сказал:

Як мінімум висмикнете одного нарускомговрящего з українського середовища. І так дивись через деякий час кацапській верхівці вже буде неможливо впарити своєму населенню тезу про порятунок своїх братушек в Україні. 

опять двадцать пять🤣, а дальше что? ну ладно я поменяю язык общения, а от Вас тогда попу зашить и член отрезать, а то они еще говорят, что у нас одни геи🤣с этим нужно так же бороться...

ну это ладно, а как мы будем убирать войска нато с которым они тут воюют и фашистов? 🤣

и птиц всех прикажете уничтожить, выпускников наших лучших биолабораторий?

Вам 60+? ну если не секрет конечно...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

42 минуты назад, andrey_ka сказал:

Та до чого тут відосик чи чатрулетка , я міг би і своїми словами все описати , але це потрібно було б сидіти строчити з пів години. Я ж конкретно вказав з якої по яку хвилину дивитись , щоб зрозуміти суть.

боюсь суть как раз Вы и не уловили...я не про то что там пистят...я о высоких материях

Посилання на коментар

44 минуты назад, andrey_ka сказал:

Ви пишите ,  читаєте , думаєте російською.  Дайте визначення , хто ви? 

Бо як мінімум , людина яка відносить себе до певної нації знає і головне використовує мову цієї нації.

я украинец. 

44 минуты назад, andrey_ka сказал:

Та ради бога , вам же гірше. Бо з кацапською в Україні вам буде чим далі , тим важче жити. А після війни так може бути і небезпечно.

а вот тут уже смешно про небезпечно, боюсь за Вас, видимо жизнь в замкнутом мелком мирке немного повлияло на восприятие реальности

• Лайк 1
Посилання на коментар

кажуть , 35  сушку збито   допотоним  ф 16 м - експортні перспективи сушок просідають ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, tort сказал:

конкретно російською якось нецікаво сприймається

боюсь Вас расстроить, но я не ищу поклонников своего творчества, поэтому позволю себе сделать рекомендацию - зачем себя насиловать и читать не интересное🤣

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

кажуть , 35  сушку збито   допотоним  ф 16 м - експортні перспективи сушок просідають ?

Фейк. Зенітно-ракетним. Але і так гарно вийшло:.)

Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Пізда тобі, перекладач сраний, ти мене взбісив, зустрінемося в Хургаді чи в Аліканте?;) Хоча, краще в Сумах:))

То що?

Посилання на коментар

39 минут назад, Dmitriy_S сказал:

То що?

знов хильнув валер'янки ? 

вимкни комп'ютер .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Бармалей сказав:

опять двадцать пять🤣, а дальше что?

А далі в них буде все менше мотивації пертись до нас. Оці всі НАТи , фашисти для простих кацапів це пустий звук. Усі вони сюди пруть виключно за гроші. А так як прості кацапи самі собі ніколи не пояснять , що вони йдуть сюди вбивати за гроші. То для них єдина соломинка мотивації є "наших бють". А наші в їхньому розумінні і є братушки нарускомговорящие.

42 хвилини тому, Бармалей сказав:

ну ладно я поменяю язык общения, а от Вас тогда попу зашить и член отрезать, а то они еще говорят, что у нас одни геи🤣с этим нужно так же бороться...

Комарі , геї , пташки - це все фон , на який не звертають увагу навіть самі кацапи.

28 хвилин тому, Бармалей сказав:

я украинец. 

Тоді дивно , чому ви не користуєтесь рідною мовою. ?

40 хвилин тому, Бармалей сказав:

Вам 60+? ну если не секрет конечно...

Ні.

31 хвилину тому, Бармалей сказав:

а вот тут уже смешно про небезпечно, боюсь за Вас, видимо жизнь в замкнутом мелком мирке немного повлияло на восприятие реальности

Ну , ну.

Вангую , що ви і зараз з оглядкою користуєтесь кацапською в публічних місцях. А після війни , коли багато народу повернеться з фронту на взводі .......

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Бездомный сказав:

знов хильнув валер'янки ? 

вимкни компютер .

Таке. Вас в чергу поставить, до пам'ятника Маргелову, чи як там його? Но за ваш рахунок. Не люблю платить за бездомних всяких:)))

Посилання на коментар

8 минут назад, andrey_ka сказал:

Вангую , що ви і зараз з оглядкою користуєтесь кацапською в публічних місцях. А після війни , коли багато народу повернеться з фронту на взводі

🤣🤣🤣

ржунимагу))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

вы сделали этот день.

мова в Днепре лишь у касиров бальших гамазинов и редко-редко из понаехав сел ...ах да и копчики...

Вы свои больные фантазии оставляйте у себя дома, не нужно их нести ,плохо выглядите...особенно говорить за военных я бы не стал, сидя на диване

Змінено користувачем Бармалей
  • Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

10 минут назад, andrey_ka сказал:

Тоді дивно , чому ви не користуєтесь рідною мовою. ?

так я ей и користуюсь))))))))) Изучите историю Украины и земель, которые сейчас Украина...может быть поймете))) хотя дожив до Ваших лет и не знать...ну да ладно...фанатикам не объяснишь

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

так я ей и користуюсь))))))))) Изучите историю Украины и земель, которые сейчас Украина...может быть поймете))) хотя дожив до Ваших лет и не знать...ну да ладно...фанатикам не объяснишь

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

Но вы же понимаете, что вы доллбоеб?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

я дурак)))

но обоснуйте

Я русским владею в совершенстве, а вы  украинским как поц, или хуже.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Я русским владею в совершенстве, а вы  украинским как поц, или хуже.

вывод - японцы как и весь мир долпоёпы))))))) 
еще один вывод - кто такой человек решающий как и чем и на каком уровне владеет чем то его оппонент, какие то буковки из интернета))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

вывод - японцы как и весь мир долпоёпы))))))) 
еще один вывод - кто такой человек решающий как и чем и на каком уровне владеет чем то его оппонент, какие то буковки из интернета))))

Эх.. Вы так и не выучили написание слов через дефис, цэ сумно:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Бармалей сказав:

🤣🤣🤣

ржунимагу))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

вы сделали этот день.

мова в Днепре лишь у касиров бальших гамазинов и редко-редко из понаехав сел ...ах да и копчики...

Вы свои больные фантазии оставляйте у себя дома, не нужно их нести ,плохо выглядите...особенно говорить за военных я бы не стал, сидя на диване

Я прикинул ту когнитивочку и биполярочку, если бы я завёл пару таких упоротых на производство к смежникам, и они увидели бы как сборщик собирает весёлую хрень, которая уничтожит вскоре немало российских военных, под ...  "Небо славян" Кинчева ))) и всем пойух ) и на его скинхедовские татушки тоже ... а если им ещё рассказать что этот парень год оттащил на фронте, а сейчас непригоден, но вообще эти диванные "украинцы" охренеют.

Это Днепр ... 😉

Меня тоже эти воеваки херовы, с памятниками и книжками, немного подутомили ... 

Але це не відміняє знання та повагу до державної мови :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я прикинул ту когнитивочку и биполярочку, если бы я завёл пару таких упоротых на производство к смежникам, и они увидели бы как сборщик собирает весёлую хрень, которая уничтожит вскоре немало российских военных, под ...  "Небо славян" Кинчева ))) и всем пойух ) и на его скинхедовские татушки тоже ... а если им ещё рассказать что этот парень год оттащил на фронте, а сейчас непригоден, но вообще эти диванные "украинцы" охренеют.

Это Днепр ... 😉

Меня тоже эти воеваки херовы, с памятниками и книжками, немного подутомили ... 

Але це не відміняє знання та повагу до державної мови :flag1:

Думаю, Днепр легко перейдьот под РФ, как и Харьков. Але по той берег Дніпра - це Україна:flag1:   

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Думаю, Днепр легко перейдьот под РФ, как и Харьков. Але по той берег Дніпра - це Україна:flag1:   

Хтозна, як буде, багато дніпрян теж не виживуть в окупації, бо рано чи пізно їм нагадають їх діла, тому зараз Дніпро чинить опір, і буде це робити (а паршиві овці є всюди).
Крім окупації є варіант, який, як гадаю, за два-три місяці, а може і раніше, озвучать голови-***унці ... він торкнеться не тільки Дніпра, але він багато кому не сподобається ... бо зрадонька буде ...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...