tort Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 8 годин тому, Бармалей сказав: Кто решил, что это нужно украинцам? - несколько ворюг дербанящих нашу общую собственность и кучка верящих им фанатиков? Не будет разномовья на этих землях - не будет и Украины...проект Украина где то с 2005 года решили прикрыть и затевая эти мовные срачи, Вы работаете (все эти людишки) над закрытием проекта. Если ты интересен, то тебя будут читать на любой мове, даже узелках майя))) если нет - то на какой бы мове ты не писал от этого отношение к тебе не поменяется))) - намек лично Вам, без попыток ёрничать и оскорбить. А ну напишіть щось вузликами майя, або англійською, німецькою... бо конкретно російською якось нецікаво сприймається, схоже на заїзженні безглузді штампи про "проект Украіна", "мовні срачі" і тому подібне. Мова - віддзеркалення світогляду, щось я не помічав таких понять ані в німців, ані у франків, ані в англійців (за майя взагалі не скажу). Не те щоб вони всі поголовно нас сприймають як собі подібних, але щоб Україна була для більшості зних як fake state, то вже маячня в їхньому саітогляді. З 2022 так точно. І раптом тут під боком ми маємо папуг кремлівських нарративів.Спробуйте всі ваші "погляди" їм викласти їхньою мовою, якщо звісно володієте хлч якоюсь і ви переконаєтесь що пишете повну хню. Змінено 20 годин тому користувачем tort 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 45 минут назад, Vinsol2009 сказал: Что именно? все своей деятельностью в политической жизни страны с 1998 года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 53 минуты назад, andrey_ka сказал: Як мінімум висмикнете одного нарускомговрящего з українського середовища. І так дивись через деякий час кацапській верхівці вже буде неможливо впарити своєму населенню тезу про порятунок своїх братушек в Україні. опять двадцать пять🤣, а дальше что? ну ладно я поменяю язык общения, а от Вас тогда попу зашить и член отрезать, а то они еще говорят, что у нас одни геи🤣с этим нужно так же бороться... ну это ладно, а как мы будем убирать войска нато с которым они тут воюют и фашистов? 🤣 и птиц всех прикажете уничтожить, выпускников наших лучших биолабораторий? Вам 60+? ну если не секрет конечно... Змінено 20 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 42 минуты назад, andrey_ka сказал: Та до чого тут відосик чи чатрулетка , я міг би і своїми словами все описати , але це потрібно було б сидіти строчити з пів години. Я ж конкретно вказав з якої по яку хвилину дивитись , щоб зрозуміти суть. боюсь суть как раз Вы и не уловили...я не про то что там пистят...я о высоких материях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 44 минуты назад, andrey_ka сказал: Ви пишите , читаєте , думаєте російською. Дайте визначення , хто ви? Бо як мінімум , людина яка відносить себе до певної нації знає і головне використовує мову цієї нації. я украинец. 44 минуты назад, andrey_ka сказал: Та ради бога , вам же гірше. Бо з кацапською в Україні вам буде чим далі , тим важче жити. А після війни так може бути і небезпечно. а вот тут уже смешно про небезпечно, боюсь за Вас, видимо жизнь в замкнутом мелком мирке немного повлияло на восприятие реальности 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) кажуть , 35 сушку збито допотоним ф 16 м - експортні перспективи сушок просідають ? Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 17 минут назад, tort сказал: конкретно російською якось нецікаво сприймається боюсь Вас расстроить, но я не ищу поклонников своего творчества, поэтому позволю себе сделать рекомендацию - зачем себя насиловать и читать не интересное🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: кажуть , 35 сушку збито допотоним ф 16 м - експортні перспективи сушок просідають ? Фейк. Зенітно-ракетним. Але і так гарно вийшло:.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому без повтора - не считается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Пізда тобі, перекладач сраний, ти мене взбісив, зустрінемося в Хургаді чи в Аліканте?;) Хоча, краще в Сумах:)) То що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 39 минут назад, Dmitriy_S сказал: То що? знов хильнув валер'янки ? вимкни комп'ютер . Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 24 хвилини тому, Бармалей сказав: опять двадцать пять🤣, а дальше что? А далі в них буде все менше мотивації пертись до нас. Оці всі НАТи , фашисти для простих кацапів це пустий звук. Усі вони сюди пруть виключно за гроші. А так як прості кацапи самі собі ніколи не пояснять , що вони йдуть сюди вбивати за гроші. То для них єдина соломинка мотивації є "наших бють". А наші в їхньому розумінні і є братушки нарускомговорящие. 42 хвилини тому, Бармалей сказав: ну ладно я поменяю язык общения, а от Вас тогда попу зашить и член отрезать, а то они еще говорят, что у нас одни геи🤣с этим нужно так же бороться... Комарі , геї , пташки - це все фон , на який не звертають увагу навіть самі кацапи. 28 хвилин тому, Бармалей сказав: я украинец. Тоді дивно , чому ви не користуєтесь рідною мовою. ? 40 хвилин тому, Бармалей сказав: Вам 60+? ну если не секрет конечно... Ні. 31 хвилину тому, Бармалей сказав: а вот тут уже смешно про небезпечно, боюсь за Вас, видимо жизнь в замкнутом мелком мирке немного повлияло на восприятие реальности Ну , ну. Вангую , що ви і зараз з оглядкою користуєтесь кацапською в публічних місцях. А після війни , коли багато народу повернеться з фронту на взводі ....... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: знов хильнув валер'янки ? вимкни компютер . Таке. Вас в чергу поставить, до пам'ятника Маргелову, чи як там його? Но за ваш рахунок. Не люблю платить за бездомних всяких:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 8 минут назад, andrey_ka сказал: Вангую , що ви і зараз з оглядкою користуєтесь кацапською в публічних місцях. А після війни , коли багато народу повернеться з фронту на взводі 🤣🤣🤣 ржунимагу)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) вы сделали этот день. мова в Днепре лишь у касиров бальших гамазинов и редко-редко из понаехав сел ...ах да и копчики... Вы свои больные фантазии оставляйте у себя дома, не нужно их нести ,плохо выглядите...особенно говорить за военных я бы не стал, сидя на диване Змінено 19 годин тому користувачем Бармалей 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 10 минут назад, andrey_ka сказал: Тоді дивно , чому ви не користуєтесь рідною мовою. ? так я ей и користуюсь))))))))) Изучите историю Украины и земель, которые сейчас Украина...может быть поймете))) хотя дожив до Ваших лет и не знать...ну да ладно...фанатикам не объяснишь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: так я ей и користуюсь))))))))) Изучите историю Украины и земель, которые сейчас Украина...может быть поймете))) хотя дожив до Ваших лет и не знать...ну да ладно...фанатикам не объяснишь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: так я ей и користуюсь))))))))) Изучите историю Украины и земель, которые сейчас Украина...может быть поймете))) хотя дожив до Ваших лет и не знать...ну да ладно...фанатикам не объяснишь Но вы же понимаете, что вы доллбоеб? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Но вы же понимаете, что вы доллбоеб? я дурак))) но обоснуйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, Бармалей сказав: я дурак))) но обоснуйте Я русским владею в совершенстве, а вы украинским как поц, или хуже. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я русским владею в совершенстве, а вы украинским как поц, или хуже. вывод - японцы как и весь мир долпоёпы))))))) еще один вывод - кто такой человек решающий как и чем и на каком уровне владеет чем то его оппонент, какие то буковки из интернета)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: вывод - японцы как и весь мир долпоёпы))))))) еще один вывод - кто такой человек решающий как и чем и на каком уровне владеет чем то его оппонент, какие то буковки из интернета)))) Эх.. Вы так и не выучили написание слов через дефис, цэ сумно:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 23 хвилини тому, Бармалей сказав: 🤣🤣🤣 ржунимагу)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) вы сделали этот день. мова в Днепре лишь у касиров бальших гамазинов и редко-редко из понаехав сел ...ах да и копчики... Вы свои больные фантазии оставляйте у себя дома, не нужно их нести ,плохо выглядите...особенно говорить за военных я бы не стал, сидя на диване Я прикинул ту когнитивочку и биполярочку, если бы я завёл пару таких упоротых на производство к смежникам, и они увидели бы как сборщик собирает весёлую хрень, которая уничтожит вскоре немало российских военных, под ... "Небо славян" Кинчева ))) и всем пойух ) и на его скинхедовские татушки тоже ... а если им ещё рассказать что этот парень год оттащил на фронте, а сейчас непригоден, но вообще эти диванные "украинцы" охренеют. Это Днепр ... 😉 Меня тоже эти воеваки херовы, с памятниками и книжками, немного подутомили ... Але це не відміняє знання та повагу до державної мови Змінено 18 годин тому користувачем DmiVady 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Я прикинул ту когнитивочку и биполярочку, если бы я завёл пару таких упоротых на производство к смежникам, и они увидели бы как сборщик собирает весёлую хрень, которая уничтожит вскоре немало российских военных, под ... "Небо славян" Кинчева ))) и всем пойух ) и на его скинхедовские татушки тоже ... а если им ещё рассказать что этот парень год оттащил на фронте, а сейчас непригоден, но вообще эти диванные "украинцы" охренеют. Это Днепр ... 😉 Меня тоже эти воеваки херовы, с памятниками и книжками, немного подутомили ... Але це не відміняє знання та повагу до державної мови Думаю, Днепр легко перейдьот под РФ, как и Харьков. Але по той берег Дніпра - це Україна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому я бы лучше стер ту чушь, что Вы Дмитрий только что написали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Думаю, Днепр легко перейдьот под РФ, как и Харьков. Але по той берег Дніпра - це Україна Хтозна, як буде, багато дніпрян теж не виживуть в окупації, бо рано чи пізно їм нагадають їх діла, тому зараз Дніпро чинить опір, і буде це робити (а паршиві овці є всюди). Крім окупації є варіант, який, як гадаю, за два-три місяці, а може і раніше, озвучать голови-***унці ... він торкнеться не тільки Дніпра, але він багато кому не сподобається ... бо зрадонька буде ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз