Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, Бармалей сказав:

я бы лучше стер ту чушь, что Вы Дмитрий только что написали

Зачем? Я же не блогер здесь. Могу писать, что думаю. Все равно меня здесь читают полтора человека:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Зачем? Я же не блогер здесь. Могу писать, что думаю. Все равно меня здесь читают полтора человека:)

А як же ШІ Служби Божої? ) Він не спить, він працює і вишукує ворогів народу.

Ви ж і самі у темі, розумієте, що і як.

Ото як перейдете критичну масу зрадоньки, то можуть і попередження прислати )

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

А як же ШІ Служби Божої? ) Він не спить, він працює і вишукує ворогів народу.

Ви ж і самі у темі, розумієте, що і як.

Ото як перейдете критичну масу зрадоньки, то можуть і попередження прислати )

Не переживайте, я на цьому форумі відключив його нахой:)))

У звязку з критичною масою довбойобів на мегабіт трафіка моніторинг цього форума визнаний недоцільним:))   

• Хаха 4
Посилання на коментар

Там Лачен (Днепр знает такого) пишет что наши разъепали эшелон с танками и техникой под 100 штук

Плюс невзоров запостил скан о том что опять паутина...дроны из вагонов зерновозов железнодорожных, крышки по отлетали и рой дронов))) по этому эшелону с техникой (интересно правда ли)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

ніколи такого не бувало , і от знов ...

у голлівуді  цікавляться - відеозвіт буде ? дуже потрібно для зйомок блокбастерів 

20125814.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Щось підозра тиша у нашому небі .... "це неспроста" ... 0_0

Наші по хімкомбінату "Єврохім" у Новомосковську (РФ), 400 км, тільки що попали, горить так непогано ... війна дронів ...

Тре трохи поганяти у шахи, пісять та спати )

Тихої ночі! (сподіваюсь)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Там Лачен (Днепр знает такого) пишет что наши разъепали эшелон с танками и техникой под 100 штук

Плюс невзоров запостил скан о том что опять паутина...дроны из вагонов зерновозов железнодорожных, крышки по отлетали и рой дронов))) (интересно правда ли)

Хто такий цей нєвзоров і навіщо всі руснявиє українці на нього дрочать?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бармалей сказав:

Плюс невзоров запостил скан о том что опять паутина...дроны из вагонов зерновозов железнодорожных, крышки по отлетали и рой дронов))) по этому эшелону с техникой (интересно правда ли)

Лачен обсос и хайпожер, но вроде собирает на ВСУ донаты, так что хер с ним )

утро вечера мудренее ) если что, то Малюк кино покажет, а Генштаб приплюсует )

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Тре трохи поганяти у шахи, пісять та спати )

Тихої ночі! (сподіваюсь)

В яку приложуху ганяєте?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Хто такий цей нєвзоров і навіщо всі руснявиє українці на нього дрочать?

агент поставляющий приятную украинцам (разноговорящим) информацию))) и даже зачастую правдивую с фоточками и видосиками

Посилання на коментар

11 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Хто такий цей нєвзоров ?

друг латиніної 

запитай мене , хто твій друг ...

Спойлер

і я скажу хто ти 

20126232.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

агент поставляющий приятную украинцам (разноговорящим) информацию))) и даже зачастую правдивую с фоточками и видосиками

Та я в курсі, Нєвзорова знаю з тих пір, коли ви ще на горшок ходили. Просто прикалуюся:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В яку приложуху ганяєте?

photo_2025-06-08_00-22-56.jpg.dd349d8af52077edfaf119eb62cda2b0.jpgphoto_2025-06-08_00-21-38.thumb.jpg.f5000931ba52e679e2fe70e6dcfc5edc.jpg

На Каспарові трошки вперся) старію, та і на "золоті" алгоритми люті) не дають права на помилку)
На лічесі зараз задачки розв'язую, теж непогано тренує мозок, багато зіваю, вчора під вибухи сотку рейтингу злив )))

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

на горшок ходили

я и сейчас не на песок хожу, горшок просто чуть больше

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

photo_2025-06-08_00-22-56.jpg.dd349d8af52077edfaf119eb62cda2b0.jpgphoto_2025-06-08_00-21-38.thumb.jpg.f5000931ba52e679e2fe70e6dcfc5edc.jpg

На Каспарові трошки вперся) старію
На лічесі зараз задачки розв'язую, теж непогано тренує мозок, багато зіваю, вчора під вибухи сотку рейтингу злив )))

Всраті гуманітарії, блять. Ссилку на аппстор чи гуглстор тяжко дать? Чи мені ото самому по картінкам треба шукать?

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Всраті гуманітарії, блять. Ссилку на аппстор чи гуглстор тяжко дать? Чи мені ото самому по картінкам треба шукать?

lichess.org/

А Каспарова не знайдете, вона з 2000-х ) *мандрує в мене з компа на комп) 

Посилання на коментар

7 часов назад, Бездомный сказал:

найкраща

баба не бита - як коса не клепана 

ти йдеш до шмандатри ? ти забув канчука (с) 

Дивиться бо як Ваша баба це прочитає так Вас відпі...ть що тиждень тут писати не зможете, бо судячи з дописів про жінок Вас пізд.ть і не по дитячому можливо навіть з тещою)))))))

Посилання на коментар

В 08.06.2024 в 10:45, vadimv сказал:

Нцше закінчив життя в дурці

Був колись такий хлоп - Земмельвейс. Який намагався зрозуміти причини шаленої смертності породіль в клінічних лікарнях, доходило до 60% (де лікарі/викладачі протягом дня ходили на розтини, на пологи, на операції). Дійшов до висновку, що треба мити руки/дотримуватися гігієни. Про «дрібноживців» тоді ще не знали, його зачмирили шановні метри медицини, бо йшов проти лінії партії. На фоні цього він опинився в дурці, де через декілька місяців помер під побоїв санітарів. На жаль, так і не дізнався, що він був абсолютно і повністю правий. 

Це я виключно по моменту, що життя воно ширше за шаблонні установки і цитати. Забагато перемінних, які роблять схожі на перший погляд ситуації принципово різними. Вкласти в єдиний алгоритм, який все пояснить, дуже привабливо, але, на мою думку, його не існує.

Я по діагоналі прочитала, це якась суперечка з DmitriyS, хто більш правий.  
Ви прийняли дуже правильне і, головне, вчасне рішення вшитися з Сум буквально за пару днів. Яке, я так розумію, зайняло багато нервів на організацію і завантажити всіх підсрачниками в машину. У вас і ситуація була гостріша - біля кордону. Але таких моторних біля кордону все одно, як ви, думаю, було мало.

Але і те, що DmitriyS опинився в окупації, ніяк не свідчить про його принципові провтики з оцінки ситуації. 

Коли ми виїхали, оцінюючи ретроспективно, я не буду казати, що це тому, що ти такі супер розумні, нам також банально пощастило. Ну тобто, ми аналізували, обговорювали, але нам таки дуже пощастило не бути серед тих розстріляних машин по цьому напрямку.

ПС: добре, щось хоч немає (поки) пункту в анкеті «був в окупації»

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Сили оборони Півдня України вразили локомотив із колоною ворожої техніки.

Втрати противника склали 13 танків та більше сотні одиниць броньованої та автомобільної техніки.

t.me/SJTF_Odes/12543

зображення_2025-06-08_004954653.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vinka сказав:

Був колись такий хлоп - Земмельвейс. Який намагався зрозуміти причини шаленої смертності породіль в клінічних лікарнях, доходило до 60% (де лікарі/викладачі протягом дня ходили на розтини, на пологи, на операції). Дійшов до висновку, що треба мити руки/дотримуватися гігієни. Про «дрібноживців» тоді ще не знали, його зачмирили шановні метри медицини, бо йшов проти лінії партії. На фоні цього він опинився в дурці, де через декілька місяців помер під побоїв санітарів. На жаль, так і не дізнався, що він був абсолютно і повністю правий. 

Це я виключно по моменту, що життя воно ширше за шаблонні установки і цитати. Забагато перемінних, які роблять схожі на перший погляд ситуації принципово різними. Вкласти в єдиний алгоритм, який все пояснить, дуже привабливо, але, на мою думку, його не існує.

Я по діагоналі прочитала, це якась суперечка з DmitriyS, хто більш правий.  
Ви прийняли дуже правильне і, головне, вчасне рішення вшитися з Сум буквально за пару днів. Яке, я так розумію, зайняло багато нервів на організацію і завантажити всіх підсрачниками в машину. У вас і ситуація була гостріша - біля кордону. Але таких моторних біля кордону все одно, як ви, думаю, було мало.

Але і те, що DmitriyS опинився в окупації, ніяк не свідчить про його принципові провтики з оцінки ситуації. 

Коли ми виїхали, оцінюючи ретроспективно, я не буду казати, що це тому, що ти такі супер розумні, нам також банально пощастило. Ну тобто, ми аналізували, обговорювали, але нам таки дуже пощастило не бути серед тих розстріляних машин по цьому напрямку.

О, Вінка, приємно бачить, один із найбільш позитивних персонажів у строїмдомівській "емігрантській"  компанії. Прям не очікував тут вже побачити, радий, що у вас все добре:) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ох і ІПСОшніков розвелося брешуть і оком не моргнуть:

tsn.ua/ukrayina/iak-v-poloni-u-rf-zabronyovanoho-veterana-paramedyka-trymaly-3-dni-v-ttsk-moryly-holodom-i-sprahoiu-2844875.html

• Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

1 час назад, юра84 сказал:

Ох і ІПСОшніков розвелося брешуть і оком не моргнуть:

tsn.ua/ukrayina/iak-v-poloni-u-rf-zabronyovanoho-veterana-paramedyka-trymaly-3-dni-v-ttsk-moryly-holodom-i-sprahoiu-2844875.html

Земудари послідовно і невпинно здають Україну...

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

На Каспарові трошки вперся) старію, та і на "золоті" алгоритми люті) не дають права на помилку)

image.thumb.png.dac5e6a8212200b2e160d0fd51d8bc85.png

Посилання на коментар

8 часов назад, Vinka сказал:

а доведеться вводити , особливо - стосовно крисні , даунбасні , лугандонців , херсонців - розшук та санація  колабораціоністів - не тривіальне завдання 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...