Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Для ТЦК сколько бы ты не имел гражданств, ты украинец🤣

Самое интересное, что у украинок таких проблем нет )

Может у них какое-то другое гражданство? ))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, vadimv сказал:

что у украинок таких проблем нет )

пока нет))) но не у всех...рвачи, фармацевты, химички

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Чай допив, піду працювати далі

Але ж тест був гарний ) моє "ку" ) 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Самое интересное, что у украинок таких проблем нет )

Может у них какое-то другое гражданство? ))

Завидуєте?:))

Посилання на коментар

46 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Я не знаток их устава караульной службы.

Когда я служил.

1 стой, кто идёт

2 стой, стрелять буду.

3 огонь на поражение.

Як вже казав -- ти або ніколи не служив в армії, ні в якій, або "1975-07-30, Устав гарнизонной и караульной службы Вооруженных сил СССР" ніколи в очі не бачив -- що теж саме -- тобто, знову збрехав...

Читай:

"175. Часовой обязан применять оружие без предупреждения в случае явного нападения на него или на охраняемый им объект.

176. Всех лиц, приближающихся к посту или к запретной границе, обозначенной указателями, кроме начальника караула, помощника начальника караула, своего разводящего и лиц, сопровождаемых ими, часовой останавливает окриком "Стой, назад" или "Стой, обойти вправо (влево)".

При невыполнении приближающимся к посту или к запретной границе этого требования часовой предупреждает нарушителя окриком "Стой, стрелять буду" и немедленно вызывает начальника караула или разводящего.

Если нарушитель не выполнит этого требования, часовой досылает патрон в патронник и производит предупредительный выстрел вверх. При невыполнении нарушителем и этого требования и попытке его проникнуть на пост (пересечь запретную границу) или обращении в бегство после такой попытки часовой применяет по нему оружие.

177. В условиях плохой видимости, когда с расстояния, указанного в табеле постам, нельзя рассмотреть приближающихся к посту или к запретной границе, часовой останавливает их окриком "Стой, кто идет?". Если ответа не последовало, то часовой предупреждает: "Стой, стрелять буду" - и задерживает нарушителя. О задержанном нарушителе часовой установленным сигналом сообщает в караульное помещение и, не ослабляя внимания, продолжает охранять порученный ему объект и следит за поведением нарушителя.

Если нарушитель не останавливается и пытается проникнуть к охраняемому объекту (на пост) или после такой попытки обращается в бегство, то часовой производит предупредительный выстрел вверх. При невыполнении нарушителем и этого требования часовой применяет по нему оружие.

Когда на окрик часового последует ответ "Идет начальник караула (помощник начальника караула, разводящий)", часовой приказывает: "Начальник караула (помощник начальника караула, разводящий), ко мне, остальные - на месте"; если необходимо, часовой требует, чтобы приближающийся к нему осветил свое лицо. Убедившись, что назвавшийся действительно является начальником караула (помощником начальника караула, разводящим), часовой допускает к себе всех прибывших лиц.

Если же назвавшийся начальником караула (помощником начальника караула, разводящим) окажется неизвестным или находящиеся с ним лица не выполнят требования часового оставаться на месте, то часовой предупреждает нарушителей окриком "Стой, стрелять буду". При невыполнении нарушителями этого требования часовой применяет по ним оружие."

.....................................................

От такі ... -- "типу,офіцери з дипломом", які нічого не читають/не знають, намагаються всіх повчати...

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Завидуєте?:))

Канєшна ) Кожного разу, як у мене з'являються якісь логічні питання (по релігії, шлюбу, євробляхам, металобрухту з американського звалища, недомобілям, законам, розміру будинку, ділянки, кількості поверхів, цеглі, шиферу, клімату і т.д. і т.п.) - це означає приступ заздрості )) Без неї логіка взагалі не вмикається )))

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, 7351 сказав:

Як вже казав -- ти або ніколи не служив в армії, ні в якій, або "1975-07-30, Устав гарнизонной и караульной службы Вооруженных сил СССР" ніколи в очі не бачив -- що теж саме -- тобто, знову збрехав...

Читай:

"175. Часовой обязан применять оружие без предупреждения в случае явного нападения на него или на охраняемый им объект.

176. Всех лиц, приближающихся к посту или к запретной границе, обозначенной указателями, кроме начальника караула, помощника начальника караула, своего разводящего и лиц, сопровождаемых ими, часовой останавливает окриком "Стой, назад" или "Стой, обойти вправо (влево)".

При невыполнении приближающимся к посту или к запретной границе этого требования часовой предупреждает нарушителя окриком "Стой, стрелять буду" и немедленно вызывает начальника караула или разводящего.

Если нарушитель не выполнит этого требования, часовой досылает патрон в патронник и производит предупредительный выстрел вверх. При невыполнении нарушителем и этого требования и попытке его проникнуть на пост (пересечь запретную границу) или обращении в бегство после такой попытки часовой применяет по нему оружие.

177. В условиях плохой видимости, когда с расстояния, указанного в табеле постам, нельзя рассмотреть приближающихся к посту или к запретной границе, часовой останавливает их окриком "Стой, кто идет?". Если ответа не последовало, то часовой предупреждает: "Стой, стрелять буду" - и задерживает нарушителя. О задержанном нарушителе часовой установленным сигналом сообщает в караульное помещение и, не ослабляя внимания, продолжает охранять порученный ему объект и следит за поведением нарушителя.

Если нарушитель не останавливается и пытается проникнуть к охраняемому объекту (на пост) или после такой попытки обращается в бегство, то часовой производит предупредительный выстрел вверх. При невыполнении нарушителем и этого требования часовой применяет по нему оружие.

Когда на окрик часового последует ответ "Идет начальник караула (помощник начальника караула, разводящий)", часовой приказывает: "Начальник караула (помощник начальника караула, разводящий), ко мне, остальные - на месте"; если необходимо, часовой требует, чтобы приближающийся к нему осветил свое лицо. Убедившись, что назвавшийся действительно является начальником караула (помощником начальника караула, разводящим), часовой допускает к себе всех прибывших лиц.

Если же назвавшийся начальником караула (помощником начальника караула, разводящим) окажется неизвестным или находящиеся с ним лица не выполнят требования часового оставаться на месте, то часовой предупреждает нарушителей окриком "Стой, стрелять буду". При невыполнении нарушителями этого требования часовой применяет по ним оружие."

.....................................................

От такі ... -- "типу,офіцери з дипломом", які нічого не читають/не знають, намагаються всіх повчати...

Не читав, но одобряю. 

Підари згинуть? 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

чина влада порушила цей закон. 

як і та, яка його прийняла, коли вводила санкції проти фізичних осіб громадян України.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, outdoor24 сказав:

як і та, яка його прийняла, коли вводила санкції проти фізичних осіб громадян України.

Эвропа, чи що?

Посилання на коментар

В них що там в Англії прохідний двір на об єктах?))

t.me/AndriyuKK/45835

Палестинці на самокатах понищили військові літаки Британії
Вони пробралися на найбільшу авіабазу Британії, облили літаки фарбою та пошкодили їх ломами. Прем'єр Стармер назвав це ганебним вандалізмом.

Посилання на коментар

t.me/AndriyuKK/45835

Вони пробралися на найбільшу авіабазу Британії, облили літаки фарбою та пошкодили їх ломами. Прем'єр Стармер назвав це ганебним вандалізмом.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

Але ж тест був гарний ) моє "ку" ) 

Ну представте, що ви там:)

Посилання на коментар

ХитрО-хитрОо))

Іноземці, які отримали паспорт України, не зможуть виїхати з країни під час війни і можуть бути бусифіковані, - нардеп Георгій Мазурашу про множинне громадянство

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

t.me/AndriyuKK/45835

Предстате на їх місці українських сцикунів:) 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну представте, що ви там:)

"Там" це де? )

До речі, забув, ви біле чи червоне полюбляєте ? Я ось, у селі, якщо днем, то брав літрову "вьодерного" к'янті, трохи смачного на закусь, та у тіньочку, з книжечкою ))) 

Яка в вас там зараз температура повітря? 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

"Там" це де? )

До речі, забув, ви біле чи червоне полюбляєте ? Я ось, у селі, якщо днем, то брав літрову "вьодерного" к'янті, трохи смачного на закусь, та у тіньочку, з книжечкою ))) 

Яка в вас там зараз температура повітря? 

А ви з якою ціллю? Якщо подарить, то мастер вовік, йому буде приємно, goodwine.com.ua/ua/beyond-the-clouds-r7380.html

Посилання на коментар

Без мети ... для підтримки бесіди ) Бачу ж по почерку - у людини п'ятниця)

А льод добавляєте? 

Иеех ... років 10 тому я в цей час, у п'ятницю, я вже сідав у човна, щоб неквапно, трошки більш, ніж за годинку, добратися до бази, за 50 км униз по Дніпру, а там ... чистий проточний Дніпро (а не оця городська смердюча цвіль), гарна компанія, чудова риболовля, і аномалія: нема оводів та комарів, ось як! ...  а зараз ... можна пройтися та пил з човна та двигуна постирати ) заборона виходу на воду ... мости, диверсанти тощо ... 

В нас + 21°С , тож я вийду пробіжуся, бо вже напрацювався ... 

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

30 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Предстате на їх місці українських сцикунів:) 

павутина ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

В нас + 21°С , тож я вийду пробіжуся, бо вже напрацювався ... 

В нас +15, помідорки сумують...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Сьогодні відбувся черговий етап обміну полоненими, завдяки якому вдалося повернути важкопоранених та тяжкохворих.

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими розповіли, що обмін здійснено згідно з домовленостями, досягнутими у Стамбулі.

На Батьківщину повернулися військовослужбовці Збройних Сил України, зокрема представники Військово-Морських Сил, Сухопутних військ, Сил територіальної оборони, Десантно-штурмових військ, Сил безпілотних систем, Державної прикордонної служби та Національної гвардії.

Усі звільнені Захисники належать до солдатського та сержантського складу. Вони тривалий час перебували в полоні в складних умовах, що значно погіршило їхній стан здоров’я.

Серед визволених — оборонці Маріуполя, які з 2022 року перебували в російському полоні. Їхнє повернення додому стало важливою подією для близьких.

militarnyi.com/uk/news/ukrayina-povernula-z-polonu-vazhkoporanenyh-zahysnykiv-shhe-odyn-etap-velykogo-obminu/

• Лайк 1
Посилання на коментар

ну все, кіт дістався до валеріани, пішла тема по жіночій лінії поки не нахлиськається

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

ну все, кіт дістався до валеріани, пішла тема по жіночій лінії поки не нахлиськається

Це да:) 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...