XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: Поки влада не буде українською справи в Україні не будуть гарними... 2 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: а для вас певно і Доктор Хаус - лікар а для вас братки ріната леонідовича - еліта ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: а для вас братки ріната леонідовича - еліта ) поки іншої немає от коли вчительки української мови пересядуть на мерседеси, а кацапську можна буде почути тільки від люмпенів, можна буде казати що щось змінилося 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Підготувались до прямої трансляції засідання ВР і це не ШІ (( 7 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 59 хвилин тому, Бездомный сказав: імперія вкладала , і навіть зараз вкладає божевільні ресурси у просування усіх отих Война і мирів ( з якого мсміється навіть кацапоімперець манкурт панасенко ) , Анн Кареніних та іншого надтоксичного імперського лайна . всіх отих толстоєвських нєєтрєбко , цискарідзе , бродських , висоцьких , довлатових ... Я б з вами погодився, аби я його не читав, або читав і вважав, що воно не має літературної цінності. Але це ж не так. Просування - це дуже добре. Так само треба робити й з українською культурою. Але для цього ще потрібно, щоб те, що просуваєте, не було шлаком. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: В тему))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Я б з вами погодився, аби я його не читав, або читав і вважав, що воно не має літературної цінності. Але це ж не так. Просування - це дуже добре. Так само треба робити й з українською культурою. Але для цього ще потрібно, щоб те, що просуваєте, не було шлаком. кого пропонуєте просувати? Жадана чи Кобзаря? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: кого пропонуєте просувати? Жадана чи Кобзаря? Кокотюху:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 7 часов назад, US7IGN сказал: а для вас певно і Доктор Хаус - лікар як типаж - образ цілком переданий точно гарний хірург - завжди відморозок без зайвих рефлексій Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: кого пропонуєте просувати? Жадана чи Кобзаря? для початку пропоную просувати український мовний простір , як такий - від оригіналу до перекладів я ж вже наводив приклад - "вересовий трунок"www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=236 і "вересковьій мед" - то два геть різні вірші з геть різних світів та геть відмінним світоглядом , не зважаючи на те , що вересовий трунок - переклад уродженця Зеленого клину www.ukrlib.com.ua/ гарний рейтиинг Твори дняПопулярні Спойлер 1. Тореадори з Васюківки — Всеволод Нестайко 2. Джури козака Швайки — Володимир Рутківський 3. Захар Беркут — Іван Франко 4. Ти знаєш, що ти — людина — Василь Симоненко 5. Енеїда — Іван Котляревський 6. Кайдашева сім'я — Іван Нечуй-Левицький 7. Любіть Україну — Володимир Сосюра 8. Крила — Ліна Костенко 9. Митькозавр із Юрківки, або Химера лісового озера — Ярослав Стельмах 10. Contra spem spero! — Леся Українка 11. Заповіт — Тарас Шевченко 12. За сестрою — Андрій Чайковський 13. Таємне Товариство Боягузів, або засіб від переляку № 9 — Леся Воронина 14. Тигролови — Іван Багряний 15. Євшан-зілля — Микола Вороний 16. Наталка-Полтавка — Іван Котляревський 17. Фарбований лис — Іван Франко 18. Місто — Валер'ян Підмогильний 19. Таємниця козацької шаблі — Зірка Мензатюк 20. На коні й під конем — Анатолій Дімаров 21. Хіба ревуть воли, як ясла повні? — Панас Мирний 22. Метелики у крижаних панцирах — Оксана Радушинська 23. Маруся Чурай — Ліна Костенко 24. Катерина — Тарас Шевченко 25. Ярославни — Раїса Іванченко 26. Мені однаково, чи буду... — Тарас Шевченко 27. Дарунки скіфів — Іван Білик 28. І мертвим, і живим, і ненарожденним... — Тарас Шевченко 29. Думи мої, думи мої — Тарас Шевченко 30. Мені тринадцятий минало... — Тарас Шевченко 31. За двома зайцями — Михайло Старицький 32. Климко — Григір Тютюнник 33. Лісова пісня — Леся Українка 34. Мене звати Варвара (уривок) — Дзвінка Матіяш 35. Місце для дракона — Юрій Винничук 36. Садок вишневий коло хати — Тарас Шевченко 37. Микита Кожум'яка — Олександр Олесь 38. Сіроманець — Микола Вінграновський 39. Я (Романтика) — Микола Хвильовий 40. Вітька + Галя, або Повість про перше кохання — Валентин Чемерис 41. Чорна рада — Пантелеймон Куліш 42. Маруся — Григорій Квітка-Основ'яненко 43. Хто зважиться — вогняним наречеться — Олесь Бердник 44. Тіні забутих предків — Михайло Коцюбинський 45. Пливи, рибо, пливи... — Сергій Жадан 46. Дивовижні пригоди в лісовій школі — Всеволод Нестайко 47. Сто тисяч — Іван Карпенко-Карий 48. Дорогою ціною — Михайло Коцюбинський 49. Лелія — Леся Українка 50. Різдвяна історія ослика Хвостика — Олександр Гаврош 51. Федько-халамидник — Володимир Винниченко 52. Лебеді материнства — Василь Симоненко 53. Терпи, терпи — терпець тебе шліфує — Василь Стус 54. Микола Джеря — Іван Нечуй-Левицький 55. Intermezzo — Михайло Коцюбинський 56. Стефа і її Чакалка — Іван Андрусяк 57. Королівство — Галина Пагутяк 58. Сад Гетсиманський — Іван Багряний 59. Муха й Бджола — Леонід Глібов 60. Повість минулих літ — Нестор Літописець 61. Мина Мазайло — Микола Куліш 62. Маленький дзвонар із Конотопу — Леонід Полтава 63. Ну, скажи, хіба не фантастично… — Василь Симоненко 64. Гаї шумлять... — Павло Тичина 65. Інститутка — Марко Вовчок 66. Іван Сірко — великий характерник — Марія Морозенко 67. Гімназист і Чорна Рука — Андрій Кокотюха 68. Так ніхто не кохав... — Володимир Сосюра 69. Майстер корабля — Юрій Яновський 70. Як дитиною, бувало... — Леся Українка 71. Зоряна мандрівка — Неждана Неда 72. Цар Плаксій та Лоскотон — Василь Симоненко 73. Мойсей — Іван Франко 74. Дракони, вперед! — Катерина Штанко 75. Сон ("У всякого своя доля...") — Тарас Шевченко 76. Минають дні, минають ночі... — Тарас Шевченко 77. Миколине багатство (народна казка) — Автор Невідомий 78. Сватання на Гончарівці — Григорій Квітка-Основ'яненко 79. Вертеп Маленького Хлопчика — Ігор Калинець 80. Усе шкереберть. І в цьому є сенс (уривок з "Щоденнику Ельфа") — Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б з вами погодився, аби я його не читав, або читав і вважав, що воно не має літературної цінності. Але це ж не так. Прочитав і сам став розповсюджувачем бацили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Тільки що, vadimv сказав: Прочитав і сам став розповсюджувачем бацили. Та я не сумнівався, що ви Достоєвського читали в рамках шкільної програми та й то в хрестоматії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та я не сумнівався, що ви Достоєвського читали в рамках шкільної програми та й то в хрестоматії Ніт, я пробував його читати (і не в хрестоматії), але мене дуже швидко знудило. Це дистильована шизофренія. А вона заразна. Змінено 21 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 15 минут назад, irina1969 сказал: Підготувались до прямої трансляції засідання ВР. і це не ШІ Сука, а глаза честные, честные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 24 минуты назад, XL.pro сказал: Во времена Богдана Хмельницкого жил один старец. Однажды он предсказал , что в будущем в Украине у козаков будет гетьманом жид. Вопщем , того старца побили те козаки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: Неможна нічого міняти. Можна тільки ліжка переставляти У Вереса був трохи інший посил - більше в дусі того, що ви не раз казали: якщо залишитесь жертвами — будете "смоктати чучу", якщо почнете будувати своє життя - зможете вижити. До речі, з нього зробили непогану медійно-військову фігуру — такого собі "правдоруба з народу". Інтерв’ю з ним я іноді дивлюсь, бо там проскакує щось корисне, хоч загалом ... то вже інша справа. 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Пересічні так і не стали за 34 роки українцями, а лишилися маленькими радянськими малоросиками. Ну і методи відповідні. Поїзд стій - раз, два:-) Не треба ніяка різочка. Я за те, щоб поцінювачей "різочок для дітей" сходу ізольовували у психіатричні заклади, можна, попередньо, ламати руки. Підарня .. підіймати свої граблі на ще беззахисне створіння ... до Усика нехай з різочкой підійдуть ... чмирі ... 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Щоб розмовляли українською, треба її зробити мовою еліт, в кацапську - мовою бидла. Але це ж треба зусилля прикласти. Простіше закон видать з забороною. Так за Ющенка був цей експеримент, і досить, як на мене, вдалий: Київ заговорив українською. Але ваша правда: закон видати простіше ) а потім можна наваритися на штрафах, мовне ТЦК ))) Не-нав-ча-є-мі ... * додам: в мене в 96-му, у Мінську, команда білорусів залюбки каталася у машині під "ВВ" та інші наші тодішні поп-групи, а додому я пртивозив записи Михалка ))) Все просувається, але тре просувати ) Змінено 21 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 17 часов назад, Вячеслав63 сказал: А що це за національність така "одесит"? Невже до українців ніяк не може дійти, що тисячі вбитих - це, на в останню чергу, тому, що українці чомусь розмовляють не рідною мовою, бо вони "узькоязичні". Їх, їхніх батьків (пращурів) зкацапили, а вони цим ще й пишаються. А кацапи виправдовують свою агресію "асвабаждєнієм узкоязичних". Бо "граніци РФ заканчіваются там, гдє звучіт узкая рєчь". Немає ніяких проблем в тому, що етнічні кацапи розмовляють рідною мовою, хоч одесити, хоч інші. Проблема в тому, що етнічні українці дають привід пуйлу оправдувати свою агресію. Бо які ж вони українці, якщо вони розмовляють кацапською? "Ета наші люді" кажуть кацапи. На форумі їх достатньо. Потенційні колаборанти. так так, як тільки всі заговорять на мові, так путін і виведе війська....наївність людська чи пропаганда, ХЗ. Ну, мова так мова, продовжуйте довбати мовою (та вислухувати куди вам йди) одеситів, людей с Миколаєва та інших. Вона на пользу піде, зміцнить країну. Скоро доведеться завозити народ не білого кольору, мусульманско-ХЗ якої релігії, а вам все свої "не такі". Тьху ти, дурники. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: Я б з вами погодився, аби я його не читав, або читав і вважав, що воно не має літературної цінності. Але це ж не так. Просування - це дуже добре. Так само треба робити й з українською культурою. Але для цього ще потрібно, щоб те, що просуваєте, не було шлаком. так я теж читав , і теж визнаю , що імперською пропагандою на кацапії переймалися спеціально навчені та відгодовані привілейовани аморальні покидьки з букетом психічних розладів - лудомани , педофіли , воєнні злочинці , проміскуітетники , куколди , наркомани , людожери - чому корисному може навчити лудоман - педофіл - проміскуітетник - куколд - рабовласник - наркоман - людожер с- е.т.с. - ви б підпустили до своєї дитини такого вчмителя ? а книжку такого автора легко радите ? в першу чергу - Война і мір , як і весь згенеровиний толстоєвськими - трубадупами імперії контент , цінний саме як еталонний зразок ПРОПАГАНДИ імперії людожерів Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Сука, а глаза честные, честные. Ну так, Арахамія вже стільки наарахамив за час перебування у владі, а очі невинні як у кота))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Во времена Богдана Хмельницкого жил один старец. Однажды он предсказал , что в будущем в Украине у козаков будет гетьманом жид. Вопщем , того старца побили те козаки. Мені давно сказали, що Янукович був останнім президентом зі славянським обличчям. Змінено 21 година тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 😁😁😁))))))))))))))))))) "Наїлись фекалій". Верховна Рада відновила незалежність НАБУ і САП. 31 липня Верховна Рада проголосувала за новий президентський законопроєкт 13533 щодо відновлення незалежності САП і НАБУ. Цитата За це проголосував 331 депутат. Депутати закликають спікера парламенту і президента негайно підписати новий закон. Спікер це зробив просто у залі. Мета документа - повернути незалежність антикорупційним органам, яку самі ж депутати скасували тиждень тому разом із президентом Володимиром Зеленським. Це голосування — наслідок раптового рішення влади обмежити діяльність антикорупційних органів. "Скільки треба часу, щоб знищити докази?" © )))))))))))) Змінено 21 година тому користувачем DmiVady 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 47 минут назад, vadimv сказал: Особисто у мене язик не повернеться назвати совкові "кадри" нормальними ) Не знаю, в мене були нормальні совко вчителі. Може тому, я не жук-стрибунець, як дехто. 😎 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: 😁😁😁))))))))))))))))))) "Наїлись фекалій". Верховна Рада відновила незалежність НАБУ і САП. 31 липня Верховна Рада проголосувала за новий президентський законопроєкт 13533 щодо відновлення незалежності САП і НАБУ. Сцікуни, такі ж як і Янукович. В Україні навіть диктатура через сраку виходить Ці, мабуть, теж тікать будуть, тільки у Францію. Після невеликого тюнінгу з Арахамії вийде гарна нова жінка для Макрона:)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 37 хвилин тому, irina1969 сказав: Підготувались до прямої трансляції засідання ВР. і це не ШІ блядський цирк - шапітолій 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: гарна нова жінка для Макрона:)) А ось вам Трюдо і Меланія: www.instagram.com/reel/DHJlzm9Oo-x/?igsh=MWlwaHZtaXEwYnlzcQ== Змінено 21 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз