Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: Вона по кольоровій квоті ))) По цвету уже был. теперь может по разрезу глаз... Первая женщина, первый темнокожий политик и первый политик азиатского происхождения на посту вице-президента страны в истории США. Генеральный прокурор .. Змінено 21 липня 2024 користувачем Оконщик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 минуту назад, Оконщик сказал: п.с. лучше б он был крутым в борьбе с рашкой. Но понятно, то нам лучше, а он президент Америки, а не Украины не віддати крісло трапмпампампу - то теж боротьба з кацапією світ складніший , ніж нам бачиться з нашого болота 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 минуту назад, 7351 сказал: www.ukrinform.ua/rubric-ato/3887541-v-ukrainu-pribuv-patriot-z-nimeccini-zelenskij.html не в обиду, ты как представитель ЗЕ на форуме, не мог бы у него уточнить, а зачем они все это всем рассказывают??Ну прибыл и хорошо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Я так і бачу як прихильники влади запалюють свої пєрдаки від дупи потужного і несуть в блекауті як Віфліємське полум'я))) Я думаю якщо ви мене не цитуватимете всує то ваш пердак палахкотітиме значно яскравіше 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 4 хвилини тому, Бездомный сказав: взагалі то треба мужність мати , щоб приборкати своє его Байден справді крутий . Сподіваюся , і трампампамп , і кацапи , шкодуватимуть , що народилися на цей світ . Прогнозую, що майже ні на Що не вплине. Хто хотів Трампа, той і проголосує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) 34 минуты назад, Оконщик сказал: Я думаю там уже просто физически нет сил. Медицина то творит чудеса, но годы есть годы. сил може й не бути , але ж его ... xyйло давно вже воює на одному голому его , та розрахунку на перемогу трампампампа Змінено 21 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 Только что, Бездомный сказал: не віддати крісло трапмпампампу - то теж боротьба з кацапією світ складніший , ніж нам бачиться з нашого болота еще не факт что "азиато-темнокожая" победит. Так что не знаю, что и сказать. ХЗ. Но наше дело маленькое, нами играют в солдатиков. Улыбаемся-отбиваемся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 Только что, Vinsol2009 сказал: Прогнозую, що майже ні на Що не вплине. Хто хотів Трампа, той і проголосує Ты ж думаю и сам знаешь, что есть штаты которые всегда за демонов и есть которые всегда за респов. Борьба за тех кто колеблется:). ХЗ , женщины еще не было, хотя Клинтонша то проиграла. Но может проиграла ибо белая.. Поглядим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) 2 минуты назад, Оконщик сказал: еще не факт что "азиато-темнокожая" победит. Так что не знаю, что и сказать. ХЗ. Но наше дело маленькое, нами играют в солдатиков. Улыбаемся-отбиваемся... ви теж володієте , але не бажаєте ? чи щелепа заважає ? Змінено 21 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: ви теж володієте , але не бажаєте ? чи щелепа заважає ? Звісно, що володію. Але хочу і розмовляю тією мовою якою мені зручніше. Маю право. Якщо в країні, в моїй країні де я живу ,почнуть забороняти розмовляти на тій мові на якій мені подобається, то то вже буде не моя вільна країна, бо вона буде не вільною, а стане "рашкою-2". І я її покину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 8 хвилин тому, Оконщик сказав: не в обиду, ты как представитель ЗЕ на форуме, не мог бы у него уточнить, а зачем они все это всем рассказывают??Ну прибыл и хорошо... Чтобы имитировать видимость бурной деятельности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) 3 минуты назад, Оконщик сказал: Звісно, що володію. Але хочу і розмовляю тією мовою якою мені зручніше. Маю право. Якщо в країні, в моїй країні де я живу ,почнуть забороняти розмовляти на тій мові на якій мені подобається, то то вже буде не моя вільна країна, бо вона буде не вільною, а стане "рашкою-2". І я її покину. та я вам не забороняв нічого . просто спитав . маєте право спілкуватися будь якою мовою . просто й я не зобов'язаний вас читати . Змінено 21 липня 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 Тільки що, Оконщик сказав: не в обиду, ты как представитель ЗЕ на форуме, не мог бы у него уточнить, а зачем они все это всем рассказывают??Ну прибыл и хорошо... Я представляю тільки себе і нікого більше. Ні за п'ятого, ні за шостого не голосував. Ненавиджу окупантів та наволоч, яка ненавидить всіх українців, все українське та Україну, допомагаючи при цьому окупантам України. Якось так. А розказують для таких, як "вінсол і компанія" -- бо ниють і волають, що все погано в Україні 24/7 -- вірніше для тих, хто їх читає і слухає. Інформаційна складова будь якої війни іноді ефективніша за зброю -- це аксіома. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: та я вам не забороняв нічого . просто спитав . маєте право спілкуватися будь якою мовою . І мушу сказати, що ( може мені це здалося) останні місяці пішов відкат від укр мови. Я про Київ. Раніше майже всюди в магазинах, чи кафе, говорили українською ( ну , скажем так, намагалися). А зараз частіше почали використовувати рос мову. Так от. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 2 хвилини тому, 7351 сказав: все погано Не все. Не всі проголосували за блазня. Булі і розумні, що попереджали чим може закінчитися гра блазня із кдбшником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 4 хвилини тому, Оконщик сказав: І мушу сказати, що ( може мені це здалося) останні місяці пішов відкат від укр мови. Я про Київ. Раніше майже всюди в магазинах, чи кафе, говорили українською ( ну , скажем так, намагалися). А зараз частіше почали використовувати рос мову. Так от. Те саме і у Харкові помітив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Булі і розумні, що попереджали чим може закінчитися гра блазня із кдбшником. Це про абсолютний виграш Зеленським виборів? Змінено 21 липня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 58 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Більшість людей в цій темі є фанатами Байдена. Українці - то народ-мазохіст, народ-самогубець. Можна поіменно цю "більшість"?))) Хіба погано, що Байден зійшов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 хвилину тому, 7351 сказав: Це про абсолютний виграш Зеленским виборів? А також про обумовленість початку вторгнення. Але не перейматесь, то для вас як вища вища математика для папуаса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Можна поіменно цю "більшість"?))) Хіба погано, що Байден зійшов? Гарно, що у Трампа може з'явитися реальний конкурент. Спонсори демократів натякнули Бацдену і він зрозумів. Ніхто не буде вкладати у безнадійну справу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 (змінено) ваглубіне сібірскіх руд 🤣🤣🤣 Змінено 21 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 21 хвилину тому, Оконщик сказав: І мушу сказати, що ( може мені це здалося) останні місяці пішов відкат від укр мови. Я про Київ. Раніше майже всюди в магазинах, чи кафе, говорили українською ( ну , скажем так, намагалися). А зараз частіше почали використовувати рос мову. Так от. Ще й контрольний Фаріон в голову ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Ви так кажете, наче це щось пагане. Це не я кажу, що погане - це Талєб каже, що погане. У мене одне побажання до таких хитрозроблених: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2024 27 хвилин тому, Оконщик сказав: І мушу сказати, що ( може мені це здалося) останні місяці пішов відкат від укр мови. Я про Київ. Раніше майже всюди в магазинах, чи кафе, говорили українською ( ну , скажем так, намагалися). А зараз частіше почали використовувати рос мову. Так от. Понаєхів дофіга. В ірпені вже кажуть 20 тис, а в Києві то поготів, і ясно ж не зі Львова їдуть. Це не одного дня справа, але поїзд пішов, назад дороги нема 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз