Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, XL.pro сказав:

Хто про що, а євреї про гроші (пам'ятаю, що ви метис).

Шести значна сума хоч у твердій валюті чи у різаних папірцях?)

В твердій, звичайно, папірці різані мені не цікаві:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Це ваш вибір тимчасового рішення )

Ну хоч не Іспанія, потні і страшні дівки, тепле пиво (якого нормального ще й нема), чоловіки, схожі на підарасів, то не кожен на таке погодиться:))

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

Шести значна сума хоч у твердій валюті чи у різаних папірцях?)

Після приходу Трампа хтозна, що вважати твердою валютою )

Мабуть біткойни ))

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну хоч не Іспанія, потні і страшні дівки, тепле пиво (якого нормального ще й нема)

Пиво є нормальне - Estrella Galicia, але мені більше подобається сангрія, дівки є всякі, є і дуже симпатичні

Звісно в Італії ще симпатичніші, але там все в такому занедбаному стані, що нуйогонафіг жити в таких руїнах.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Після приходу Трампа хтозна, що вважати твердою валютою )

Мабуть біткойни ))

Якщо наступного року буде припинення вогню, ви повернетеся в Україну? Бачите своє життя в цій країні? А ваш син?

Посилання на коментар

14 годин тому, Vinsol2009 сказав:

За кораблем.

У свій час, я лейтенант ставив на місце полковників.

Орфографічно? Чи сексуально?

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Пиво є нормальне - Estrella Galicia, дівки є всякі, є і дуже симпатичні

Звісно в Італії ще симпатичніші, але там все в такому занедбаному стані, що нуйогонафіг жити в таких руїнах.

В нас видно кардинально різні смаки. Я б на дівчат італійської зовнішності навіть не глянув би. Біленькі, риженькі, з світлою шкірою - то любов:))

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 годин тому, МаТраС сказав:

звання то таке. а от посада. лейтенант з главку вставляв і полковникам, нач загонів часто)

Та ви що, знущаєтесь?

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Я свого часу Таврією з роздовбаною кулісою переключення передач керував. Так, що новеньким дроном зробленим по найсучаснішим технологіям з найкращих матеріалів, що два пальця об асфальт. 😎

Я теж так думав, доки не спробував.

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Якщо наступного року буде припинення вогню, ви повернетеся в Україну?

Хіба що ТО зробити, стоматолога відвідати і паспорт оновити. І швиденько назад, поки знову не почалося...

Бачите своє життя в цій країні?

Я його там не бачу з 2013 року.  

А ваш син?

Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (де живуть сусіди по ділянці і куди збирається старша сестра).

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Это , чтобы кацапские танки доехали беспрепятственно до центра города, как в прошлый раз

шо ти  мелеш? які до біса танки, чи ти дебіл?

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, ozor сказав:

Та ви що, знущаєтесь?

А ви шо дитина чи не знали, що є перевірки,комісії і тп приїзди людей з маленькими зірочками?)))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В нас видно кардинально різні смаки. Я б на дівчат італійської зовнішності навіть не глянув би. Біленькі, риженькі, з світлою шкірою - то любов:))

У мене були і біленькі, і риженькі, і шатенькі. Але італійські рагацці - це щось неймовірне. Я думав Орнела Муті і Моніка Белуччі існують тільки у кіно і італійських готелях в Єгипті, але їх там повно на вулицях )

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Хіба що ТО зробити, стоматолога відвідати і паспорт оновити. І швиденько назад, поки знову не почалося...

Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (як сусіди по ділянці і старша сестра у майбутньому).

А на вибори приїдете? Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? 

Посилання на коментар

Тільки що, Evgenich сказав:

А на вибори приїдете?

Ніт.

Тільки що, Evgenich сказав:

Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? 

Залишаю цю преференцію вам.

Вирішуйте самі, як вам жити.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Evgenich сказав:

А на вибори приїдете? Ну, щоб проголосувати "за майбутнє країни" і бігом здриснути? 

Яке саме майбутнє ви тут бачите? 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Я думав Орнела Муті і Моніка Белуччі існують тільки у кіно і італійських готелях в Єгипті, але їх там повно на вулицях )

Який жах. Є ж акторки, котрі на людей схожі, а не бібізян:) Ніколь Кідман, Рейчел Макадамс, Мег Райан, Дженіфер Еністон...

• Хаха 2
Посилання на коментар

21 минуту назад, ozor сказал:

Орфографічно? Чи сексуально?

он воно звідки там анальна фіксація:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

15 минут назад, tort сказал:

шо ти  мелеш? які до біса танки, чи ти дебіл?

чому наприкінці  твердженнь  поставили  знаки  питання ? 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, XL.pro сказал:

Яке саме майбутнє ви тут бачите? 

Своє - паршиве, але якщо втікти і ніхуа не робити, то паршиве буде не тільки моє. 

Більшість мене не розуміє (і не зрозуміє ніколи), але в мій свідомості сталася ментальна революція, яка змушує мене поступитись власним комфортом заради комфорту в майбутньому, моїх нащадків і взагалі людей. 

Змінено користувачем Evgenich
  • Лайк 1
  • Дякую 6
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Evgenich сказав:

і взагалі людей. 

Взагалі у людей дуже хєрове майбутнє.

Якщо цікаво, загугліть тему "мікропластик в океані".

А він жеж, сцуко, не тільки в океані, а і в повітрі, водопроводній воді, іжі і навіть всередині ваших органів.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Evgenich сказав:

Своє - паршиве, але якщо втікти і ніхуа не робити, то паршиве буде не тільки моє. 

Більшість мене не розуміє (і не зрозуміє ніколи), але в мій свідомості сталася ментальна революція, яка змушує мене поступитись власним комфортом заради комфорту в майбутньому, моїх нащадків і взагалі людей. 

Проблема тільки в тому, що ви воюєте на боці одних кацапів проти інших кацапів. І всі ці кацапи хочуть пограбувати, згвалтували і знищити Україну. Слава Маніту, що в Штатах прийшли до влади респи і прикриють цей дурдом.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Evgenich сказав:

Наприклад війна заморозиться наступного року, в Україні будуть вибори. Незалежно хто переможе, далі що? Повторний напад, корупція, розруха, злидні, мільйони скалічених (фізично і психологічно)? Яке майбутнє у ваших нащадків?

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Взагалі у людей дуже хєрове майбутнє.

Якщо цікаво, загугліть тему "мікропластик в океані".

А він жеж, сцуко, не тільки в океані, а і в повітрі, водопроводній воді, іжі і навіть всередині ваших органів.

Так. А ще великий бар'єр, який не дасть людській цивілізації досягти 2-го рівня, і ще безліч невтішних перспектив. Та я не занурююсь так глибоко. Починати треба з малого. Наприклад, коли бачиш, що якийсь хер (або кілька муднів) причипились до дівчини або звичайного перехожого, то треба не тікати ховаючи голову і вивправдовуючи себе: в мене сім'я, нах мені проблеми потрібні, а втрутись на захист слабких, не дивлячись на погані для себе наслідки. І якщо хоча б тритина суспільства буде слідувати таким принципам (а не як зараз), то і шанси на гарне майбутнє якісно збільшаться. Втікти від проблем - це риса егоїста. Я перестав бути таким.

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, vadimv сказал:

Маю надію, що він колись нарешті візьметься за розум і буде жити якщо не в Європі (як старша сестра і хресна), так в Америці (як сусіди по ділянці і старша сестра у майбутньому).

Швиденько і Іспанія поняття  не сумісні. 😏

В них, ще слово таке є-Mañana, що дослівно завтра, а в більш широкому значенні - не сьогодня. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...