karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, Дощ сказал: Бо тикаєш незнайомим людям, які не хочуть щоб їм тикали, і не раз про це говорили - так поводиться або дебіл або травмований В людей імена, голос, тіло, а тут ніки. Викати нікам? - я ще так не звихнувся. Тим більше чому не знайомі? Я тут більше десяти років. Спілкування в інтернеті на ти це норма Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: 1 годину тому, Дощ сказав: І що, різав прямо в прямому ефірі? Мене цікавить правова оцінка, а не емоційна. Різав, на власні очі бачив. Цитата Поцікавтесь що то за невідома особа а навіщо йому цікавитись? Головне вкинути предʼяву, йому ж за океаном набагато видніше де більше користі від стерненка в окопі чи тут. Але якщо стерненка прийшли вбивати то хай би стерненко подзвонив у поліцію чи звернувся до суду, а не чинив спротив двом виконавцям лобурякам і не заподіяв би бідолагам шкоди і страждань. Пля, не karbo, а мальчік в трусіках. Змінено 14 листопада 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, Фрай сказал: більше користі від стерненка в окопі чи тут. І це причина для порушення закону Только что, Фрай сказал: Але якщо стерненка прийшли вбивати то хай би стерненко подзвонив у поліцію чи Ну а для чого поліція, якщо можна догнати і зарізати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 година тому, Danylo Ivanov сказав: чим ви будете воювати, якщо Стерненка та інших керівників великих фондів мобілізують на фронт? Чекатимите мільйон дронів від Зеленського? Мова була лише про стерненка, який збурився на звичайну повістку, інші керівники фондів свої питання вирішили без хайпу. І раз на те пішло незамінних немає, не буде стерненка буде Петренко іваненко абощо, порівнювати їх із солдатами в окопі некоректно по тій простій причині що солдат ризикує життям, а чим ризикує керівник фонду? Та нічим, керівник виробництва дронів, в якого закуповує цей фонд, і то ризикує більше 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 5 хвилин тому, Фрай сказав: Пля, не karbo, а мальчік в трусіках. Тю. Ото новина що воно прокацапське троль-бос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Ну що ж, дія ТЦК це "овєтка" за вашу пристрасть до порушення законодавства вибраними. Тепер вас пакують, як баранів, вбивають при такому. Живіть з цим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 минуту назад, MaxS сказал: Тю. Ото новина що воно прокацапське троль-бос. Якби я підтримав порушення закону от то я би був вже своїм)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 10 хвилин тому, karbo сказав: В людей імена, голос, тіло, а тут ніки. Викати нікам? - я ще так не звихнувся. Тим більше чому не знайомі? Я тут більше десяти років. Спілкування в інтернеті на ти це норма Ну тоді вибачте - я з дебілами і свинопасами не спілкуюсь 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: Якби я підтримав порушення закону от то я би був вже своїм)))) Єслі би нє ваші майдани (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, Дощ сказал: Ну тоді вибачте - я з дебілами і свинопасами не спілкуюсь Ради бога Лише я на ти і не хамив. А від тебе хамство так і пре. Так що засунь своє ви собі Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 7 минут назад, MaxS сказал: Єслі би нє ваші майдани (с) А це такий у вас перманентний майдан так? Лише тепер що до вибраних осіб Та сотня померла щоби ці жили і закон порушували. До речі, а тобі небесна сотня давала право маніпулювати? Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 21 хвилину тому, karbo сказав: Ну а для чого поліція, якщо можна догнати і зарізати. Для того, щоб потім протокол склали і трупи прибрали ) Можна подумати, що в США це не так. ) Як там було під час останнього торнадо у Флориді: "Мем, ми зараз не можемо до вас приїхати - дуже небезпечна погода надворі. ) Ми заїдемо до вас завтра вранці ))" Маньяна ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 11 хвилин тому, karbo сказав: До речі, а тобі небесна сотня давала право маніпулювати? Що там далі по методичці, фарбований лис? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: Для того, щоб потім протокол склали і трупи прибрали ) Можна подумати, що в США це не так. ) Як там було під час останнього торнадо у Флориді: "Мем, ми зараз не можемо до вас приїхати - дуже небезпечна погода надворі. ) Ми заїдемо до вас завтра вранці ))" Маньяна ))) Вадиме, схаменись)) в Європі ти. Хто би став якогось стерненка в Америці за вбивство захищати? Тобі нагадати про black lives matter? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 минуты назад, MaxS сказал: Що там далі по методичці, фарбований лис? Лише взнати чим ти від кацапа відрізняєшся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Вадиме, схаменись)) в Європі ти. Хто би став якогось стерненка в Америці за вбивство захищати? Ви так кажете, ніби я його захищаю ) 5 хвилин тому, karbo сказав: Тобі нагадати про black lives matter? Ну я не сильно цікавивася цим питанням, але те, що поліцейські у Флориді замість їхати рятувати життя побажали всього хорошого і пообіцяли заїхати зранку - це мене трошки засмутило. ) Не знав, що у вас теж так можна )) Цитата - Що ви кажете? Вбивають? Ну от коли вб'ють - тоді й викликайте... Змінено 14 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Груповий напад на людину за його підтримку українського законодавства. Йопнутися можна))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Ви так кажете , ніби я його захищаю ) Ну я не сильно цікавивася цим питанням, але те, що поліцейські у Флориді замість їхати рятувати життя побажали всього хорошого і пообіцяли заїхати зранку - це мене трошки засмутило. ) Не знав, що у вас теж так можна )) Я не фахівець щодо обов'язків поліцейських. І чи були в них такі можливості. Я гадаю що та постраждала може звернутись до суду. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Груповий напад на людину за його підтримку українського законодавства. Йопнутися можна))) Минулого разу втрьох на одну доньку окупанта напали. ) "Це інтернет, тут можуть і на*** послати" (с) )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 1 минуту назад, vadimv сказал: Минулого разу втрьох на одну доньку окупанта напали. ) "Це інтернет, тут можуть і на*** послати" (с) )) Біда в тому що я можу дуже багатьох один туди відправити, а потім вони жаліються модераторам))) Перебуваючи на форумі де кацапів 90% я їх прямим текстом там посилав. А з українцями я так не хочу. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 5 хвилин тому, karbo сказав: Я не фахівець щодо обов'язків поліцейських. І чи були в них такі можливості. Тут простежується деяка аналогія з військовими - американським копам стало якось стрьомно ризикувати власним життям ) 5 хвилин тому, karbo сказав: Я гадаю що та постраждала може звернутись до суду. Якщо виживе ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 1 минуту назад, vadimv сказал: Тут простежується деяка аналогія з військовими - американським копам стало якось стрьомно ризикувати власним життям ) Якщо виживе ) Ну ти як ніхто повинен би розуміти що при таких обставинах всіх врятувати неможливо. Стихійне лихо. І це відповідальність на тих хто селиться там. Вони прекрасно усвідомлені що їх може чекати в разі негоди Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) Тут усіх врятували? Це по місцю твого проживання. Чи ти за Іспанію не в курсі? За америку хвилюєшся. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Навіяло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Кажуть, Держдеп в офіс Президента хочуть перейменувати t.me/Tsaplienko/63815 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз