Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

48 минут назад, Canton сказал:

А чево не 100500? Хули их жалеть то?

"Ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники" (С)

PS. А, я понял...100000 потерялись в миллиарде деревьев...в статистику не попали...

12 шторм shadow не в пустоту відправляли. 500 військовослужбовців це лише батальйон. І їх могли для маскування саме там розміщувати.

Але я так зрозумів, що ти в принципі проти версії існування корейців, що це просто фантазія зеленського.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Canton сказав:

Б..., скока же вас нак вадратный метр натыкано?

то мабуть краще у підрахуїв в ЦВК запитати :lol:

Посилання на коментар

56 хвилин тому, karbo сказав:

Доходить? Казав же: не треба ізолювати Китай, бо зв'яжеться з кацапами і тоді все. 

Пізно всралися - Китай зв'язався з кацапами ще у 2009, а у 2019 повністю прибрав їх до рук.

Все стало ясно ще тоді, коли кацапи по команді з Пекіну хутко з'їбалися з Казахстану і викотили НАТО китайський ультиматум.

Тепер вашій адміністрації доведеться мати справу одночасно з ДВОМА вигодованими нею упирями. Інжойте.

Хоча... якщо Трамп з Маском розваляють адміністрацію к хуям - то не прийдеться. Теж варіант...

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Пізно всралися - Китай зв'язався з кацапами ще у 2009, а у 2019 повністю прибрав їх до рук.

Все стало ясно ще тоді, коли кацапи по команді з Пекіну хутко з'їбалися з Казахстану і викотили НАТО китайський ультиматум.

Тепер вашій адміністрації доведеться мати справу з ДВОМА вигодованими нею упирями. Інжойте.

Я так глибоко не копав, а ось зараз останніми роками за Китаєм слідкую.

Те ,що у них добре відносини, десь 2015-го року знаю, бо цікавився amazon.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Тепер вашій адміністрації доведеться мати справу з ДВОМА вигодованими нею упирями. Інжойте.

бгг. що ж ви так за них хвилюєтеся постійно? мабуть це їм весь світ то грошима то зброєю постійно допомагає :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

бгг. що ж ви так за них хвилюєтеся постійно?

Я за родичів в Сумах хвилююся, яких затопчуть орки з вузькоглазими мавпами, коли припиниться постачання зброї.

Якщо вони, звісно, раніше не з'їбуться звідти...

Посилання на коментар

13 минут назад, karbo сказал:

Так корейців не існує? Це фантазії синку?

Их полно и будет еще больше.

А вот бат узкоглазых на сверхсекретном объекте - то "фантазії, дядьку..."

Да и источник так себе - карманный "анал-центр" МОУ

Прославились уже неоднократно...но хомячкам-телепузикам шароваровышиватным заходит

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

5 минут назад, Canton сказал:

А вот батальон узкоглазых на сверхсекретном объекте - то "фантазії, дядьку..."

Щодо знищення корейців в такій кількості, то я скоріше повірю в таку інформацію. І цьому є вагомі підстави, як на мій погляд. 

Вони прийшли повністю укомплектованими батальйонами. У них жорстка дисципліна, якщо в батальйоні 500 бійців, це значить 500 а не інакша цифра. 

І просто так дозвіл бити такою кількостю ракет США би не дали. 

Їх присутність постійно заникували, саме тому їх розмістили так, щоб про це мало хто знав, мінімум свідків. 

Вдягнули в російську військову форму, під бурятів замаскували, і утримували ізольовано, як вони вважали - у більш безпечному місці.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

Я за родичів в Сумах хвилююся, яких затопчуть орки з вузькоглазими мавпами, коли припиниться постачання зброї.

Якщо вони, звісно, раніше не з'їбуться звідти...

сподіваюся вони хоча б наполовину так турбувалися за вас як ви за них :lol:

моя думка така що кожна доросла людина заслуговує свою долю і має персонально відповідати за свій вибір.

Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

Щодо знищення корейців в такій кількості, то я скоріше повірю в таку інформацію. І цьому є вагомі підстави, як на мій погляд. 

Вони прийшли повністю укомплектованими батальйонами. У них жорстка дисципліна, якщо в батальйоні 500 бійців, це значить 500 а не інакша цифра. 

І просто так дозвіл бити такою кількостю ракет США би не дали. 

Їх присутність постійно заникували, саме тому їх розмістили так, щоб про це мало хто знав, мінімум свідків. 

Вдягнули в російську військову форму, під бурятів замаскували, і утримували ізольовано, як вони вважали - у більш безпечному

місці.

Вера уместна во взаимоотношениях со Всевышним

На ТОМ объекте их быть не могло, даже при всем армейском раздолбайстве

Точка.

DIXI

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

сподіваюся вони хоча б наполовину так турбувалися за вас як ви за них :lol:

МСЕК і ВЛК з ТЦК вдалося пройти не з першого разу, а кордон - так взагалі з третього )

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

моя думка така що кожна доросла людина заслуговує свою долю і має персонально відповідати за свій вибір.

То чого ж вона тоді тут замість себе жене інших в окопи?

Посилання на коментар

2 минуты назад, Canton сказал:

На ТОМ объекте их быть не могло, даже при всем армейском раздолбайстве

Їх могло не бути В тому об'єкті, але могли бути НА тому об'єкті. Тобто, в приміщеннях на грунті, а не в заглибленому бункері. 

Що таке 500 бійців я знаю, бо у нас три роти в  кожній по 200 розміщувались поряд.

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Їх могло не бути В тому об'єкті, але могли бути НА тому об'єкті. Тобто, в приміщеннях на грунті, а не в заглибленому бункері. 

Що таке 500 бійців я знаю, бо у нас три роти в  кожній по 200 розміщувались поряд.

Я же сказал - идиот...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Угрупування 50 000 бійців яке створили для так званого звільнення курської області повинно десь розташовуватись. 

Те що корейських бійців утримували окремо тут по-моєму жодного сумніву немає.

І те що їх утримували в садибі цілком природно. Не розкидати же їх по казармах, по бліндажах та окопах в перемішку з руськими.

Так зразу втрачається ефективність їх дії тому що вони не володіють російською мовою взагалі. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Canton сказав:

<...>

Но они очень хорошо прячутся )))

В общении в стрелковой среде, на вчера, у парней, которые работают на курщине в близком контакте, пока подтверждённых нет.

Если вы, как говорите, в теме, то знаете, что нужно для подтверждения.

Могу предположить, что всё же не пехота заехала, а обслуга северокорейской техники.

Либо эту страшную корейскую пехоту и списназ очень берегут и не пускают на 0 (хотя парни и за 0 забредают поработать, там сплошной ЛБЗ нет).

Ещё могу предположить, что все спецы, на том направлении, дали подписку не рассказывать об уничтоженных корейцах 😉

1 декабря скоро, зима близко ... )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

Либо эту страшную корейскую пехоту и списназ очень берегут и не пускают на 0 (хотя парни и за 0 забредают поработать, там сплошной ЛБЗ нет).

Так я і повірю в можливість зайти безпосередньо на розташування підрозділу наприклад тих же 500 північних корейців. 

Це вони пости не виставляють, караульна служба не ведуть. Зовсім як наші...

Я повністю виключаю партизанщину в діях північних корейців, там залізобетонна дисципліна.

Як я вже писав, корейцями не будуть розріджувати російські підрозділи. Їх буде тримати монолітними задля ефективності на полі бою.

За помилки вибачайте бо пишу з мікрофону а він пише що хоче

Посилання на коментар

6 годин тому, Canton сказав:

Я: Не є великою таємницею, що в армії Зеленського не сприймають як беззаперечного лідера. Хоча є воїни, які його щиро підтримують.

Нині в головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського є «головне завдання» — зменшення бюрократії в армії, розповів Зеленський. 

«Це дуже важливо. Офіцер повинен бачити солдата. Генерал, який не був в окопі, для мене не генерал, попри досвід. За всієї поваги, сьогодні найскладніша ситуація на передньому краї, в окопі. Генерали повинні бути в окопах. Ось така війна», — заявив він.

hromadske.ua/suspilstvo/235070-heneraly-maiut-buty-v-okopakh-prezydent-prokomentuvav-zminy-pidkhodiv-do-upravlinnia-v-zsu?traffic_source=ukr.net

• Хаха 2
  • Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

<...>

Генерали повинні бути в окопах. Ось така війна», — заявив він.

<...>

А Самий незламний Головний Командувач теж потужно в окопи полізе, та буде там стійко сидіти, під'їдаючи мівіну? 😉

Ну нема слів ... всіх в окопи, медиків, пілотів, ППО ....

Підкажіть, будь ласка, як українською передати поняття "сказочный долбоёб"?

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

А Самий незламний Головний Командувач теж потужно в окопи полізе, та буде там стійко сидіти, під'їдаючи мівіну? 😉

Ну нема слів ... всіх в окопи, медиків, пілотів, ППО ....

Підкажіть, будь ласка, як українською передати поняття "сказочный долбоёб"?

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 минут назад, DmiVady сказал:

Ходют шлюхи, что на второй линии, типа заградотрядов

Но уж никак не на объекте, где даже рядового состава нету (кроме охраны внешнего периметра, не объектового).

А уж присутствие граждан другого государства - в кошмарном сне не приснится

Посилання на коментар

20 минут назад, Canton сказал:

Но уж никак не на объекте, где даже рядового состава нету (кроме охраны внешнего периметра, не объектового).

А уж присутствие граждан другого государства - в кошмарном сне не приснится

Ахахаха 

Це я зробив скрин зі свого телефону 

Навіть найтупішому в цілому світі зрозуміло, що бункер під землею, а  на поверхні знаходяться будівлі, де можна розмістити багато сотень бійців.

Ідеальне місце для казарм.

Screenshot_20241123_114808_Maps.thumb.jpg.57d95b7896f1348af2b51b53088b83cf.jpg

Посилання на коментар

Кажуть, що у Михайла Федорова відібрали Держспецзв'язок, і майже 50 млрд грн на дрони наступного року. Віджали створену ним "Армію дронів". Одні пишуть що Міша прокрався. Інші, навпаки - що Михайло не давав красти. Усе може бути, але тепер у нас прем'єр Шмигаль - головний по дронам. Ось це точно капець, за всієї поваги до інших здібностей Дениса Анатолійовича {с}

• Хаха 1
Посилання на коментар

А є якась офіційна заява з цього приводу?

Бо це не ***ець, якщо правда, це повний ***ець ...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...