Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, vadimv сказал:

В 30-х в США ніяких військових дій не було )

А конфіскація золота була. І тюремні терміни за тримання кешу під матрасом теж.

В курсі. Прикинь, навіть без військових дій в країні демократії.

А тут він зараз розкаже, як підвищення податків вплине)))

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опрос Russian Field: за мирное соглашение с Украиной выступают 79% россиян. Это максимум с начала войны

Посилання на коментар

Мартін Брест 

ЗСУ: Воюємо дронами, щоб зберегти людей. Хлопці, робіть більше. Нам тре. Срочно.

Влада: О, кстаті! Ми відміняємо вам бронювання співробітників!

Українськиий ОПК: Разбронювати оборонні підприємства? Какого ху... еее... навіщо?

Влада: Бо в країні дохрєніща заброньованих. І частина з них - фейкові.

Український ОПК: А хто ж їх забронював?

Влада: Ви!

Український ОПК: Ми? Але ж бронює влада, а не работодавці. Ви взагалі вашу ж постанову КМУ читали? Хто забронював цирк? Гемблінг? Гараж КМДА у двісті водіїв? Невже це все зробив оборонно-промисловий комплекс?

Влада: Ееее... все одно ви винуваті. Ми відміняємо критичність.

Український ОПК: Але ж ми робимо БпЛА! Якими ви, доречі, постійно хвалитеся, то перед громадянами України, то перед західними політиками! Які як воздух потрібні на фронті!

ЗСУ: Даааааа!

Влада: Ну так робіть ваші БпЛА, ми то при чому?

Український ОПК: Але ж ви знімаєте бронь! Хто піде до нас працювати, якщо три місяці його не можна буде забронювати!

Влада: Не бачимо зв'язку!

ЗСУ: Блять. (C)

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Canton сказав:

Але ж ви знімаєте бронь!

Оборонні підприємства і надалі можуть бронювати 100% працівників, — роз’яснення Мінекономіки

news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-11-28/5888094-oboronni-pidpriemstva-i-nadali-mozhut-bronyuvati-100-pratsivnikiv-rozyasnennya-minekonomiki

шось сьогодні не стараєшся, мало зради, мало.

для різномаїття хоч би про Саки (не ссаки) чи НПЗ в Ростовській області написав, бо так геть палишся.

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, outdoor24 сказал:

Оборонні підприємства і надалі можуть бронювати 100% працівників, — роз’яснення Мінекономіки

Мартину и Касьянову доверия в разы больше, чем этой зеленой хуерге...

Хотя бы потому, что они ЛИЧНО занимаются бронированием.

Так шо в сад, на воздух...или еще куда...

Точка

DIXI

• Лайк 1
Посилання на коментар

Хм. 

Сиджу в машині біля одного відомого львівського ТЦ. А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. 

Як життя, справи?! Чи війна довго буде продовжуватися? Ну я йому для наглчдності, чому війна так довго триває дві фотки скинув. Перша пікап біля входу в той ТЦ зі збіркою грошей на закупівлю вживаних пікапів для військових. 

І друга, прямо біля мене мусор на Аутлендері новенькому приїхав, посидів, щось там поπиздів по телефону і поїхав. 

З припискою, що уряд закупаю таки машини для мусорів майже по 60 кує. 

Я надіюсь правільно пояснив, чому та війна триває майже три роки, і якщо Трамп не застосує якісь екстраординарні заходи впливу буде продовжуватися ще ХЗ скільки?!

Ну і на додачу про закупівлю мін які пролітають метрів десять після вильоту з люфи.

UPD. Чому в тій самій Румунії поліцаї можуть їздити на Дачії Логан, а нашим обов"язково Аутлендер подавай ще І в гібридній версії?!(хоча по другій частині вже маю відповідь, яку бачив на власні очі-щоб разом з ТЦКунами тихенько до своєї жертви підкрадатись на електричній тязі.) 

IMG_20241129_162737.jpg

IMG_20241129_162459.jpg

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 5
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, sergio сказал:

Хм. 

Сиджу в машині біля одного відомого львівського ТЦ. А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. 

Як життя, справи?! Чи війна довго буде продовжуватися? Ну я йому для наглчдності, чому війна так довго триває дві фотки скинув. Перша пікап біля входу в той ТЦ зі збіркою грошей на закупівлю вживаних пікапів для військових. 

І друга, прямо біля мене мусор на Аутлендері новенькому приїхав, посидів, щось там поπиздів по телефону і поїхав. 

Я надіюсь правільно пояснив, чому та війна триває майже три роки, і якщо Трамп не застосує якісь екстраординарні заходи впливу буде продовжуватися ще ХЗ скільки?!

Ну і на додачу про закупівлю мін які пролітають метрів десять після вильоту з люфи.

UPD. Чому в тій самій Румунії поліцаї можуть їздити на Дачії Логан, а нашим обов"язково Аутлендер подавай ще І в гібридній версії?!(хоча по другій частині вже маю відповідь, яку бачив на власні очі-щоб разом з ТЦКунами тихенько до своєї жертви підкрадатись на електричній тязі.) 

IMG_20241129_162737.jpg

IMG_20241129_162459.jpg

Тобто, просто обісрав Україну. Молодець. 

Victoria спарц на мінімалках

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 6
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

interfax.com.ua/news/general/1030940.html

Новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ призначено генерал-майора Михайла Драпатого, заступником головнокомандувача ЗСУ - Олега Апостола, повідомив президент України Володимир Зеленський за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача.

"Окремо сьогодні доповідав головком Олександр Сирський - про ситуацію на фронті та в районах проведення Курської операції. Також разом з головкомом ухвалили кілька кадрових рішень для нашої армії. Новим командувачем Сухопутних військ Збройних сил України призначений Михайло Драпатий. Заступником головнокомандувача Збройних сил призначений Олег Апостол", - написав Зеленський у телеграм-каналі в п'ятницю.

• Лайк 7
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

,,  Все уже украдено до нас"©

Він сам грек, живе в Афінах. В нього дружина українка, а конкретніше киянка. 

Він навіть у Києві був в середині лютого 22 року. Хоча, я категорично не рекомендував йому цє робити. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Victoria спарц на мінімалках

що він не так написав?

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. 

А чому ти йому не сказав, що ти замість все на фронт, в Албанію бабло відвозиш?

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dr.Yura сказал:

що він не так написав?

А ти часто з дому на огляд всі негаразди виносиш? 

А то я десять років не був в Україні і там все змінилося може.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

А чому ти йому не сказав, що ти замість все на фронт, в Албанію бабло відвозиш?

Я спочатку донати в, але потім кількість  тих новеньких Аутлендерів на вулицях Львова стала збільшуватися, звідки я зробив висновок що в нашої держави є достатньо коштів, щоб забезпечити потреби також і ЗСУ.

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

а ці негаразди вже не раз бачили за кодоном 

ну Вам зза кордону краще видно що тут діється і що куди можна писати.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Я спочатку донати в, але потім кількість  тих новеньких Аутлендерів на вулицях Львова стала збільшуватися, звідки я зробив висновок що в нашої держави є достатньо коштів, щоб забезпечити потреби також і ЗСУ.

Я так і зрозумів, просто лише хотів переконатися чи я це правильно зрозумів. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

а ці негаразди вже не раз бачили за кодоном 

ну Вам зза кордону краще видно що тут діється і що куди можна писати.

Так ви їх побільше давайте. Створюйте імідж України. А вам ще більше поможуть завдяки цьому. 

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Я так і зрозумів, просто лише хотів переконатися чи я це правильно зрозумів. 

То був сарказм, якщо щось. 

Посилання на коментар

"Це ж було вже!" (с)

Прямо в руках почали вибухати пейджери у сирійських військових, підконтрольних режиму Асада, — ЗМІ

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

"Це ж було вже!" (с)

Прямо в руках почали вибухати пейджери у сирійських військових, підконтрольних режиму Асада, — ЗМІ

Дебіли бля! ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, karbo сказав:

meta.ua/uk/news/incidents/234702-amerikanskii-postachalnik-zvinuvativ-mou-i-npu-u-vimaganni-habarya/

Американський постачальник звинуватив МОУ і НПУ у вимаганні хабаря

Американський постачальник військового одягу Sinclair & Wilde звинуватив Міноборони України та Нацполіцію в корупції та вимаганні хабаря, йдеться у відкритому листі до Національної поліції, розміщеному на сайті компанії в п'ятницю.

До суду передано справу ексдиректорки одного з коледжів Сум

Деталі

У документі зазначено, що компанія Sinclair & Wilde мала п'ять контрактів на постачання Міністерству оборони України військової форми й текстилю. Турецька компанія була субпідрядником.

...Незважаючи на отримання всіх товарів, включно з товарами за п'ятим контрактом, який від самого початку передбачав 100% передоплати, Міністерство оборони рішуче відмовилося виплачувати $12,5 млн за п'ятим контрактом і решту 50% заборгованості за першим контрактом. У такий спосіб Sinclair & Wilde не отримала $14,5 млн із $35 млн контрактів, незважаючи на те, що поставила всі товари й здійснила значні платежі турецькому виробнику, - йдеться в листі.

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Дебіли бля! ©

Ateo Breaking:

Появились первые сообщения, что администрация Асада и его армия бегут из Алеппо — редакция @AteoBreaking внимательно следит за событиями и выкладывает обновления как только они появляются

Сирийское государственное телевидение сообщает, что режим Асада в Алеппо пал — редакция @AteoBreaking внимательно следит за событиями и выкладывает обновления как только они появляются

Посилання на коментар

39 минут назад, sergio сказал:

саме ці гібридны аутлендери нам купила Японія, ще до війни в обмін на квоти по парніковим газам.

• Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар

meta.ua/uk/news/incidents/234702-amerikanskii-postachalnik-zvinuvativ-mou-i-npu-u-vimaganni-habarya/

Американський постачальник звинуватив МОУ і НПУ у вимаганні хабаря

Американський постачальник військового одягу Sinclair & Wilde звинуватив Міноборони України та Нацполіцію в корупції та вимаганні хабаря, йдеться у відкритому листі до Національної поліції, розміщеному на сайті компанії в п'ятницю.

До суду передано справу ексдиректорки одного з коледжів Сум

Деталі

У документі зазначено, що компанія Sinclair & Wilde мала п'ять контрактів на постачання Міністерству оборони України військової форми й текстилю. Турецька компанія була субпідрядником.

...Незважаючи на отримання всіх товарів, включно з товарами за п'ятим контрактом, який від самого початку передбачав 100% передоплати, Міністерство оборони рішуче відмовилося виплачувати $12,5 млн за п'ятим контрактом і решту 50% заборгованості за першим контрактом. У такий спосіб Sinclair & Wilde не отримала $14,5 млн із $35 млн контрактів, незважаючи на те, що поставила всі товари й здійснила значні платежі турецькому виробнику, - йдеться в листі.

Я не проти, я лише мільйони разів за покарання причетних. 

Лише, з моєї точки зору, непорядно сміття на люди виносити.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Асад не вернулся из Москвы в Сирию — редакция @AteoBreaking не нашла вылетов государственных рейсов из Москвы в Сирию

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...