karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: В 30-х в США ніяких військових дій не було ) А конфіскація золота була. І тюремні терміни за тримання кешу під матрасом теж. В курсі. Прикинь, навіть без військових дій в країні демократії. А тут він зараз розкаже, як підвищення податків вплине))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 ⚡Опрос Russian Field: за мирное соглашение с Украиной выступают 79% россиян. Это максимум с начала войны Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Мартін Брест ЗСУ: Воюємо дронами, щоб зберегти людей. Хлопці, робіть більше. Нам тре. Срочно. Влада: О, кстаті! Ми відміняємо вам бронювання співробітників! Українськиий ОПК: Разбронювати оборонні підприємства? Какого ху... еее... навіщо? Влада: Бо в країні дохрєніща заброньованих. І частина з них - фейкові. Український ОПК: А хто ж їх забронював? Влада: Ви! Український ОПК: Ми? Але ж бронює влада, а не работодавці. Ви взагалі вашу ж постанову КМУ читали? Хто забронював цирк? Гемблінг? Гараж КМДА у двісті водіїв? Невже це все зробив оборонно-промисловий комплекс? Влада: Ееее... все одно ви винуваті. Ми відміняємо критичність. Український ОПК: Але ж ми робимо БпЛА! Якими ви, доречі, постійно хвалитеся, то перед громадянами України, то перед західними політиками! Які як воздух потрібні на фронті! ЗСУ: Даааааа! Влада: Ну так робіть ваші БпЛА, ми то при чому? Український ОПК: Але ж ви знімаєте бронь! Хто піде до нас працювати, якщо три місяці його не можна буде забронювати! Влада: Не бачимо зв'язку! ЗСУ: Блять. (C) 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 (змінено) 14 хвилин тому, Canton сказав: Але ж ви знімаєте бронь! Оборонні підприємства і надалі можуть бронювати 100% працівників, — роз’яснення Мінекономіки news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-11-28/5888094-oboronni-pidpriemstva-i-nadali-mozhut-bronyuvati-100-pratsivnikiv-rozyasnennya-minekonomiki шось сьогодні не стараєшся, мало зради, мало. для різномаїття хоч би про Саки (не ссаки) чи НПЗ в Ростовській області написав, бо так геть палишся. Змінено 29 листопада 2024 користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 15 минут назад, outdoor24 сказал: Оборонні підприємства і надалі можуть бронювати 100% працівників, — роз’яснення Мінекономіки Мартину и Касьянову доверия в разы больше, чем этой зеленой хуерге... Хотя бы потому, что они ЛИЧНО занимаются бронированием. Так шо в сад, на воздух...или еще куда... Точка DIXI 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 (змінено) Хм. Сиджу в машині біля одного відомого львівського ТЦ. А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. Як життя, справи?! Чи війна довго буде продовжуватися? Ну я йому для наглчдності, чому війна так довго триває дві фотки скинув. Перша пікап біля входу в той ТЦ зі збіркою грошей на закупівлю вживаних пікапів для військових. І друга, прямо біля мене мусор на Аутлендері новенькому приїхав, посидів, щось там поπиздів по телефону і поїхав. З припискою, що уряд закупаю таки машини для мусорів майже по 60 кує. Я надіюсь правільно пояснив, чому та війна триває майже три роки, і якщо Трамп не застосує якісь екстраординарні заходи впливу буде продовжуватися ще ХЗ скільки?! Ну і на додачу про закупівлю мін які пролітають метрів десять після вильоту з люфи. UPD. Чому в тій самій Румунії поліцаї можуть їздити на Дачії Логан, а нашим обов"язково Аутлендер подавай ще І в гібридній версії?!(хоча по другій частині вже маю відповідь, яку бачив на власні очі-щоб разом з ТЦКунами тихенько до своєї жертви підкрадатись на електричній тязі.) Змінено 29 листопада 2024 користувачем sergio 5 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 (змінено) 25 минут назад, sergio сказал: Хм. Сиджу в машині біля одного відомого львівського ТЦ. А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. Як життя, справи?! Чи війна довго буде продовжуватися? Ну я йому для наглчдності, чому війна так довго триває дві фотки скинув. Перша пікап біля входу в той ТЦ зі збіркою грошей на закупівлю вживаних пікапів для військових. І друга, прямо біля мене мусор на Аутлендері новенькому приїхав, посидів, щось там поπиздів по телефону і поїхав. З припискою, що уряд закупаю таки машини для мусорів майже по 60 кує. Я надіюсь правільно пояснив, чому та війна триває майже три роки, і якщо Трамп не застосує якісь екстраординарні заходи впливу буде продовжуватися ще ХЗ скільки?! Ну і на додачу про закупівлю мін які пролітають метрів десять після вильоту з люфи. UPD. Чому в тій самій Румунії поліцаї можуть їздити на Дачії Логан, а нашим обов"язково Аутлендер подавай ще І в гібридній версії?!(хоча по другій частині вже маю відповідь, яку бачив на власні очі-щоб разом з ТЦКунами тихенько до своєї жертви підкрадатись на електричній тязі.) Тобто, просто обісрав Україну. Молодець. Victoria спарц на мінімалках Змінено 29 листопада 2024 користувачем karbo 6 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 interfax.com.ua/news/general/1030940.html Новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ призначено генерал-майора Михайла Драпатого, заступником головнокомандувача ЗСУ - Олега Апостола, повідомив президент України Володимир Зеленський за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача. "Окремо сьогодні доповідав головком Олександр Сирський - про ситуацію на фронті та в районах проведення Курської операції. Також разом з головкомом ухвалили кілька кадрових рішень для нашої армії. Новим командувачем Сухопутних військ Збройних сил України призначений Михайло Драпатий. Заступником головнокомандувача Збройних сил призначений Олег Апостол", - написав Зеленський у телеграм-каналі в п'ятницю. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, karbo сказал: Тобто, просто обісрав Україну. Молодець. ,, Все уже украдено до нас"© Він сам грек, живе в Афінах. В нього дружина українка, а конкретніше киянка. Він навіть у Києві був в середині лютого 22 року. Хоча, я категорично не рекомендував йому цє робити. Змінено 29 листопада 2024 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Тобто, просто обісрав Україну. Молодець. Victoria спарц на мінімалках що він не так написав? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 2 минуты назад, karbo сказал: А мене повідомлення приходить від господаря апартаментів там де я в Албанії, де вже вдев"яте відпочивав цього року. А чому ти йому не сказав, що ти замість все на фронт, в Албанію бабло відвозиш? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 1 минуту назад, Dr.Yura сказал: що він не так написав? А ти часто з дому на огляд всі негаразди виносиш? А то я десять років не був в Україні і там все змінилося може. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Панове українці, я з вас охреніваю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Только что, karbo сказал: А чому ти йому не сказав, що ти замість все на фронт, в Албанію бабло відвозиш? Я спочатку донати в, але потім кількість тих новеньких Аутлендерів на вулицях Львова стала збільшуватися, звідки я зробив висновок що в нашої держави є достатньо коштів, щоб забезпечити потреби також і ЗСУ. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: А ти часто з дому на огляд всі негаразди виносиш? А то я десять років не був в Україні і там все змінилося може. а ці негаразди вже не раз бачили за кодоном ну Вам зза кордону краще видно що тут діється і що куди можна писати. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Только что, sergio сказал: Я спочатку донати в, але потім кількість тих новеньких Аутлендерів на вулицях Львова стала збільшуватися, звідки я зробив висновок що в нашої держави є достатньо коштів, щоб забезпечити потреби також і ЗСУ. Я так і зрозумів, просто лише хотів переконатися чи я це правильно зрозумів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 (змінено) 1 минуту назад, Dr.Yura сказал: а ці негаразди вже не раз бачили за кодоном ну Вам зза кордону краще видно що тут діється і що куди можна писати. Так ви їх побільше давайте. Створюйте імідж України. А вам ще більше поможуть завдяки цьому. Змінено 29 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 Только что, karbo сказал: Я так і зрозумів, просто лише хотів переконатися чи я це правильно зрозумів. То був сарказм, якщо щось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 "Це ж було вже!" (с) Прямо в руках почали вибухати пейджери у сирійських військових, підконтрольних режиму Асада, — ЗМІ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: "Це ж було вже!" (с) Прямо в руках почали вибухати пейджери у сирійських військових, підконтрольних режиму Асада, — ЗМІ Дебіли бля! © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 8 хвилин тому, karbo сказав: А ти часто з дому на огляд всі негаразди виносиш? А то я десять років не був в Україні і там все змінилося може. meta.ua/uk/news/incidents/234702-amerikanskii-postachalnik-zvinuvativ-mou-i-npu-u-vimaganni-habarya/ Американський постачальник звинуватив МОУ і НПУ у вимаганні хабаря Американський постачальник військового одягу Sinclair & Wilde звинуватив Міноборони України та Нацполіцію в корупції та вимаганні хабаря, йдеться у відкритому листі до Національної поліції, розміщеному на сайті компанії в п'ятницю. До суду передано справу ексдиректорки одного з коледжів Сум Деталі У документі зазначено, що компанія Sinclair & Wilde мала п'ять контрактів на постачання Міністерству оборони України військової форми й текстилю. Турецька компанія була субпідрядником. ...Незважаючи на отримання всіх товарів, включно з товарами за п'ятим контрактом, який від самого початку передбачав 100% передоплати, Міністерство оборони рішуче відмовилося виплачувати $12,5 млн за п'ятим контрактом і решту 50% заборгованості за першим контрактом. У такий спосіб Sinclair & Wilde не отримала $14,5 млн із $35 млн контрактів, незважаючи на те, що поставила всі товари й здійснила значні платежі турецькому виробнику, - йдеться в листі. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 1 минуту назад, sergio сказал: Дебіли бля! © Ateo Breaking: ⚡Появились первые сообщения, что администрация Асада и его армия бегут из Алеппо — редакция @AteoBreaking внимательно следит за событиями и выкладывает обновления как только они появляются ⚡Сирийское государственное телевидение сообщает, что режим Асада в Алеппо пал — редакция @AteoBreaking внимательно следит за событиями и выкладывает обновления как только они появляются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 39 минут назад, sergio сказал: З припискою, що уряд закупаю таки машини для мусорів майже по 60 кує. саме ці гібридны аутлендери нам купила Японія, ще до війни в обмін на квоти по парніковим газам. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 1 минуту назад, Dr.Yura сказал: meta.ua/uk/news/incidents/234702-amerikanskii-postachalnik-zvinuvativ-mou-i-npu-u-vimaganni-habarya/ Американський постачальник звинуватив МОУ і НПУ у вимаганні хабаря Американський постачальник військового одягу Sinclair & Wilde звинуватив Міноборони України та Нацполіцію в корупції та вимаганні хабаря, йдеться у відкритому листі до Національної поліції, розміщеному на сайті компанії в п'ятницю. До суду передано справу ексдиректорки одного з коледжів Сум Деталі У документі зазначено, що компанія Sinclair & Wilde мала п'ять контрактів на постачання Міністерству оборони України військової форми й текстилю. Турецька компанія була субпідрядником. ...Незважаючи на отримання всіх товарів, включно з товарами за п'ятим контрактом, який від самого початку передбачав 100% передоплати, Міністерство оборони рішуче відмовилося виплачувати $12,5 млн за п'ятим контрактом і решту 50% заборгованості за першим контрактом. У такий спосіб Sinclair & Wilde не отримала $14,5 млн із $35 млн контрактів, незважаючи на те, що поставила всі товари й здійснила значні платежі турецькому виробнику, - йдеться в листі. Я не проти, я лише мільйони разів за покарання причетних. Лише, з моєї точки зору, непорядно сміття на люди виносити. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 ⚡Асад не вернулся из Москвы в Сирию — редакция @AteoBreaking не нашла вылетов государственных рейсов из Москвы в Сирию 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз