Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, Оконщик сказав:

Передай Ермаку пусть 500 тки не тырит. Их плохо принимают в Европе. Понимаю, что 50ками больше бумаги, но ими легче расплачиваться.

Ой, напомнили, был такой прикол, я ржал тогда с обывателей, меня удивляло что и люди в бизнесе повелись)

В году то ли 19-м, то ли позже, пошла молва, что в Европе 500-ки перестанут принимать, и в обменниках тогда был бум обменов (забавная тавтология 😃 )

Потом всё как то поутихло и 500-ки опять вернулись в строй, ну и расчёты кешем снова упростились, легче пакеты стали)

Так что, если у Ермака будут лишние 500-ки, то мы без комплексов: примем в дар) купим чего-нибудь полезного на фронт или сделаем )

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ой, напомнили, был такой прикол, я ржал тогда с обывателей, меня удивляло что и люди в бизнесе повелись)

В году то ли 19-м, то ли позже, пошла молва, что в Европе 500-ки перестанут принимать, и в обменниках тогда был бум обменов (забавная тавтология 😃 )

Потом всё как то поутихло и 500-ки опять вернулись в строй, ну и расчёты кешем снова упростились, легче пакеты стали)

Так что, если у Ермака будут лишние 500-ки, то мы без комплексов: примем в дар) купим чего-нибудь полезного на фронт или сделаем )

Куму в Німеччині поліцію на заправці викликали коли 500-ками вирішив розплатитися. Я тоді всі поміняв на дрібніші на всяк випадок...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

03.02.2025 в 14:33, Canton сказав:

Сейчас, границы откроют

Скасування воєнного стану не обовʼязково означає кінець мобілізації та відкриті кордони для чоловіків, — заслужений юрист України

Мобілізація за його словами може бути просто в менших масштабах. Перетин кордону для чоловіків, на думку юриста, теж залишиться під питанням, адже загроза для країни нікуди не зникне.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Куму в Німеччині поліцію на заправці викликали коли 500-ками вирішив розплатитися. Я тоді всі поміняв на дрібніші на всяк випадок...

Ну то він з козирів зайшов, по нашому, по українськи, не треба так людей пугати) подумають що мафіозо)

Банки приймали без питань.

А разраховуватись звісно,  в цивілізації,  краще дрібними або безналом, бо так для них звично.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Років 6 назад в Нідерландах 3 дня з 500 євро тикався, поки не задовбався і в банку з дисконтом 10 євро не розміняв. А в Бельгії в першому ж пабі спокійно дали здачу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, vadimv сказав:

Скасування воєнного стану не обовʼязково означає кінець мобілізації та відкриті кордони для чоловіків, — заслужений юрист України

Мобілізація за його словами може бути просто в менших масштабах. Перетин кордону для чоловіків, на думку юриста, теж залишиться під питанням, адже загроза для країни нікуди не зникне.

ніхто не знає як буде. але завжди може бути гірше

• Лайк 4
Посилання на коментар

50 хвилин тому, MaxS сказав:

Років 6 назад в Нідерландах 3 дня з 500 євро тикався, поки не задовбався і в банку з дисконтом 10 євро не розміняв. А в Бельгії в першому ж пабі спокійно дали здачу.

Більгійці - мудрі люди, й пиво гарно вміють варити, мені дуже до смаку багато їхніх сортів,  із трапістьського найулюбленішим був "Орваль".

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Більгійці - мудрі люди, й пиво гарно вміють варити, мені дуже до смаку багато їхніх сортів,  із трапістьського найулюбленішим був "Орваль".

Головне - чорнодупий Брюссель оминати. Уленшпігель - мій герой в дитинстві був. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Так если отменят военный, то это для того, что бы вышвырнуть ЗЕ из президентов. А вот что скажет новый президент , по поводу выезда, тут я думаю никто сейчас не знает.  Не, есть конечно ( маленький. очень маленький) шанс, то опять выберут ЗЕ, но это будет значить, что с головой у людей совсем плохо и тогда не жалко уже и страну будет. Увы...

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

5 часов назад, MaxS сказал:

Важливіше на кого Єрмака поміняють. Маск наче зайнятий, хоча...

Якщо треба внесемо відповідні зміни до конституції, або знайдемо в Маска українське коріння😎..

• Хаха 1
Посилання на коментар

Украинцев больше пугает повышение цен, чем оккупация территорий и обстрелы, - опрос "Рейтинг". (С)

Оккупация волнует только каждого четвертого

Это все, что достаточно знать о "незламном, свободолюбивом нариде"

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 2
  • Хаха 4
  • Дізлайк 6
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Canton сказав:

Украинцев больше пугает повышение цен, чем оккупация территорий и обстрелы, - опрос "Рейтинг". (С)

Оккупация волнует только каждого четвертого

Это все, что достаточно знать о "незламном, свободолюбивом нариде"

яка різниця у кого саме ти у власності? для пересічного принципово нічого не зміниться.

• Лайк 6
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

яка різниця у кого саме ти у власності? для пересічного принципово нічого не зміниться.

А може навіть і бензин подешевшае.

Хоча ні, при такій кількості знищених НПЗ навряд. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

для пересічного принципово нічого не зміниться

Розкажіть це «народу Бамбаса»

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

А може навіть і бензин подешевшае.

Хоча ні, при такій кількості знищених НПЗ навряд. 

як думаєте, "штурмувати Варшаву" легше ніж "Покровськ"? :lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

як думаєте, "штурмувати Варшаву" легше ніж "Покровськ"? :lol:

Ну, ХЗ. Читав, що поляки 500 Хаймарсів закупили. А такої кількості вистачить, щоб по кожному окремому піхотинцю ракетою фігачити. 

Посилання на коментар

17 минут назад, sergio сказал:

при такій кількості знищених НПЗ

Ничего там не "знищено"...все ремонтируется...и все уже  в строю или на подходе...

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Canton сказал:

Ничего там не "знищено"...все ремонтируется...и все уже  в строю или на подходе...

За сколько можна восстановить резервуар для хранения нефтепродуктов на 10 тыс кубов? 

Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

За сколько можна восстановить резервуар для хранения нефтепродуктов на 10 тыс кубов? 

Не собираюсь отслеживать все прилеты и пиз...ж по "уничтожению"

Буквально на этой неделе была статистика (правильная, не балалайни и не вышиваты) по поражениям, повреждениям и восстановлению.

Работает ВСЁ. Критичных повреждений нет...от слова совсем...

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

Буквально на этой неделе была статистика (правильная, не балалайни и не вышиваты) по поражениям, повреждениям и восстановлению.

Але вона звісно таємна, що ти не спромігся надати підтвердження у вигляді посилання.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Не собираюсь отслеживать все прилеты и пиз...ж по "уничтожению"

Работает ВСЁ. Критичных повреждений нет...от слова совсем...

ну воно все відносно, але я не думаю що на парашку прилетіло хоча б стільки ж скільки на нашу енергетику, але всі зараз все ще з електрикою, чи не так?

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...