Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) наразі очікується плато цін на кацапонафту - 30-35 $ , а згодом - 15-20 $ - власникам електричок привіт цікаво , як довго за такої ціни кацапам хотітиметься утримувати крисянських пацюків та даунбасянських щурів ? Змінено 1 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо США погодила продаж зброї, то за грошима питання не стоятиме, Європа виділить (це в її інтересах). Більше того, там суверенний фонд самої Норвегії здатен підтримати Україну в повному обсязі. P.S. Запитаю на вашій мові: тейво, літній наступ РФ буде? Неважливо до чи після "перемир'я : )))))))) Продаж зброї - то примушення РФ до перемовин. Там ще й по санкціям щось роблять. Цитата Нищівні санкції проти рф і 500% мита для її союзників, якщо путін не почне серйозні переговори щодо припинення вогню в Україні: у сенаті США підтримують законопроект, – Ліндсі Грем (https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-05-01/graham-says-he-has-broad-senate-support-for-new-russia-sanctions). Якщо перемир'я підпишуть, то літнього наступу не буде. Шо ото його гадать? Скоро побачимо:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 28 минут назад, Dmitriy_S сказал: Продаж зброї - то примушення РФ до перемовин. Там ще й по санкціям щось роблять. Якщо перемир'я підпишуть, то літнього наступу не буде. Шо ото його гадать? Скоро побачимо:) найліпша санкція - 30 долларів за бочку кацапонафти та доллар по 100 000 дерев'яних з.і. Трамп буде волати , що це він навмисно зробив , і що саме він зупинив кацапію Змінено 1 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 23 хвилини тому, US7IGN сказав: та я взагалі ні від кого по життю не ховаюся Тікати - набагато ефективніша стратегія ) 30 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Ви вже мабуть знаєте, де від Кинджалів краще ховатись? Дальність польоту становить до 1200 км (при запуску з бомбардувальника Ту-22М3 – до 3000 км). Змінено 1 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 15 хвилин тому, DmiVady сказав: і виклався з ранку, склав іспит, отримав красивий сертифікат ) вітаю! мене всі ці речі давно не збуджують, а після захисту проффессорами та боксерами докторської ковбаси навіть огида до титулів з'явилась. краще далі буду залишатися невідомим широкому загалу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня www.ukrinform.ua/rubric-ato/3988008-ukrainski-droni-u-kvitni-urazili-ta-znisili-ponad-83-tisaci-vorozih-cilej-sirskij.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 7 хвилин тому, vadimv сказав: Тікати - набагато ефективніша стратегія ) я йобнутий, я їбашуся але на своїх умовах - там, тоді і так як зручно мені, а не ворогам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 25 хвилин тому, Бездомный сказав: найліпша санкція - 30 долларів за бочку кацапонафти та доллар по 100 000 дерев'яних Трамп буде волати , що це він навмисно зробив Так без Трампа там і не обійдеться. Саудити не самі такі рішення приймають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: "Весь світ" чомусь так не думає, судячи по тому, як його зустрічають в країнах цього світу. Це тільки в головах секти одного українського політика. Порошенка теж гарно зустрічали в країнах світу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: Так без Трампа там і не обійдеться. Саудити не самі такі рішення приймають. Природа розумного веде за руку , дурня - тягне за волосся .(с) Змінено 1 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я йобнутий, я їбашуся але на своїх умовах - там, тоді і так як зручно мені, а не ворогам. У вільний від роботи час ) Тоді це не "я їбашуся", а "я займаюсь спарингом" або "я полюю на зайців" )) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Некомпетентные и малограмотные люди, приведенные к власти в 2019 году. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Якщо перемир'я підпишуть, то літнього наступу не буде. Шо ото його гадать? Скоро побачимо:) Так за вашими словами підпишуть))). Ви ото зараз в Україні?) Чи це період запою?) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 38 хвилин тому, Бездомный сказав: очікується Ким? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Порошенка теж гарно зустрічали в країнах світу... чомусь серед країн тільки трансгендерні 10 хвилин тому, vadimv сказав: У вільний від роботи час ) Тоді це не "я їбашуся", а "я займаюсь спарингом" або "я полюю на зайців" )) з чого ви взяли що я це роблю власними руками? я вважаю що кожен має займатися своєю справою. ні, ну інколи для підтримання форми і самому доводиться, але це скоріше спорт. все інше я доручаю робити професіоналам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Порошенка теж гарно зустрічали в країнах світу... І теж, не як особистість, а як Президента. А от проводжали як особистість і казали дякую. Коли блазня виштовхнути із кабінету,лише лінивий не витре об нього ноги. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) брент знов нижче за 60 - 59,7 ... 59,4 ... далі буде Змінено 1 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: брент знов нижче за 60 шахеди ще дешевше стало заправляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Так за вашими словами підпишуть))) Ймовірність досить велика. Взагалі у вас дивна логіка. З одного боку ви кажете, що якщо кацапи підпишуть перемир'я, то вони через пару років знову нападуть і доб'ють Україну. Тобто кацапам підписати перемир'я вигідно, бо це перемога. З іншого боку ви кажете, що кацапи перемир'я не підпишуть, тобто значить їм не вигідно. Біполярочка у вас, чи що? Змінено 1 травня користувачем Dmitriy_S 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 2 хвилини тому, Бездомный сказав: брент знов нижче за 60 А бензин в Україні знов вище. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Тільки що, Dmitriy_S сказав: Ймовірність досить велика. Взагалі у вас дивна логіка. З одного боку ви кажете, що якщо кацапи підпишуть перемир'я, то вони через пару років знову нападуть і доб'ють Україну. Тобто кацапам підписати перемир'я вигідно, бо це перемога. З іншого боку ви кажете, що кацапи перемир'я не підпишуть, тобто значить їм не вигідно. Біполярочка у вас, чи що? ні. просто всі хочуть простих відповідей на складні питання і щоб в світі нічого не змінювалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: шахеди ще дешевше стало заправляти? бабло , конвертуєме в скв за прийнятним курсом для найманців складніше діставати . Колись підлітком читав Флобера - "Саламбо" - там про бунт найманців , коли у Карфагана скінчилося лаве . Карфаген впав не з воєнних причин , а тому , що скінчилося бабло . КаРФаген мусить бути зруйнований Змінено 1 травня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: бабло , конвертуєме в скв за прийнятним курсом для найманців складніше діставати . Колись підлітком читав Флобера - Саламбо - там про бунт найманців , коли у Карфагана скінчилося лаве . КаРФаген мусить бути зруйнований що ви знаєте про рух бабла і його джерела для кацапів з урахуванням всіх їх "партнерів" щоб робити такі висновки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: з чого ви взяли що я це роблю власними руками? Тобто це взагалі шахи чи доміно ) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: я вважаю що кожен має займатися своєю справою. Це називається кастова система )) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ні, ну інколи для підтримання форми і самому доводиться, але це скоріше спорт. А ніяке не "їбашуся" ))) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: все інше я доручаю робити професіоналам А професіонали те перепоручають наловленим трактористам... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Коли блазня виштовхнути із кабінету,лише лінивий не витре об нього ноги. Десь заплакав один Маск ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз