sat-prof Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: На дворе не 19 век. Сучасні реалії — що те кацапи це нинішня країна фашист. ВСЕ до цього відноситься. Що ми слухаєм, читаєм, споживаєм. В тому числі ігри. А де починається оце ваше «ну такоє»? коли русаки відрізають голову — це ще «ну такоє» чи вже ні? коли дітей виховують вбивати хохлів — це «ну такоє»? коли співунці горлають на кацапських концертах — це «ну такоє»? коли саджають на погріб за укр мову — це «ну такоє»? коли роган топить за кацапстан — «ну такоє»? Подивіться відео нещодавнього ножового бою українського воїна з бурятом. і розкажіть мені якими методами нам можна і не можна боротись за виживання. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 11 хвилин тому, Akademik сказав: Вице-президент США Джей Ди Вэнс заявил, что в ближайшей перспективе существует малая вероятность завершения войны в Украине. В найближчій перспективі - це до 3-4 травня?)))) Чи знає Венс, що 9 травня відбудеться підписання мирної угоди?))) Якщо ні, Кіт, відправте йому посилання на "строимдом" : ))))))))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 10 минут назад, sat-prof сказал: Вуйки - как раз и есть та украина на которую нужно равняться. Как ни странно, но истина заключается в том, что галичане меньше всего подверглись советским репрессиям. В центральной и восточной Украине советская власть имела больше времени, чтобы уничтожить национальное самосознание украинцев, что она и сделала. 8 млн. погибших от голодомора - это Вам не шутки. На Западе, не взирая на все советские репрессии таких потерь не было. Другие страны, где официальные 2-3 языка Украине не подходят. У них нет такого соседа как московия. Для этих стран не стоял вопрос выживания страны. Без украинского языка нас снова придут спасать, и поглотят в будущем. Дважды была руссификация украинского и белорусского языков. Это США вагонами депортировали украинцев? Это США размывали украинцев в Восточной и центральной части? В Беларуси дела ещё хуже с языком - в городе его мало кто знает. Россия уничтожает язык и культуру своих соседей. Белорусский язык уже на грани исчезновения. Загибается идентичность страны. Делается так чтоб был популярный московитый. (а это окупация). В Украине государственный - украинский. в быту говори хоть на китайском - никто ничего никому не запрещает и не запрещал. Вот пойди в Польше скажи кому-то-зачем нам польский, давай гаварить па узкие. Получишь в голову и дискуссия закончится, потому что они свою независимость уже отстояли"Де була украінська мова -туди руській мір не пройшов ,а де не було мови -туди і руській мір прийшов. Крим русифицирован бил и Донбасс ,вот и результат ".Спасатели" сразу приперлись . Мова це зброя Почему русский не понимает, что Украина никогда не была россией и её территория никогда не была русской? ПОЧЕМУ? Ведь во все времена, Украина в составе россии - это всегда была оккупация, к которой русские НАСТОЛЬКО СИЛЬНО ПРИВЫКЛИ, что начали считать Украину ментально своей территорией, "прикипели" к ней. Но это ведь не так. Эстонцам ведь тоже говорили что они теперь с ордой - один советский народ, но они не забыли своих корней и позднее вернулись к ним. Так почему ВВХ и его кодлостан счиитают что украинцы не эстонцы, они откажутся от своих корней и назовут себя одним народом с российской ордой? Что дает им основания так полагать? Повсюдно в больших городах пропогандировала русский язык. Делали массовые репрессии против украинского села. к. Уничтожены целые отрасли и художественные течения. В том числе: Володимира Івасюка,Миколу Леонтовича, Василя Стуса,Гната Хоткевича,Миколу Хвильового,Миколу Скрипника, Леся Курбаса,Миколу Куліша,Миколу Зерова, Валер’яна Підмогильного, Мирослава Ірчана, Марка Вороного, Євгена Плужника, Григорія Косинку, Майка Йогансона, Сергія Параджанова,Івана Пулюя,Петра - Шекерика Доникового,Людмила Старицька, через непосредственное уничтожение людей. ты реально всё это писал или скопипастил откуда то ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 40 минут назад, Akademik сказал: Нужна нормальная многонациональная много культурная и многоконфессиальная страна с выборами и с мракобесами задвинутыми куда подальше. Нет, это уже не работает. Была "багатовекторность" с одним политруком - к чему привело тоже известно. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 11 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ну, не тільки. Ще є прихильники секти, у яких тексти чомусь теж збігаються з москальськими ботами та запроданцями. На "Цензорі" теж повно таких, а народ думає, що то кацапи. А вони просто гроші відпрацьовують і поливають всіх лайном - Стерненка, Притулу, само собою Зеленського - майбутніх імовірних конкурентів на виборах їхньому роботодавцю. За цей коментар на "Цензорі" мене знову і забанили - Вячеслав Клименко #567231 сподобався ваш коментар в теміНа волонтера Стерненка скоєно напад: його поранено, нападницю затримано "Яка ще вата? Це все представники секти одного політика, в передчутті виборів." 02.05.2025 13:22 сизоносий петьман ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 5 минут назад, XL.pro сказал: В найближчій перспективі - це до 3-4 травня?)))) Чи знає Венс, що 9 травня відбудеться підписання мирної угоди?))) Якщо ні, Кіт, відправте йому посилання на "строимдом" : ))))))))))) Сомнительно что будет какое-то подписание Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 5 хвилин тому, XL.pro сказав: В найближчій перспективі - це до 3-4 травня?)))) Чи знає Венс, що 9 травня відбудеться підписання мирної угоди?))) Якщо ні, Кіт, відправте йому посилання на "строимдом" : ))))))))))) Ви до місяців прив'язалися, а треба хоча б рік конкретизувати) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 31 хвилину тому, Akademik сказав: Безработные деды - шуруповерты в панике. Что Есть украинцы кто не разделяет их мнение. Срочно заклеймить. Вата, запроданцi. Нет просто здоровые люди )))) Кому не нравится националистический урка Стервенко в наколках, который недавно по подворотням шарился с ножичком а теперь на жипе с охранниками. Волонтерит он и донаты мутит , по бумагам инвалид и на фронт ему нельзя. Может вы придурки отделитесь куда то отдельно. Потому что нормальному большинству украинцев все это нафиг не нужно. Нужна нормальная многонациональная много культурная и многоконфессиальная страна с выборами и с мракобесами задвинутыми куда подальше. Не думал что когда то напишу что в Украине Януковича гораздо легче дышалось и было гораздо больше свобод и это не из за войны. И из за того что вуйки о себе возомнили бог весть что . Хто тобі втомкмачив в голову, що ти - українець? Якщо ти не етнічний кацап, то, зкацаплений малорос, звичайний запроданець. І вас ніяк не "бальшінство", хоча ще до чорта. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 3 минуты назад, DimaF сказал: Нет, это уже не работает. Была "багатовекторность" с одним политруком - к чему привело тоже известно. під гаслом багатовектності той політрук як міг дрейфував у бік Заходу , і це при тому , що тодішньому Заходу , який у ясна цілувався з кацапами , він був абсолютно не потрібен . Якби той політрук мав бажання - став би гауляйтером лукашенко . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Только что, Akademik сказал: А ты с чего решил что ты украинец? Обычный ущербный вуйка который вчера коз пас а сегодня за дила государственные думает из своей нищей берлоги У тебя даже охранников нет и ренжд ровера как у истинного патриция, так ... нищер подгавкивающий пане аферістович , перелогіньтеся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 25 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, кого вважати місцевим? Я формулюю це (бо сучасний світ швидкий) людина, яка народилася у київському пологовому будинку(чи попала немовлям) і виросла на вулицях міста. Наприклад: у Дніпрі я "понаєх", бо приїхав вчитися у 17 років, та повернувся після армії, але моя донька вже "місцева" (хоч мати теж з понаєхів). В мене перша жінка була корінна містянка, та кілька товаришів, різниця у менталітеті є, для мене дуже помітна ... хоча, можливо це мені так здається, тому, що вони все ж з класу інтелектуальної праці всі є виходцями ... *"Дівчина може поїхати з села, але село з дівчини не поїде до смерті" 😉 Змінено 2 травня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 16 хвилин тому, sat-prof сказав: Вуйки - как раз и есть та украина на которую нужно равняться. Как ни странно, но истина заключается в том, что галичане меньше всего подверглись советским репрессиям. А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір. Репресії там були ще жорсткіші, бо народ чинив спротив тій совєтізації і запроданців там було менше. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 5 минут назад, Бездомный сказал: під гаслом багатовектності той політрук як міг дрейфував у бік Заходу , і це при тому , що тодішньому Заходу , який у ясна цілувався з кацапами , він був абсолютно не потрібен . Якби той політрук мав бажання - став би гауляйтером лукашенко . Я на западе пожил , туфта это всьо. Биороботы и рабы, куча социализма мигранты с Африк, двойные стандарты, неэффективность управления, нищие квартирки по 300 тысяч евро, налоги на наследство, налог на налог и так далее. Безработица, апатичность населения, имитация труда преступность и ТД и тп Кредиты на 30 лет за конуру и вечный долг перед банком. Расизм ещё Змінено 2 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір. Репресії там були ще жорсткіші, бо народ чинив спротив тій совєтізації і запроданців там було менше. меньше поколіннь змінилося родичі до Канади встигли втекти Змінено 2 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви до місяців прив'язалися, а треба хоча б рік конкретизувати) Ви кіт?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я формулюю це (бо сучасний світ швидкий) людина, яка народилася у київському пологовому будинку(чи попала немовлям) і виросла на вулицях міста. Наприклад: у Дніпрі я "понаєх", бо приїхав вчитися у 17 років, та повернувся після армії, але моя донька вже "місцева" (хоч мати теж з понаєхів). В мене перша жінка була корінна містянка, та кілька товаришів, різниця у менталітеті є, для мене дуже помітна ... хоча, можливо це мені так здається, тому, що вони все ж з класу інтелектуальної праці всі є виходцями ... якщо на питання " де поховані ваші родичі ?" називаються місцеві цвинтарі тоді непонаєх 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 5 минут назад, Akademik сказал: Я на западе пожил , туфта это всьо. Биороботы и рабы, куча социализма мигрантов двойных стандартов неэффективность управления, нищие квартирки по 300 тысяч евро, налоги на наследство, налог на налог и так далее. лишилося пожити на Сході - кацапія чекає 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 6 минут назад, Бездомный сказал: пане аферістович , перелогіньтеся )))) а что вам не нравиться господин Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 2 хвилини тому, irina1969 сказав: якщо на питання " де поховані ваші родичі ?" називаються місцеві цвинтарі тоді непонаєх От хз, де мене схоронять, я от за кремацію) та розвіяти попіл, над Дніпром, а можна над полями, де корисніше ) Змінено 2 травня користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Тільки що, DmiVady сказав: От хз, де мене схоронять, я от за кремацію) це вже нюанси)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Ви кіт?) Я гірше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 20 часов назад, irina1969 сказал: якщо на питання " де поховані ваші родичі ?" називаються місцеві цвинтарі тоді непонаєх ага , зараз . міське населення великих українських міст - майже поголовно - понаїхи з кацапії , або зраднюки манкурти , які пристосувалися до системи гноблення українців. кацапощелепні педопіхвомразі - майже поголовно понавезені з кацапії . а ще совітські ахвіцери - мразота , якщо не понавезена з кацапії , то зманкуртизована на кацапії . Змінено 3 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 1 минуту назад, US7IGN сказал: Я гірше невже пеніс душилін власною особою ? Змінено 2 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Я формулюю це (бо сучасний світ швидкий) людина, яка народилася у київському пологовому будинку(чи попала немовлям) і виросла на вулицях міста. Наприклад: у Дніпрі я "понаєх", бо приїхав вчитися у 17 років, та повернувся після армії, але моя донька вже "місцева" (хоч мати теж з понаєхів). В мене перша жінка була корінна містянка, та кілька товаришів, різниця у менталітеті є, для мене дуже помітна ... хоча, можливо це мені так здається, тому, що вони все ж з класу інтелектуальної праці всі є виходцями ... *"Дівчина може поїхати з села, але село з дівчини не поїде до смерті" 😉 Ні, в столицях всього світу так не працює. Колись на зумі з командою з офісу однієї компанії в Лондоні виявилось що там англійська для всіх не рідна була ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) 4 минуты назад, Бездомный сказал: лишилося пожити на Сході - кацапія чекає Не зарекайся может ты раньше там окажется. Видел много разных людей и переобуваний. Был у меня знакомый долбанулся на православии. 5 лет церковь все дела. Потом встречаю его. Говорит с православием завязал , я теперь шаман. Так и с тобой все может быть, ничему не удивлюсь )) Змінено 2 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз