Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Akademik сказав:

На дворе не 19 век. 

Сучасні реалії — що те кацапи це нинішня країна фашист. ВСЕ до цього відноситься. Що ми слухаєм, читаєм, споживаєм. В тому числі ігри.
А де починається оце ваше «ну такоє»? коли русаки відрізають голову — це ще «ну такоє» чи вже ні? коли дітей виховують вбивати хохлів — це «ну такоє»? коли співунці горлають на кацапських концертах — це «ну такоє»? коли саджають на погріб за укр мову — це «ну такоє»? коли роган топить за кацапстан — «ну такоє»?
Подивіться відео нещодавнього ножового бою українського воїна з бурятом. і розкажіть мені якими методами нам можна і не можна боротись за виживання.

• Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, Akademik сказав:

Вице-президент США Джей Ди Вэнс заявил, что в ближайшей перспективе существует малая вероятность завершения войны в Украине.

В найближчій перспективі - це до 3-4 травня?)))) Чи знає Венс, що 9 травня відбудеться підписання мирної угоди?))) Якщо ні, Кіт, відправте йому посилання на "строимдом" : )))))))))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 минут назад, sat-prof сказал:

Вуйки -  как раз и есть та украина на которую нужно равняться. Как ни странно, но истина заключается в том, что галичане меньше всего подверглись советским репрессиям.
В центральной и восточной Украине советская власть имела больше времени, чтобы уничтожить национальное самосознание украинцев, что она и сделала.
8 млн. погибших от голодомора - это Вам не шутки.
На Западе, не взирая на все советские репрессии таких потерь не было.

Другие страны, где официальные 2-3 языка Украине не подходят. У них нет такого соседа как московия. Для этих стран не стоял вопрос выживания страны. Без украинского языка нас снова придут спасать, и поглотят в будущем. Дважды была руссификация украинского и белорусского языков. Это США вагонами депортировали украинцев? Это США размывали украинцев в Восточной и центральной части?
В Беларуси дела ещё хуже с языком - в городе его мало кто знает. Россия уничтожает язык и культуру своих соседей.
Белорусский язык уже на грани исчезновения.
Загибается идентичность страны. Делается так чтоб был популярный московитый. (а это окупация).
В Украине государственный - украинский. в быту говори хоть на китайском - никто ничего никому не запрещает и не запрещал. Вот пойди в Польше скажи кому-то-зачем нам польский, давай гаварить па узкие. Получишь в голову и дискуссия закончится, потому что они свою независимость уже отстояли"Де була украінська мова -туди руській мір не пройшов ,а де не було мови -туди і руській мір прийшов. Крим русифицирован бил и Донбасс ,вот и результат ".Спасатели" сразу приперлись . Мова це зброя
Почему русский не понимает, что Украина никогда не была россией и её территория никогда не была русской? ПОЧЕМУ? Ведь во все времена, Украина в составе россии - это всегда была оккупация, к которой русские НАСТОЛЬКО СИЛЬНО ПРИВЫКЛИ, что начали считать Украину ментально своей территорией, "прикипели" к ней. Но это ведь не так. Эстонцам ведь тоже говорили что они теперь с ордой - один советский народ, но они не забыли своих корней и позднее вернулись к ним. Так почему ВВХ и его кодлостан счиитают что украинцы не эстонцы, они откажутся от своих корней и назовут себя одним народом с российской ордой? Что дает им основания так полагать?
Повсюдно в больших городах пропогандировала русский язык.
Делали массовые репрессии против украинского села. к. Уничтожены целые отрасли и художественные течения. В том числе: Володимира Івасюка,Миколу Леонтовича, Василя Стуса,Гната Хоткевича,Миколу Хвильового,Миколу Скрипника, Леся Курбаса,Миколу Куліша,Миколу Зерова, Валер’яна Підмогильного, Мирослава Ірчана, Марка Вороного, Євгена Плужника, Григорія Косинку, Майка Йогансона, Сергія Параджанова,Івана Пулюя,Петра - Шекерика Доникового,Людмила Старицька, через непосредственное уничтожение людей.

ты реально всё это писал или скопипастил откуда то ?

Посилання на коментар

40 минут назад, Akademik сказал:

Нужна нормальная многонациональная много культурная и многоконфессиальная страна с выборами и с мракобесами задвинутыми куда подальше.

Нет, это уже не работает.

Была "багатовекторность" с одним политруком - к чему привело тоже известно.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, не тільки. Ще є прихильники секти, у яких тексти чомусь теж збігаються з москальськими ботами та запроданцями. На "Цензорі" теж повно таких, а народ думає, що то кацапи. А вони просто гроші відпрацьовують і поливають всіх лайном - Стерненка, Притулу, само собою Зеленського - майбутніх імовірних конкурентів на виборах їхньому роботодавцю. 

За цей коментар на "Цензорі" мене знову і забанили -  

Вячеслав Клименко #567231 сподобався ваш коментар в теміНа волонтера Стерненка скоєно напад: його поранено, нападницю затримано

"Яка ще вата? Це все представники секти одного політика, в передчутті виборів."

02.05.2025 13:22 

сизоносий петьман ?

Посилання на коментар

5 минут назад, XL.pro сказал:

В найближчій перспективі - це до 3-4 травня?)))) Чи знає Венс, що 9 травня відбудеться підписання мирної угоди?))) Якщо ні, Кіт, відправте йому посилання на "строимдом" : )))))))))))

Сомнительно что будет какое-то подписание

Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Ви до місяців прив'язалися, а треба хоча б рік конкретизувати)

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Akademik сказав:

Безработные деды - шуруповерты в панике. Что Есть украинцы кто не разделяет их мнение. Срочно заклеймить. Вата, запроданцi.

Нет просто здоровые люди ))))

Кому не нравится националистический урка Стервенко в наколках, который недавно по подворотням шарился с ножичком а теперь на жипе с охранниками. Волонтерит он и донаты мутит , по бумагам инвалид и на фронт ему нельзя.

Может вы придурки отделитесь куда то отдельно. Потому что нормальному большинству украинцев все это нафиг не нужно. Нужна нормальная многонациональная много культурная и многоконфессиальная страна с выборами и с мракобесами задвинутыми куда подальше.

Не думал что когда то напишу что в Украине Януковича гораздо легче дышалось и было гораздо больше свобод и это не из за войны. И из за того что вуйки о себе возомнили бог весть что . 

Хто тобі втомкмачив в голову, що ти - українець? Якщо ти не етнічний кацап, то, зкацаплений малорос, звичайний запроданець. І вас ніяк не "бальшінство", хоча ще до чорта.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, DimaF сказал:

Нет, это уже не работает.

Была "багатовекторность" с одним политруком - к чему привело тоже известно.

під гаслом багатовектності той політрук як міг дрейфував у бік Заходу , і це при тому , що  тодішньому Заходу , який у ясна цілувався з кацапами ,  він був  абсолютно не потрібен .

Якби той політрук мав бажання - став би  гауляйтером лукашенко .

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Akademik сказал:

А ты с чего решил что ты украинец? Обычный ущербный вуйка который вчера коз пас а сегодня за дила государственные думает из своей нищей берлоги

У тебя даже охранников нет и ренжд ровера как у истинного патриция, так ... нищер подгавкивающий

пане аферістович , перелогіньтеся

Посилання на коментар

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

До речі, кого вважати місцевим? :lol:

Я формулюю це (бо сучасний світ швидкий) людина, яка народилася у київському пологовому будинку(чи попала немовлям) і виросла на вулицях міста.

Наприклад: у Дніпрі я "понаєх", бо приїхав вчитися у 17 років, та повернувся після армії, але моя донька вже "місцева" (хоч мати теж з понаєхів).

В мене перша жінка була корінна містянка, та кілька товаришів, різниця у менталітеті є, для мене дуже помітна ... хоча, можливо це мені так здається, тому, що вони все ж з класу інтелектуальної праці всі є виходцями ...

*"Дівчина може поїхати з села, але село з дівчини не поїде до смерті" 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sat-prof сказав:

Вуйки -  как раз и есть та украина на которую нужно равняться. Как ни странно, но истина заключается в том, что галичане меньше всего подверглись советским репрессиям.

А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір. Репресії там були ще жорсткіші, бо народ чинив спротив тій совєтізації і запроданців там було менше. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 минут назад, Бездомный сказал:

під гаслом багатовектності той політрук як міг дрейфував у бік Заходу , і це при тому , що  тодішньому Заходу , який у ясна цілувався з кацапами ,  він був  абсолютно не потрібен .

Якби той політрук мав бажання - став би  гауляйтером лукашенко .

Я на западе пожил , туфта это всьо. Биороботы и рабы, куча социализма мигранты с Африк, двойные стандарты, неэффективность управления, нищие квартирки по 300 тысяч евро, налоги на наследство, налог на налог и так далее.

Безработица, апатичность населения, имитация труда преступность и ТД и тп

Кредиты на 30 лет за конуру и вечный долг перед банком. Расизм ещё 

Змінено користувачем Akademik
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір. Репресії там були ще жорсткіші, бо народ чинив спротив тій совєтізації і запроданців там було менше. 

меньше поколіннь змінилося 

родичі до Канади встигли втекти 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ви до місяців прив'язалися, а треба хоча б рік конкретизувати)

Ви кіт?)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я формулюю це (бо сучасний світ швидкий) людина, яка народилася у київському пологовому будинку(чи попала немовлям) і виросла на вулицях міста.

Наприклад: у Дніпрі я "понаєх", бо приїхав вчитися у 17 років, та повернувся після армії, але моя донька вже "місцева" (хоч мати теж з понаєхів).

В мене перша жінка була корінна містянка, та кілька товаришів, різниця у менталітеті є, для мене дуже помітна ... хоча, можливо це мені так здається, тому, що вони все ж з класу інтелектуальної праці всі є виходцями ...

якщо на питання " де  поховані ваші родичі ?" називаються місцеві цвинтарі тоді непонаєх

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 минут назад, Akademik сказал:

Я на западе пожил , туфта это всьо. Биороботы и рабы, куча социализма мигрантов двойных стандартов неэффективность управления, нищие квартирки по 300 тысяч евро, налоги на наследство, налог на налог и так далее.

лишилося пожити на Сході - кацапія чекає

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Бездомный сказал:

пане аферістович , перелогіньтеся

)))) а что вам не нравиться господин Бездомный 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, irina1969 сказав:

якщо на питання " де  поховані ваші родичі ?" називаються місцеві цвинтарі тоді непонаєх

От хз, де мене схоронять, я от за кремацію) та розвіяти попіл, над Дніпром, а можна над полями, де корисніше )

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

От хз, де мене схоронять, я от за кремацію) 

це вже нюанси))

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 часов назад, irina1969 сказал:

ага , зараз .

міське населення  великих українських міст - майже поголовно - понаїхи з кацапії , або зраднюки манкурти , які пристосувалися до системи гноблення українців.

кацапощелепні педопіхвомразі - майже поголовно понавезені з кацапії .

а ще совітські ахвіцери  -  мразота , якщо не понавезена з кацапії , то зманкуртизована на кацапії .

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Я гірше :lol:

невже пеніс душилін власною особою ?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

*"Дівчина може поїхати з села, але село з дівчини не поїде до смерті" 😉

Ні, в столицях всього світу так не працює. Колись на зумі з командою з офісу однієї компанії в Лондоні виявилось що там англійська для всіх не рідна була )

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

лишилося пожити на Сході - кацапія чекає

Не зарекайся может ты раньше там окажется. Видел много разных людей и переобуваний. Был у меня знакомый долбанулся на православии. 5 лет церковь все дела. Потом встречаю его. Говорит с православием завязал , я теперь шаман. 

Так и с тобой все может быть, ничему не удивлюсь ))

Змінено користувачем Akademik
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...