Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Мабуть ви мене знову з бездомним сплутали youtu.be/_SgcHaz58BQ?si=LWiVF7ojJrQepoxB Ну як вас можна зплутати з Бездомним? За Бездомного мені не платять. А от відповідь на ваш пост коштує 2$ Тож не переставайте писати, може розбагатію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Маю звичку не "представляти" а спиратися на більш-менш перевірені данні ) Тому впевнено можу сказати тільки про декілька, з кількох напрямків, а чи були подібні "договорняки" системою, то питання до СБУ та до "гестапо", я не маю даних. цікава думка про договорняки. тобто якщо хлопці домовилися з кацапами почілити не зайобуючи один одного небезпечними речовинам, то цим має займатися СБУ, а якщо надпотужний про те саме домовляється з кацапами, то це перемога? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня It’s not personal. It’s just business © Ukraine – F-16 Training and Sustainment Цитата WASHINGTON, May 2, 2025 - The State Department has made a determination approving a possible Foreign Military Sale to the Government of Ukraine of F-16 Training and Sustainment and related equipment for an estimated cost of $310.5 million. The Defense Security Cooperation Agency delivered the required certification notifying Congress. The Government of Ukraine requests to buy equipment and services in support of its F-16 aircraft. The following non-MDE items will be included: aircraft modifications and upgrades; personnel training related to operation, maintenance, and sustainment support; spare parts, consumables and accessories, and repair and return support; ground handling equipment; classified and unclassified software delivery and support; classified and unclassified publications and technical documentation; studies and surveys; U.S. Government and contractor engineering, technical, and logistics support services; and other related elements of logistics and program support. The estimated total cost is $310.5 million. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ну як вас можна зплутати з Бездомним? За Бездомного мені не платять. А от відповідь на ваш пост коштує 2$ Тож не переставайте писати, може розбагатію дякую гарно! як 10к назбирається, дам рахунок куди відкат зкинути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Маю звичку не "представляти" а спиратися на більш-менш перевірені данні ) Тому впевнено можу сказати тільки про декілька, з кількох напрямків, а чи були подібні "договорняки" системою, то питання до СБУ та до "гестапо", я не маю даних. Так це не договорняки, просто проєбали. Таке є по обидві сторони. Різниця тільки в висновках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: It’s not personal. It’s just business © Ukraine – F-16 Training and Sustainment це входить в обіцяні Трампом 50млн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: цікава думка про договорняки. тобто якщо хлопці домовилися з кацапами почілити не зайобуючи один одного небезпечними речовинам, то цим має займатися СБУ, а якщо надпотужний про те саме домовляється з кацапами, то це перемога? "Що дозволено потужному, то не дозволено кріпаку" ... якось так у латинян? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 2 хвилини тому, DmiVady сказав: "Що дозволено потужному, то не дозволено кріпаку" ... якось так у латинян? Im Westen nichts Neues «Ця книга — не викриття і не сповідь. Це лише спроба розповісти про покоління, яке занапастила війна, про тих, хто став її жертвою, навіть якщо врятувався від снарядів» Змінено 3 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Im Westen nichts Neues І кальвадос ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 минуты назад, US7IGN сказал: це входить в обіцяні Трампом 50млн? Там порахованo в в цінах на рік початку випуску f-16.,😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Im Westen nichts Neues Думав юристи тільки латинь вчать. Звідки у вас німецька? Хоча, згоден, Четвертий Рейх спасе цю планету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Президент Сербии откосил от парада в москве. Дай бог ему здоровья. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Думав юристи тільки латинь вчать. Звідки у вас німецька? Хоча, згоден, Четвертий Рейх спасе цю планету у мене колись була нав'язлива думка прочитати Гегеля та інших Ніцше в оригіналі... та жартую, нема у мене німецької, тільки цитати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 минуту назад, Vitaliy67 сказал: Президент Сербии откосил от парада в москве. Дай бог ему здоровья. Та там пишут, что поголовная епидемия у президентов и премьеров которых пригласили на парад. Даже у Фицо с Орбаном. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: І кальвадос ) Жаль, що ви Кирила тут не застали:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Жаль, що ви Кирила тут не застали:) Той шо с бемеве на стейджах? ) Застав, але тоді майже не флудив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: у мене колись була нав'язлива думка прочитати Гегеля та інших Ніцше в оригіналі... та жартую, нема у мене німецької, тільки цитати Цікаво, що Гегель був цілком дозволний в СРСР, в мене було кілька томів. А Ніцше забороняли. Я його вже читав в кінці восьмидесятих чи на початку дев'яностих. Був такий збірник "Сумерки Богов", Ніцше, Фром, Сартр і прочє мракобєсіє:) А при СРСР я читав Власова (здається), він там прямо переказував Ніцше:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Той шо с бемеве на стейджах? ) Застав, але тоді майже не флудив) Ага, специфічний чувак, але неординарний:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) школьная учительница радикала Сергея Стерненко рассказала подробности его прошлого. "Из школы воровал у детей деньги, телефоны. Забрали учиться его после школы в Одессу, потому что не могли с ним справиться. Бежал от родителей. Какой он герой? Негодяй, наркоман, убийца", - приводит примеры из школьной жизни Стерненко педагог Ирина. "Он крал телефоны, и об этом знала вся школа" 26-летний односельчанин Сергея Стерненко говорит, что учился с ним в одной школе. "Это нехороший человек. Честно говоря, неприятно о нем говорить. Тырил по карманам деньги в раздевалке, даже за руку ловили, но мама его все решала – она учительницей была в школе. Спалили его на том, что украл телефон у одноклассника. В школе его не уважали, но и не трогали. Понятно почему – мама учительница, а папа вроде где-то в ментовке работал. Побаивались, как бы проблем не было. После того как уехал из дома, обнаружился в Одессе. И вдруг стал там "патриотом" и на украинском заговорил. Хотя в селе только на русском говорил", – вспоминает парень. Жительница Садового Инна и ее дочь Елена сразу вспоминают о Сергее. Елена училась на класс старше, зато помнит скандал, который произошел, когда Сергей Стерненко был в старших классах. "Он украл телефон, но скандал замяли. Потому что у него мама работала в нашей школе. Через пару месяцев еще раз он украл телефон у одноклассника. После этого Сережа даже сбежал из дома, его искали целый день. Потом, неведомо как, телефон был возвращен владельцу. Но снова эту историю замяли – его мама бегала по всем классам и всех "строила", мол, все равно виновного найдет. Типа, не ее сын украл. Но все и так знали, что это ее сын крадет телефоны. Были свидетели. Это знала вся школа. Но его никто за это не травил, село бедное, всякое бывает. Но его семья всегда была зажиточной, зачем он крал телефоны, никто не знает", – рассказывает Елена. Еще одна соседка семьи Стерненко Наталья говорит, что знает Сергея с детства. "Дети с ним не хотели дружить. В школе у него было несколько плохих случаев, дети рассказывали, что он у них крал телефоны. Несколько раз. Но все эти случаи его родители заминали. Родители его со всеми соседями поссорились. У меня отец Стерненко пытался отобрать участок земли, которым наша семья давно пользуется. Просто потому, что ему так захотелось. Слава Стерненко (отец Сергея. – Ред.) вообще со всеми в ссоре", – рассказывает Наталья. Еще одна жительница села утверждает, что отец Сергея Стерненко пытается запугать соседей. "Раньше Слава Стерненко, отец Сергея, служил в милиции. В селе давно толкуют о том, как уволили Славу, – вроде бы за взятку. Потом перебрался то ли на таможню, то ли в пограничники – служил на границе. Но и там, говорят, "отличился". В общем, и оттуда его поперли. Вышел на пенсию. И дал жару всем соседям. Поначалу просто переругался со всеми. Но после 2014 года, когда его сын поднялся в Одессе, начал ходить по селу как хозяин земли, кого хотел щемил. Часто рассказывал, что, мол, у него все местное начальство в корешах. И заткнет рот всем, кто против него. На отца Стерненко многие жаловались в сельсовет и в полицию. Но власти молчат, боятся", – рассказывает односельчанка Стерненко. "Учился Сережа нормально, не дурак. Но когда он учился, было у него несколько неприятных историй, связанных с кражами телефонов. Это знают и подтвердят очень многие односельчане и те, кто с ним учился. Он действительно крал телефоны. Убегал из дома. Отец у него очень жестокий. Видимо, потом это сказалось на его судьбе. Сережа вырос озлобленным на всех. Как только ему исполнилось 18 лет, ушел из дома. Учился потом в каком-то училище, но не на юриста. А по туристической линии. Это было как раз перед 2014 годом. А потом вдруг объявился на Майдане. После мы узнавали о нем из телевизора и интернета, какие жуткие дела он творит в Одессе. Домой он в первый раз приехал лишь через два года после Майдана", – говорит Ирина Фещенко. Интересно, что почти все те, кто вспоминал детство и юность Сергея Стерненко, признаются, что побаиваются мести за свои слова. "Время такое. Сейчас скажешь что-то о Сергее плохое, а завтра приедет в село бригада из Одессы или даже из Киева. Некоторым из соседей уже угрожали по телефону, что хаты пожгут, если будут язык распускать. Местных здесь мало осталось, молодежь почти вся в город уехала. Кто нас защитит, пенсионеров, от этих бандитов? Полиция? Вряд ли. Они сами боятся", – признается один из соседей Стерненко. Я ж говорю - подзаборный нацик наколядовал на лохах донаттерах и теперь у убийцы Ахрана и Пуленепробиваемый Ровер и Ылитная квартиро. Инвалиднось сделал и отсиживыается в тылу Змінено 3 травня користувачем Akademik 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: школьная учительница радикала Сергея Стерненко Шо ти підар тут пижишся. Томік талстого в сраці застряг? 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ага, специфічний чувак, але неординарний:) Так, згоден. А він що, полюбляв кальвадос? Я його пив два рази у житті: перший раз у юності, як раз начитавшись Ремарка) вирішив спробувати, а потім років 10 тому, хтось пляшку привіз у подарунок, і ми розпили) Гарне пойло, але не настільки, щоб за ним упадати (на мій смак). Змінено 3 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, що Гегель був цілком дозволний в СРСР, в мене було кілька томів. А Ніцше забороняли. Я його вже читав в кінці восьмидесятих чи на початку дев'яностих. Був такий збірник "Сумерки Богов", Ніцше, Фром, Сартр і прочє мракобєсіє:) А при СРСР я читав Власова (здається), він там прямо переказував Ніцше:))) колись мене вразила складність німецької мови, її довгих слів та речень. вочевидь щоб неграмотній людині було складно помітити відсутність змісту та сенсу в творах місцевих захисників докторської баварської ковбаси але я все ж таки встиг набратися шкідливих для психіки ідей Ніцше та Шопенгауера Змінено 3 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Так, згоден. А він що, полюбляв кальвадос? Я його пив два рази у житті: перший раз у юності, як раз начитавшись Ремарка) вирішив спробувати, а потім років 10 тому, хтось пляшку привіз у подарунок, і ми розпили) Гарне пойло, але не настільки, щоб за ним упадати (на мій смак). в алкоголі багато залежить від того за яких обставин він вживається - час, місце, компанія, стан дегустатора... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Британія передала Україні всі самохідні артилерійські системи AS-90, тим самим завершивши їх використання у складі британської армії. Відповідно до офіційно підтверджених передач, уряд Великої Британії на сьогодні передав приблизно 68 артилерійських систем AS-90 трьома траншами — один у 2023 році, а також у квітні й вересні 2024 року. Передача артилерійських систем відбувається як у боєготовому стані, так і для використання як донорів для ремонту найбільш придатних до експлуатації одиниць. militarnyi.com/uk/news/brytaniya-peredala-ukrayini-vsi-sau-as-90/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Тільки що, US7IGN сказав: в алкоголі багато залежить від того за яких обставин він вживається - час, місце, компанія, стан дегустатора... 100% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз