sergio Опубліковано: У вівторок в 13:38 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:38 1 час назад, US7IGN сказал: interfax.com.ua/news/general/1075092.html Мінздрав попереджає! Громадянам неможна перешкоджати ловити інших громадян! Спочатку збільшилась к-сть відео, як ТЦКашники товчуть громадян, тепер навпаки. Спввпадіння?! Не думаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 13:39 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:39 10 хвилин тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/332059-v-cherkassakh-zaderzhali-lits-kotorye-napali-na-sotrudnikov-ttsk Та треба на місці розстрілювати. Тут срана в апаснастє, а вони демократію влаштували. Спочатку будуть по колінам стріляти. Ну це вже скоро, думаю. А до розстрілювати не думаю, що дійдуть. Хоча... хто зна, в 33-му теж не кацапи їжу забирали, і в 37-му не кацапи доноси писали. Тож браття-українці ще можуть показати сюрпризи:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 13:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:43 17 минут назад, DmiVady сказал: То вас ще жінки не ***или тапком ))) а я таке бачив )))) Макрониху мали на увазі?! 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: У вівторок в 13:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:43 19 минут назад, Dmitriy_S сказал: це обісратиись. другими словами - произвести химическую атаку на тцкашника))) до 8ми лет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 13:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:44 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Спочатку будуть по колінам стріляти. Ну це вже скоро, думаю. А до розстрілювати не думаю, що дійдуть. Хоча... хто зна, в 33-му теж не кацапи їжу забирали, і в 37-му не кацапи доноси писали. Тож браття-українці ще можуть показати сюрпризи:)) Загороджувальні загони, які будуть стояти за мобілізованими таким чином, з кого будуть набирати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 13:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:45 9 хвилин тому, karbo сказав: За рік вивчити мову? Ахаха Споріднені з нуля цілком можливо до розмовного рівня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: У вівторок в 13:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:45 3 минуты назад, sergio сказал: Спочатку збільшилась к-сть відео, як ТЦКашники товчуть громадян, тепер навпаки. Спввпадіння?! Не думаю. И то и другое аномалия. Обычно два варианта, человек растерялся , показал все документы и добровольно поехал в ТЦК. Или наоборот , не пошел ни на какое сотрудничество, и ТЦК с ментами ищут другую жертву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 13:46 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:46 Тільки що, Бармалей сказав: другими словами - произвести химическую атаку на тцкашника))) до 8ми лет Саме за це стояв Майдан Талєб звісно добре, але Хосейні показав що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 13:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:48 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Саме за це стояв Майдан Талєб звісно добре, але Хосейні показав що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану Ну там хоч в цистерні з-під пального можна було виїхати, в нас таке вже не прокатить:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 13:49 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:49 (змінено) 5 хвилин тому, ks6 сказав: И то и другое аномалия. Обычно два варианта, человек растерялся , показал все документы и добровольно поехал в ТЦК. Или наоборот , не пошел ни на какое сотрудничество, и ТЦК с ментами ищут другую жертву. В другому випадку в кійові ви поїдете на ДВРЗ До речі, не всі місцеві навіть знають історію того району uk.m.wikipedia.org/wiki/Дарницький_концентраційний_табір Змінено У вівторок в 13:51 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: У вівторок в 13:49 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:49 2 минуты назад, US7IGN сказал: що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану у нас свой особенный путь - искать того на кого молиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 13:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:50 5 хвилин тому, sergio сказав: Загороджувальні загони, які будуть стояти за мобілізованими таким чином, з кого будуть набирати? З ваших родичів:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: У вівторок в 13:52 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:52 1 минуту назад, US7IGN сказал: В другому випадку в кійові ви поїдете на ДВРЗ Нет. В худшем случае в КПЗ. И то далеко не факт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: У вівторок в 13:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:54 (змінено) 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Споріднені з нуля цілком можливо до розмовного рівня. Що є розмовним рівнем? Я тверджу, що подібні заяви не мають під собою жодних підстав. За рік ти навіть розуміти мову не будеш, якою би вона не здавалася близькою, якщо ти раніше її не чув часто. Змінено У вівторок в 13:54 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 13:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:55 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну там хоч в цистерні з-під пального можна було виїхати, в нас таке вже не прокатить:) Тре, як всі нормальні люди по гриби ходити, а не в цистерна никатись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: У вівторок в 14:04 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:04 11 минут назад, US7IGN сказал: До речі, не всі місцеві навіть знають історію того району uk.m.wikipedia.org/wiki/Дарницький_концентраційний_табір Не знал. Мне простительно, не местный. Район конечно самый забитый, был там пару раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: У вівторок в 14:05 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:05 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Споріднені з нуля цілком можливо до розмовного рівня. Я болгарську чую чуть не щоденно на роботі, але розумію її гірше англійської, хоча по приїзді гадав, що болгарська легка, а з англійської я жодного слова не розумів Я продовжую дуже погано розуміти болгарську, а здавалося би яка мова може бути ближчою Змінено У вівторок в 14:08 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: У вівторок в 14:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:07 15 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, не всі , місцеві навіть знають історію того району та да, особливо ті, хто пишуть "того району". табір був у районі Рембази, в лісі за коліями навпроти ФФ Дарниця і там, де зараз частина. і там, і там навіть пам'ятний знак стоіть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 14:12 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:12 14 хвилин тому, karbo сказав: Що є розмовним рівнем? Я тверджу, що подібні заяви не мають під собою жодних підстав. За рік ти навіть розуміти мову не будеш, якою би вона не здавалася близькою, якщо ти раніше її не чув часто. Я впевнений, що польську за рік у мовному середовищу вивчу до рівня "по***іть за жизнь". Хоча я по смислу й зараз її більш-менш розумію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: У вівторок в 14:16 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:16 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Споріднені з нуля цілком можливо до розмовного рівня. Дуже залежить від когнітивних здібностей людини, які закладаються у ранньому дитинстві. Як приклад, свинопас з забитого гуцульського села та городський хлопчик, який читає батьківську бібліотеку з чотирьох років ... вони дуже в різних стартових умовах, і це на все життя ... Звісно є легенди про Ломоносова, та інше, але то здебільш виняток з правила. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 14:19 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:19 13 хвилин тому, karbo сказав: Я болгарську чую чуть не щоденно на роботі, але розумію її гірше англійської, хоча по приїзді гадав, що болгарська легка, а з англійської я жодного слова не розумів Я продовжую дуже погано розуміти болгарську, а здавалося би яка мова може бути ближчою Англійська взагалі дуже логічна й ізі, якби не 100500 виключень 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: У вівторок в 14:20 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:20 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я впевнений, що польську за рік у мовному середовищу вивчу до рівня "по***іть за жизнь". Хоча я по смислу й зараз її більш-менш розумію. Ага, дивись як руськомовні українську розуміють після народження і Україні та проживання протяжністю у все життя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: У вівторок в 14:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:21 Только что, Dmitriy_S сказал: Англійська взагалі дуже логічна й ізі, якби не 100500 виключень Я не знаючи англійської взагалі вибрав її для здачі на driver license, хоча в меню була польська, яку я розумію непогано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: У вівторок в 14:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:21 Тільки що, karbo сказав: Ага, дивись як руськомовні українську розуміють після народження і Україні та проживання протяжністю у все життя В них щелепа не така, Бездомний пояснить (можливо з мордобоєм) в приваті:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 14:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:21 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я впевнений, що польську за рік у мовному середовищу вивчу до рівня "по***іть за жизнь". Хоча я по смислу й зараз її більш-менш розумію. В мене з польською взагалі ніяких проблем. Ще з совкових часів дивився два польскі канали, на ДМВ балконну антену. Років з 12-13. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз