Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, US7IGN сказал:

interfax.com.ua/news/general/1075092.html

Мінздрав попереджає! Громадянам неможна перешкоджати ловити інших громадян!

Спочатку збільшилась к-сть відео, як ТЦКашники товчуть громадян, тепер навпаки. Спввпадіння?! Не думаю. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

sud.ua/uk/news/ukraine/332059-v-cherkassakh-zaderzhali-lits-kotorye-napali-na-sotrudnikov-ttsk

Та треба на місці розстрілювати. Тут срана в апаснастє, а вони демократію влаштували.

Спочатку будуть по колінам стріляти. Ну це вже скоро, думаю. А до розстрілювати не думаю, що дійдуть. Хоча... хто зна, в 33-му теж не кацапи їжу забирали, і в 37-му не кацапи доноси писали. Тож браття-українці ще можуть показати сюрпризи:))

Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

То вас ще жінки не ***или тапком ))) а я таке бачив ))))

Макрониху мали на увазі?! 😺

• Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Dmitriy_S сказал:

це обісратиись.

другими словами - произвести химическую атаку на тцкашника))) до 8ми лет

Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Спочатку будуть по колінам стріляти. Ну це вже скоро, думаю. А до розстрілювати не думаю, що дійдуть. Хоча... хто зна, в 33-му теж не кацапи їжу забирали, і в 37-му не кацапи доноси писали. Тож браття-українці ще можуть показати сюрпризи:))

Загороджувальні загони, які будуть стояти за мобілізованими таким чином, з кого будуть набирати? 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, karbo сказав:

За рік вивчити мову? Ахаха 

Споріднені з нуля цілком можливо до розмовного рівня.

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Спочатку збільшилась к-сть відео, як ТЦКашники товчуть громадян, тепер навпаки. Спввпадіння?! Не думаю. 

И то и другое аномалия. Обычно два варианта, человек растерялся , показал все документы и добровольно поехал в ТЦК.  Или наоборот , не пошел ни на какое сотрудничество, и ТЦК с ментами ищут другую жертву.

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

другими словами - произвести химическую атаку на тцкашника))) до 8ми лет

Саме за це стояв Майдан :flag1:

Талєб звісно добре, але Хосейні показав що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Саме за це стояв Майдан :flag1:

Талєб звісно добре, але Хосейні показав що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану

Ну там хоч в цистерні з-під пального можна було виїхати, в нас таке вже не прокатить:)

Посилання на коментар

5 хвилин тому, ks6 сказав:

И то и другое аномалия. Обычно два варианта, человек растерялся , показал все документы и добровольно поехал в ТЦК.  Или наоборот , не пошел ни на какое сотрудничество, и ТЦК с ментами ищут другую жертву.

В другому випадку в кійові ви поїдете на ДВРЗ :lol:

До речі, не всі місцеві навіть знають історію того району uk.m.wikipedia.org/wiki/Дарницький_концентраційний_табір

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

що Україна ближче до Афганістану ніж до Лівану

у нас свой особенный путь - искать того на кого молиться

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Загороджувальні загони, які будуть стояти за мобілізованими таким чином, з кого будуть набирати? 

З ваших родичів:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

В другому випадку в кійові ви поїдете на ДВРЗ :lol:

Нет. В худшем случае в КПЗ. И то далеко не факт.

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Що є розмовним рівнем? Я тверджу, що подібні заяви не мають під собою жодних підстав. За рік ти навіть розуміти мову не будеш, якою би вона не здавалася близькою, якщо ти раніше її не чув часто.

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну там хоч в цистерні з-під пального можна було виїхати, в нас таке вже не прокатить:)

Тре, як всі нормальні люди по гриби ходити, а не в цистерна никатись. 

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

До речі, не всі місцеві навіть знають історію того району uk.m.wikipedia.org/wiki/Дарницький_концентраційний_табір

Не знал. Мне простительно, не местный. Район конечно самый забитый, был там пару раз.

Посилання на коментар

21 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Я болгарську чую чуть не щоденно на роботі, але розумію її гірше англійської, хоча по приїзді гадав, що болгарська легка, а з англійської я жодного слова не розумів 

Я продовжую дуже погано розуміти болгарську, а здавалося би яка мова може бути ближчою 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

До речі, не всі , місцеві навіть знають історію того району

та да, особливо ті, хто пишуть "того району".

табір був у районі Рембази, в лісі за коліями навпроти ФФ Дарниця і там, де зараз частина. і там, і там навіть пам'ятний знак стоіть.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

Що є розмовним рівнем? Я тверджу, що подібні заяви не мають під собою жодних підстав. За рік ти навіть розуміти мову не будеш, якою би вона не здавалася близькою, якщо ти раніше її не чув часто.

Я впевнений, що польську за рік у мовному середовищу вивчу до рівня "по***іть за жизнь". Хоча я по смислу й зараз її більш-менш розумію. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Дуже залежить від когнітивних здібностей людини, які закладаються у ранньому дитинстві.

Як приклад, свинопас з забитого гуцульського села та городський хлопчик, який читає батьківську бібліотеку з чотирьох років ... вони дуже в різних стартових умовах, і це на все життя ...

Звісно є легенди про Ломоносова, та інше, але то здебільш виняток з правила.

• Лайк 3
Посилання на коментар

13 хвилин тому, karbo сказав:

Я болгарську чую чуть не щоденно на роботі, але розумію її гірше англійської, хоча по приїзді гадав, що болгарська легка, а з англійської я жодного слова не розумів 

Я продовжую дуже погано розуміти болгарську, а здавалося би яка мова може бути ближчою 

Англійська взагалі дуже логічна й ізі, якби не 100500 виключень:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Я впевнений, що польську за рік у мовному середовищу вивчу до рівня "по***іть за жизнь". Хоча я по смислу й зараз її більш-менш розумію. 

Ага, дивись як руськомовні українську розуміють після народження і Україні та проживання протяжністю у все життя 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Англійська взагалі дуже логічна й ізі, якби не 100500 виключень:lol:

Я не знаючи англійської взагалі вибрав її для здачі на driver license, хоча в меню була польська, яку я розумію непогано. 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Ага, дивись як руськомовні українську розуміють після народження і Україні та проживання протяжністю у все життя 

В них щелепа не така, Бездомний пояснить (можливо з мордобоєм) в приваті:)

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В мене з польською взагалі ніяких проблем. Ще з совкових часів дивився два польскі канали, на ДМВ балконну антену. Років з 12-13. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...