Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, vadimv сказав:

"Не можна мстить. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." ©

Так я ж кіт. Ще й цей Скорпіон по гороскопу. В общєм спіть спокойно. Мститися не буду:))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Про боржом ...

AI-Powered Turret That Hunts Russian Missiles and Drones? Meet Sky Sentinel Ukraine’s New Air Defense

Цитата

Each unit costs around $150,000. Effectively protecting a city would require 10 to 30 turrets, which is still cheaper than a single interceptor missile from many traditional air defense systems. And with each Shahed-136 estimated to cost about $100,000, Sky Sentinel offers a cost-effective answer to a relentless threat.

Кросівоє ...

1.thumb.png.9dec38ddfdc656f68267c6b58207575f.png

Можливо і полєзноє ...

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Про боржом ...

AI-Powered Turret That Hunts Russian Missiles and Drones? Meet Sky Sentinel Ukraine’s New Air Defense

Кросівоє ...

1.thumb.png.9dec38ddfdc656f68267c6b58207575f.png

Можливо і полєзноє ...

Купа підарів мені два роки назад розказували, що будуть розпізнавати і збивати Шахеди по акустиці. І де вони? Разом з підаром Довгополим, якого тут Іголкін рекламував? 

Посилання на коментар

почалась літня кампанія на Півночі? капець у них ресурсів. з  жовтня 2023 давлять.

був плацдарм на Курщині, а тепер вже зайшли до нас. як так? 

або відволікають і будуть давити в іншому місці.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

43 минуты назад, karbo сказал:

Тому і росте покоління селфонних дебілів 

Освіти рахайте вже немає. 

Якщо, ще років 5 тому діти для розв"язку шукали відповідні приклади в збірниках ГДЗ, о зараз то тупо розв" язує ЧАТ ЖПТ. 

Малий розрахункову з фізики в полутесі за допомогою нього робив. 

Він задав задачу на закон Кіргофа, типа схема з опором і двома джерелами ЕРС. 

Порахувати струми, що протікають через джерела і опір. 

Чат склав рівняння і порахував. 

Причому правільно. 

Так, що навіщо думати, якщо просто сфоткав телефоном завдання, а чат розпізнає і розв"яже. 😟

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

був плацдарм на Курщині, а тепер вже зайшли до нас. як так? 

В смислі? Це в Сунь-Дзи описано, якщо в тебе мала армія, займай як можна більше ЛБЗ, і не вздумай підкріплять війська на слабих участках.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Купа підарів мені два роки назад розказували, що будуть розпізнавати і збивати Шахеди по акустиці. І де вони? Разом з підаром Довгополим, якого тут Іголкін рекламував? 

Я не знаю, хто такий Довгополий, і пана Іголкіна давно закрив в ігнор (не спілкуюся з упоротими, нудні вони), і не розумію, про що вони там втирали)

Система розпізнавання "шахів" по акустиці є і працює (аналогічна є і в росіян), але вона не про "збивати".

"Покрова" працюють, але це про РЕБ, і там постійно "щит" бореться з "мечем" та навпаки, тут тре дякувати й американським спецам, дай їм здоров'я  ... + поки ще в наших є поміч амеровської розвідки, в реалтаймі ... поки ще живемо ...

Але то все херня, життя, воно триває, людяність може бути й на війні:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

2 години тому, Tochkin сказав:

як би не британський акцент :) 

https://www.youtube.com/watch?v=ZGF8NmJQkgo

акцентів в британії багато, але всі вони саме англійська, а не те що американці спотворили :lol:

Посилання на коментар

У вівторок, 27 травня, американський лідер Дональд Трамп заявив, що російський диктатор Володимир Путін грається з вогнем. Про це Дональд Трамп написав у соцмережі Truth Social, передають Патріоти України.

"Володимир Путін не усвідомлює, що якби не я, з Росією вже давно сталися б дуже серйозні неприємності. І я маю на увазі справді серйозні (прим. - в оригіналі виділено Caps Lock)", - йдеться у заяві американського лідера.

Трамп також додав, що Путін "грається з вогнем".

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я не знаю, хто такий Довгополий, і пана Іголкіна давно закрив в ігнор (не спілкуюся з упоротими, нудні вони), і не розумію, про що вони там втирали)

Система розпізнавання "шахів" по акустиці є і працює (аналогічна є і в росіян), але вона не про "збивати".

"Покрова" працюють, але це про РЕБ, і там постійно "щит" бореться з "мечем" та навпаки, тут тре дякувати й американським спецам, дай їм здоров'я  ... + поки ще в наших є поміч амаревської розвідки, в реалтаймі ... поки ще живемо ...

Але то все херня, життя, воно триває, людяність може бути й на війні:

Та то один підар з айті-тусовки, якому багато донатили на початку війни.  Розпізнавати і збить пересікаються лише тоді, коли вони вказують в одну точку, та й то не завжди:) А такого нема, по акустиці точно. Але карту можна скласти. Хоч вона і так є. Хто, до речі її робить? Американці? От ці малюночки куди що летить?

Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

Освіти рахайте вже немає. 

Якщо, ще років 5 тому діти для розв"язку шукали відповідні приклади в збірниках ГДЗ, о зараз то тупо розв" язує ЧАТ ЖПТ. 

Малий розрахункову з фізики в полутесі за допомогою нього робив. 

Він задав задачу на закон Кіргофа, типа схема з опором і двома джерелами ЕРС. 

Порахувати струми, що протікають через джерела і опір. 

Чат склав рівняння і порахував. 

Причому правільно. 

Так, що навіщо думати, якщо просто сфоткав телефоном завдання, а чат розпізнає і розв"яже. 😟

скажу більше, зараз все більше вимагають щоб ти щось робив на роботі саме з допомогою того чата. мабуть тому що це гарантує більшу вірність ніж здібності пересічного полудурка :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

акцентів в британії багато, але всі вони саме англійська, а не те що американці спотворили :lol:

😄 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Квоа...твоа... хвоа.  На*** зразу. Або пишіть англійською, або нехай адвокати розбираюцця:)

Посилання на коментар

29 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Так я ж кіт. Ще й цей Скорпіон по гороскопу. В общєм спіть спокойно. Мститися не буду:))

Так як і я. 😎

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Так як і я. 😎

а одразу і не скажеш. один - чемна і скромна людина...

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

скажу більше, зараз все більше вимагають щоб ти щось робив на роботі саме з допомогою того чата. мабуть тому що це гарантує більшу вірність ніж здібності пересічного полудурка :lol:

Так малий на Інженерії ПЗ вчиться. 

Але, думаю, буде не програмістом, а тестувальником ПЗ написаного ШІ. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

а одразу і не скажеш. один - чемна і скромна людина...

А той Кіт-кіт за грроскопом по року народження, чи просто самозванець?! Бо я за гороскопом і кіт і скорпіон. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та то один підар з айті-тусовки, якому багато донатили на початку війни.  Розпізнавати і збить пересікаються лише тоді, коли вони вказують в одну точку, та й то не завжди:) А такого нема, по акустиці точно. Але карту можна скласти. Хоч вона і так є. Хто, до речі її робить? Американці? От ці малюночки куди що летить?

В мене нема доступу до такої чутливої інформації )

Я на форумі про наше військове транслюю тільки те, що бачу у відкритих джерелах (наших чи російських).

* про малий РЕБ можу ще розказати, але воно вже неактуально, війна дуже динамічна ...

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

А той Кіт-кіт за грроскопом по року народження, чи просто самозванець?! Бо я за гороскопом і кіт і скорпіон. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Кота там нема

17483726665837701219269494953752.jpg.9aac143c3ad7626c225221306c0f489e.jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Кота там нема

17483726665837701219269494953752.jpg.9aac143c3ad7626c225221306c0f489e.jpg

а як ви патраного кролика від кота відрізняєте? :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

По задніх лапах:))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Так на ринку на лапах шкіру залишають, ну і пазури перевірити можна ))) а от як у магазині або рестіке відрізнити ... то є задача )))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...