US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:11 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Не той випадок, я гадаю, він же не йде з війська послом у Зімбабве ) Це як приклад відповідальності за пройоби своєю головою, а не вішати на будь-кого ... ну і не виключаю трошки закулісся, хз. Але підараси цей приклад не наслідують, хоча "я устал, я ухожу ..." було б "по приколу" ) І що далі? Які реальні наслідки такого героїчного вчинка? Недовго на посаді затримався. Мабуть не вписався в систему... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 14:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:11 1 година тому, 7351 сказав: 1 година тому, 7351 сказав: 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Тим хто більш усіх працював - найменше) Вони вже усе роздерибанили, дрони паяв сам бубочка, в перервах між боями з диверсантами ))) Вагомість нагороди на Банковій залежить від довжини язика та вміння ним віртуозно користуватись ))) 2 години тому, DmiVady сказав: (а підори сгинуть) посіпаки підорів(рашистів) теж згинуть слідом. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 14:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:13 7 минут назад, Бармалей сказал: что то тут не так, судя по окоченению трупа Що не так? Водій доставив транспорт в потрібне місце і його нейтралізували, щоби не перемістив машину до виконання нею своїх функцій Зазвичай поліція не прибирає транспортний засіб так швидко. А водій типу спав, що не викликало жодних підозр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:15 11 хвилин тому, Бармалей сказав: что то тут не так, судя по окоченению трупа що саме не так? вночі вбили, до ранку в машині сидів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:15 2 хвилини тому, US7IGN сказав: І що далі? Які реальні наслідки такого героїчного вчинка? Недовго на посаді затримався. Мабуть не вписався в систему... Ви б запропонували йому посцяти проти вітру? А як же "я розумний, я навіть не буду братися"? Не всім до вподоби працювати підорасами в клоунів ... ну, я так гадаю, а як воно там, за ширмою, хз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:16 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ви б запропонували йому посцяти проти вітру? А як же "я розумний, я навіть не буду братися"? Не всім до вподоби працювати підорасами в клоунів ... ну, я так гадаю, а як воно там, за ширмою, хз. ну раз взявся то треба йти до кінця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:19 (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ну раз взявся то треба йти до кінця. Я не хочу сперечатися, тим більш за незнайому людину. Просто для себе вважаю такий вчинок гідним звання українського офіцера. А самовипіл - то як раз для слабких, він ще повоює, хоч і не на такій посаді, та суму кацапам принесе) Підари сгинуть У мене по цій темі все. Змінено В неділю в 14:20 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 14:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:20 примут ли отставку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:21 Тільки що, DmiVady сказав: Я не хочу сперечатися, тим більш за незнайому людину. Просто для себе вважаю такий вчинок гідним звання українського офіцера. У мене все. А самовипил - то для слабких, він ще повоює та суму кацапам принесе) Підари сгинуть я теж його не знаю. ті ж Буданов та Малюк продовжують працювати на тих самих підарасів, але не скиглять і показують результат... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:22 9 хвилин тому, US7IGN сказав: І що далі? Які реальні наслідки такого героїчного вчинка? Недовго на посаді затримався. Мабуть не вписався в систему... Інакше не вийде. Ти або стаєш частиною системи, або вона тебе з'їсть. Тому й писав раніше, що армію треба створювати з нуля і паралельно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:22 1 хвилину тому, Бармалей сказав: примут ли отставку... це ж не окопна посада. черга має бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:22 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Інакше не вийде. Ти або стаєш частиною системи, або вона тебе з'їсть. Тому й писав раніше, що армію треба створювати з нуля і паралельно. і хто її має створювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:24 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:24 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я теж його не знаю. ті ж Буданов та Малюк продовжують працювати на тих самих підарасів, але не скиглять і показують результат... Буданова ссуться чіпати, бо знають, що розмаже по всій банковій, разом з охороною;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:24 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:24 1 хвилину тому, US7IGN сказав: і хто її має створювати? Верховний Головнокомандувач за допомогою наших західних партнерів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:27 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Верховний Головнокомандувач за допомогою наших західних партнерів. Так?: "Я віднині наказую декретом справедливим: Заборонити все статтеве блядство! Всім казайобам, підарасам, лізбіянкам, А такжє фєтішістам і нєкрофілам, І з ними – всім, хто любить блядувати, Засунуть в жопу лома з нєржавєйкі! Цей мій декрет – краєугольна цегла Політики унутрішній. Дрочити три рази на день – долг патріотичний Перед вітчизною всіх чесних громадян! Цнотливо мастурбацієй займаясь, Почистимо ми наш народ їбучий Від скверни блядства смрадного! Ура!" © 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 14:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:27 2 минуты назад, US7IGN сказал: це ж не окопна посада. черга має бути в том то и дело, должность хоть и не окопная, но там где нужно вкалывать...в тот момент когда теряем территории...потеряна заинтересованность населения в победе и т.д. и т.п. без права расстреливать бюрократов, я бы не пошел😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 14:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:30 Однако в СБУ люди не без чувства юмора работают. 😺 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 14:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:30 (змінено) . 😺 Змінено В неділю в 14:32 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 14:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:30 (змінено) 😺 Змінено В неділю в 14:32 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 14:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:33 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:34 3 хвилини тому, Бармалей сказав: в том то и дело, должность хоть и не окопная, но там где нужно вкалывать...в тот момент когда теряем территории...потеряна заинтересованность населения в победе и т.д. и т.п. без права расстреливать бюрократов, я бы не пошел😏 При Залужному на цій посаді був Сирський. Дуже перетрудився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:35 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: При Залужному на цій посаді був Сирський. Дуже перетрудився Може і цього підвищать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:39 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Може і цього підвищать? Лондон не рєзіновий:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:40 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Лондон не рєзіновий:)) Спочатку на місце Сирського. Діда вже можна на пенсію на дачу в підмосков''є відпускати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: В неділю в 14:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:49 ох і новини, невже це правда за 1 день 41 один літак до кобзона ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз