Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

зазвичай волію залишати для себе такі речі та не обговорювати на загал. Але...я не знаю скільки разів прослухала це і кожного разу серце завмирає та мурашки по шкірі. Може комусь з вас зараз це потрібно...

• Дякую 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Крапелька яскравого літа. Коли сад та город  поєднуються 

IMG_5759.jpeg

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 години тому, Сарочка сказав:

Коли сад та город  поєднуються 

Дійсно, це неочікувано і дуже чудово. Але...я ще звернула увагу на скатертину чи серветку з вишивкою. І схоже, що то зроблено не вчора, вишивалось чиїмось руцями. Завжди звертаю увагу на таке. В мене є схоже і я розумію, який це скарб. Від таких скатертин та серветок завжди віє затишком. Скатертини , де вишивка зроблена машиною, теж маю, тож в мене власний парадокс- вони можуть бути набагато гарнішими за ті, що руками зроблені, але не мають того, що мають з ручною вишивкою- нема в них того тепла, що зачаровує.

Черешня яка красива, наче намальована )

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, allanek сказав:

Дійсно, це неочікувано і дуже чудово. Але...я ще звернула увагу на скатертину чи серветку з вишивкою. І схоже, що то зроблено не вчора, вишивалось чиїмось руцями. Завжди звертаю увагу на таке. В мене є схоже і я розумію, який це скарб. Від таких скатертин та серветок завжди віє затишком. Скатертини , де вишивка зроблена машиною, теж маю, тож в мене власний парадокс- вони можуть бути набагато гарнішими за ті, що руками зроблені, але не мають того, що мають з ручною вишивкою- нема в них того тепла, що зачаровує.

У мене також є пару таких скатертин, вишитих подушок і картина...в домі їм місця не знайшла (( просто я знаю, що вони є у мене...не брешу, в маленькій наволочці, яку мама вишивала,  сито для борошна зберегаю

17515398488424471290046477626397.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

В мене картина теж є...була. Залишила в Польщі. Що цікаво, в будинку вона нікуди не вписувалась, а от в польській квартирі, наче для неї була вишита. І таке буває. А от серветки-скатертини вписуються всюди та завжди. Може тому я так люблю керамічний посуд, що ті скатертини йому пасують. 

Посилання на коментар

3 години тому, allanek сказав:

В мене картина теж є...була. Залишила в Польщі. Що цікаво, в будинку вона нікуди не вписувалась, а от в польській квартирі, наче для неї була вишита. І таке буває. А от серветки-скатертини вписуються всюди та завжди. Може тому я так люблю керамічний посуд, що ті скатертини йому пасують. 

Картина хрестиком теж є. Ще на веранді квітки будуть, треба тількі достать, та занести в багетку.

IMG_0865.jpeg

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Як приємно бачити, що є увага до деталей. Аня, це ж не простий збіг, що візерунок на картині (дерево з гілками)  перегукується і з коліром, і з візерунком на світильнику? Про раму не питаю, бо то очевидно👋

І взагалі, пані Феї, ви помітили, що в нас багато збігів- вишиті скатертини я ще можу зрозуміти. Але щоб і вишиті картини в кожної були, це вже занадто😄

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...