allanek Опубліковано: У вівторок в 09:22 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:22 зазвичай волію залишати для себе такі речі та не обговорювати на загал. Але...я не знаю скільки разів прослухала це і кожного разу серце завмирає та мурашки по шкірі. Може комусь з вас зараз це потрібно... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 03:20 Поділитись Опубліковано: учора в 03:20 А я оцих дівчаток полюбляю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 03:22 Поділитись Опубліковано: учора в 03:22 І до трояндочок оце не букетик, а одна гілочка🙃 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) Крапелька яскравого літа. Коли сад та город поєднуються Змінено 23 години тому користувачем Сарочка 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Як гарно!!! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 2 години тому, Сарочка сказав: Коли сад та город поєднуються Дійсно, це неочікувано і дуже чудово. Але...я ще звернула увагу на скатертину чи серветку з вишивкою. І схоже, що то зроблено не вчора, вишивалось чиїмось руцями. Завжди звертаю увагу на таке. В мене є схоже і я розумію, який це скарб. Від таких скатертин та серветок завжди віє затишком. Скатертини , де вишивка зроблена машиною, теж маю, тож в мене власний парадокс- вони можуть бути набагато гарнішими за ті, що руками зроблені, але не мають того, що мають з ручною вишивкою- нема в них того тепла, що зачаровує. Черешня яка красива, наче намальована ) Змінено 21 година тому користувачем allanek 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 години тому, allanek сказав: Дійсно, це неочікувано і дуже чудово. Але...я ще звернула увагу на скатертину чи серветку з вишивкою. І схоже, що то зроблено не вчора, вишивалось чиїмось руцями. Завжди звертаю увагу на таке. В мене є схоже і я розумію, який це скарб. Від таких скатертин та серветок завжди віє затишком. Скатертини , де вишивка зроблена машиною, теж маю, тож в мене власний парадокс- вони можуть бути набагато гарнішими за ті, що руками зроблені, але не мають того, що мають з ручною вишивкою- нема в них того тепла, що зачаровує. У мене також є пару таких скатертин, вишитих подушок і картина...в домі їм місця не знайшла (( просто я знаю, що вони є у мене...не брешу, в маленькій наволочці, яку мама вишивала, сито для борошна зберегаю 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому В мене картина теж є...була. Залишила в Польщі. Що цікаво, в будинку вона нікуди не вписувалась, а от в польській квартирі, наче для неї була вишита. І таке буває. А от серветки-скатертини вписуються всюди та завжди. Може тому я так люблю керамічний посуд, що ті скатертини йому пасують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 3 години тому, allanek сказав: В мене картина теж є...була. Залишила в Польщі. Що цікаво, в будинку вона нікуди не вписувалась, а от в польській квартирі, наче для неї була вишита. І таке буває. А от серветки-скатертини вписуються всюди та завжди. Може тому я так люблю керамічний посуд, що ті скатертини йому пасують. Картина хрестиком теж є. Ще на веранді квітки будуть, треба тількі достать, та занести в багетку. Змінено 18 годин тому користувачем Сарочка 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Як приємно бачити, що є увага до деталей. Аня, це ж не простий збіг, що візерунок на картині (дерево з гілками) перегукується і з коліром, і з візерунком на світильнику? Про раму не питаю, бо то очевидно👋 І взагалі, пані Феї, ви помітили, що в нас багато збігів- вишиті скатертини я ще можу зрозуміти. Але щоб і вишиті картини в кожної були, це вже занадто😄 Змінено 17 годин тому користувачем allanek 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Як то кажуть в народі ,Бог парУє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Панянки, добрий вечір. Як вивести хміль? Це жах якийсь. Приліз від сусіда. І вже на малині, розах, чк у себе вдома. Три тачки вирізала. Вивезла в компост. Тепер думаю: а як він розмножається? Не насінням хоч? Корінням же? Бо компост через рік-два на клумби йде. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому В 01.07.2025 в 12:22, allanek сказал: зазвичай волію залишати для себе такі речі та не обговорювати на загал. Але...я не знаю скільки разів прослухала це і кожного разу серце завмирає та мурашки по шкірі. Може комусь з вас зараз це потрібно... Я теж в захваті. Хоча мені вгодить важко). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Та вся країна в захваті. Квітки на концерти розкупили включно з груднем ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 3 години тому, belosnezka сказав: Панянки, добрий вечір. Як вивести хміль? Це жах якийсь. Приліз від сусіда. І вже на малині, розах, чк у себе вдома. Три тачки вирізала. Вивезла в компост. Тепер думаю: а як він розмножається? Не насінням хоч? Корінням же? Бо компост через рік-два на клумби йде. Дякую! . О, вітаю вас в наших рядах .🌷😀Та ніяк, я ще не змогла його побороти взагалі. Ви не повірите, але я його даже шприцювала раудапом. Але…. Ну дуже пригнічую його, але не позбавляюся. Єдиний гарний досвід видколлупати все до корінчіка і потім поверхню закрити агротканиною від бурьянів не путати з агроволокном. На шпильки , щоб не підіймало те що намагаеться з глибини 40 см піднятися. . Така щільна штука , вона схожа на цукровий мешочік. . Але вона набагато гарніша ніж вод це от це чорне агроволокно, через два шара якого нормально стрибають бурьяни. . хмель роспосюджуєтья насінням на велику теріторію. Корчевать тількі с коренем. . Корінеім це просто анріал. Дорослу 5-10 річну рослину знищити ну дуже важко. Якщо побачили маленьку - одразу видаляйте з коріннями.. Змінено 10 годин тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Дуже люблю рок, ,завжди любила . Ось прям все життя , одразу після виходу Епікі третього альбому 😀люблю його за низькі баси і вібрації, що царапають струну зсередини . Люблю Рамштайн . За Ріта за тембр. Якщо в Рамштайн співав українською то це було приблизно так Звісно , це кавер, але . Так роблять низькі басі, вібрації в деяких композиціях так працює на мене високій альт. Його теж слухаю, по настрію, але дуже рідко. Завжди плачу, зараз взагалі не слухаю композиції , що викликають сум. Не на часі. Але перейшла на фолькрок. . . І це мені зараз навіть більш до вподоби, тож глибоко обожнюваний мною Рамштайн, часів початку 2000 . Більшого коміру в мене не сталося. Але ніким так більше не захоплювалася. Тому, це була епоха. частіше струни моїй души торкається зі всіх сторін саме от цей рудий. Обожнюю його діапазон голосу.Колм мак Гіннес дійсно дивовижний. На другу та третю композицію надягніть навушикі, , і заплющите очі. Це буде дивовижно . Обіцяю. Змінено 10 годин тому користувачем Сарочка 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Ну із альтов це остання композиція після якой я ничого не слухаю вже ничого пів року, бо поки що це саме …….. саме все ….. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, Сарочка сказав: Ну із альтов це остання композиція після якой я ничого не слухаю вже ничого пів року, бо поки що це саме …….. саме все ….. Я цей витвір також не можу слухати і в цьому виконані, і в виконанні Козак Систем і для мене справа не в альті...це як з "Пливе кача" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Я теж не можу зараз слухати все те, що раніше слухала. Навіть музика стала сприйматися по-іншому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 часов назад, allanek сказал: Та вся країна в захваті. Квітки на концерти розкупили включно з груднем ) Та ні, ще є трохи, я вже залізла на сайт, подивилася, у Києві мені дати не підходять, а в інші міста - не знаю чи вдасться чоловіка вмовити поїхати саме на концерт😅 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, batrasvt сказав: Та ні, ще є трохи Я вчора коментарі читала. Один без сміху не могла читати. Написав хтось з гарним почуттям гумору або ж, якщо серйозно, то воно так вийшло, що з гумором: " Ні сорому, ні совісті, ні телефону". Воно то смішно, але ж , якщо в Яценко є дружина чи дівчина, то їй не до сміху. Стосовно концертів в інших місцях, то вони і за кордоном гастролюють. Читала їх " бекграунд", то вражає. Скільки чудового та талановитого залишається в тіні від людей, поки не станеться щось несподіване. Я в Україні не слухала та не бачила стільки живої хорової та оркестрової музики, як тут. Живі голоси , особливо акапельно, це дивовижна річ. Змінено 3 години тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Є в мене старенька бабусина хатка у Батурині. І зараз я саме тут - як у дитинстві - зранку працюю на городі, вдень, коли спека якісь справи у хаті, а ввечері бігаю купатися на Сейм. Так що ось вам підборочка фото з Батурина. Вишиванка не просто вишита руцями, а руцями саме моєї бабусі, і вдягана була бабусею, матусею, мною та моєю доцею. Звісно мала вдягала її тільки на шкільні вистави, а я й досі надягаю по святах. Змінено 1 година тому користувачем batrasvt 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Свєта ну що це таке, хіба так можна? Таку чудову скляну бутиль потворити якоюсь сучасною кришечкою з пластмаси. Де затичка з кукурудзяного кочану? Звісно, що шуткую 🙂 Добре, що збереглась і хата, і речі, і пам'ять родини. На останніх фото такі чудові усміхнені обличчя 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Кияни, як ви там після жахливої ночі? Чи з усіма все добре? Нн хотілось починати ранок з цього питання, але ж, хоч про що розмовляц, а питання залишається та змовчати не виходить(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 хвилин тому, allanek сказав: Кияни, як ви там після жахливої ночі? Чи з усіма все добре? Нн хотілось починати ранок з цього питання, але ж, хоч про що розмовляц, а питання залишається та змовчати не виходить(( Та зараз вже знов гепає. Ще не помьятаю такої тривалої повітряний тривоги без перерви. З вчора з 5 вечора як дали, то і досі триває Змінено 2 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз