Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Yull сказав:

Дівчата, які на вашу думку, троянди підходять по кольору до яскраво рожевих? Планую на осінь що ще придбати і не хочеться переборщити з цим кольором, хоча дуже люблю такі троянди. Чат ДжПіТі радить практично всі 😀 - і червоні, і білі, жовті, фіолетові) Може хтось у себе помітив гарне сусідство з рожевими. Додам фото тих що вже маю. 

За кольором так і за формою квітки і для такого рожевого, мені здається, гарно будуть поряд виглядати ті троянди, які поєднують в собі ці кольори..що я мала у себе, то сорт First Lady, яка підійде до форми квітки помпон  та класики

image.png.ca921b4195d5c9c7548f7a2043eda862.png

якщо форма квітки проста, то я б рекомендувала  Liola ❤️

image.thumb.png.b65251d1e34dfc0628b6648408842ccf.png

у Вас там здається на 2 фото Dinky ( можу помилятись) під таку троянду я б також посадила мускусну, але єдина троянда з такою грою кольорів що я знаю-Mozart's Lady

ну а потім в ці композиції натикати фіолетового та побільше🤣

я давала посилання на дуже гарний ресурс, поєднання кольорів дуже вдалі і дуже часто неочікувані

www.design-seeds.com/by-color/

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Аня, а для ляльок якась шафа- вітрина є ? Бо таку красу не можна ховати від очей.  Сумочка це шедевр) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, allanek сказав:

Аня, а для ляльок якась шафа- вітрина є ? Бо таку красу не можна ховати від очей.  Сумочка це шедевр) 

Та все ніяк не можу зробити, все не на часі. Частково стоять на комоді,зазвичай ті, що не вдягнути повністю, зазвичай їх маю доробити, інші по коробках.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...