batrasvt Опубліковано: В п'ятницю в 16:52 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:52 Добрий вечір і спокійної ночі, за порадою Ірини прикупила собі на олх ще парочку ваз Полоне😌 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Доброго ранку і спокійного усім дня! Починаємо готуватися до Хеллоуіну🎃 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Свєта, а що то за натюрморт на стіні, де стілець намальований? Це перше, що я побачила. Кабачок, бо його важко не помітити та натюрморт. Я теж пекла пиріг зі сливами. Доброго ранку всім добрим людям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Всім привіт! Вже написала в іншу тему (стару дуже) але згадала про чудову-садову, де завжди можна спитати і знайти відповіді. Хоча, я не так часто пишу, більше читаю))) Отже питання: Вирішила зробити тент-парус над терасою. Поставили два стовпа, гачки до стіни, купили тент 3х3 (тканина оксфорд, щільність — 150гр/м2), натягнули. Все чудово, поки не йде дощ - вода збирається і не стікає, провисає. Вішали з нахилом, пробували збільшувати кут, натягнули хрест-навхрес троси для створення каркасу - все без результату. В чому може бути причина і як виправити? Якось не цікаво бігати знімати перед кожним дощем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому В мене одна з терас відкрита і там я облаштувала невеличку "грядку" з їстівними травками-перцями. Дивилась на таке "вітрило", як захист від сонця в саму спеку. В Юску продаються готові. Але зупинились на парасолі, бо два великих мінуси з варіантом тенту: тканина не має жорсткості для спротиву дощу і вітер, він тут буває дуже сильний. Якщо в вас "парус" схожий на те, що в Юску (під спойлером) навряд чи щось виправите. Прихований текст jysk.ua/dlya-sadu/parasoli/parasoli/tent-vid-sontsya-hold-300x300sm-bezhevyy Про маркізи. Вони тут повсюди. Я не придивлялась щодо якості тканини, але там, де вони під нахилом, дощ спокійно стікає по поверхні тканини. Тканина дуже щільна і в відкритому положенні нема і натяку на провисання в дощ. Може ви помилились з вибором тканини і треба дивитись в бік тієї, з якої виготовляють маркізи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому Так, парус схожий на юсковський, але купляла не там, бо в ЮСК були погані відгуки про його міцність. Той що купила він теж масмаркет, продається багато де (скрізь однакова упаковка), але поганих відгуків не знайшла. До того ж зараз вже кінець сезону і я думала, що якщо є недоліки, то відгуки точно будуть... Але проблема мабуть таки в тканині, бо спочатку він був гарно натягнутий, а після експериментів з дощем зявилися провиси... Тож, треба було брати від самого початку тканину-сітку (був і такий варіант), по прикладу затіняючої, бо наміру сидіти під тентом у дощ немає... Ну або дійсно шукати саме виробництво під замовлення і з іншої тканини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 18 хвилин тому, Wolfchen сказав: Так, парус схожий на юсковський, але купляла не там, бо в ЮСК були погані відгуки про його міцність. Той що купила він теж масмаркет, продається багато де (скрізь однакова упаковка), але поганих відгуків не знайшла. До того ж зараз вже кінець сезону і я думала, що якщо є недоліки, то відгуки точно будуть... Але проблема мабуть таки в тканині, бо спочатку він був гарно натягнутий, а після експериментів з дощем зявилися провиси... Тож, треба було брати від самого початку тканину-сітку (був і такий варіант), по прикладу затіняючої, бо наміру сидіти під тентом у дощ немає... Ну або дійсно шукати саме виробництво під замовлення і з іншої тканини. Дуже маленька щильність, має бути як мін в 2 рази більше...у мене прохудилась парасоля, що на вулиці, механізм норм а тканина вже хвах(( то я покупала Оксхорд 215 щильність, але то парасоля, каркас і всі діла, а у Вас тент....я думаю як оріентир треба брати тканини для маркіз, тільки щильність від 300 а краще більше...бачила, що під такі тенти підставляюсь палку- брус, щоб зробити купол, це як варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) Ми купили парасольку, форма якої квадрат. Зовсім недорогу, можна змінити кут нахилу. Може простіше подивитись в бік парасоль. Їх зараз дуже багато, різних, по формі, площі і можливостях. Від дешевих до дорогих. Місця не займає, складається легко. Як варіант я б теж взяла до уваги. Змінено 14 хвилин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз