Ihor MM Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 Всім привіт, хочу спитати поради так як поки що не знаю з чого почати. Хочу побудувати або burn house або a-frame house Будувати хочу сам тому шукаю не складні проекти Жити буду в літку + вихідні цікавить можливо хтось накидає якихось ссилок дасть поради можливо у когось є якісь проекти можливо е якісь форуми чи сайти чи ще щось бо перш ніж починати хочу досконально все вивчити ( яке дерево, в якому порядку, які пароізоляції і куди і як, які і чам обробити дерево ?????) - тобто хочу розібрати все по степам якщо казати про a-frame, то от що мені подобається burn house не знаходив можливо у когось є проект якогось невеликого каркасника - просто цікаво глянути що там і яка ( спробувати розібратись ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 1 хвилину тому, Ihor MM сказав: burn house не знаходив Може варто пошукати barn house 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 22 хвилини тому, Ihor MM сказав: можливо е якісь форуми чи сайти чи ще щось бо перш ніж починати хочу досконально все вивчити ( яке дерево, в якому порядку, які пароізоляції і куди і як, які і чам обробити дерево ?????) - тобто хочу розібрати все по степам читайте це форум, тут є все, від проекту до проживання в будинку .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 3 години тому, vadimv сказав: Може варто пошукати barn house будь-який barn house може стати burn хаусом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: В четвер в 18:57 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:57 Доброго дня Ihor mm У меня есть точно такая же идея Кроме этого я жил в таком стиле доме и представляю что и как должно быть и на сколько это было удобно. Свяжитесь со мной и будем думать вместе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз